Doodstraf voor een christen: “Het is een overwinning voor de islam, nu gaan we zoete lekkernijen uitdelen aan onze broeders de muzelmannen.”

Screenshot12

De ter dood veroordeelde Asia Bibi

Een Pakistaans tribunaal heeft het beroep verworpen van de christin Asia Bibi, die 4 jaar geleden veroordeeld werd tot de doodstraf onder een omstreden wet op “godslastering”, aldus haar ontredderde advocaten. Asia Bibi, moeder van 5 kinderen, werd tot de doodstraf veroordeeld  voor godslastering in november 2010, nadat zij ervan beschuldigd was de profeet Mohammed te hebben beledigd. Aldus de moslima´s van haar dorp, met wie ze een woordenwisseling had.

In een affaire die je doet denken aan het “kastensysteem” hadden deze laatste geweigerd water te drinken uit een glas dat zij ook gebruikte. Ze kwalificeerden dit water als “onrein”, omdat  de christin het glas voor hen had gebruikt. Een paar dagen later deden deze vrouwen hun verhaal bij de lokale imam, die al een aanklacht had ingediend wegens “godslastering” door deze jonge  vrouw.

Deze Pakistaanse wet tegen godslastering, die door liberalen wordt gezien als een instrument  om persoonlijke conflicten op te lossen, maar door de radicale islamieten met hand en tand verdedigd wordt, voorziet in de doodstraf voor hen die zich laatdunkend uitlaten over Mohammed.

De advocaten van Asia Bibi hadden beroep aangetekend tegen de doodstraf, maar twee rechters van het Hooggerechtshof van Lahore hebben dit verworpen.

Een tiental imams, waaronder Qari Saleem die de aanklacht tegen Asia Bibi had ingediend,  verwelkomde de beslissing van de rechtbank door het zingen van religieuze slogans: “Wij zullen zoetigheid gaan geven aan onze broeders de moslims, want dit is een overwinning voor de islam”, aldus imam Saleem.

Bron:
www.ndf.fr
Auteur: Eric Martin

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Pakistan, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Doodstraf voor een christen: “Het is een overwinning voor de islam, nu gaan we zoete lekkernijen uitdelen aan onze broeders de muzelmannen.”

 1. riet-1 zegt:

  Nou, kijk eens aan, een uitgelezen kans voor onze nieuwe minister van ( of is het vóór ) buitenlandse zaken ( en middels europa onze ex………Timmermans) om zich ondubbelzinnig te profileren.. Hier worden mensenrechten – uit naam van de vreedzame Islam- gruwelijk geschonden…
  Direct afreizen – ook niet misselijk- of de ambassadeur ter verantwooding roepen…

  Of alle financiele hulp intrekken tot ze zich een beetje “menselijk” kunnen gedragen?

  Gut, het is nog vroeg, even wakker worden, dromen kan later nog…..

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Het allaa virus is 1000 maal erger dan ebola. Het wordt alweer maar eens bewezen.

  Like

 3. windwens zegt:

  De kogel is nog te barmhartig voor imam Saleem opsluiten achter een kluisdeur met een bijbel of thora en sleutel verliezen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En gooi die ‘lieve zusters’ van haar er dan alsjeblieft bij!
   Stelletje serpenten, krabben-in-de-krabbenmand!
   Dit bewijst alweer, dat je met moslima’s geen medelijden hoeft te hebben: Zo onderworpen als ze zijn weten ze nog steeds al te goed, hoe ze elkaar te grazen kunnen nemen!
   Misselijkmakend, die wijven!

   Like

 4. Infidel Pride zegt:

  Dit bericht bedoelde ik in een andere reactie.
  Had het toen alleen over een ketel met water en ik dacht dat het in Afghanistan was.

  Like

 5. Paul zegt:

  Ook dit zijn vast geen moslims……….

