Moslims willen veelwijverij invoeren in Luxemburg

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in het kleine EU-land Luxemburg maken de radicale islamieten het steeds gekker. Een initiatief van strenggelovig moslims heeft een petitie aan het Luxemburgse parlement gericht, waarin veelwijverij volgens de wetten van de sharia wordt geëist.

De eerste ondertekenaar voerde behalve strenggelovigheid ook nog economische redenen voor de toestemming tot polygamie in het bankwezen en de economie aan: met deze nieuwe huwelijkswet zouden zogenaamde islamitische “High-Net-worth Individuals” gelokt moeten worden. Ze zouden hier dan gelijksoortige randvoorwaarden als in hun thuislanden aantreffen en zouden zodoende tegelijkertijd met vier vrouwen getrouwd kunnen zijn.

De parlementaire petitiecommissie heeft dit polygamie-offensief van de radicale islamieten echter een halt toegeroepen en zich tot monogamie bekend.

In Duitsland leiden imamhuwelijken tot veelwijverij

Ook in Duitsland is polygamie eigenlijk verboden. Strenggelovige moslims omzeilen dit verbod echter door behalve een officieel staatshuwelijk één of meerdere imamhuwelijken te sluiten. Door deze imamhuwelijken, die onder moslims een aandeel zouden hebben van 20%, wordt het huwelijksrecht van de staat omzeild. Belangrijk is voor de radicale islamieten uitsluitend de religieuze acceptatie van hun handelen in hun parallelsamenleving.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Luxemburg, Moslims, Rotzakken, Sharia. Bookmark de permalink .

30 reacties op Moslims willen veelwijverij invoeren in Luxemburg

 1. Ad de Koning zegt:

  Ze worden steeds brutaler en als de regeringen niet definitief voet bij sul houden zullen ze net zo lang doorgaan tot ze hun zin hebben. En dan die afschuwelijk boerka’s. Dat zou overal in de westerse wereld verboden moeten worden. Het zijn gewoon geen mensen meer.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “Het zijn gewoon geen mensen meer.” Daar heb je gelijk in het is namelijk mogelijk gelijktijdig zowel mens als moslim te zijn. “waarin veelwijverij volgens de wetten van de sharia wordt geëist.”Ja eisen daar zijn ze goed in en wat als wij nu eens eisen dat zij zich aan ons aanpassen?

   Like

 2. Antivenin zegt:

  Doen ze in Australië ook allang. Gewoon een imam-huwelijk en klaar is Kees. Allah blij, en de vrouw geldt als één-oudergezin waarvan de ouder niet werkt en wordt dus door de kufr van hun belastinggeld onderhouden. Zal in Nederland niet anders zijn. Maar roep vooral niet “minder, minder, minder” want dan ben je een racist…

  Like

 3. Um Shmum zegt:

  Brutaliteit!

  Like

 4. janfreak zegt:

  Hadden de rooms katholieken ook maar aan veelwijverij mogen doen, dan was dat nu de allergrootste godsdienst op aarde geweest.

  Like

  • Driek zegt:

   janfreak zegt: Hadden de rooms katholieken ook maar aan veelwijverij mogen doen, dan was dat nu de allergrootste godsdienst op aarde geweest.

   Maar gelukkig, beste janfreak, is het katholicisme niet de allergrootste godsdienst op aarde geworden, ik moet er toch niet aan denken. En het beste zou zijn om godsdienst uitsluitend te beleven achter je voordeur, dan ben je niemand tot last.

   Like

 5. maria zegt:

  bij deze bevolking leeft de polygamie al eeuwen moeten ze ook allemaal zelf weten.
  maar doe dit dan in je eigen land.
  waarom……………ons kleine land is al te vol.

