VIDEO: “Ze verkrachtten me in alle gaten, probeerden me te scalperen en te vierendelen.”

(Door: Blondemevrouw)

Velen lijken het alweer te zijn vergeten, sommigen hebben nooit geweten wat Lara Logan overkwam in Egypte op het Tahrirplein. Daarom is het van belang hier nogmaals aandacht aan te besteden. 

Lara is een Amerikaanse journalist voor het progamma ’60 minutes’ en vertrok richting het Tahrirplein in Egypte toen Mubarak vanwege de zo bejubelde ‘Arabische Lente’ was afgezet. Het moest een reportage over een historische islamitische feestdag worden. De Arabische Lente, bleek een islamitische horrorwinter en de historische feestdag, werd voor Lara de meest gewelddadige dag van haar leven.

In de weken voor de val van Mubarak was het Tahrirplein bezet door voornamelijk seculiere studenten. Meiden zonder hoofddoek, jongens met het verlangen naar meer vrijheid. Maar op de dag Mubarak ten onder ging, werd het Tahrirplein overgenomen door moslims en mannen van de moslimbroederschap. Vrouwen met hoofddoeken en burka’s, mannen met islamitische barbaarse opvattingen. Naïef had Lara hier geen rekening mee gehouden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Religie van de vrede", Barbarisme, Egypte, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO: “Ze verkrachtten me in alle gaten, probeerden me te scalperen en te vierendelen.”

 1. Driek zegt:

  Ik vind het zielig voor meisje Lara Logan, maar ze weet nu in ieder geval de betekenis van de islam. Ik vind het een domme trut. Zij is voorgoed genezen. Hoop ik. Alhoewel, alle kans dat ze zegt: ze zijn niet allemaal zo.
  Toen ik dit artikel las, van blonde mevrouw, dacht ik aan Famke Halsema, want die had ik het graag gegund, dan was ons Famke meteen genezen van haar islamitische virus. Ik zoude zeggen Famke, ‘goed voorbeeld doet goed volgen’.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Ergo ! Moslims mijden als de pest !
  Moslimknuffelaars/ters vastbinden aan een stoel
  en dwangvoorstelling van de moslimverkrachters
  en nieuwste koppensnellervoorstellingen totdat
  ze kotzen exeseren !
  En nu meteen beginnen met de exodus en het
  uitwijzen en uit-reizen van de al nu bekenden
  criminelen moslims !
  Wel met de hele families !
  Het zijn allemaal rotte appels !

  Like

 3. Wachteres zegt:

  En dat soort ‘unter – unter – untermenschen loopt hier, dankzij de Europese ‘elite’, vrij rond en komt met horden binnenstromen: IS zou er zorg voor dragen dat zij als ‘vluchtelingen’ vrije toegang krijgen..

  Ik heb Marcel van Dam nog niet gehoord trouwens, of voelt hij zich verwant aan dit soort ….elke benaming, hoe slecht ook, is te goed voor dit helse ongedierte.

  Ook vreemd dat ik hier niets over gelezen of gehoord heb in de MSM.

  Of zijn ze bang dat de’ onschuld’ van de islam dan wordt aangetast. Hebben zij de opdracht gekregen om het ‘niet te bont’ te maken met hun verslagen over de islam? Er zouden weleens negatieve gedachten bij het volk boven kunnen komen over de ‘godsdienst van de vrede’.

  Door wat voor Untermenschen worden wij wel geregeerd. Zij kunnen mij niet wijs maken dat ze niet op de hoogte zijn van de gebeurtenissen in het Midden-Oosten.

  O, ik begrijp het al; zodra de fundamentalistische moslims de grens met Europa overtrekken, worden zij automatisch deel van de Europese beschaving.

  Nu begrijp ik ook waarom zij er bezwaar tegen hebben dat het ongedierte de grens over wordt gezet.

  Helaas is ‘deel uitmaken van onze beschaving’ geen automatisme. Dat blijkt wel uit het gedrag van degenen die ‘boven ons zijn gesteld’.

  .

