VN willen dat Europa grenzen opent voor Syriërs

Screenshot 28

Syrische Koerden die de stad Kobani zijn ontvlucht

De vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties (UNHCR) wil dat landen, in het bijzonder in Europa, hun wetten versoepelen en meer Syrische vluchtelingen toelaten. Dat heeft UNCHR-baas Antonio Guterres gezegd op een conferentie in de Verenigde Arabische Emiraten. Een vluchtelingencrisis in het Midden-Oosten is volgens Guterres een bedreiging voor de hele wereld.

‘Dit is niet alleen de grootste humanitaire crisis van de afgelopen decennia, het is ook de grootste bedreiging voor veiligheid en vrede. Het is een wereldwijde dreiging’, waarschuwde Guterres.

De VN schatten dat inmiddels bijna 2,7 miljoen Syriërs naar het buitenland zijn gevlucht, de meesten naar buurlanden. Ook zijn er nog eens 6,5 miljoen mensen in Syrië ontheemd geraakt.

Lees verder>>>
(h/t Marc Bouwman)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, Syrië, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op VN willen dat Europa grenzen opent voor Syriërs

 1. Sjaak zegt:

  Dit word pas echt dweilen met open kraan !!!

  Like

 2. @geertwilderspvv ECHT NIET ONDER GEEN BEDING GA nr BUURLANDEN!VN HFT NX te WILLEN REGEL t DAAR ONDERLING VOL is VOL! http://www.volkskrant.nl/buitenland/vn-willen-dat-europa-grenzen-opent-voor-syriers~a3769770/

  Like

 3. Maria zegt:

  de verenide nazi’s dat die eens aan quatar en saaudi arabie vragen om hun eigen volk als asiel terroristen op te nemen, een van de dagen ga ik er persoonlijk naartoe!!!! dan zal ik eens een keer zeggen over die Verenigde Nazi’s, welke terreur onzin is me dit zeg !!!!!

  Like

 4. Lis zegt:

  ‘Het is een wereldwijde bedreiging.’ En daarom moeten we die bedreiging maar naar Europa halen zodat deze nog groter wordt? Het is meer dan dweilen met de kraan open; het is dweilen met alle kranen, sproeiers en brandblussers open.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Ik zie door vroege ochtend mist
  visioenen van de dingen die gaan gebeuren
  de pijnen die verborgen worden gehouden voor mij
  Ik realiseer het me nu en mijn ogen zijn open

  Daarom is zelfmoord pijnloos
  het brengt veel veranderingen
  en we kunnen het laten als we willen

  Het spel van het leven is moeilijk om te spelen
  Ik verliest het immers toch
  De verliezende kaart die ik ooit zal leggen
  dus dit alles wat die ik heb te zeggen.

  Het zwaard van de tijd zal onze huid doorboren
  Het doet geen pijn wanneer het begint
  Maar als het zich dieper inwerkt
  De pijn groeit sterker…voel maar..zie maar

  Een moedige man bevroeg mij een keer
  met vragen die cruciaal zijn
  is het te zijn of het niet te worden
  en ik antwoordde: ‘oh waarom vraag je het mij?’

  Daarom is zelfmoord pijnloos
  het brengt veel veranderingen
  en we kunnen het laten als we willen

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Ik wil best alle *christelijke* vluchtelingen uit Syrie. Moslims moeten naar moslimlanden, hier zorgen ze alleen maar voor overlast en criminaliteit en zullen ook hier christenen naar het leven gaan staan. WANNEER begrijpen ze nou eens dat Islam ons de oorlog heeft verklaard en zien alle Moslims als staatsvijanden.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Het enige probleem wat opduikt dat de koraan liegen en bedriegen
   om de tegenstander te schadigen veroorlooft en opeens zijn vele
   christelijk gezind totdat de ze hun verblijfspapiertjes in de hand hebben !
   En daarom zij Geert niet voor niks ! Onderschrijven dat je van de
   radikale koraan afstand neemt en de Nederlandse wetvoorstellingen
   volgt ! Ik zou een stapje verder gaan en een kartei aanleggen van
   iedere emigrant met vingerafdruk-foto-en iris-opname vastnagelen !
   Want jaknikkers van de linkse kerk hebben daarvoor gezorgt dat
   we 80 % van de gevangenisplaatsen op Nederlandse
   belastingbetalerkosten ook nog mee betalen moeten !