  Like

 6. Future Child zegt:

  Helaas, met het toestaan van het homo huwelijk is de deur opengezet maar polyamore (de hippy naam) voor veelwijverij. Tevens heeft belgie een shik toestemming gegeven om zijn tulband te dragen op een openbare school. De shiks waren de eerste die in Canada politie en UK politie de deur openzetten voor de moslims. Dat seculier de religie hoger aanslaan dan de landswet is belachelijk. Tevens werkt samenwooncontracten ook meerwijvigheid in de hand. Het is toch belachelijk dat we wetten maken omdat een paar mensen niet willen trouwen, want trouwen voelt beklemmend maar met een samenleef contract krijgen ze dezelfde rechten.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  In Frankrijk;

  Een gesluierde toeschouwster werd geboden de Opera te verlaten/\
  De Opera van Parijs heeft een toeschouwster, wier gezicht geheel bedekt was, geboden de zaal te verlaten. Dit gebeurde tijdens de voorstelling.
  Die had plaats op 3 october in de Opera Bastille. De voorstelling “la Traviata” begon toen het bedekte gezicht van de toeschouwster, die op de eerste rij zat, op de beeldschermen van de controle-kamer werden waargenomen en ook door de zangers van het koor, aldus verhaalde waarnemend directeur Jean-Philippe Thielley aan AFP.
  Deze vrouw zat precies achter de dirigent en haar nek en haren waren volledig bedekt,door een doek, die tevens haar mond en neus verborgen hield.
  Enfin, etc,etc…………..ze moest oph…len.

  ;Une loi votée fin 2010 stipule que «nul ne peut, dans l’espace public, porter une tenue destinée à dissimuler son visage», sous peine de 150 euros d’amende et/ou d’un stage de citoyenneté .
  EEN WET uit 2010 zegt dat NIEMAND in de publieke ruimte zich zo mag uitdossen met de bedoeling zijn/haar gezicht verborgen te houden, dit op boete van 150 Euro en/of het doorlopen van een inburgerings-cursus.
  NU NOG DE REST VAN EUROPA

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Maitresse zijn wel toegestaan en hoewel niet gelegaliseerd door wat voor jurisdictie ook, is dit eveneens een vorm van veelwijverij. Enkel als het ´uitkomt´ spreekt men er schande van.

  Like

 9. Als ik het voor het zeggen zou hebben,zegde ik ieder moslim de wacht aan:als er al eisen gesteld worden,worden ze door mij gesteld;geen beroep mogelijk.Basta!

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Dat is de strijd die de moslims gaan winnen, veel wijven, veel kinderen, veel kinderbijslag, niet werken want dat doen die domme blanke “slaven” wel in opdracht van degene die ze de macht gegeven hebben tijdens de verkiezingen.

  En BOB je kunt het uitgillen van het lachen om de “leiderschapskwaliteiten van oa Rutte en Timmermans en generaal Koenders nu ook.

  Ik lach ook maar dan als een boer die kiespijn heeft.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Het is gewoon verschrikkelijk wat wij in huis gehaald hebben, niet WIJ maar de regering, moge hun vrouwen ook belaagd worden, zullen we eens kijken hoe dat uitloopt

  Like

 12. vanhetgoor zegt:

  Veelwijverij is onzin, er is geen enkele man ter wereld die een groot aantal vrouwen werkelijk tot volle tevredenheid kan bevredigen. Als één man vier vrouwen heeft, dan zijn er in die zelfde gemeenschap drie mannen homoseksueel òf die mannen gaan vreemd met getrouwde vrouwen. Die zelfde vrouwen overigens die bij hun eigen man niet alles krijgen waar ze recht op hebben. Veel mannen beseffen dat niet. Het is onnatuurlijk voor een man om meer dan een vrouw te hebben, die man kan zijn vrouwen niet beschermen, maar wat belangrijker is die man kan zijn grote aantal kinderen niet opvoeden. Het is voor een vrouw daarentegen heel goed mogelijk om meerdere mannen te hebben. Er is ergens in Azië in de bergen een zeer hoogstaande cultuur waarbij een vrouw soms twee mannen heeft. Echter alleen als er een tekort aan vrouwen is. Daar is minder agressie en daar worden kinderen beter opgevoed. Zo maakt men daar uit de nood een deugd. De moslimse manier van werken is abject. Door oorlog te veroorzaken komt er een overschot aan vrouwen. De weduwen en wezen worden dan verdeeld onder de overlevende mannen. Die hebben dan niet genoeg tijd aandacht en geld om de kinderen op te voeden, het resultaat is getraumatiseerde gezinnen die dan alleen in ellende kunnen leven.

