Schleswig-Holstein: Minister van Binnenlandse Zaken roept de burgers op vluchtelingen in privéwoningen op te nemen

Screenshot 34

De “te gekke” nieuwe minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein, Stefan Studt (SPD)

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

Na de Duitse parlementariër Martin Petzelt (CDU) en de minister-president van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Winfried Kretschmann (Groenen), roept nu ook de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein, Stefan Studt (SPD), burgers ertoe op om de helpen bij het onderbrengen van vluchtelingen. In het noorden van het land wil men bij voorkeur vluchtelingen in leegstaande privéwoningen onderbrengen, omdat men wil verhinderen dat deze anders als “hulpkrachten” misbruikt worden. Voor het eerst wordt echter ook een gedwongen opname gevreesd.

In de meest noordelijke Duitse deelstaat Schleswig-Holstein regeert de SPD in een coalitie met de Groenen en de regionale partij SSW. Daar heeft de met ongeveer 30% van de stemmen dominerende SPD op dit moment, vriendelijk uitgedrukt – met de nodige turbulentie te maken.

Nadat de partijloze minister van Onderwijs, Waltraud Wende, enkele weken geleden vanwege de verdenking van omkoping moest aftreden – haar functie werd trouwens overgenomen door de sociaaldemocrate Britte Arnst, echtgenote van de burgemeester van Hamburg, Olaf Scholz (SPD) – trad korte tijd later ook de minister van Binnenlandse Zaken, Andreas Breitner (SPD), verrassend af.

Deze werd “benoemd” tot directeur van de Vereniging van Noord-Duitse woningondernemingen, dus van een vereniging in dezelfde branche waarvoor hij als minister verantwoordelijk was.

Zijn opvolger werd de chef van het kantoor van de minister-president, Stefan Studt (SPD) – omdat hij “te gek” is.

Deze nieuwe, te gekke minister van Binnenlandse Zaken heeft zich nu met een oproep tot de bevolking gericht: de burgers in Schleswig-Holstein dienen de staat te helpen bij het onderbrengen van vluchtelingen. De mensen mogen hun vrije woningen melden bij de gemeenten.

Opdat de te gekke minister niet beschuldigd kan worden van de tongval van de linksgroenextremistische Duitserhater, mocht de achtergrond hiervan uitgelegd worden door Martin Link van de Vluchtelingenraad Schleswig-Holstein:

“Het zou geweldig zijn als burgers hun vrije wooncapaciteiten ter beschikking zouden stellen. De gemeenschappelijke onderbrenging van vluchtelingen en burgers ini één en dezelfde woning beschouwt Link echter als problematisch. Hij vreest dat vluchtelingen dan als hulpkracht misbruikt zouden kunnen worden.”

In Noord-Duitsland hoeft echter niemand zich er serieus zorgen over te maken dat men als burger geen vluchtelingen binnen de eigen vier muren mag opnemen – de Groenen zijn er per slot van rekening ook nog:

“De parlementsfractie van de Groenen vindt het echter een sympathiek idee dat burgers rechtstreeks vluchtelingen bij zich in huis nemen. ´In de regel zijn dat heel vriendelijke, open en intelligente mensen uit de middenklasse die naar ons toe komen´, zegt de Groene Burckhard Peters. Met het persoonlijk contact zou de vluchteling vaak geen buitenlander meer zijn.”

De linkse politieke verantwoordelijken in het parlement van Schleswig-Holstein rekenen op een grote hulpvaardigheid van de bevolking bij het onderbrengen van de vluchtelingen.

De meeste commentaren van burgers onder persberichten over dit onderwerp doen daar echter sterk aan twijfelen. Ook politici van de CDU speelden bij het partijenoverstijgende vluchtelingenfeestje de kankerpit. Zij vinden het belangrijk dat het niet tot gedwongen opname komt.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Schleswig-Holstein: Minister van Binnenlandse Zaken roept de burgers op vluchtelingen in privéwoningen op te nemen

 1. rs zegt:

  Haben Sie noch Zimmer frei ?????