   Geliked door 1 persoon

  • Albert Giet zegt:

   Een moslim is een gevaar voor het westen ze mogen niet met een ongelovige om gaan
   J e zal een kristen en jood niet als vriend nemen want het zijn afvalligen en je zal ze ter dood brengen zo staan er veel soera’s verzen in de Koran

   Geliked door 1 persoon

 7. Tempelier. zegt:

  ‘Het is van groot belang dat er voor Syriërs meer legale manieren komen om Europa binnen te komen.
  goh, dat ze die deur niet zien !!!, bijna zo groot als een werelddeel. Maar goed wij hebben voor jullie nog wel wat in de aanbieding : Bahrein, Jemen, Jordanië, Koeweit dit land is een echte aanrader. verder: Oman, Qatar ook heel fijn , ze hebben geld genoeg. Turkije is lekker dichtbij. VAE die zijn ook niet echt arm. Soedan ligt ook een beetje in lijn met de islam. Algerije, Azerbeidzjan is ietsjes verder weg maar wel veel islam. Djibouti in de hoorn van Afrika heel veel islam. Vooruit omdat u het wil een beetje dichter bij Europa Marokko, Tunesië en Mauritanië. Zo keus genoeg dacht ik zo !

  Like

  • Maria zegt:

   idd zo is dat toch!!! ze hebben landen zat! maar ja probleempje die willen zelf dat sharia volk terroristen niet!!! nee geef ze aan de EU socialist zal ze wel ontvangen onderhouden via autochtone bevolkingen die niet meer op hen stemmen, dus dit is nieuw kiesvee voor die sossen!!! jongens toch ipv van ons zo te focussen op die islam moeten we eventjes dat aan de kant zetten en die SOCIALISTEN UITSCHAKELEN!!!! heel die politiek die eigen landen verraden en verkocht hebben aan een haatvolk DAT WIJ DAN NOG MOETEN ONDERHOUDEN?????????????? HOE ZIEKELIJK GESTOORD IS DIT, en toen zongen de sossen ik koor: RACISTEN RACISTEN RACISTEN, omdat dit de WAARHEID IS !!!

   Like

 8. Joshua zegt:

  Nog meer, meer moslims.
  De regering kijkt echt tot hoe ver zij gaan kunnen met ongelofelijke domme koppen.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Maar waarom moet Európa weer worden aangesproken? Doen wij niets aan vluchtelingenzorg dan? Ik dacht van wel! De VN moet vooral haar islamitische leden aansporen dat ZIJ opvang regelen voor deze mensen. Maar die vertikken het. Ja, Quatar bijvoorbeeld stuurt geld naar Gaza voor de wederopbouw. Lekker makkelijk. Geld is er genoeg en je regelt het even via een cheque. De miljoenen vluchtelingen vinden geen bescherming in die landen, dus die zoeken het maar uit. Europa moet hun opvang maar regelen.
  Wij zijn onze capaciteiten inmiddels al ruim voorbij, gelet op het probleem van de huisvesting. Nederland is VOL! De oplossing is: illegalen en uitgeprocedeerden eruit, de kanslozen niet in ellenlange procedures terecht laten komen, en hen daardoor de tijd te geven om allerlei maniertjes te bedenken om hun vertrek tegen te werken, maar ook uitzetten. Zo wordt het probleem ‘huisvesting’ misschien beheersbaar.
  Want stel je voor dat ook óns gevraagd wordt om asielzoekers in huis te nemen….!
  Echt nooit!!