  Er is niets op tegen om een te leven in een buitenmodel gezin. een Extended Family zoals de Amerikanen het noemen. Het kan als er nood aan de man komt, maar het is niet optimaal, het beste gezin bestaat uit een vader en een moeder die samen twee (2,4) kinderen opvoeden. Elke andere vorm geeft op den lange duur een beschadiging van de maatschappelijke structuur, onder- of over-bevolking. Beiden zijn onwenselijk. Opzettelijk scheve verhoudingen veroorzaken is opzettelijk de maatschappij verminken. Maar zoiets is wel van moslims te verwachten.

  Like

 13. Leo zegt:

  Ge-eist, nogal liefst, toe maar !!!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  In principe is de boerka ook in Nederland verboden. Vermommingen en maskers zijn naar ik weet, buiten de Carneval verboden! Enige tijd terug een artikel daarover gelezen, maar wat weer wringt is het feit, dat onze POLITIE het niet als PRIORITEIT ziet om handhaving te verrichten op deze kwestie.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Tijdens de olympiade in Munchen, lopen in de Olypische Gelande 4 moslims vrouwen met hoofddoeken,(heel mooie vrouwen) met hun man als arabier gekleed, rond.Dus ook toen hebben arabieren meer als een vrouw.Waar om is man dan nu zo verbaasd?

  Like

 16. dgneree zegt:

  Bestaan er eigenlijk nog feministen? Of zijn ze, na de mannen met een enorm schuldcomplex te hebben opgezadeld, weggezonken in hun Sherryroes?

  Like

 17. dgneree zegt:

  Laat mannen maar met meerdere vrouwen kunnen trouwen, maar alleen als vrouwen ook meerdere mannen mogen hebben

  Like

 18. Harry zegt:

  Dan zijn we straks in 2016 al in de minderheid , als die gekken hun zin krijgen .
  Hun enige bezigheden zijn zwammen in het theehuis en vermenigvuldigen a la konijn .
  En dan ook nog gesubsidieerd van ons belastinggeld .
  De hele wereld lijkt wel krankzinnig geworden , op een paar handenvol uitzonderingen na .

  Like

 19. Wachteres zegt:

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/367393/1/1/50/polygamie-tegen-vergrijzing-rusland.html

  Rusland vindt dit blijkbaar wel een goed idee: Nood breekt wetten! 😀

  De Russen zouden ook wat aan het alcoholprobleem kunnen doen.

  Like

  • Jan zegt:

   De Russen sterven uit.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Da’s een oud zeer. Russische mannen drinken zich vaak letterlijk dood. Dat leidt traditioneel tot een vrouwenoverschot. In de rode landen zijn er meer vrouwen dan mannen, in de blauwe meer mannen dan vrouwen.

    In de lijst bengelen Rusland en ook de Oekraïene achteraan met een sexe verhouding van 0,86 mannen / vrouw !

    http://www.geographyiq.com/ranking/ranking_Sex_Ratio_total_population_dall.htm

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Vind ik toch een vreemd plaatje. Je zou denken dat er in woestijnlanden een overschot aan vrouwen zou zijn omdat ze mekaar flink aan het afmaken zijn. Of zit het vrouwentekort inmiddels in West Europa en Amerika?

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ Joost

    De lijst op zich is belangrijker dan het plaatje alleen.

    De kaart duidt bijvoorbeeld alleen het verschil vrouwenoverschot – mannenoverschot aan per land, en niet meer dan dat. Natuurlijk geldt er een vrouwenoverschot van 0.98 man / vrouw in Nederland en 0.96 in België, wat bijna een verhouding 1/1 is en weinig problematisch. Dat landen als Wit-Rusland, Rusland en Oekraïene achteraan bengelen met 0.87 en 0.86 is dramatischer, zeker als je dergelijke percentages gaat uitrekenen voor de totale bevolking.

