Kijk eens aan: Ebola is de schuld van de blanken!

Screenshot 29

(Vertaling: delamontagne)

Afgelopen donderdag wijdde Yves Calvi zijn programma “De C in de lucht” op het  kanaal France 5 aan de psychose Ebola. De titel van zijn uitzending: “Ebola : geen paniek, maar…” Geen paniek is gerechtvaardigd, maar er is meer  aan de hand. Een interessante uitzending van begin tot eind, waarin men boven alles begrijpt dat de ziekte er een is van armoede en onwetendheid, een ziekte van de misère in landen die sinds hun onafhankelijkheid door stamoorlogen zijn verwoest  en waar de gezondheidszorg totaal in gebreke blijft. Landen waar men in het gunstigste geval één dokter op 100.000 inwoners aantreft en soms zelfs niet eens eentje voor 4 miljoen inwoners, zoals in Liberia. Waarom?

Omdat de elite zich in meerderheid in de blanke landen vestigt en daar blijft. Zoals een zekere Pascal Adjamagbo, die,  zoals men bij het begin van de uitzending verneemt, oproept tot een petitie ” het plan van de blanken ” om de bevolking uit te roeien, openbaar te maken. Alleen  zoiets al!

Maar de heer M. Adjamagbo is niet zo maar iemand: afgestudeerd ingenieur van de School voor weg- en waterbouw te Parijs, doctor in de wiskunde, professor aan de Universiteit van Jussieu (6e district van Parijs), lid van de “Hoogste Orde van de Afrikaanse Unie voor Technologie, Wetenschap en Vernieuwing” heeft hij eind augustus op internet zijn “Petitie uit naam van de Wetenschap van de Afrikaanse Unie om een internationale enquêtecommissie via de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties en de Afrikaanse Unie op te zetten om de oorsprong van AIDS  en Ebola te onderzoeken.”

Op zich is dat in orde, maar het is wel dubbel verrassend voor ons dat deze mijnheer, die zoveel van z´n Afrikaanse broeders houdt, liever aan de Universiteit  in Parijs doceert dan aan die van Lome (zijn thuisland) en dat Frankrijk, dat op dit gebied wel meer heeft laten zien, het best vindt zijn docenten onder mensen uit Togo te werven.

Laten we nu maar eens naar de woorden van Adjamagbo kijken. Volgens hem is het dus een programma dat door het “Zuid-Afrikaanse Apartheidsregime in de jaren tussen 1980 en 1994 is ontwikkeld en eruit bestond om ´massaal´ biologische wapens ter vernietiging van de Afrikaanse volkeren te ontwikkelen.” Dit diende ertoe om het zwarte continent “uit te wissen”. Zonder twijfel net zoals de Chinese laboratoria, die doelbewust de zwarte pest, die in de jaren tussen 1347 en 1350 in Europa 25 miljoenen doden  veroorzaakte, fabriceerden?

Terwijl hij de hoogste van onze scholen heeft doorlopen, is  mijnheer M. Adjamagbo een kind van z´n land gebleven. Terwijl hij uit naam van de wetenschap spreekt, neemt hij ondertussen ook actief deel aan de “epidemie” van fantasieën, die, gelijk het virus, de oorzaak is van de dood van de zieken, door ze weg te houden van de meest eenvoudige gezondheidscentra. Dit door min of meer te beweren dat deze ziekte een uitvinding van de blanken is.

“Al 30 jaar lang symboliseert ons embleem ‘het redden van levens’”, zeggen de mensen van “Artsen-zonder-Grenzen”, “maar nu is het een soort teken van de dood dat ze ons opgeplakt hebben.” Omdat ze ervan verdacht  worden zelf de dood mee te brengen, worden de mensen die de bevolking in de afgelegen dorpen in Guinee komen waarschuwen zelfs vermoord.

Cholera,slaapziekte, gele koorts, tuberculose en AIDS komen al jaren voor in Afrika en maken ook veel doden en zijn oneindig meer besmettelijk, aldus de virologen. Door de fantasieën die door de heer Adjamagbo en handlangers worden verspreid, komen de mensen niet meer naar de klinieken en neemt het dodental exponentieel toe.

Laten we deze mijnheer er verder aan herinneren dat de WHO de medische noodtoestand pas heeft uitgeroepen 5 maanden na het uitbreken van de Ebola-epidemie en de Afrikaanse Unie pas afgelopen september  een vergadering bijeen heeft geroepen. Dus in plaats van z´n gal op het Westen te spuwen, waar hij het leven van de rijken in het buitenland leidt, kan die mijnheer Adjamagbo beter terugkeren naar zijn land om zijn Afrika te helpen en niet de rol van het “slachtofferschap” te spelen.