  Like

 10. Marc Bouwman zegt:

  De Unhcr is een VN-organisatie aangestuurd door OIC, Organisatie Islamitische Conferentie dat bestaat uit 57 moslimlanden. Juist deze landen zouden hun grenzen voor de Syriërs open moeten stellen. Ten slotte zijn het geloofsgenoten!
  Maar iedereen weet dat de Europese naties beschikken over staten waarin de rechterlijke macht doorgaans de belangen van de bevolking (waaraan zij haar macht ontleend!) in de wind slaat. Daarbij komt dat moslims niet zoiets als een natie kennen: hun stam- en clanverbanden maken dat zij elkaar per definitie wantrouwen, ook al zijn zij allen moslim.

  Tot zover dus het menselijk vermogen van de religie van de vrede!

  Like

 11. Jean zegt:

  Laten we heel Europa maar goed afsluiten zodat er geen enkele Afrikaan en zeker geen enkele moslim binnen kan, terug zwaar bewaakte grenzen invoeren en bye the waa, als zo een eikel of trut van de Verschrikkelijke Nietsnutten tracht binnen te komen zoals die Bang ki kloot dan eveneens niet doorlaten. Moslims zullen nog gaan dringen aan de EXT’s om terug te rennen naar die zandbak want aan hun misdadig gedrag en decadent parasitisme gaat snel een einde komen, 3/4de van de Europeanen is die zwijnen kotsbeu.
  Tegen eind 2016 is Europa moslimvrij wat die huichelaars en lafaards van de VN of EU mogen uitbraken of trachten op te leggen, wij willen en eisen de verwijdering van ALLE moslims, islamieten en islamtieten. Geen gezeik van die mag blijven en die niet, wij willen ALLE molims weg, punt.

  Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  De OPEC moet zijn grenzen maar openen. Er is daar geld en plek zat in tegenstelling tot Europa.

  Like

 13. windwens zegt:

  Afrika groot continent zat ruimte als je vlucht voor oorlog dan ga je daar heen waar geen oorlog is Afrika geen oorlog dus daar heen als ook naar alle andere moslim landen. Als het Sjiieten zijn dan allemaal naar Iran als je moslim wil zijn dan ga dat lekker daar doen ook dat land is groot genoeg. Overal prima maar hier niet meer heel Europa heeft al genoeg gedaan het is klaar.
  Dan wat Marc schrijf 57 moslimlanden daar is ook voldoende plek anders gaan ze maar net als Israel de woestijn vruchtbaar maken het is even werken maar dan heb je ook wat.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Nederland is hoe dan ook veel te klein om nóg meer ‘vluchtelingen’, ‘asielzoekers’, enz. op te nemen; we zitten nu al meer dan vol!
  Straks zitten we hier zó boordevol volk, dat de ene na de andere (dodelijke) ziekte uitbreekt!
  Net zoals in die schuren vol ‘scharrelkippen’, waar arme kippen dicht opeen lopen en die standaard bol staan van de antibiotica om ziektes te voorkomen.
  Wanneer begrijpt iedereen nu eens dat het logistiek gezien onmogelijk is om maar door te gaan met de import van Afrikanen?
  Willen jullie dan écht allemaal tien ‘vluchtelingen’ in jullie gezin opnemen??!!!
  En ze blijven fokken als ratten, ook in jullie huizen; vergeet dat niet.
  Ik WALG bij het idee alleen al!!!!
  Als het ooit gedwongen zo ver komt dat ik ze in huis MOET nemen, maak ik een eind aan mijn leven.

  Hoeveel zouden Rutte, Samsom, Pechtold en Spekman er eigenlijk privé in huis nemen?!!!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   16 oktober 2014 om 18:31

   Als het ooit gedwongen zo ver komt dat ik ze in huis MOET nemen, maak ik een eind aan mijn leven……………………………………….

   Maar toch niet eerst voordat u de persoon, die u daartoe dwingt, een kopje kleiner heeft gemaakt?

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Ze zijn bezig met de vernietiging van Europa !!!

  Like

 16. Ben het eens met koddebeier! En het volk zal (zoals altijd weer) akkoord gaan met deze zelfmoord-missie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s