Onze straten, hun strijd

Screenshot_1

(Door: Thorsten Hinz – Vertaling: E.J. Bron)

In Celle zijn moslims en Jezidi´s met knuppels, stenen en flessen op elkaar losgegaan. In Hamburg dreigden Koerden en salafisten elkaar de koppen in en af te slaan met ijzeren staven en machetes. De vicevoorzitter van de Duitse politievakbond, Joachim Lenders uit Hamburg, sprak zichtbaar geschokt van op burgeroorlog gelijkende toestanden en verwachtte dat dit pad het begin zou zijn.

In Mainz, Hamburg en in het Ruhrgebied konden treinen de stations niet binnenrijden, omdat Koerden de rails hadden geblokkeerd. In München werd het partijbureau van de CSU bezet, in Keulen het gebouw van de radiozender “Deutsche Welle” bestormd. De veroorzaker is de terreur van het leger van de “Islamitische Staat” in het Nabije en Midden-Oosten. Duitsland moet met acties aangezet worden tot een actievere politiek.

Het zal nog erger worden

Wat er in de regio´s gebeurt, is erg. Maar het overspannen woord van de “Duitse verantwoordelijkheid” slaat helemaal nergens op, want het conflict is geen gevolg van Duits handelen en ook bestaat er geen politieke ethiek die een land beveelt zich te laten gijzelen door externe conflictpartijen en de politiek door hen te laten bepalen. Desondanks zijn wij gegijzelden – en wel van het pure tot geweld bereide massapotentieel, dat voortkomt uit de ongebreidelde, meestal islamitische, immigratie van de laatste decennia.

En het zal nog erger worden. Want er wordt niet gediscussieerd over de gepleegde land- en huisvredebreuk, niet over de toestand van perfecte chantage en vooral niet over de noodzaak om eindelijk de immigratie te verminderen, maar over de verdeling van nog meer nieuwelingen over het hele land. Er werd zelfs besloten de toetredingsonderhandelingen van de EU met Turkije te intensiveren om op die manier het signaal af te geven dat men zich heeft neergelegd bij de uitbreiding van de islamitische immigratie.

Wanneer was de Duitse staat net zo machteloos?

Wanneer was de Duitse staat net zo machteloos en stond hij het andere volkeren toe om hun conflicten onder religieuze voortekens hier uit te vechten? In de Koude Oorlog vormden de beide Duitslanden elk de helling aan de buitenkant van de vesting voor de beide supermachten en waren hun nucleaire gegijzelden. Een ander voorbeeld is de Dertigjarige Oorlog, toen Duitsland het slagveld vormde voor de machtsstrijd van de buurlanden.

Nóg zijn het plaatsvervangende oorlogen die in onze straten worden uitgevochten, maar hun methodiek kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld de gelijkberechtiging van de sharia of autonome rechten in Duitsland op te eisen. Deze ontwikkeling beperkt zich niet tot ons alleen, maar betreft heel West-Europa. Zogenaamde realisten beschrijven haar als deel van een nieuwe, geglobaliseerde normaliteit, waaraan men gewoon zou moeten wennen. Maar ook zij zijn bang om de nu al zichtbare gevolgen van de ontwikkeling helemaal tot het eind toe te formuleren. We hebben te maken met meerdere tendensen, die elkaar overlappen en wederzijds versterken, zonder dezelfde dekking te hebben.

De wereld van morgen als “multiculturele vrijhandelszone”

Karl Marx had in zijn “Communistisch Manifest” de verwijdering van alle historische bindingen, tradities en grenzen door het kapitalisme bejubeld, omdat hij daarin de voorwaarde voor een wereldwijde gemeenschap van vrije mensen zag. 150 jaar later nam het neoliberalisme genoegen met de visie van de gelijkgeschakelde globale eenheidsconsument. Deze economisch gedetermineerde ideologie werd door globaliseringsplannen veranderd in een politieke.