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Simpel: Wie niet voldoende bekend is met wat de islam beHELst, moet zich nergens wagen waar die bon ton is. Oók niet waar er ‘opstand’ tegen zou zijn. Laten de moslims (en dat zijn álle binnen de islam geborenen) dat zelf maar uitvechten. Te gevaarlijk om je daar tussen te begeven, als waarnemer noch als hulpverlener. Dat hebben inmiddels al een aantal mensen méér moeten ondervinden. Wat haar is overkomen wordt toegeschreven aan de naïviteit van deze dame. Ik wil dat graag gewijzigd zien in domheid. Hard? JA. Maar dat moet dan maar even.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Hier zien wij het verborgen deel van de verrijking die verraderlijk politiek correct en de EU ons sinds 1975 MET GEWELD willen opdringen.
  Het weerzinwekkende misdrijf waarvan Lara Logan het slachtoffer werd is onderdeel van de afstraffing die de ”religie van de vrede” in petto heeft voor iedere ”ongelovige” die de zegen van de islam afwijst en bovenal vrouwen ondervinden dat in extreme mate!.
  Zij mogen slachtoffers worden van mishandelingen, vernederingen ,berovingen verkrachtingen, ja van martelingen en moorden.
  In het bijzonder dit pikzwarte aspect van de ideologie die onze elites zo kruiperig naar de ogen zien wordt door deze ”vrienden van de islam” stelselmatig ontkend.

  Als het er op aankomt spreekt deze verslaggeefster niet alleen namens zichzelf! Zij legt haar getuigenis af namens ALLE vrouwen, jong of oud, die in dezelfde positie als zij zelf belanden en van wie de stemmen ons niet meer kunnen bereiken.
  Ook de vele honderden ,systematisch misbruikte tienermeisjes in het Verenigd Koninkrijk behoren tot deze groep, net als de meisjes en vrouwen die nu als oorlogsbuit van Isis worden meegevoerd.

  Daarom noem ik zonder aarzeling alle elites in de vrije wereld die dit alles wetende, TOCH blijven spreken van een religie van de vrede , VOLOP IMPLICIET MEDEVERANTWOORDELIJK aan de daden die uit naam van de islam worden gepleegd en wij MOETEN deze zaak zo sterk stellen, omdat de stichter van de islam zich PERSOONLIJK schuldig maakte aan het soort misdrijven waarvan Lara het slachtoffer werd.
  Hij stelt in de ogen van zijn volgelingen de maat van alle dingen vast. Hij is HET voorbeeld dat moet worden nagevolgd. Wij MOGEN dit gegeven nooit loskoppelen van de islam!

  Deze eenmalige getuigenis van Lara Logan moet op grote schaal worden verspreid, , zodat er nooit meer iemand zal kunnen zeggen: ”Wir haben es nicht gewußt!”

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Je moet mededogen met haar hebben voor wat ze heeft meegemaakt, je moet bewondering en respect hebben voor de openhartigheid waarmee ze dit alles naar buiten brengt……Allemaal wáár…..
  Maar tóch werd mijn goede wil enigszins vergald bij het zien van haar eerste, dol-enthousiaste presentatie-minuten op het Tahrir-plein……
  Wat stelde ze zich op dat moment nou eigenlijk voor? De Zevende Hemel, nu de móslim-broederschap de teugels had overgenomen? De Góddelijke Arabische Lente, die vrede en gerechtigheid zou gaan brengen?
  Die bestáán helemaal niet in de moslimwereld, Dame! Oorlogscorrespondent en nog niet eens dààr achter gekomen!
  Zulke naïevelingen verpesten het nou voor andere vrouwen!
  Enfin, ze zal nu beseffen, dat geen westerling wat in de nabijheid van die klootzakken te zoeken heeft. Alhoewel……Zo direct blijkt mettertijd, dat dat tóch niet geheel en al doorgedrongen is; dan gaat ze naar vergoelijkingen zoeken, net als die andere, die in de Kamer door Geert op de korrel genomen werd. -Tot gróót ongenoegen van het Famke Femke…….

  Like

 7. Ik vind het ook wel heel dom van deze vrouw,maar dat neemt niet weg dat die beesten hun uitsteeksels bij zich hadden moeten houden>In mijn ogen zijn dat geen mensen,maar ongedierte.En wat moet je met ongedierte doen?Juist:uitroeien!

  Like

  • Maria zegt:

   kwaad kan je enkel met kwaad uitroeien op dezelfde manier, erg dat mensen dit niet beseffen, Winston Churchill besefte en verkondigde dit goed in WOII en voegde daad bij zijn woorden!
   Je hebt 100% gelijk uitroeien dat kwaad dat is de enige oplossing, jammer dat je ziet hoe de medemens reageert op jouw persoonlijke en totaal correcte denken…
   Andersom zullen de muzelmannen er niet aan twijfelen geen seconde om ons eerst sado masochistic te misbruiken voor ze uiteindelijk dan met een bot mens je onthoofden en spiesen op een paal… 😦 nog steeds begrijpen velen niet hoe je het kwaad moet uitroeien… de vergelijking met Hitler zijn uitroeiing gaat hier totaal niet op! en dat is de ondergang van de westerse beschaving en dat islam hier in de westerse EU landen zal rulen en iedere vrouw, meisje zal meemaken wat die Lara hierboven meemaakte… het is werkelijk schrikwekkend angstaanjagend hoe mensen hier redeneren en niet inzien hoe je enkel de vijand op zijn werkwijze kan uitschakelen uitroeien, natuurlijk zonder dat sado masochistic gedrag, gewoon uitroeien punt amen uit! vernietigen opruimen zonder barbaars geweld te gebruiken zoals zij dat wel doen… daarom gaan jullie ten onder in eigen landen, de indoctrinatie zit ferm ingebakken bij de mensen ook al zijn ze anti links 😦

