VIDEO: De “Lega Nord” hield een protestmars in Milaan tegen de invasie van illegalen

(Vertaling: delamontagne)

Duizenden mensen hebben zaterdag in Milaan gedemonstreerd om een einde te maken aan de operatie “Mare Nostrum” op de Middellandse Zee, die er op is gericht om migranten te hulp te komen. Deze wordt aangewreven de illegale immigratie te bevorderen. “We hebben al 15% werkeloosheid en hebben geen buitenlandse arbeiders nodig. We zijn geen racisten, slechts realisten.” “Laat deze invasie stoppen”, kon men op sommige borden lezen die de demonstranten omhoog hielden op de route die begon op het Domplein in het centrum van de stad.

Om hierna naar hun leider, de voorman van de regionale en “xenofobe” partij, Matteo Salvini, te luisteren. Deze heeft verklaard dat zijn beweging niet tegen immigratie is, maar tegen illegale immigranten, punt uit. Hij noemde de operatie “Mare Nostrum” slaafs en racistisch.

Sinds oktober 2013 zijn er 150.000 mensen gered door de maritieme eenheden van “Mare Nostrum”,de kustwacht en de koopvaardij, die in de buurt waren van de gammele bootjes, aldus  het Hoge Commissariaat van de Vluchtelingen (UNHCR ). In dezelfde periode hebben ongeveer 4000 personen het leven verloren. “Mare Nostrum” werd in het leven geroepen in oktober 2013 na de dood van 366 migranten door het zinken van hun boot in de buurt van het eiland Lampedusa, ten zuiden van Sicilië.

Bron:
www.laliberte.ch

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Patriottisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: De “Lega Nord” hield een protestmars in Milaan tegen de invasie van illegalen

 1. Jade zegt:

  Respect, ze hebben heel wat mensen op de been gekregen…
  Hoe anders is het bij ons.

  Like

 2. Maria zegt:

  ik begrijp niet dat men die vluchtelingen niet oppikt in militaire schepen en terug dropt aan kust van Afrika dat werkt ontradend aan boord van zo’n schip krijgen ze eten en droppen vanwaar ze komen!!!!

  Like

  • VarAway zegt:

   @ Maria,
   Kijk maar eens hoe men dat doet in Australie! Keurig, netjes,
   retour slepen naar de kusten van Indonesie. Of naar Papoea N.Guinea,
   Nauru of Cambodja, maar NIEMAND komt Australie meer binnen ZONDER
   geldig visum. Iedereen weet dat nu, dus die toestroom is snel verdwenen.
   Je moet gewoon een oplossing WILLEN & DURVEN forceren. Punt Uit!

   Like

   • Maria zegt:

    daar zullen geen debielen van groen en socialisten rondlopen hé, als het aan hen lag de wollensollengeitenmensen de goetemensch zal héééééééééééééééééééél,afrika hier al, het spijt me dat ik dit schrijf maar we moeten ons ontdoen van dat soort ziekelijk gestoorde groene socialist of er is geen aarde geen mens niets meer van eigen origine in de EU!!! en van australie weet ik wilde ernaar toe emigreren, the joke de grap hoeveel geld je niet moet hebben om dat te kunnen,,je moet dat vastzetten op een bankrekening, dan iemand ook nog kennen van ginder die garant wilt staan voor je, dan moet je kunnen aantonen of je wel relevant bent voor dat land, ivm met werk, dan indien je werk afneemt met wat je kan of werk dat gaat ook niet want een Aussie voor een vreemde zetten doen ze daar niet, en als je iets verkeerd doet,qua misdaad minifeitje hé ben je je geld op die bankrekening kwijt wat diende als borg en word je het land uitgegooid… zo gaat dat voor blanke mensen… in andere landen!!! wou naar New Zeeland emigreren uiteindelijk, snel toen die droom opgeborgen…

