Waarom de Jood op de Tempelberg tegen de voddenkop tekeer ging

Screenshot 31

(Vertaling: Ekster)

Bovenstaande foto werd door de gebruikelijke anti-Israëlische, anti-Joodse lobby op Twitter gezet, waarna deze zich snel verspreidde. Ook de linkse, Amerikaanse, zelfhatende Jood Max Blumenthal sprak zijn afschuw uit over die “arme, bange moslima”. Maar wat was er werkelijk aan de hand? Als je beter kijkt naar de foto zie je iets interessants. Het boek dat de voddenkop in haar hand heeft, is een boek met Hebreeuwse psalmen! Het lijkt dus eerder dat zij het boek gestolen heeft van de Jood. De fotograaf was net op tijd om de reactie van de Jood vast te leggen.

Er zijn meer foto’s van het incident. Hierop zien we weer een andere voddenkop dezelfde Jood aanvallen.

Screenshot 21Hier nog een foto van dezelfde voddenkop. Deze keer valt ze een andere Jood aan.

Screenshot 22

In werkelijkheid waren het de islamitische feeksen die een vijandige menigte vormden bij de Kettingpoort, waar Joden de Tempelberg verlaten. Uit de video blijkt dat het de moslims waren die trachtten de Joden tegen te houden, niet andersom.

De anti-Joodse lobby maakte zich dus schuldig aan propaganda en verspreidde weer eens leugens. De bekende linkse, antisemitische kliek sprong er meteen op in. Zo gaat het steeds bij de Palestijnen.


Bron:
www.barenakedislam.com
Auteur: BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Pallywood", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Islam, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

38 reacties op Waarom de Jood op de Tempelberg tegen de voddenkop tekeer ging

 1. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, zonder zelfs maar de details te kennen: Er hoeft maar iemand -Jood of geen Jood- het aan de stok te hebben met een ‘voddenkop’ en persoonlijk weet ik dan al, vanuit welke hoek de wind waait!
  Of wou iemand beweren, dat het n i e t altijd de moslims zijn, die de strubbelingen veroorzaken, waar dan ook?
  Al zou je, als Jood of bijvoorbeeld als islamcriticus, er best wel eens wat voor voelen bij het zien van zo ’n kopvod, dan houd je je in de regel nóg in. Zo zijn wij nu eenmaal grootgebracht.
  Maar de moslims…..Nou, zo ’n beetje het tegengestelde.
  En wat moet z i j nou eigenlijk met dat Psalmenboek? Is die diefstal nou alleen maar treiterij of wil ze het thuis nog ritueel verbranden of zo?
  Want iets anders zal ze er toch niet mee kunnen!

  Like

  • Jan zegt:

   interreligieueze handreiking

   Like

  • Cathja zegt:

   Ik denk dat ze het Psalmenboek wil verbranden. Zelf kan ze er niets mee, want moslims lezen waarschijnlijk geen Hebreeuws. Het zou zelfs wel eens verboden kunnen zijn als moslims andere geestelijke boeken dan de koran in hun bezit hebben!

   Like

  • Infidel Pride zegt:

   Gisteren was er ook weer zo’n bericht dat een Afghaanse vrouw (christen) de doodstraf kreeg voor blasfemie. Zij zou de profeet hebben beledigt.
   Uit het verhaal kwam naar voren dat de vrouw het aan de stok had gekregen met een groepje (dus meerderen tegen één persoon) moslima’s om een ketel water.
   Ik was er niet bij maar het hele verhaal riekt naar een verderfelijke lucht.
   Onenigheid om niks (ja een ketel water) kan dus in zo’n sharia land al leiden tot de doodstraf.
   Ik vraag mij dan ook af hoe dat daar gaat (onder de sharia) want ik kan mij niet voorstellen dat het tafereel vastgelegd is op camera.
   Zal de getuigenissen van een stel kopvodden al genoeg zijn voor een vonnis?

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Zo kun je elke waarheid verdraaien; in de hele wereld gebeurt niet anders.
  Het merendeel van de ‘tv-slaven’ heeft geen flauw benul dat er sites zoals deze bestaan; ze zijn nog te gemakzuchtig om er naar te zoeken.
  Op deze manier is hersenspoelen van het stomme volk door de ‘elitaire Gutmensch’ wel héél eenvoudig.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wat een gekrijs trouwens over die ‘allah’!
  Ze zouden die lappenpoppen moeten besnijden tot aan hun grote waffel en vooral DIE goed dichtnaaien!

  OMG, je zult toch de hele dag, elke dag van je leven tussen zulk islam-volk moeten ‘leven’!!!