   Like

   • Dank voor je begrip.Maria.Ik wil dat soort ook niet martelen,zo zit ik niet in elkaar.Maar zoiets om zeep helpen,daar zie ik geen kwaad in;alleen maar noodzaak!En uit zichzelf zullen ze niet stoppen,want liefde en menselijkheid zijn hun vreemd;daarom zijn het ook barbaren!Ik vind dit ook heel iets anders als wat ze toendertijd met de Joden deden;die verkrachtten en moorden niet.Dus als sommige mensen,zoals werd gesuggereerd,denken dat ik hele volkeren wil vergassen:niet dus!

    Like

   • Maria zegt:

    stel je voor Yvonne dat Winston Churchill ook redeneerde zoals sommigen hier doen nu??? amai dan zaten we allen in dat derde rijk (alle tis te zeggen 1 kwart van de mensen hier die een mening hebben/hadden werden meevergast) ik vind het werkelijk waanzin dat sommigen jou gaan vergelijken met Hitler praktijken… ze zijn doof blind en weet ik wat voor wat die islam aanricht en de mensheid letterlijk zal uitroeien in het westen, deze houding van die mensen IS DE ONDERGANG VAN HET WESTEN! indien ze in de tijd Dresden en andere steden van die duitsers niet met de grond gelijk hadden gebombardeerd dan tja spraken we allen duits en leefden we naar waar de EU nu naar streeft totalitaire staat waar 1 despoot het voor het zeggen had, het gaat hier om de mensheid en spijtig genoeg ja vallen er dan ook onschuldigen mee aan die opruiming van dat satan kwaad van de islam, maar dat weegt niet op tegen de rest van het menselijke ras dat in vrede wilt leven, op een bepaalde moment moet je de vreslijke keuze maken… In dir geval gans dat MO nuken volledig!! en dan hier in het westen de rest opruimen want zij zijn openlijk uit op onze dood, zij snakken naar de dood en koesteren het leven nietn die kinderen van islam sorry als die groot worden zijn even erg als hun ouders en erger nog want het escaleert ongezien die islam haat tegenover de westerling!!! Onbegrijpelijk dat sommigen hier jou met Hitler dan gaan vergelijken want in geen 1 context is er een vergelijking mogelijk!!! dit is een manier om zelf te overleven van de barbaren die onze dood willen, dat krijg je niet aan mijn verstand uitgelegd dat sommigen jou hier met Hitler en vergassing vergelijken…. en het is door dit soort mens dat jan en alleman ten onder gaat hier, want hier komen zeuren klagen over die barbaarse islam en wat die aanvangen daar hard over roepen maar wanneer je oppert om hen uit te roeien om ons eigen bestaan te garanderen te overleven dan ben je ineens Hitler met zijn gedachtengoed??? OPNIEUW DEZE VERGELIJKING GAAT EN SLAAT WERKELIJK NERGENS OP!!! de islam slacht zich een weg naar het westen wat is er dan verkeerd om ze op te ruimen te elimineren van de planeet, spijtig genoeg I am so sorry met onschuldigen daar, maar dat weegt niet op tegen de rest van de aarde mensheid die WEL in vrede willen leven met eenieder zijn geloof, dit is regelrecht links goetemensch praat wat sommigen eruit slaan hier!!! ik begrijp je maar al te goed Yvonne en aan kwart van de rest ook, maar als ik de comments van sommigen lees hier word ik lijkbleek achter de PC want jou vergelijken met Hitler ???? tja dan moet je ook niet verschieten Yvonne waarom je geen kat op de been krijgt want dit verklaart alles, islam mag moorden op de meest barbaarse wijze ooit gezien op aarde, verkrachten, overvallen, islam sharia instaleren hier, en als je dat dan wilt opruimen…. tja lees de comments hé, en dan komen janken dat je land vol jhihadis zitten, van contradictie gesproken zeg!!!! zelfs Hitler was niet zo wreed als die fucking islam!!!!
    de duitsers verkrachten niet deden geen onthoofdingenn spiesten geen hoofden langst de weg!!! me niet verkeerd verstaan hé ben anti Hitler maar wat die islam flikt… dat moet opgeruimd worden van de planeet en zelfs het Universum !!!!

