“Buitenlandse inbrekersbendes terroriseren Duitsland.”

Screenshot_7

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Het artikel in “Focus” spreekt duidelijke taal voor de huidige situatie. Slechts één ding wordt daarbij verzwegen: de rol van de media in het feit dat de situatie zó kon ontsporen. Jarenlang smeekten we erom dat de media duidelijk de herkomst van de daders benoemen, en in plaats daarvan lieten ze ons steeds aardige, “goed geïntegreerde” Oriëntaalse migranten en slechte, “buitenlandervijandige” autochtonen zien. Nu de realiteit niet meer valt te camoufleren, spreken de media de wantoestanden aan, maar ze verzwijgen dat ze zelf de grootste veroorzakers waren:

Buitenlandse inbrekersbendes terroriseren Duitsland. Het aantal gevallen neemt dramatisch toe, het aantal opgeloste zaken is dramatisch. Burgers en politie voelen zich in de steek gelaten. Wordt de bescherming van eigendom privézaak?

Het is al lang een ritueel geworden. Iedere vrijdag als de ondernemer Daniel S. zijn bedrijf heeft afgesloten, rijdt hij ´s avonds naar zijn eengezinswoning in Bleyen-Genschmar in de deelstaat Brandenburg. Daar nuttigt hij zijn avondeten, speelt met zijn dochter en slaapt een beetje. Want om 22.00 uur begint zijn tweede baan. Op de keukentafel staan daarvoor een thermoskan met thee en een paar broodjes klaar. Proviand voor een lange nacht.

Op patrouille tegen inbrekers

Daniel S., die om veiligheidsredenen anoniem wil blijven, neemt in zijn woonplaats een taak op zich waarvoor eigenlijk de politie verantwoordelijk is: hij beschermt zijn medeburgers tegen inbrekers en dieven.

Focus

Als je tegenwoordig praat met een voormalig politicus of met een voormalig politieambtenaar in een verantwoordelijke positie, dan zal hij duidelijk zeggen: Men kon niets doen, want onmiddellijk was er een meute journalisten ter plaatse die hen van vreemdelingenhaat betichtte. Daarom zwegen politici en politiemensen als het ging om de daden van de buitenlanders.

En nu willen diezelfde journalisten, de hoofdverantwoordelijken, zichzelf stiekem vrijpleiten en anderen de schuld van de misère geven. Nou zeg!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Buitenlandse inbrekersbendes terroriseren Duitsland.”

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Overal hetzelfde, in Engeland kwamen Moslem mishandelaren ermee weg want niemand wilde beschuldigd worden van racisme; en hier moet Wilders ALWEER voor het gerecht voor hardop zeggen, Ja het IS een probleem met die Marokkanen, vanwege de Islam die ze beestenmanieren bij brengt.

  Like

 2. In Nederland is het net zo! De beveiligingsbedrijven zijn overal bezig het werk van de politie te doen! De inbraken (door daders uit de Oostbloklanden) groeien met de dag! Maar de media zwijgen in alle talen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Realpredictor: 18.13. uur. Natuurlijk zwijgen de media in alle talen. De hele verrotte MSM en de schrijvende pers, zijn in handen van de socialisten, en de politieke elite van “links tot rechts”. En wel om reden, dat deze politieke STROMINGEN SCHULD hebben aan deze hele gang van zaken! ALLEMAAL! Daarom haat men eenieder, zoals Wilders, die de vinger “op de zere plek”, leggen!

   Like

 3. Sjaak zegt:

  Infrarood alarmsystemen vieren hoogtij !
  Ik heb me er ook een aangeschaft !

  Like

 4. Hopeloos,al die met het linkse virus geinfecteerden!Links heeft zich als kanker ingevreten,overal waar het er toe doet:politiek,bestuursfuncties,media, enzovoort.En er komt een dag dat ze niet anders kunnen dan toegeven dat ze fout zaten;maar dan is het te laat!Zo ver moeten wij het niet laten komen.Dis:op heel korte termijn ingrijpen is een noodzaak!

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Zo is het Yvonne. Hopelijk gaan steeds meer mensen van goede wil dat inzien. Koppen bij elkaar en ophouden met lijdelijk toezien. Aanmelden via de webmaster.

   Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  Ze zijn totaal de weg kwijt en zien, door hun politieke correctheid, de realiteit niet meer.
  Wat heeft misdaad nou met racisme te maken?!
  Een ieder die zich aan misdaad schuldig maakt, moet gestraft worden ,of de persoon nou wit geel, zwart of bruin is.

  Het is de mens die zich vergrijpt aan misdaden, niet een kleur. De kleur is bijzaak, die kun je niet straffen.

  Ziek, doodziek zijn die socialisten in hun kop.

  Like

 6. skrheinlandmodell zegt:

  Guily :OUR ctual Politicians… from LEFT AND RIGHT ! http://www.NorHansaMarine.com

  Like

 7. Qvic zegt:

  Open grenzen dit geeft ieder die kwaad willend is een vrijbrief en Illegaliteit is niet eens meer strafbaar. De grote islam invasie die zich zelf asielzoekers noemen, vinden dat zij recht hebben op alles wat een christenen in bezit heeft. Daar komt bij uit de oost Europese landen de zigeuners, die tegenwoordig de Roma’s noemen, deze stelen ook alles wat los en vast zit. Dit is het resultaat van een verenigd Europa, waar ieder soeverein land in is gerommeld door hun politieke linkse sociale partijen. Alle spelen mooi weer van andermans geld. Hoe meer je deze groepen politiek gaat bevoordelen, hoe meer ze gaan eisen. Dit ten koste van de autochtonen, die het geld binnen moet brengen. We slachten de kip van de gouden eieren.

  Like

 8. luckybee zegt:

  De zelfde verhaal wordt ook hier bij ons door de Media versprijdt,voor al als het om moslims gaat wordt het verzwegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s