  Like

 4. Joshua zegt:

  Dat is toch overal bekent dat die islam varkens liegen.
  Zij zijn de agressor, maar de anderen zijn de schuldigen, hoelang komt dit nog geloofwaardig over?
  Ja als je die hersen gestoorde v.agt geloofd en duisenberg en nog meer van die imbecielen, die niet willen weten hoe het werkelijk in elkaar zit,maar hun blinde haat botvieren .

  Like

 5. windwens zegt:

  Weet je waar dit filmpje me aan moet denken, de oorlogstactieken van de US in Vietnam hele dagen keiharde muziek draaien in kampen tot ze compleet gek werden. Deze krijs wijven doen exact het zelfde, je ziet ook de politieagent die voor die krijsende krengen staat, gewoon niet meer de kans heeft om na te denken wat hij moet gaan doen of hoe hij moet gaan handelen. Vandaar dat die etters altijd gaan krijsen zowel man als vrouw het is gewoon smerige oorlogstactiek, tevens gaat de aandacht altijd eerst naar de schreeuwers. Dus goede les ga schreeuwen tegen al die lui en het is klaar

  Like

  • Dan heb ik het vanmiddag,volgens u goed gedaan.Tegenover mij trouwde een Turks stel;straat werd afgezet en,recht voor mijn deur,ging het los:een tromgeroffel waarvan je oren bijkans van je hoofd af vielen,begeleidt door een keihard kattengejank,komende uit een fluit!Een kwartier lang!Na een half uur rust weer dezelfde riedel!Barstende koppijn en 3 honden die niet meer stil te krijgen waren.En dan nog de toeloop op de stoep:Nederlanders die zich vergapen aan dat stompzinnige “ritueel”en het nog mooi vinden ook:kotsen.Ik ben van ellende boodschappen gaan doen,maar tijdens het passeren van dat gespuis,die tot overmaat van mijn al kokende bloed,ook nog eens de Turkse vlag uit het raam hadden gehangen,heb ik ze alles toegewenst wat je alleen je ergste vijand toe wenst en meer!Had je de koppen van die Nederlanders moeten zien:oh,wat erg!!!Ik spuug op mijn eigen volk!En ben,zoals u merkt,nog steeds kokend, over de zijk!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Yvonne, ik kan het volledig begrijpen! Irritatie tot op het bot; erger kan niet!

    Like

   • ik dacht dat moslems geen muziek mochten maken, er staat me nog wel iets bij dat er bij een huwelijksfeest de bruidegom werd doodgeschoten omdat er gezongen en gedanst werd… net zoals die luidsprekers voor die oproepen. Dat mag ook niet via een ‘versterker’ staat in de koran toch?!

    Ik leef met je mee Yvonne, vind het rot voor je!

    Like

  • Furry zegt:

   Dat gekrijs dat hoorde ook de inwoners van Constantinopel. 100.000 moslims voor hun poorten. Je zou er gek van worden. Hakbahr is de Sieg Heil van de moslims, en het vod de nazi vlag.

   Like

 6. Jan zegt:

  Verschrikte sharmuta:

  Krijsende vleermuizen

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Doet me denken aan het verhaal uit Zweden: een zwangere moslima was aangevallen door een walgelijke autochtoon. Heel links kwam in opstand! Heftig protesteren! Met kopvodden rondlopen, enzovoort.

  Totdat er aan het licht kwam dat manlief zijn zwangere vrouw had afgetuigd. Niets meer gehoord.

  En hoogst merkwaardig dat links niet te keer gaat tegen de 1 op 4 verkrachtingen door moslimmannen in datzelfde Zweden.

  In Nederland idem dito trouwens: wel tekeer gaan tegen Wilders vanwege zijn: “minder, minder”….

  Maar als er duizenden Joden in Europa op de vlucht slaan vanwege openlijke islamhaat dan hoor je helemaal niets.

  Like

  • dat ervaar ik ook als verschrikkelijk ongelofelijk! Dat er dan NIETS te horen meer is! Alleen al daarom zou ik ‘de overheid’ willen aanklagen!
   Zij leveren ons willens en wetens uit aan die barbaren en denken zelf de dans te kunnen ontspringen… de onnozelaars!

   Like

 8. Claudia M. zegt:

  Waarom worden die “m’allahs met hakkenbar” niet gewoon afgevoerd? Ga maar ergens anders staan blèren. Ook zo leuk voor die toeristen die daar liepen… Ik snap werkelijk niet dat ze dit toelaten.

  Like

 9. Jacolijne zegt:

  Dat is precies de bedoeling.lekker de boel een beetje manipuleren. met een groep moslims je tussen de joden verzamelen , zorgen dat er een camera of pers bij aanwezig is , dan ruzie uitlokken door een joods psalmenboekje af te pakken en dan heeft de jood het vanzelfsprekend weer gedaan.

  Like

 10. alidas1 zegt:

  Waarom gaf hij haar niet een klap voor haar bek.?