    Like

   • Dank u voor de ruggesteun;ben het met u eens.

    Like

 8. Jean zegt:

  Ik heb maar een goede raad aan ALLE westerse vrouwen: Blijf weg uit moslimlanden.
  Ik heb een goede raad aan ALLE westerse burgers: Jaag moslims weg uit onze seculiere westerse landen incl. de lafaards die dit veroorzaakt hebben.
  Bescherm onze kinderen, vrouwen en mannen voor die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd, er valt niets goeds van te verwachten.
  Die rotzooi is steeds aan ’t eisen, laten we ze nu eens duidelijk maken wat wij eisen nl. BARBAREN OPSODEMIETEREN GEBLAZEN.

  Like

 9. Driek zegt:

  Beste Yvonne van Cleef, ik ben het volledig met u eens, zoals altijd. Maar het woord “uitroeien” dat u gebruikt, behoort, volgens de taalkundige Victor Klemperer (1881 -1960), tot de nazi-taal. Die taal, het zogenaamde LTI werd gebezigd onder Adolf Hitler, er werden verscheidene woorden gebruikt om dingen mee verbloemen. Het woord ‘uitroeien’ staat voor het vergassen van Joden. U kunt op internet over dit onderwerp alles vinden. In de loop der jaren is het een normaal gebruikt woord geworden, maar het blijft nazi-taal. Doch ik weet dat u het niet zo bedoelt.

  Like

  • koddebeier zegt:

   De echte nazi’s zijn de gene die ons nu verraden !!! Ook al gebruiken ze deze taal niet !!!

   Like

  • Willie zegt:

   Driek , misschien is ONGEDIERTE-VERDELGING beter en geen ”nazi-taaltje” ??

   Like

  • Beste Driek,in die richting heb ik helemaal niet gedacht!Wat blijft staan dat ik vind dat is-strijders van mij allemaal naar de eeuwige jachtvelden geholpen mogen,en moeten worden!Ik kan geen compassie meer opbrengen voor mensen die menselijkheid en mededogen uit hun woordenboek hebben geschrapt!

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    De Prinsenvlag niet meer okee omdat nsb-ers er soms ook mee rondliepen.
    ‘Uitroeien’ niet meer okee omdat nazi’s dat woord ook gebruikten.
    ‘Respect’ niet meer okee omdat maroctuig dat onterecht opeist.
    ‘Milieu’ en ‘Groen’ niet meer okee omdat dat woord gekaapt is door milieu-doorgeslagenen.
    ‘Klimaat’ niet meer okee, want behorend tot de woordenschat van misleiders.
    En dan nog de oudhollandse woorden die ‘discriminerend’ zouden zijn.
    Even denken er er is nog veel meer te vinden.
    Onzin allemaal. De dikke Van Dale hoeft niet te worden uitgedund.

    En totále onzin ten voeten uit om hoe dan ook kritiek op YvC te hebben wegens het gebruik van het woordje ‘uitroeien’.

    Like

   • Driek zegt:

    Yvonne van Cleef zegt:Wat blijft staan dat ik vind dat is-strijders van mij allemaal naar de eeuwige jachtvelden geholpen mogen,en moeten worden!

    Beste Yvonne, ja, naar de eeuwige jachtvelden, volkomen mee eens. Want ik kan ze zo langzamerhand niet meer zien. Nog even, en het begint een obsessie voor me te worden.

    Like

 10. Dieptriest. Maar wat ga je als blanke westerse vrouw met twee jonge kinderen in hemelsnaam op een plein in een stad in de islamitische zandbak met duizenden gedegenereerde inteeltapen doen? Dan heb je ze toch echt niet op een rijtje. Dan ben je dom en links gehersenspoeld tegelijk. Dan verdien je geen kinderen. Dan vraag je er om.

  De islam is een door en door rotte doctrine. Mensen die dat nu nog niet door hebben, zijn zwaar geretardeerd.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Yvonne van Cleef je bent wel erg bloeddorstig zeg?