  NEIN!!!!!!!!!!!!!!!!NEIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. rs zegt:

  Stuur ze GVD terug naar het land waar ze vandaan kwamen. Godgloeiende !!!!!!!!!!!!!!!
  Weldra OOK in Nederlandistan ?

  Like

 3. windwens zegt:

  Zodra de te gekken regering hier ook mogen besluiten dit ook bij ons door de strot te willen drukken wil ik op voorhand even mededelen dat wat ze ook proberen, de vluchteling die ze bij mij door de deur willen proppen zal bij mij geen leven hebben, want ik zal net zolang treiteren tot dat ze op hun knieën naar huis willen kruipen. Ik heb van menige waanende zat trucjes geleerd dus kom maar op. Ik laat mij door niemand dwingen ook niet door de overheid!!!

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Bizar en te zot voor woorden.
  Ik begrijp niet dat die linkse landverraders nog niet opgeruimd zijn door de autochtone Duitsers. Dat kan niet lang meer goed gaan.
  Ik woon in een enorm groot huis dat al twee wereldoorlogen overleefd heeft. Ruimte zat, maar zelfs in het varkenshok van 2 bij 2 meter wil ik dat getijsem niet eens hebben. Ook niet onder dwang want dan laat ik mijn twee erfbewakers even los. Daar zijn ze specifiek voor aangeschaft en getrained. en dat ze hun werk goed doen heeft zich al bewezen.

  Like

  • Willie zegt:

   Opgepast Johannes , het is tegenwoordig de mode dat ”erfbewakers” eerst en vooral afgeknald worden door het vooetvolk van de landverraders . Ik zou me daar ook maar op voorzien , snappie ???

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Totdat u o.b.v. een nieuwe wet onder bedreiging van een dwangsom van 5.000 euro per dag de ´ontheemden´ onderdak en voedsel moet verschaffen. Soms moet je solidariteit afdwingen toch? Gebeurt indirect nu toch ook al? Ontwikkelingshulp van uw belastingcenten naar corrupte regimes in Afrika, eu-verspilde gelden. U kunt wel stellen dat u voor dit soort zaken geen belasting wilt betalen, maar doet u het niet dan weet u wat de gevolgen zijn: beslagnames, torenhoge boetes. Dus u betaalt of er mee eens bent of niet met deze ´solidariteit´.

   Like

 5. Jean zegt:

  “Return to Sender” zong Elvis Presley al in de gouden sixties.
  Ik zie dat moslim tuig het liedje al zingen lopend richting EXIT gewikkeld in stinkende vodden.
  Ze mogen nog niet binnenkomen in mijn woning want over mijn woning beslis ik en geen lafaard uit een smerig links partijtje, nota bene uit geen enkele partij laat dat duidelijk zijn.
  Ik heb politiekers nog nooit zo hard horen schreeuwen om oorlog….

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Gedwongen opname in prive woningen, binnenkort ook te zien in het Nederlandse theater. De problemen die in het groot voorkwamen, zullen dan ook in het klein plaatsvinden, zoals; Het stelen van je goederen en je portemonee, het verkrachten van je vrouw, de koelkast leeg eten, het doden van je hond, en de wet van de Koran die voortaan in je huis heerst. En op het laatst wordt je je eigen huis uit geflikkerd, en opgejaagd als ongedierte door Moslims. We krijgen steeds meer vijanden om te bevechten, te weten; De vrienden van de Islam; De E.U. De regering, de justitie, de politie, de rechtbanken, en last but not least; de Moslims zelf. Tegen de bierkaai is niet meer op te boksen !