  Like

 11. windwens zegt:

  Dat Alla hakkenbar wordt nog eens het woord van het jaar als ze zo door gaan. Nimmer zo vaak dat waardeloze klote woord gehoord. Zou verboden moeten worden gelijk dat waanzin boek.

  Like

 12. U.G. Kempenaer zegt:

  Toch de zwakte van het Westerse volk. Niet meer in staat om zich te verdedigen. Als je dit minderwaardige ongedierte zich ziet misdragen moet je er gewoon massaal bovenop rammen. Raus met die islamo-nazi’s. Het aanzicht van die verbeten inteeltbekken doet me kotsen. De pvda-griezels die hen hier houden en ondersteunen moeten uitgeroeid worden. Uitschot.

  Like

 13. @geertwilderspvv n niet te vergeten mbv DONATIES dr DE GEK TIMMERMANS e.c.CARTOON: De Golfstaten http://wp.me/p1O7aM-j3t via @wordpressdotcom

  Like

 14. @ScarlattiBomba · 1 u 1 uur geleden
  @geertwilderspvv Waarom Jood op de Tempelberg tegen voddenkop tekeer ging OMDAT DIE MOSLIMA ZIJN GEBEDENBOEK STAL! http://wp.me/p1O7aM-j3j

  Like

 15. Chaim N zegt:

  Deze Jood had haar inderdaad een klap voor haar kop moeten geven maar dan zou hij gearresteerd en geslagen worden door de ISRAELISCHE politie. Maak jezelf niks wijs, in Israel waait precies dezelfde linkse wind als in Europa. Ik liep een paar maanden geleden de tempelberg op toen ik ook omringd werd door ‘allahuakbar!’ schreeuwende Arabieren, politie doet natuurlijk niks. Toen ik mijn lippen beweegde om een Joods gebed uit te spreken werd ik meteen geslagen en tegen de grond gewerkt door een Arabische agent van de Israelische politie! Toen werd ik naar datzelfde politiebureau, wat in dit filmpje op de achtergrond te zien is, gesleurd en drie uur verhoord. Ook hier voel ik me dikwijls volledig machteloos t.o.v alles wat er hier op straat gebeurt.

  Like

  • Daar dus ook al?Had het me niet gerealiseerd.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Chaim N,

   maar hebben wij hier dan zó’n verkeerd beeld van Israël? Ik ging en ga er steeds van uit dat de Joden in Israël niets te vrezen hebben, maar dat klopt volgens u dus niet.
   Kwam het door die Arabische agent soms, of sprak u een Joods gebed uit op het grondgebied van de moskee? En waarom 3 uur verhoren als u in feite niets verkeerds heeft gedaan?
   Dit alles roept bij mij wel vragen op!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Veilig, tja…..Het rotte is, dat Israël, net als Nederland en de hele rest van Europa, te kampen heeft met linkse “Goedmenschen” die de neiging hebben te veel met de tegenstander -de Arabieren/Palestijnen- mee te lullen en te weinig op hun strepen staan.
    Zoals ik hieronder al liet vallen in mijn comment aan Chaim N. heeft Martien dit inmiddels al uitvoerig beschreven in “Het Stockholmdualisme van Ari Shavit.” Heb je dat al eens nader bekeken?
    In, ik meen, hoofdstuk 14 komt de zeer typerende “vriendschapsband” aan de orde tussen Ari Shavit en Mohammed Dahla, een moslim- collegajournalist. En wat die er op een gegeven moment niet allemaal durft uit te braken….Je weet níet wat je leest!
    Of, jawel, dat weet je wèl, want in Nederland lopen ook genoeg linkse sukkels rond, die alles pikken en alles met de mantel der liefde bedekken, alleen maar vanwege dat fijne gevoel in hun hoofd.
    En een gevierd schrijver als Ari Shavit behoort dus ook tot dat slag, helaas…..

    Like

  • Harry zegt:

   Goede informatie Chaim, helaas , dit had ik nou helemaal nooit verwacht !
   Wat een domper op het beeld van Israel dat ik hier opgebouwd had .
   ( Ben er nooit geweest , zoals je zult begrijpen ).

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Harry, tegen jou zeg ik hetzelfde als tegen Cathja: Je komt een heleboel te weten als je die cyclus van Martien Pennings eens zou bekijken!
    “Het Stockholmdualisme van Ari Shavit!” Tik het gewoon in op de zoekbalk, dan hèb je het.
    Een behoorlijke kluif, ik geef het toe, maar helemaal lezen is ook niet nodig: Vooral van dat hoofdstuk over Dahla zul je opkijken!
    Weet je wat, ik kijk het nu even na; zó terug.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry: Hoofdstuk 13.