    Like

 20. Jade zegt:

  Ik mag toch niet hopen dat dit wordt toegestaan.
  Het gevolg zal zijn dat 1 moslimman 4 complete families
  deze kant op mag halen.
  We kunnen beter iets gaan verzinnen, waardoor ze allemaal weer oprotten.

  Like

 21. Rudi zegt:

  Tja, ze eisen maar op. Mohammedanen en andere totalitairen zijn net kleine kinderen, geef ze een vinger en ze nemen je hele arm. Maar wat al die gutmenschen niet schijnen te beseffen, ach het is hier al zo vaak gezegd, is dat de islam zich op die manier o-ver-al een machtspositie heeft bemachtigd.
  Wat maîtresses betreft, daar heb je wel het gegeven dat het langs beide kanten om een vrijwillig verband gaat, wat niet gezegd kan worden van polygamie.

  Like

 22. Anneke zegt:

  “Jullie hebben HELMAAL NIETS meer te willen……Hol snel met al je sharia-eisen terug naar de woestijn”. De woestijn-gronden van allahbahbah zijn niet zonder reden vol ellende en totaal vruchtenloos. Gedraag je hier, in het westen….Zo niet…vlot rechtsomkeert!!! ! !!! OPHOEPELEN.

  Like

 23. Jan zegt:

  Bron levert alleen maar rotnieuws zodat wij inmiddels een hartkwaal nabij zijn. Dus even tussendoor iets leuks:

  Kudde schapen eet voor duizenden dollars aan marihuana op

  A flock of sheep reportedly had a good time after chowing down on the wrong kind of grass.
  Farmer Nellie Budd, of Surrey, England, discovered his sheep stumbling after eating around $6,500 worth of marijuana plants that had been dumped in his field.
  “My sheep being inquisitive had an interesting feast on it. They weren’t quite on their backs with legs in the air but they probably had the munchies,” Budd told The Telegraph.
  Officers said they will be looking for the owners of the illegal plants, and intend to press charges.
  “We are doing all we can to find out how the drugs came to be at the location and who is responsible for growing and discarding the plants,” said Detective Contable David Fair.
  The sheep are expected to be fine.
  http://www.reviewjournal.com/trending/flock-sheep-eats-thousands-dollars-worth-pot

  Like

 24. Jan zegt:

  * Polygamie leidt er toe dat mannen minder tot geen aandacht schenken aan de opvoeding van de kinderen; er wordt meer geïnvesteerd in meer vrouwen, omdat dit statusverhogend is.
  * Het sterftecijfer van kinderen is bij rijke mannen groter dan bij armere vanwege de aandacht gegeven aan de kinderen en deze is bij rijken aanzienlijk minder dan bij armere mannen die monogaam zijn. Het sterftecijfer onder polygamisten is dan ook hoger.
  * Veelwijverij leidt er toe dat meisjes al zeer jong aan rijke mannen worden beloofd en dus niet meer beschikbaar zijn, dus minder geboorten.
  * Veelwijverij zorgt er voor dat meisjes tot huwelijken gedwongen worden.
  * Veelwijverij leidt er toe dat vrouwen in feite verhandeld worden omdat de bruidschat ingevoerd wordt of blijft bestaan.
  * Veelwijverij leidt tot grotere criminaliteit, moord ivm belofte bruidschat en dwang.
  * Veelwijverij zal zorgen voor een enorme kloof in leeftijd tussen rijke mannen en de gereserveerde bruid
  * Veelwijverij zorgt er voor dat de groei van de economie stagneert en uiteindelijk naar beneden gaat. Monogamie leidt juist tot een toename van welvaart door toename van BNP, grotere democratie en politieke gelijkheid/vrijheid.
  http://www.courts.gov.bc.ca/jdb-txt/SC/11/15/2011BCSC1588.htm#SCJTITLE

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s