    Like

 3. Theodoor zegt:

  Hoe ze het willen doen zal me een zorg zijn, maar de illegale toestroom moet gestopt worden. Misschien heeft van Riessen een antwoord, met de stemmers van de PVV wist hij wel weg mee.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Hoe dan ook, op het onderwerp van protest valt bij deze niets af te dingen: Ze hebben hier gelijk, doodgewoon gelijk.
  Al zal ene Cçile Kyenge dat wel enigszins anders zien omdat het natuurlijk vrijwel uitsluitend Afrikanen betreft……

  Like

 5. En die mensen hebben zoooooo gelijk;niks te maken met racisme,maar,inderdaad,met realisme;gezond verstand,dus!Europa is niet van elastiek;het incasseringsvermogen van de mensen ook niet.conclusie:genoeg is genoeg@Stoppen,en wel nu!

  Like

 6. Cathja zegt:

  In steeds meer EU-landen begint de bevolking van zich te laten horen. Behalve in Italië, zijn ook de Fransen de immigratie meer dan beu, zo hoorde ik vanavond in een Nieuwsuur-reportage vertellen.
  Onze oosterburen durven het nog niet zo goed aan om openlijk te protesteren, maar ook daar broeit er wel het een en ander.
  Hoe meer immigranten er gedumpt worden in de lidstaten, hoe luider de protesten en hoe groter de spanningen zullen worden. Uiteindelijk krijgen we burgeroorlogen. Dat kan niet uitblijven.
  De EU moet een immigratiestop instellen. De grenzen moeten dicht en de illegalen er uit. Onze landen gaan zwaar gebukt onder de alsmaar toenemende druk van ‘vluchtelingen’, de criminaliteit neemt fors toe, en onze burgers lopen direct gevaar!
  Bovendien lijken we opnieuw af te stevenen op een recessie, minister Kamp wil koste wat het kost zijn windmolenplannen doorzetten, wat ons in totaal wellicht zo’n 53 miljard (!!) euro gaat kosten en waar we geen fluit mee opschieten wat de CO2-beperking betreft (dus weggegooid belastinggeld!), en Europa (lees: de belastingbetalers) moeten ook nog eens de gasrekening van Oekraïne betalen!
  Willen we nog meer ingrediënten hebben voor een lange periode met veel onrust onder de burgers?
  Daarom: eerst een stukje onrechtvaardigheid wegwerken, en dan bedoel ik dat alle uitgeprocedeerden definitief ons land moeten verlaten, evenals al diegenen die hier ook niet horen te zijn omdat ze doodgewoon geen vluchtelingen zijn. Het zou al een hele verademing zijn als hier eens serieus werk van gemaakt zou worden!

  Like

  • Maria zegt:

   moesten er hier geen uitkeringen zijn he dan had je dat probleem niet!!!!!!!
   UITKERINGEN DIENEN ENKEL VOOR DE ORIGINELE BEVOLKING DIE ERVOOR AFGEDRAGEN HEEFT VIA BELASTINGEN SOCIALE ZEKERHEID zodat wanneer die zonder job valt of ziek wordt een uitkering krijgt EN NIET VOOR IEDERE FUCKING AFRIKAAN MAROKAAN ISLAMIET DIE EROP KOMT TEREN kotsmisslijkmakend beu ben ik dat beleid hier!!!! immigratie kan en mag indien die mensen dezelfde voorwaarden als een blanke krijgen, nl gediplomeerd en kunnen aantonen dat je relevant bent voor dat land en dat er werk is voor die vreemde, die klote rot elite delen ons zuurverdiend geld uit aan mensen die hier niet thuishoren, EN ZOIETS KAN GEWOON NIET, zeg je er iets van want wij gaan allen failliet terwijl de vreemden zich verrijken aan kindergeld en uitlkeringen BEN JE EEN RACIST????? en dit mijn lieve Cathja hadden ze de westerse landen geflikt en nu de zuiderse en ostbloklanden kan je dit niet flikken laat staan dat die analfabeten gaan onderhouden in hun landen omdat de groene socialist dat wilt!!! DIT IS ZO ONRECHTVAARDIG DE ELITE HAD SLAVENHANDEL DUS DIE ELITE MOET HEN ONDERHOUDEN IN AFRIKA EN NIET HIER, daarom dat gaat allemaal exploderen ginder want de arrogantie misdaden openlijk racisme van hen naar ons toe is ongezien, geen dank dat ze hier alles gratis en voor niets krijgen geen studies van hen om aan te tonen dat zeook iets willen bereiken NEE NEE NEE NIETS VAN DAT gesteund door de kaviaar socialsisten openlijk eigen volk racisten noemen al krijsend enz enz enz…enig idee hoe ik die groenen en socialsiten HAAT HAAT HAAT voor wat ze onze landen aandeden, geen 1 mens vaneigen bodem stemt op hen, om maar aan de macht te blijven importeren ze dan maar gans noord Afrika en de rest van Afrika naar hier op kosten van de belastingbetaler om aan stemmen te komen, tegen muur zou men die groenen en socialsten moeten zette en executeren!!!!