    Like

 16. Chaim N zegt:

  Dat moet natuurlijk ‘bewoog’ zijn… Ik ben al te lang weg.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hindert niet, Mijnheer N., Hetgeen U te zeggen heeft is overduidelijk!
   Overigens heeft onze scribent, Martien Pennings, ons inmiddels vakkundig gewezen op de zo herkenbare linkse tendensen in, eveneens, Israël, onder meer vertegenwoordigd door de twee-staten verdediger Ari Shavit!
   Uiteraard zal hij slechts één voorbeeld zijn…….

   Like

   • Chaim N zegt:

    De situatie is hier zo ontzettend gestoord. Israel wil dat de wereld Jeruzalem erkent als haar hoofdstad maar zelf geven wij er blijk van dat we dat zelf niet eens doen. De Israelische regering geeft een buitenlandse macht en islamitisch land zeggenschap over wat voor ons de belangrijkste plaats zou moeten zijn. De tempelberg is in handen van de ‘Waqf’ een orgaan dat, onder leiding van koning Abdallah zelf, naar eigen zeggen de ‘islamitische heiligdommen bewaakt tegen invallen van kruisvaarders en zionisten’, Niet alleen erkent de staat Israel dit orgaan maar stelt zelfs agenten ter beschikking om hun perverse doeleinden te realiseren. Daarom word je, als je als Jood de tempelberg op wil, eerst uitgebreid geinstrueerd dat je niet mag buigen, je je lippen niet mag bewegen, geen Joodse symbolen mag laten zien, omdat dit door de Waqf wordt gezien als het bestormen van de Moskee. Als je er rond loopt, loopt er steeds een Israelische, Arabische agent met je mee en twee apen in zwarte pakken en met zonnebrillen van de Waqf. Wat ik dus deed, door mijn lippen te bewegen, was aanstootgevend en dan wordt je direct gearresteerd. De Israelische politie weet dat je in feite niks gedaan hebt en laten je dus sowieso gaan, maar om je af te schrikken verhoren ze je eerst drie uur of meer en leggen ze je een tijdelijk plaatsverbod op. Wat Israel dus in feite doet, door koning Abdallah te erkennen als ‘officiele bewaker van de islamitische heilige plaatsen’, is 1. erkennen dat de tempelberg in eerste plaats islamitsch is en 2. islamitische soevereiniteit over haar grondgebied erkennen.

    Like

   • Hoe stom kun je zijn,als land???Iedereen weet dat als je een moslim een vinger geeft,hij je onder je oksel grijpt!

    Like

 17. Chaim N zegt:

  Dit is overigens niet het enige wat er gedaan wordt om voorover te bukken voor de Arabieren. Laatst, in dezelfde maand, werden mijn rabbijn (75 jaar oud) en de moeder van een vriendin van mijn vrouw, bekogeld met stenen toen ze door de buurt Newe Ya’akov reden. Ook de afgelopen feestdagen is er hier vlakbij weer een vuurwerkaanval geweest, een Joodse jongen geslagen met een plank met spijkers er in enz. Daar lees je niks over! Maar als een groepje zestienjarige Joodse meisjes nationalistische sticker uitdelen kan je op Ynet of Jpost lezen dat er een ‘Joodse lynchmob’ op de been was en dat Arabieren hun leven niet zeker waren. Kortom… het lijkt Nederland wel.
  Het is inderdaad niet allemaal slecht. We hebben hier gelukkig ook nog wel Joodse voetbalsupporters van Midden Oosterse achtergrond die het bloed van de Arabieren wel kunnen drinken. Die laten zich er niet altijd van weerhouden om in actie te komen. Daar lees je dan natuurlijk ook uitgebreid over in alle linkse kranten.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik moet dus noodgedwongen mijn positieve beeld van Israël wat bijstellen. Dat verandert niets aan het feit dat ik Israël altijd zal blijven steunen, maar ik heb nu toch wel een wat andere kijk gekregen op hoe de samenleving daar tegenwoordig in elkaar steekt.
   Mogen niet-Joden trouwens wél de lippen bewegen als ze de tempelberg willen bezoeken, en hoe gaat men in het algemeen om met (westerse) toeristen? Veel familieleden van mij zijn al eens in Israël geweest (enkele jaren voor de eeuwwisseling), maar wij nog nooit.
   Ik kan volstrekt niet begrijpen waarom de Israëlische overheid een Arabische koning toezicht laat houden op de tempelberg! Waarom laat men dat toe? Israël is toch niet verplicht dat te doen?
   Ik begrijp hier werkelijk niets van! Maar ik begrijp er net zo min iets van dat ook in ons land enorme moskeeën zijn verrezen, die door de emir van Qatar of door de Saoedi’s werden gefinancierd. Hiermee geef je toch echt een stuk soevereiniteit uit handen aan vreemde mogendheden!
   Het is overal ter wereld hetzelfde: kom je ellende tegen? Kijk dan eerst of er moslims bij betrokken zijn!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s