De Amerikaanse militaire strateeg Thomas Barnett bijvoorbeeld plant de wereld van morgen als “multiculturele vrijhandelszone”, waarin vrede, vrijheid, democratie en harmonie gedijen. De staten fungeren slechts als doorlaatbare eenheden voor goederen-, kapitaal- en mensenstromen, die zorgen voor de economische, sociale en culturele assimilatie. Het is een totaal met elkaar verbonden wereld, maar geenszins vrij van heerschappij. De macht ligt bij diegenen, die de communicatie- en handelswegen, de databases en de globale begripsvorming controleren. In dit perspectief verschijnen de Europese nationale staten als sentimentele rotzooi en de migratiestromen vormen een humanitair wapen om haar macht te ontnemen.

De verdediging van de “nationale identiteit” als schending van de mensenrechten

Deze politiek heeft echter onvoorziene bijverschijnselen. De islamitische wereld knoopt heel eigen bedoelingen vast aan de globalisering. Hij is, om een variatie op de uitspraak van de Turkse president Erdoğan te gebruiken, de trein waar hij opspringt. Machteloos maken de Europeanen mee hoe de vocabulaire van democratische rechten en mensenrechten zich tegen hen keert.

De verdediging van de “nationale prioriteit” en “nationale identiteit” zou een schending van de mensenrechten zijn, de Europeanen zouden de immigratie, de migrantenrechten en de multiculturele toekomst van hun landen gewoon moeten accepteren, aldus de VN-mensenrechtenraad, waarin de islamitische Derde Wereldlanden de meerderheid bezitten. De steeds scherpere wetten tegen “volksophitsing” en “haatmisdaden”, het strijdbegrip “islamofobie”, de “diversiteit”-propaganda of het opdringerige loflied op de bijdragen van de islam aan de Europese cultuur zijn geen toeval of individuele beslissingen. Ze zijn gebaseerd op overeenkomsten op de lange termijn tussen de Europese Unie en de Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC).

Dit geschiedt in een Europa dat geplaagd wordt door historische schuldgevoelens en verstard is van angst voor het terrorisme, dat zich in ieder opzicht – ook op zijn eigen oorspronkelijke territorium – op de terugtocht bevindt. Pas vanaf dit punt wordt de volle betekenis duidelijk van datgene wat er deze dagen in onze straten gebeurd is, of dat nu in Celle, Hamburg of waar dan ook is.

Bron:
http://jungefreiheit.de
Auteur: Thorsten Hinz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Demografie, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

26 reacties op Onze straten, hun strijd

 1. riet-1 zegt:

  Ik vind de berichten afschuwelijk, maar nog stuitender is dat men verbaasd, geschokt en verbijsterd is. Dit had men kunnen zien aankomen.
  De conflicten die de groepen in het land van herkomst verdeelde is niet gestopt bij onze landsgrenzen. Men had dit kunnen zien aankomen, ware het niet , dat de idealistische mens in het vrije westen dacht en droomde het allemaal naar hun hand te kunnen zetten….
  En ja, burgeroorlog, binnenkort in dit “theater” ook in Nederland….

  Like

 2. Al eerder geschreven:de VN mensenrechtenraad moet zo snel mogelijk van haar functie ontdaan worden,omdat die alleen tegen ons werkt>Tegen ons en voor alles dat niet Nederlands is!Tjonge,wat is er toch veel puin te ruimen,voordat we weer kunnen gaan opbouwen!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Ik schenk ze een kaartje voor de U – baan !

  Like

 4. Mowdes zegt:

  Laat ze mekaar maar afmaken.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Mijn gedachte dat er gestuurd wordt op een totale ontwrichting van Europa wint steeds meer terrein.

  Elk normaal functionerende overheid staat toch voor de belangen van de bevolking die op hun beurt belastingen daarvoor betalen.
  Al jaren worden maatregelen uitgevoerd tegen de belangen in van de belastingbetaler, maar op wiens opdracht wordt dat uitgevoerd. Zeg niet dat is de EU, dat kan niet want de EU wordt aangestuurd door de landen die lid zijn.
  Dus eigenlijk is de volksvertegenwoordiging, die ook vaak vertegenwoordigd zijn in het kabinet, schuldig aan de buitensporige immigratie. Waarom krijgen de foute partijen dan nog steeds zoveel stemmen en waarom stemt niet iedereen op de PVV. Van Groenlinks, de PvdA , VVD, CDA en D66 kan ik mij wel iets van voorstellen maar de rest?