   Like

 7. Th.M. van Baarle zegt:

  Niet vergeten. Er zijn al 100.000den ONTERECHT in West Europa die hier de samenleving verzieken. We hebben ze NIET uitgenodigd!
  Wat kan er op tegen zijn om ongenode ‘GASTEN’ de deur te wijzen.
  Hoe zouden wij behandeld worden als wij in die Afrikaanse landen, het Midden Oosten en Azië aan zouden kloppen en bij een (vaak niet bestaande) sociale dienst om een uitkering zouden vragen? Dat bedoel ik. Dus, korte metten mee maken en allemaal retour zandbak en oerwoud.
  We moeten dringend in VERZET komen tegen het stelletje halve garen dat ons land naar de kloten helpt vanuit vak K in de 2e Kamer. Afzetten en zonodig meesturen met de te deporteren illegalen.
  Doet u mee?

  Like

 8. debeukerin zegt:

  Schitterend!
  Daar lukt het dus nog wel om veel volk op de been te krijgen.
  Daar wil men nog wel voor zichzelf opkomen.

  Dat het hier ook maar mag gaan lukken.

  Like

 9. windwens zegt:

  Ik blijf me maar afvragen waarom krijgen andere landen telkens weer zo heel potentieel op de been en waarom lukt dit hier maar telkens niet. Engeland, Spanje , Griekenland, Italie, Frankrijk zelfs China of al places, waarom lukt het ons niet. Men moet maar eens uit die paarse jaren gedachte komen die elke staking stuk liepen slaan door de rechter. Waarom een vergunning aan vragen voor een volksopstand men laat hier dit land nog steeds maar leiden door een stel sukkels in gemeenteraden en of Den Haag. Als er duizenden op de been zijn wat wilde Den Haag daar dan tegen doen of zo lullige gemeente.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wilders kreeg er vorig jaar September anders heus wel 2000 op de been!
   Daar wou de MSM toen niet rond voor uitkomen, natuurlijk, maar het was wèl zo!

   Like

   • Maria zegt:

    dit is ook een waarheid men slaagt erin voorlopig nog om via die MSM dat te verzwijgen en te VERBIEDEN dat wij mogen demonstreren ertegen… zolang die socialisten rulen in dat EU parlement en zeker in jullie nederland is dat de reden, ben eens benieuwd voor onze rechtse regering hier in belgie want GENOEG IS GENOEG GEWEEST!!! die explosie van eigen volk dat duurt nbiet lang meer hoor, wacht maar tot dat nieuws van Oekraine bekend geraakt dat wij opnieuw kunnen dokken en de EU zichzelf zo in de zak heeft laten zetten zich in hun, reet heeft laten neuken,was het niet Joe Biden die er openlijk voor uitkwam dat de VS de EU wilde vernietigen???? wel tis hungelukt, enige oplossing is massaal maar dan massaal achter die politiek van de EU en eigen landen gaan om ze te lynchen voor wat ze ons en onze landen hebben aangedaan, dat komt eraan hoor, alleen dat die dan met de islam achter ons komen!!!! burgeroorlogen idd staan ons te wachten

