Straatsburg: Radicale islamieten trainen in het stadspark

Screenshot 21

(Vertaling: E.J. Bron)

Een groep vermoedelijke radicale islamieten heeft met nepwapens in een openbaar park in Straatsburg voor de Jihad getraind. Het incident vond maandagavond al plaats, maar werd gisteren pas bekend. Na een telefoontje van een bezorgde buurtbewoner heeft de politie een groep bebaarde mannen in traditioneel Arabisch gewaad in het park gecontroleerd.

Bij hun aankomst werden de politieagenten ontvangen met de kreet “ongelovigen”. De mannen hadden heel vrijmoedig tegenover de agenten verklaard “voor de strijd te trainen”, “in naam van de Jihad”. Pas dinsdag werd een van de vermoedelijke radicale islamieten opgepakt. Tegen hem werd een onderzoek ingesteld vanwege “belediging van een ambtenaar in functie.”

Bron:
www.swr.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Straatsburg: Radicale islamieten trainen in het stadspark

 1. Monalisa zegt:

  1 remedie meteen terugsturen waar ze van daan komen, en alles afpakken wat zij bezitten.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Gecontolleerd? Oppakken en terug naar de Sahara sturen, daar kunnen ze zo veel mensen afslachten als ze willen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik had ,t paar dagen terug hier ook al op Franse site gelezen,………………het is dus toch waar.!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  In het Frankrijk van de socialistische president Hollande wordt ”belediging van een ambtenaar in functie ” de aanklacht tegen de groep”vermoedelijk”(?) radicale islamieten die openlijk in een park trainen om de macht te kunnen grijpen……………
  Ach, meer informatie hebben we eigenlijk niet nodig. De houding van de Franse overheid vat ik op als een belediging van ons gezond verstand.

  Like

  • Oma zegt:

   Gezond verstand? Je bedoelt landverraad en onderwerping aan waanzin en waanzinnigen! Wààr zijn nu de hordes ‘vredelievende, geïntegreerde’ moslims die zo schreeuwen dat ze niks willen te maken hebben met extremisten en isis?? Nu zie je die achterlijke idioten niet rellen hé!

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik las alles nog een beetje door, maar de “zaak” ligt iets eenvoudiger.
  Het was een oefening in Zelfverdediging in de buitenlucht en de “instructeur” had ze voor de gelegenheid wat wapens verstrekt.
  Dat ze allemaal in djellababa waren uitgedost, is natuurlijk maar een minder belangrijk “feitje”, [ in de marge ].

  Like

  • Henk.V zegt:

   ”Het was een oefening in Zelfverdediging ”
   Zelfverdediging waartegen, of tegen wie, vraag ik mij af..Verdediging tegen de ”ongelovigen”??
   Na het lezen van het artikeltje denk ik dat het misschien nu ook voor de autochtone bevolkingen tijd wordt dat zij over vormen van zelfverdediging gaan nadenken…

   Like

 6. Cathja zegt:

  Treurige boel daar. Waarom is er maar één opgepakt, en niet de hele groep? Ze deden toch allemaal mee aan deze ‘oefening’? En dan de ten laste legging: “belediging van een ambtenaar in functie”, i.p.v. ‘verboden activiteiten’.
  Volgens mij doet de politie het daar in de broek als ze op een zwerm mossels af moeten! Dat is in Nederland trouwens niet veel anders! Maar ondertussen winnen ze stap voor stap terrein, en dat valt de overheid en haar dienaren beslist te verwijten. Optreden tegen dat tuig, mobiele eenheid erbij om het park schoon te vegen, en zware straffen uitdelen indien ze opnieuw betrapt worden op het ‘oefenen voor de strijd’. Deze praktijken zijn illegaal en verboden.
  Zouden ze trouwens niet ’s gekort moeten worden op hun uitkering? Die lamzakken doen de hele dag niks, en leven van door anderen verdiende centen. Laat ze maar de vuile werkjes opknappen; ze kunnen niet veel anders.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Welke politicus of journaille huurling kan nog één enkele reden bedenken om de islam niet te verbieden; islam is een misdaad tegen de menselijkheid.