  Like

 6. peterk2014 zegt:

  De verdediging van de “nationale prioriteit” en “nationale identiteit” zou een schending van de mensenrechten zijn, de Europeanen zouden de immigratie, de migrantenrechten en de multiculturele toekomst van hun landen gewoon moeten accepteren, aldus de VN-mensenrechtenraad, waarin de islamitische Derde Wereldlanden de meerderheid bezitten. De steeds scherpere wetten tegen “volksophitsing” en “haatmisdaden”, het strijdbegrip “islamofobie”, de “diversiteit”-propaganda of het opdringerige loflied op de bijdragen van de islam aan de Europese cultuur zijn geen toeval of individuele beslissingen. Ze zijn gebaseerd op overeenkomsten op de lange termijn tussen de Europese Unie en de Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC).
  En dit moeten wij als Nederlanders aksepteren? Moeten wij bewust ons land naar de bliksem helpen? Wat van onze kinderen en kleinkinders? Wat van hun toekomst? Daar zijn verschillende oplossings. 1ste, weg met boef Rutte en aanhang. 2e, Nederland uit de EU. 3de Iedereen stemt op Geert Wilders.
  Deze raad geef ik aan iedereen, die kinderen en kleinkinderen heeft.
  Wij als ouderen, zijn niet meer belangrijk, dus denk aan hen??

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   peterk2014 zegt:
   19 oktober 2014 om 22:54

   De verdediging van de “nationale prioriteit” en “nationale identiteit” zou een schending van de mensenrechten zijn, de Europeanen zouden de immigratie, de migrantenrechten en de multiculturele toekomst van hun landen gewoon moeten accepteren, aldus de VN-mensenrechtenraad, waarin de islamitische Derde Wereldlanden de meerderheid bezitten.
   ————————————————————————————————————————

   Wij moeten dat dus gewoon maar accepteren?!
   Zelf vinden ze dat ze elke Jood, Christen en niet-moslim uit hun landen mogen verjagen of mogen doden.

   Alles wat westers is weren ze uit hun landen en ze doen er alles aan om hun nationaliteit en identiteit te behouden. Ze vermoorden iedereen die zich tegen hun beleid verzet of daar kritiek op geeft.

   En wij zouden dan niet mogen opkomen voor het behoud van onze identiteit en niet van ons(ze) land/cultuur mogen houden?
   Laat ze hetgeen ze ons vebieden eerst maar eens zelf doen en accepteren.

   Like

 7. Jaan zegt:

  Dit is absoluut geen nieuws, misschien wel voor een Duitser.
  Precies datgene wat beschreven staat roept Geert Wilders al vele jaren. Hij is nog steeds een dolende in de woestijn. Europa krijgt het lot dat het verdient. Beter gezegd ontsnappen is al niet meer mogelijk. De golf sprinkhanen die onze akkers leegvreten zijn er al en wij zaaien ze opnieuw in om de sprinkhanen te vriend te houden. Als de akkers leeg zijn worden wij opgepeuzeld.

  Like

 8. JooJootje zegt:

  In de ogen van de VN ben ik een vijand van de mensen rechten ook leuk om te weten.

  Like

 9. Er is een oorlog nodig tegen islam en socialisme. Een gewapende strijd met als doel die twee bijzonder abjecte en schadelijke doctrines en hun aanhangers met wortel en tak uit te roeien. Al de rest is zelfmoord.

  Like

 10. Mooie woorden, maar we laten het gewoon gebeuren. Lamlendigheid en egoïsme strijden om de eerste plaats.

  Waar zijn de Nederlandse mannen mee bezig? Met zichzelf en geld verdienen en uitgeven. Dan heb je ook geen recht van spreken. Je familie, volk, land en cultuur moeten primeren boven je eigenbelang. Hiervoor vechten is een deugd. Men is diep gezonken.