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  “Zij vinden het belangrijk dat het niet tot gedwongen opname komt.”
  Dat was ook mijn eerste gedachte bij het lezen van dit alles: “Leuk, hoor, erg leuk. Maar heb het hart niet om nog een stap verder te gaan en dit te gaan verplichten!”
  Dit zijn toestanden zoals ze in de eerste 15 jaar na de oorlog bestonden vanwege de ‘woningnood.’ Op een gegeven moment hoop je toch, zo ’n periode achter je te hebben.
  Mijn ouders woonden na hun huwelijk in ’46 zelf 4 jaar ‘in’ en betrokken in ’50 hun nieuwe woning, die echter was opgezet als ‘duplex’ woning.
  Dat betekende, dat ze nu zelf inwoners moesten accepteren. Er was wel een limit aan: Het gold voor kinderloze echtparen. Zodra de hoofdbewoners zelf een kind kregen, moesten de inwoners weg. Dan werden ze, geloof ik, wel geholpen met ‘doorstromen.’ -Tenminste, waar mogelijk.
  Bij mijn ouders heeft dat nog vier jaar geduurd. Andersom gold het niet eens, kan ik me nog herinneren:
  Omtrent ’61 kregen we nieuwe overburen. Ook díe hadden nog inwoners. Maar in dit geval werden niet de hoofdbewoners, maar de ínwoners het eerste ouders. Toch hebben die daar nog ingewoond tot hun dochtertje ongeveer 2 jaar oud was (en zij in verwachting van de tweede.) Pas toen de hóófdbewoners eveneens een baby verwachtten, werd er haast gemaakt om het andere gezin een nieuwe woning te bezorgen.
  En dan te bedenken, dat duplexwoningen in de regel helemaal niet groter of beter ingericht waren dan andere na-oorlogse rijtjeshuizen! Het enige verschil was, dat er in een duplexwoning meer dan één toilet was. Maar géén twee badkamers of keukens!
  De mensen pikten toen nog relatief veel. Maar tja…..Dat kun je nú toch niet meer opleggen!
  Tóen ging het trouwens nog om landgenoten, terwijl nú……Vul maar in.
  Nee, als ze dàt gaan verplichten breekt volgens mij toch echt de pleuris uit: De ‘te gekken” kunnen het op een gegeven moment óók ‘te gek’ maken!

  Like

 8. Sjaak zegt:

  En hier in Bad Bevensen zijn ook al de eerste 5 ondergebracht !
  Ergo ! Overal waar de rood/groene vaderlandsverraders aan het
  roer zijn,word met hoogste snelheid de boel naar de klote geholpen !
  Het is alleen nog een vraag van tijd dat de bom barst !

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “een sympathiek idee dat burgers rechtstreeks vluchtelingen bij zich in huis nemen. ´In de regel zijn dat heel vriendelijke, open en intelligente mensen uit de middenklasse die naar ons toe komen´”

  Ik zou mijn hand er echt niet voor in het vuur durven steken!
  Ik stel wederom voor om een grote groep ‘vluchtelingen’ te plaatsen in villa eikelworst, eh… pardon, ik bedoel natuurlijk villa eikenhorst in Wassenaar.
  Dan zitten ze ook meteen in een schitterende omgeving; ik denk dat ‘onze’ ‘koning’ vast wel blij zal zijn met deze ‘kleurrijke’ ‘open en intelligente mensen’.

  Like

 10. Joshua zegt:

  Er komen steeds meer IDIOTEN in regeringen en overheden.
  Laten zij deze zielige infiltranten zelf in huis nemen op eigen kosten.

  Like

 11. Maria zegt:

  ik moet echt gaan braken, DAT DIE KLOTE ELITE RIJKEN HEN IN HUIS NEMEN!!!!

  Like

 12. Ad de Koning zegt:

  Te gek voor woorden, bij mij komt er geen vluchteling de deur in al moet het op vechten uitdraaien, ze sturen op een burgeroorlog aan.

  Like

 13. Fred zegt:

  In villa Eikenhorst staan nog veel kamers leeg.
  Ook het Loo en Drakestein heeft ruimte beschikbaar.
  Ik zou zeggen, kom, geef eens het goede voorbeeld.

  Like

 14. kraftavilqa zegt:

  De diepte van de krankzinnigheid der rooien valt niet te peilen. Ben je lekker mee heb je je huis voorzien van degelijk hang- en sluitwerk teneinde dieventuig buiten te houden zal je verplicht worden zo’n ali baba op te nemen en wie vergoed de alsdan onvermijdelijke schade? Kom maar binnen ali baba met je ebola en je resistente TBC, goh wat een mooi mes heb je daar.