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Yvonne volgt alleen maar een opdracht van de Bijbelse god van het nog altijd canonieke Oude Testament, Luckybee. Dat zou juist jíj moeten weten. Ze is dus goed godsdienstig bezig.
   God gaf (bijvoorbeeld, want er is véél meer) zijn volk Israël zelfs de opdracht om hele volken uit te roeien.
   Er leefden ooit zeven volken in het aloude Kanaän. Die moesten van jouw onze’lieve’heer állemaal uitgeroeid worden. Niemand mocht blijven leven. Want ze waren slécht, omdat ze ‘afgoden’ dienden. En passant mocht men dan de steden waarin deze mensen woonden ook nog inpikken als oorlogsbuit.
   Zoek maar op:
   Deuteronomium 20 vers16 —> ‘Maar van de steden dezer volken, die u de HEERE, uw God, ten erve geeft, zult gij niets laten leven, dat adem heeft’.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Het enige wat mossel begrijpen is geweld, al het andere wordt uitgelegd als zwakte !!!

   Like

  • Tja,praten en een kop thee lost dit niet meer op!

   Like

  • Maria zegt:

   @luckebee… doordenkertje nu… In wiens naam werd er vanaf begin van enige religie ongeacht of het nu Christendom, islam, Jodendom de meeste moorden ooit op de mensheid gepleegd? In NAAM VAN DE ALMACHTIGE, nooit ooit hebben volkeren opgestaan en in naam van satan beginnen de mensheid uit te roeien en hem te verheerlijken hiervoor, was ALTIJD in naam van die ALMACHTIGE, dan dat fantasietje dat de mensheid wordt wijsgemaakt dat satan alle schuld treft is werkelijk geniaal bedacht door die zogezegde Almachtige niet? Want spreken de gezanten van die Almachtige niet altijd hoe slim de duivel wel niet is? Sinds het ontstaan van religies jaagt die Almachtige doodsangsten de mensheid aan met een hemel en de hel… Wel nu nog een doordenkertje indien satan dan toch zo slim en oppermachtig is en de aartsvijand van god is, waarom laat hij alle eer aan god dan toe qua moorden in zijn naam??? denk je nu niet dat satan himself deze eer met grandeur zelf zou willen eisen en laten zien??? god en de duivel zijn 1 persoon, net zoals in iedere mens een lichte en duistere kant zit… dus wie is de bloeddorstige ooit op aarde geweest? DE ALMACHTIGE HIMSELF, Yin Yang ken je dat? Alles heeft een tegenpool dus de almachtige ook, wat voor soort being is die feitelijk al die moorden 1000den jaren in zijn naam en hij laat maar begaan, en dan komen de duivelse afgezanten op aarde verkondigen dat het satan zijn schuld allemaal is??? wake up man!!! indien er echt iets zou bestaan van het goddelijke wat ons door de mens nota bene wordt wijsgemaakt zou die dan niet verhoeden dat in zijn naam GEMOORD WORDT OP DEZE PLANEET??? zou de Almachtige dan niet laten zien wie satan is???? god en satan zijn 1 en dezelfde persoon!!! de mens heeft niet voor niets een vrije wil gekregen en brains om na te denken maar alle religies hebben dat vermoord onder dogma’s van de almachtige himself!!! denk hier maar eens over na want de elite vond god uit om de mens dom te houden en onder angsten te laten leven om de mensheid te kunnen domineren, GEEN 1 ENKELE VAN DIE ELITE GELOOFD ZELF IN DIE GOD, neen zij houden zich bezig met occulte zaken en hebben zo al 6000j macht over alles en iedereen, nogmaals man WAKE UP MAN!

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dit is nu het WEZEN van de WARE ISLAM.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Voortaan onze linxe, vrouwelijke politici een weekje stage laten lopen in een haatland. En dan niet vanuit een Hilton, wat rapportjes bestuderen, maar kennis maken met de islamitische meerderheid. Flink open staan voor de lokale gastvrijheid, bedoel ik. Dat zal ze hopelijk doen beseffen wat ze Nederland aandoen en wat ze hun kinderen en kleinkinderen aandoen.
  Ze zijn toch zo gek op snoepreisjes?
  En doe Peggold een legging aan en stuur hem mee.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Ze hadden een atoombom op dat plein moeten flikkeren om het schoon te branden !!

  Like

 15. Eline. zegt:

  Berouw komt na de zonde,Lara !

  Like

 16. Jan zegt:

  60 Minutes Correspondent Lara Logan Back In Hospital over 2011 Arab Spring Sexual Assault

  CBS News 60 Minutes correspondent Lara Logan is back in the hospital in Washington, D.C., due to years-long complications stemming from the brutal sexual assault she endured in Egypt while covering the Arab Spring in early 2011, several sources close to her—including one family friend who went on the record—confirmed to Breitbart News on Monday evening.

  http://www.breitbart.com/big-journalism/2015/03/23/exclusive-60-minutes-correspondent-lara-logan-back-in-hospital-over-2011-arab-spring-sexual-assault/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s