Waarom ik Theo van Gogh zo mis

Screenshot 26

(Door: Maurice van Turnhout)

Een “islamist” vermoordde tien jaar geleden cineast en ‘dorpsgek’ Van Gogh. Over het gemis aan een vrijdenker.

Alleen in Nederland kun je een televisieprogramma ‘Het zwarte schaap’ noemen, en het vervolgens vormgeven als een publieke hoorzitting. Een programma waarvan de makers gefascineerd zijn door spannende vrijdenkers, maar die vrijdenkers moeten dan wél gepiepeld worden door hun vrijzinnigheid aan te klagen. Van twee walletjes eten noem je dat. Welkom in het Land van Foei.

Voor de uitzending van 8 juli 2000 van het Vara-programma was Theo van Gogh uitgenodigd. En hij kwam natuurlijk, zoals hij altijd bereid was om overal op te komen draven, het eeuwige sigaretje tussen de vingers, de wallen onder zijn ogen door de afdeling make-up – op eigen verzoek – wat aangezet om extra sinister over te komen.

Lees verder>>>
(Peterselie1)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Theo van Gogh. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom ik Theo van Gogh zo mis

 1. IK MIS Theo van Gogh omdat hij VERMOORD IS dr de MET hulp vd NLDSE OVERHEID zo gepàmperde MOSLEMs- Nederland – TROUW http://s.trouw.nl/3771635

  Like

 2. Avidia zegt:

  O wee, als ze Wilders doden, dat zal een verandering brengen, dat is dan nummer drie, en dat is een ongeluksgetal, met het “gedogen” van de bevolking, De bevolking is alles spuugzat, vooral hoe onze Geert behandeld wordt als uitschot, dus wij ook. Ik, wij, zijn aanhangers van Wilders, o wee als hem iets overkomt, ik denk een revolutie na Fortijn, ik denk dat Wilders meer aanhangers heeft.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik heb Theo van Gogh eigenlijk net genist,een paar maanden nadat ik naar Holland thuis kwam,wordt hij vermoord op klaarlichte dag in de Straten van Amsterdam.Toen woonde ik al in Dordrecht in Watersteyn.
  Of ik hem mis? ik weet het niet, de enige die ik nu mis is de God van Abraham, Izaak, Jacob en Mozes.Hij wordt hier bij ons bijna vergeten.En daar van krijg ik een vreemd gevoel.Ik ben ook beducht voor zijn wraak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s