Bron:
http://www.bvoltaire.fr

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Krankzinnigheid, Racisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kijk eens aan: Ebola is de schuld van de blanken!

 1. Tempelier. zegt:

  Het is niet helemaal duidelijk, het Ebola virus kan uit zichzelf ontstaan zijn, maar ook ontwikkeld zijn in een Lab. Het virus is nogal bevattelijk voor mutaties, dus waar komt het stam virus vandaan?
  Maar gelukkig hebben de VS een werkend vaccine , voor dit snel muterende virus !?

  Like

 2. Tempelier. zegt:

  hebben = heeft

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Hebben = heeft ?
   Mag, door taalmisvormend ingeslopen ‘gewoonterecht’, gebaseerd op de gedachte dat het één land is (of zou zijn…).
   Maar ook (en voor mij voorál) heeft = hebben
   ‘de VS’, Verenigde Staten(bond), is een meervoudswoord (zoals ook de U.S.A.).

   Dezelfde taalverwringing vindt momenteel plaats met het woord ‘media’.
   Een overduidelijk meervoudswoord, alleen al gezien de latijnse uitgang.
   Wil je ‘meedoen’, dan gebruik je dat woord als enkelvoud. Staat ‘modern’.

   Tussen ”, vroeger had ik een prachtig aquaria. Net zoiets, maar dan andersom.
   😉

   Like

   • maria zegt:

    waar slaat dit op doe gewoon en geef een normaal antwoord.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Tempelier ‘beschuldigde’ zichzelf ten onrechte van een taalfoutje. Ik heb hem met mijn verhaaltje in ere hersteld. That’s why, Maria.

    Like

 3. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Na WW2 waren wij ook behoorlijk arm en kregen Marshall hulp. Toen Israel begon in 1948 was het eigenlijk nog woestijn -met-niks. Maar binnen vijf jaar was er geen sprake meer van tekorten, Israel begon al Nobel prijzen te winnen en voedsel te exporteren.
  Miljarden aan hulp hebben wij gestuurd aan “arme” landen in Afrika (waar vaak goud, edelstenen, olie in de grond zitten dus echt arm waren ze al niet); toen Botswana nog Rhodesie heette en onder blank beheer stond, was het het broodmandje van Afrika. Maar sinds ze het zelf moeten doen en daarbij ook nog de Islam accepteren, komt er niks van wat dan ook maar terecht. Ook blijven we Gaza geld geven om te bouwen, en Egypte omdat niet genoeg eten voor zichzelf kunnen verbouwen, en Somalie en Sudan en ga maar door. NIETS doen ze ermee, ze stelen het en gaan over tot de orde van de dag, niets doen behalve elkaar wat afslachten.
  Alle hulp aan Afrika stop zetten. Genoeg is genoeg. Laat ze maar eens net als Israel en wij zelf, aan het werk gaan met wat ze hebben, en als ze nog meer geld willen hebben, vraag maar aan de Oliesheiks van de Islam, wij hebben crisis.

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Zo zie je maar weer dat achterlijkheid nog niet met de beste scholing uit te roeien is.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het kan in zoverre de schuld van ‘de blanken’ zijn, dat wij door honderden miljarden naar die Afrikaanse landen te sturen, hen nooit geleerd hebben om op eigen benen te staan. Het enige wat ze heel goed hebben geleerd is hun hand ophouden!
  Zóveel jonge mensen, enkele generaties achter elkaar, zijn die nóg niet in staat (geweest) om iets voor hun landen te doen? Sinds het einde van WOII hebben vele landen jaarlijks veel geld aan Afrika gedoneerd, maar dat is in die landen niet zichtbaar.
  Wapens zijn ervoor gekocht, én het geld is in de zakken gevloeid van de ‘leiders’ van die landen, en hun vriendjes! Is het onze schuld dan dat het geld is verkwist? Ja, onze stommiteit is dat we het geld niet in kleine delen hebben overgemaakt, en steeds hebben gecontroleerd wat ermee werd gedaan. Als je in één keer een grote som geld overmaakt, is dat vragen om verduistering en vriendjespolitiek.

  Maar wat ik hierboven las, dat slaat helemaal nergens op! Wat doet de heer Adjamagbo eigenlijk daadwerkelijk voor zijn land? Hij zou met zijn opleiding en kennis kunnen meehelpen om de Afrikaanse landen wat welvaart te bezorgen.
  Hij heeft daar duidelijk niet voor gekozen. Hij zit in de beklaagdenbank. Het zou beter zijn als hij terug zou gaan naar zijn roots.