  Like

 8. jan zegt:

  dit zien jullie helemaal verkeerd het was een politie training gefinancierd door onze randdebielen uit den haag

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Het is niet anders dan toen de SA openlijk marcheerde (Die Fahnen hoch die Reien fest geschlossen, marchieren wir mit ruhig festen schritt) weet je nog wel oudje?

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Kraftavilga, laten we de rollen omdraaien op de volgende wijze:

   De vlag omhoog
   wij gaan voor Nederland strijden.
   Het Volk roept
   wij geven Nederland nooit.

   Voorouders die, voor Ons veel bloed lieten vloeien.
   De vrijheid werd
   altijd heel duur betaald.

   De straten vrij
   van alle terroristen.
   De straten vrij
   van alle vreemd gespuis.

   Het Geuzenbloed begint door d’adren weer te vloeien.
   De dag der vrijheid
   en geluk breekt snel weer aan.

   Vrijwillig gaan
   dat is u nu geboden.
   Voorkom de strijd,
   het is de hoogste tijd.

   Heel spoedig gaan jullie Ons land voorgoed verlaten.
   Uw tirannie duurt
   nog maar korte tijd.

   Nog 1 x de eerste strofe. Bron: @ joannesdenhollander
   Melodie: die Fahne hoch

   Like

 10. Breget zegt:

  Wie kan deze moordenaars in heel Europa nog stoppen ,zeker Nederland die door onze minister ontwapend is om de overnamen van Nederland door de Islamieten gemakkelijk te maken iets wat zeker al jaren stil zwijgend door de overheid is goed gekeurd.

  Like

  • Oma zegt:

   De eu-criminelen hebben dit georkestreerd: eigen bevolking verarmen, moslims bevoordelen en toelaten dat heel europa wordt overgenomen door de kanker islam in ruil voor olie en steekpenningen. Vuile spelletjes die al worden gespeeld sinds de resolutie van straatsburg in 1975.
   In élk europees land is hetzelfde gaande: pamperen van deze religieuze waanzinnigen en opzettelijk verarmen van eigen bevolking. Bende landverraders en criminelen, hopelijk rolt hun kop het eerst als de europese bevolking terugbijt want er zal geen oorlog door die religieuze inteelt getolereerd worden door de massa.
   En waarom laten ze dit crapuul duidelijk ongestraft bezig zijn?
   Om ANGST te zaaien! Om eigen bevolking te terroriseren, schrik op het lijf te jagen zodat de politiek machtsmisbruik kan plegen door gebruik te maken van deze angst zodat er geen verzet komt tegen hun ‘veiligheidsmaatregelen’ (én zelfs dat de bevolking eist dat er maatregelen komen, dan heeft de politiek niet de ‘verantwoordelijkheid’, dààrom grijpen ze niet in!) waardoor de eigen bevolking haar burgerrechten helemaal ontnomen wordt en er slaven van gemaakt worden.
   Je ziet dit smerig, politieke spelletje zich ontvouwen, elke dag méér…

   Like

 11. D.DAY zegt:

  Dit is een schitterend voorbeeld van de onaantastbare plaats die de islam in onze westerse wereld heeft veroverd met jarenlange steun van de beleidsmakers: openlijk in gevechtstenue met nepwapens in een park de samenleving provoceren, omdat zij weten dat NIEMAND ook maar iets er tegen durft te ondernemen. Wat is het westen laf!!!!

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Ik heb in het Zuiden des lands ook al een groep moslims in een park les zien krijgen in ongewapend vechten.
  Ik heb er geen melding van gemaakt omdat er een aantal islamitische infiltranten in Nederlandse politie uniformen in dienst zijn. Reëel gevaar is duidelijk aanwezig, vandaar.
  Bovendien houdt de plaatselijke politie elk jaar een voetbaltoernooi tegen die IS gasten. Dat zegt me genoeg.
  Ik bewaar mijn energie maar voor een later tijdstip. Dat zijn me de kapotte ruiten of erger nog niet waard.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  In Nederland hebben onaangepaste moslim jongeren massaal kickboks lessen gekregen. Waar praten we eigenlijk over. De toekomst zal ons gaan leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s