  Like

  • Willie zegt:

   Goed gesproken U.G , dit is de WAARHEID ,onverschillige ,idiote lafaards zijn t

   Like

   • Maria zegt:

    idd de ondergang westen hebben westerlingen volledig aan zichzelf te danken!!! de lafheid hier is ongezien qua verdediging van je land roots eigenheid maar dan alles, landen die wel opkomen voor hun eigenheden worden plat gebombardeerd door de VS onder luid gejuich van het westen 😦

    Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Dhr. Hinz heeft de juiste conclusies getrokken in het artikel. De twee hoofdoorzaken, de massale instroom van MOSLIMS en andere immigranten, en de instelling van de EU, waardoor deze situatie nog verergerd is!

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN NEDERLAND MOET ZO NODIG KOERDISCHE ASIELZOEKERS HIER BINNENHALEN! BEREID JE DUS ALVAST VOOR…
  http://www.volkskrant.nl/archief/turks-koerdische-asielzoekers-mogen-voorlopig-blijven~a402285/

  Like

 13. topsporter zegt:

  Is het niet de hoogste tijd zij, die deze demografische ombouw van Europa bedacht hebben, te benoemen en hen met de daarbij behorende consekwenties confronteren?

  Like

  • Dat is nog eens heel netjes uitgedrukt!Maar wel wat er moet [en zal!]gebeuren!

   Like

   • Maria zegt:

    lieve Yvonne nog steeds begrijpen jullie niet dat jullie de westerling uitgeroeid moet en zal worden… niets maar dan niets zal je eraan kunnen doen.. heb genoeg geprobeerd te openbaren en bewijzen te leveren buiten jij en een peterselie1 Bobzelf, Windwens Jean en enkele andere zien dit in, de rest niet.. dat is spijtig genoeg je ondergang geef je een diamanten raad mee nu, organiseer niets vanuit jou zelf want ze zullen achter je aan komen !!!

    Like

   • Maria,als iedereen zo denkt,kunnen we ons alleen nog maar overgeven;en dat ben ik niet van plan.In ieder geval niet zonder slag of stoot!

    Like

 14. luckybee zegt:

  De situatie van Hamburg is identiek met de situatie bij ons in Amsterdam; daar zijn de socialisten altijd na de tweede wereld oorlog aan de macht.Zo lang dit gebeurd zal in deze twee steden niets veranderen ook niet als de PvdA door ander socialistische partijen vervangen wordt.Marxisme blijf Marxisme hoe je die partijen ook moge noemen.

  Like

 15. Jean zegt:

  Dat moet uiteraard worden: Onze straten ZONDER vrijlopend tuig en verdomme het zullen terug ONZE straten worden zonder nog een moslim, zeker weten want wij walgen van dat achterlijk gewelddadig barbaars krapuul overkapt door die perverse vuile islam, een moorddadige sekte onderontwikkelde waanzinnige idioten waar geen enkel goed woord voor bestaat.
  Nederlanders en Vlamingen verzamelen geblazen en starten met het verdrijven van die rotzooi uit onze seculiere vreedzame samenleving waarin mannen en vrouwen gelijk zijn en waarin kinderen gerespecteerd worden w.w.z. men met zijn poten afblijft.

  Like

 16. Willie zegt:

  Voor de …tigste maal

  Like

 17. Anneke zegt:

  – Onze straten, hun strijd -. Afgelopen nacht wakker geschrikt, angst bekroop me toch ook even. Wat een ‘bombarie’ op straat!!! Een persoon (naar mijn idee stom dronken) liep in vol volume, z’n bol vol hysterie te vloeken en te tieren èn op de auto’s te stompen. Vol van ellende, frustratie….(helaas) een donker-/zwaar allochtoon volume. Gelukkig komen dit soort taferelen (nog) niet veel voor in de rustige wijk. (Zwerfvuil in de allochtone voortuinen neemt fiks toe. Men is te arrogant om de tuintjes schoon te houden) Rustig, maar de laatste twee-jaar groeiende naar een multi-KUL wijk!!! HELAAS, maar wàt ben ‘k blij géén koophuis in bezit te hebben. “Besef NU dat dit een ZEGEN is”.

  Like

 18. skelm49 zegt:

  Enoch Powell zei in de jaren zeventig over immigratie: The streets will be rivers of blood. En hij had gelijk.Hij was lid van de conservatieve partij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s