  Like

 6. windwens zegt:

  Er is door alle steun is er een cultuur gecreëerd dat zij zelf nooit schuldig zijn aan hun eigen ellende. Omdat men ze dat ook telkens heeft wijs gemaakt, als je telkens geld zend dan geef je het signaal af dat zij het nooit zelf kunnen oplossen. Het wordt echt tijd dat er geen cent hulp of wat dan ook heen gaat en ze met harde hand gaan leren dat wanneer je blijf zitten je honger zal leiden of dood gaat. Ze hebben alle kennis in de schoot geworpen gekregen vanaf nu moet ze het dan ook maar eens gaan gebruiken en de polken laten wapperen, het is ons ook niet aan komen waaien.
  Of Ebola uit een lab komt of niet het is er en ze kunnen het niet alleen omdat de kennis er niet is, dus onderricht ze hoe dit weer zelf kunnen oplossen. Maar mensen uit het jaar 40.000 voor Christus iets wijs maken gaat niet zo gemakkelijk, kijk maar eens aan het einde van je straat. Als ze niet willen dat afsluiten van de rest van de wereld tot de plaag voorbij is. Wij zijn ook getroffen door de pest in het verleden, hebben deze lui ons ooit iets zinnigs gebracht toen.

  Like

  • Furry zegt:

   Dat was ook de redenen van Apartheid, de cultuur verschillen tussen de Afrikaner en de Afrikaan was te groot, dus segregatie was nodig. Nu zien en horen we een kerel met opleiding die poep praat, omdat DNA en Cultuur toch hardnekkig is.

   Like

 7. Furry zegt:

  Negers die haten blanken, maar de europe elite die dacht met import van miljoenen zwarten het racisme te bevechten. Maar het blanke bloed zal stromen door Negers en Moslims, omdat Negers een neiging hebben die beter pas bij de islam dan bij christendom. Het middenoosten ligt ook dichtbij Afrika dan Europa, ook bruine mensen, dat moet het zijn.

  Kraan dicht, muur om Europa en de boten en vliegtuigen tegen houden, uit Afrika.

  Like

 8. Furry zegt:

  Deze afrikaanse meneer is niet alleen in zijn schimmenrijk. Veel mensen zien de Elite, de Joden, de blanken achter de plannen en ziektes tot vernietiging van de wereld en Afrika, dat terwijl de bevolking groeit (slechts de blanken worden minder door minder kinderen en mengingen (en dat is een feit)).

  Like

 9. Furry zegt:

  Er zijn hulpverleners vermoord. Hoe afschuwelijk ook, ik denk dat we afrika maar met rust moeten laten. We moeten ons meer met ons zelf bezig houden. Hier in Europe is er genoeg ziekte en armoede. Tevens is dat is artsen slechts op vakantie in afrika willen, of in andere werelddelen. En ook is er een grotere kans dat ze ontvoert worden, of vermoord.

  Like

 10. maria zegt:

  leg dit maar eens uit aan de heren uit den haag zou men dit begrijpen ik denk van niet.
  want ze zijn nog dommer als het paard van christus en dat was een ezel.

  Like

  • jitskesez zegt:

   Huh. Een paard zal je met een beetje training, naar een oorlog dragen en eraan meedoen, een ezel weigert aan lawaai en geweld deel te nemen al sla je ze dood. Wie heeft er de hersens in die familie? 😉

   Like

 11. Jan zegt:

  Huidige ebola-epidemie terug te voeren naar het consumeren van vleermuizen

  Bushmeat is believed to be the origin of the current Ebola outbreak. The first victim’s family hunted bats, which carry the virus. Could the practice of eating bushmeat, which is popular across Africa, be responsible for the current crisis?

  The origin has been traced to a two-year-old child from the village of Gueckedou in south-eastern Guinea, an area where batmeat is frequently hunted and eaten.

  The infant, dubbed Child Zero, died on 6 December 2013. The child’s family stated they had hunted two species of bat which carry the Ebola virus.

  Bushmeat or wild animal meat covers any animal that is killed for consumption, principally chimpanzees, gorillas, fruit bats and monkeys. It can even include porcupines, rats and snakes.
  http://www.bbc.com/news/health-29604204

  En dankzij het socialisme is oerwoudvoer rijkelijk voorhanden in het VK:
  Ebola crisis: why is there bush meat in the UK?
  The Ebola virus was probably spread by illegal bush meat – and there’s plenty smuggled into the UK
  http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/11006343/Ebola-crisis-why-is-there-bush-meat-in-the-UK.html

  Like

 12. Harry zegt:

  Iedere ochtend kijk ik met bibberende beentjes of iemand Wilders al de schuld heeft kunnen geven van deze kwaal .
  Met die debiele redeneringen van die buitenlandse horreborren tegenwoordig kun je dat zomaar verwachten .
  Of van dat warhoofd van groen-links.
  Of van dat rubberen harses van de pvda .
  Of van die plofkop van de sp .
  Allemaal aangetast .
  En je kunt het aan de buitenkant al zien !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s