CITAAT

Screenshot 45

Meer informatie over Sam Harris.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op CITAAT

 1. Tistochwat zegt:

  Erger nog: we zijn zowat in oorlog met onze ‘leiders’ die ons de islam door de strot willen wurgen, die ons door de islam willen laten vernietigen.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Jazeker zijn we in oorlog met onze leiders. Ooit komt de dag dat zij zich zullen moeten verantwoorden!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is inderdaad probleem nr. 1: Als we er in slaagden, die “leiders” kwijt te raken -uiteraard met inbegrip van de nep-oranjekliek- dan zou het ons heus wel lukken om ook de islam te lijf te gaan!

   Like

   • Maria zegt:

    theresa hoe gaan we in godsnaam die socialsten verslaan, ze zijn in de minderheid maar samen met de islam onze dood… goh nu doe ik weer geen oog toe, dit is nog nooit gebeurd in de geschiedenis mensheid verraad aan je eigen volk om maar aan die macht te blijven 😦

    Like

  • Maria zegt:

   ja onze eigen regering voert samen met de islam oorlog tegen ons, omdat wij niet meer stemmen op hen e daarom zoeken ze nu kiesvee uit de islam en verraden land volk eigenheid alles om maar aan de macht te blijven!!!!

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Tjakka ! Hoogste tijd ! De stoptrein avanceert
  zich langzaam tot een sneltrein ! Ergo !
  Moslims ! instappen voor een enkeltje
  Orient ! NOG GAAT HET !

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Inderdaad, WIJ (PVV aanhangers) zijn in oorlog met de Islam, maar de rest van Nederland heeft ervoor gekozen om voorgoed dom te blijven. De infra-stuctuur in Nederland is zo in en in verrot, dat iedere verandering ten goede al bij voorbaat kansloos is. Noem maar op, politie, justitie, rechtbanken, hulp verleners, advocaten en regering zijn pro Islam, terwijl de E.U. daar nog een flinke schep bovenop doet. Sterker nog, de Islamisering van Nederland en Europa nadert zijn eindfase. Veranderingen ten goede dienden al in de jaren 60 plaats te vinden, ten tijde van de eerste gastarbeiders. Turken en Spanjaarden die zogenaamd maar voor even zouden blijven. Eenieder weet hoe het verder verliep. Nu in de eindfase der Islamisering valt er niets meer te regelen. Hooguit een betrouwbare Kalashnikov en dergelijke !

  Like

  • Maria zegt:

   degene van blanken die stemmen op die socialist waren de collaborateurs met Hitler in WOII dit is nu wel duidelijk bewezen, wij zijn in oorlog met islam en Hitler aanhangers!!!!

   Like

 4. Jan zegt:

  Ben Shapiro: De mythe van de kleine, radicale moslim-minderheid

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Bigljohn;
  Nu in de eindfase der Islamisering valt er niets meer te regelen. Hooguit een betrouwbare Kalashnikov en dergelijke !
  ===
  Dan die Kalashnikov (maal x) maar. We maken dan een eind aan die eindfase en beginnen opnieuw maar dan in een gemeenschap van allochtonen die zich bevrijd hebben.
  ===
  Wie daarvoor kiest is de wanhoop voorbij !!!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Wat zeggen citaten:

  Opmerkelijke uitspraken

  “Het concept van de natiestaat overstijgend is het idee van een nieuwe gemeenschap die de leefruimte die we histories hebben transformeert naar een nieuwe spirituele ruimte. Het nieuwe Europa gebaseerd op solidariteit en samenwerking tussen alle volkeren; een Europa zonder werkeloosheid of monetaire crises zal een stevig fundament en snel groeiende voorspoed vinden, zodra de nationale economische grenzen zijn geslecht” (Arthur Seyss-Inquart, “Reichskommissar fur die besetszten Niederlandischen gebiete” in een toespraak tot het Nederlandse volk)
  “We moeten bereid zijn om in bepaalde gevallen onze eigen belangen ondergeschikt te maken aan die van de Europese Gemeenschap” (Walter Funk, Minister van Financiën van Nazi Duitsland in 1942)
  “We moeten een Europa maken dat zijn kracht en bloed niet verspilt aan onderlinge conflicten maar een compacte eenheid vormt. Zo wordt het rijker, sterker en beschaafder en zal het zijn oude plaats in de wereld herstellen. De politieke ontwikkelingen in de wereld koersen onherroepelijk af op grotere politieke en economische eenheden” (Vidkun Quisling, “eerste minister” van het bezette Noorwegen in 1942)
  “Naar mijn mening moeten nationale gedachten wat betreft vrijheid geharmoniseerd worden met de hedendaagse feiten en met eenvoudige vragen van doel en efficiency. Wij verlangen slechts dat Europese staten oprechte en enthousiaste leden van Europa worden” (Jozef Goebbels, 1942)

  Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant nr 442, 1 mei 2013

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Helemaal waar, de islam is in oorlog met ons. En zo moet je ook die misdrijven zien, die de moslims iedere dag plegen, in ons landje. Altijd moslims, die onze bejaarden beroven.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Hij heeft het door, nu de onbenullen van politici nog…
  Wanneer vallen die van hun roze islamwolk ?????

  Like

  • Maria zegt:

   nooit want verdenk ze van zelf moslim te zijn geworden plus hun aanhang moslims in hun partijen, plus dit is het plan van de elite!!!!! ZIJ WILLEN NET DIE OORLOG ISLAM DOET HET VUILE WERK OM 5.5 MILJARD MENSEN UIT TE MOORDEN!!! OPNIEUW ZO ZAL HET NIET VERGAAN, de elite gaan ermee aan!!! onze ENIGE HOOP IS RUSLAND EN CHINA, net deze landen die de VS diaboliseerd tegen ons en met sancties onze vijand maakte….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s