  Like

 6. Jean zegt:

  En zeggen dat ze van die pedofielen lovers troep naar hier halen en die decadent laten parasiteren op onze kosten!
  Die pedofielen lovers troep MOET eruit, liever vandaag nog dan morgen, gelukkig beginnen dat steeds meer mensen in te zien in heel Europa, de heldere visie die Gerald Celente jaren geleden had beginnen vorm te krijgen.
  Please alle wegen richting zuiden goed open houden en platen langs de weg richting zuiden voorzien met de tekst “Exit Moslims”.

  Like

 7. Moe,moe,iedere dag weer hetzelfde!Dood aan de islam!

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Wanneer ons land werkelijk nog een seculiere rechtsstaat was geweest en de regering nog op een westerse manier had gedacht, dan waren er vanuit de diplomatieke hoek allang initiatieven genomen om iedere niet-moslim, die onder de islamitische terreur het leven dreigt te verliezen, vrij te krijgen en naar ons land te halen, waar ze in vrijheid zichzelf kunnen zijn.
  Deze mensen zijn de enigen die aanspraak kunnen maken op onze bescherming!

  Het zwijgen en het wegkijken van de westerse overheden in het aangezicht van dit dodelijke soort islamitische willekeur, waarvan velen het slachtoffer kunnen worden is een vreselijke vorm van laffe medeplichtigheid, waar eigenlijk de doodstraf op zou moeten staan.
  Politiek correct kan werkelijk niet vooruit zien, want bij het leven onder een islamitisch juk behoort ook de volstrekte controle die zal worden uitgeoefend op de manier waarop de mensen denken, spreken en handelen.Onze vrijheid zal volledig verloren gaan.
  kijk maar naar Zweden waar iedereen die zich kritisch uitlaat over de islam of over de multiculturaliteit moeiteloos achter de tralies kan verdwijnen.In Zweden, nota bene, het land met de onbeperkte vrijheid op elk gebied,waar ooit ”alles kon”! Zweden is een links-islamitische dictatuur geworden.

  Daarom moet met het ”linkse virus’ in het denken” grondig worden afgerekend, anders krijgen wij hier uiteindelijk soortgelijke ”Pakistaanse” toestanden.

  Like

  • Mee eens!De mensen die het echt nodig hebben en verdienen om hierheen te komen,die worden tegen gehouden of geweigerd;iedere islamitische uitvreter,al of niet met kwalijke bedoelingen is welkom;de wereld op zijn kop!

   Like

  • Maria zegt:

   lees de grondwet daar staat de doodstraf op, goetemensch heeft dat afgeschaft onder mom die doodstraf met zo’n rediculiteit dat ik het nog niet eens wil schrijven, alle grondwetten van alle EU landen staan NOG STEEDS BOVEN DIE ILLEGALE EU , enkel door socialisten en advocaten worden de grondwetten verkracht geneukt tot en met!!!!
   de EU IS ILLEGAAL OPGERICHT met illegale nep fake leiders erin die zichzelf verkiezen… en dan Putin beschuldigen dat hij nen dictator is???? die mensen ginder kiezen nog democratisch hun “dictators” daar waar wij geen zak kunnen beslissen in de EU zij verkiezen zichzelf…

   Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Misselijkmakend.
  Deze monsters die Joden en christenen vogelvrij hebben verklaard in de Koran, bezoedelen zichzelf door een vrouw van GODSLASTERING te beschuldigen.
  Deze criminelen beseffen niet dat hun GOD helemaal niet bestaat.
  Vrouwen over de hele wereld, waar blijft jullie protest tegen deze onmenselijkheid, waar die vrouw straks het leven voor moet laten?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ M.A.L. Sion,
   helemaal met u eens!
   Ik verwacht dat er door de stichting “Open Doors” wel veel aandacht aan deze vrouw gegeven gaat worden, net zoals destijds die (Pakistaanse?) christelijke vrouw, die hoogzwanger was én ter dood veroordeeld. Gelukkig is zij vrijgesproken en woont nu met haar gezin in de USA. Laten we hopen dat ook deze vrouw gered zal worden!

   Like

 10. Jade zegt:

  30 jaar geleden kreeg ik als dienstplichtige nog lessen in de krijgstucht.
  Anno 2014 vallen me godverdomme de schellen van de ogen…
  Koningshuis en regering blijken landverrader pur sang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s