  Like

 15. realist zegt:

  vanaf nu op uw belastingaangifte mededelen of je links of rechts bent,zo kunnen ze de linksen op gestapo-achtige wijze verplichten om hun nobele idealen om te zetten in daden en ze bij hen op te nemen.
  hier is er nog geen sprake van en maar best ook want mijn grootste keukenmessen liggen klaar voor als de linkse multi-culti-nazi’s aanbellen!

  Like

  • Jean zegt:

   Niet open doen is goed voor je veiligheid, eerst goed kijken wie voor de deur staat, voor troep zoals 11.11.11, Gaza, Afrika e.d. gaat de deur niet open.

   Like

 16. Tempelier. zegt:

  Lokaal nieuws Wassenaar, komt u maar Mr de Asielzoeker, nee nee u hoeft niet bang te zijn die sticker is allang weg hoor. Nee, u hoeft ook niet bang te zijn voor die mensen met gele, roze, blauwe en groenen gezichten. Dat is gewoon zwarte piet die een beetje van kleur verschoten is, komt u maar binnen in mijn riante woning.

  Like

 17. Jules Vismale. zegt:

  Nou had die geschifte Stefan Studt niet het lef moeten hebben om in Nederland te verkondigen dat de autochtonen allemaal in hun huis asielzoekers en vluchtelingen moeten gaan opnemen! Wij MOETEN namelijk helemaal NIETS van deze blauwe jakhals, een verrader van zijn eigen volk, die in zijn hart toch ZO gek is op dergelijke lastposten! Op de site van E.J. Bron stond pas geleden nog een verhaal over een goedgelovige en naïeve Zweedse vrouw die iets soortgelijks deed met drie “zielige” zigeunervrouwen en deze krengen hierna als dank hun gastvrouw mishandelden en bestalen! Maar dat idiote mens (waar ik alleen geen greintje medelijden mee heb!) heeft tenminste pas ECHT aan den lijve ondervonden dat “Al te goed buurmans gek is!” Vreemden kun je beter niet bij je thuis uitnodigen en zeker al helemaal nooit als het om dat schuim uit de beruchte moslimlanden gaat en hier steeds meer haat oogsten. En nou heb ik op mijn beurt even twee goede oproepen aan die akelige Stefan Studt uit Schleswig-Holstein:
  Ten eerste kan deze sukkel beter ZELF in zijn eigen privéhuis tientallen asielzoekers opnemen, dan toekijken hoe dezen zijn interieur vernielen of besmeuren, al zijn voorraden en poen stelen, hierna zijn vrouwelijke familieleden verkrachten of uitschelden en als laatste Studt het ziekenhuis in rammen! En ten tweede mag Studt ook alvast alle moslims in Duitsland gaan oproepen om werkloze en arme autochtoonse Duitsers zonder privéwoningen in de moskeeën aldaar op te nemen en hen verplichten dezen gratis in de watten te leggen! Als deze moslims dan nog het lef hebben om die Duitsers uit te maken voor ongelovige honden, varkens en Duitse vrouwen voor h..r dan mogen deze Duitsers op hun beurt het gehele interieur van dergelijke moskeeën grondig “verbouwen” en daarna de westerlinghatende moslims stevig aftuigen!
  Gelukkig stijgt de haat tegen de islamterroristen in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Italië enz. al zo snel dat ze overal in Europa zulke moskeeën met hakenkruizen of anti-islamteksten vol spuiten, het interieur daarbinnen vernielen,ramen daar ingooien, brand stichten met molotovcocktails en ontheiligen met varkensbloed of -stront!
  Wie goed met kwaad beloont krijgt hier altijd de rekening voor gepresteerd al kwam het in strips zoals Donald Duck en Suske en Wiske ook geregeld voor dat goedbedoelde (maar helaas vaak ook opgedrongen) aardigheid of gastvrijheid NIET het juiste resultaat opleverde wat daarvan werd verwacht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s