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @windwens: 00.15. uur. U vraagt zich terecht af, waarom komen HIER – in NEDEERLAND- niet massaal “de straat op”. Naar mijn bescheiden mening, omdat de Nederlander- in grote getale- laks, bang en onsolidair is. En dat komt omdat men zich laat manipuleren door de socialistische media. De laatste twee grote demonstraties, kan ik mij nog heel goed herinneren, in de jaren ’80 van de vorige eeuw: tegen plaatsing van kruisraketten. Maar…deze waren met name georganiseerd door de socialisten en de goedmensen. Wel heel toevallig. Ik ben er zeker van, dat Den Haag daarom durft door te gaan met hun ONZALIGE BELEID!

   Like

   • Maria zegt:

    de socialistische vakbonden hier in belgie zijn uit WRAAK begonnen van mega stakingen qua winkels de Delhaize en binnenkort het land lam te leggen via spoor om zo het land te vernietigen, de verontwaardiging van iedereen dat een klein groepje sossen dit voor mekaar krijgt is enorm, reeds zoveel leveranciers en anderen gaan hierdoor overkop, er gaat een moment komen dat men letterlijk de socialiste gaan uitmoorden hier in Belgie ze zijn begonnen om het land totaal vanuit de oppositie te vernielen, zij niet meer aan de macht wel dan moet belgie maar kapot!!! IEDEREEN ZIET DAT NU IN HIER, de verontwaardiging is zo enorm ik begrijp dat niet voor de sossen komen ze wel op straat die vakbonden liegen alles bijeen en venielen laatste economie wat we hebben, had ik al gezegde hoe ik die socialisten HAAT HAAT HAAT,

    Like

 10. Avidia zegt:

  Ze hebben gehoord over gratis geld, ingerichte woningen, alles gratis, dan ben je al gauw een “vluchteling”. Stelletje mafkezen in de regering, en wij maar betalen voor hun “gratis” verdere leven, zo ook voor hun kinderen die ze hier maken, hoe meer hoe beter voor HEN. Maak je borst maar nat, we gaan de afgrond in. En ook, wie halen ze hier binnen, wat weten ze van die mensen??? Zo kunnen we de duivel ook wel binnenhalen en hem vertroetelen.

  Like

 11. Silvio zegt:

  Geen woorden maar daden, Nederlanders praten zo veel maar durven niks te doen, dus laat je zien dan achter de pc maar blijven klagen

  Like

 12. luckybee zegt:

  Om dat onze TV media helemaal in de handen ligt of lag in de handen van de Rooie Rakkers?en dat zinds het einde van de tweede Wereld oorlog?Denk aan de Arbeids vitaminen , dat ons met de Internationale en andere linkse strijd liederen, iedere morgen aan horen moesten?

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  oei NEDEERLAND=NEDERLAND.

  Like

 14. Frerik zegt:

  Ja en als je de mensen ziet zijn het allemaal keurig correcte mensen die met een waardige discipline hun tocht lopen. Hebben wij nog wel van dit soort mensen [naast de E.J. Bron lezers] ? of moeten ze alleen nog wakker worden.

  Like

 15. Dr.Kwast zegt:

  Om asiel aan te krijgen in de zandbakken, moet men eerst langs de koppensnellers. Als dat gelukt is kan men verder als slaaf en dat is ook geen pretje. Met andere woorden blijf in het overvolle Europa.en geef tegen druk aan de druk van de is-lamzandstorm.

  Like

 16. Vederso zegt:

  Snaphanen had nog een meer uitgebreid verslag;

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s