Commentaar: De Oudejaarsshow 2014

Screenshot_16

(Door: Martin van Vliet)

Maak uw uw borst nat. Nog 70 dagen en dan mag Dolf Jansen in “24 x Dolf Jansen” de Oudejaarsshow voor u verzorgen. Nu is Jansen al 1x irritant, laat staan 24 keer. Vrijdag 17 oktober mocht hij bij de ijdele Pauw zijn show presenteren (vanaf 38:55). Zoals altijd  gaf Pauw hem alle ruimte en stelde hij hem geen enkele kritische vraag.

Wat hij wel onafgebroken deed aan Henk Krol, die ook als gast in de show aanwezig was. Die liet hij zweten zonder weerga. Pauw insinueerde veel en nam geen genoegen met de antwoorden van Krol. Maar daar gaat dit artikel niet over.

Dolf droeg een lichte colbert met allerlei vreemde figuren erop en had het buitengewoon naar zijn zin. Hij lijkt een beetje op Von der Dunk en zijn stem is net zo afstotend. Dat belet de NPO niet hem de Oudejaarsshow hem te laten verzorgen.

Dolf Jansen werd geboren op 25 juni 1963, dus is hij 51 jaar oud. Hij heeft zijn sporen verdiend op TV en in theaterproducties. Het erge is dat deze man zieke ideeën heeft en vele Nederlanders op 31 december gaat misleiden. Ondertussen wilt u weten wat deze man eigenlijk beweert. Onder de bovengenoemde link kunt u het zelf zien. Ik noem hier maar twee dingen. Zonder dat Pauw er om vraagt, zegt Jansen:” U denkt dat IS slecht is. Wel, dat lijkt alleen maar zo. Oké, zij vermoorden mensen, maar we vermoordden mensen onder Balkenende samen met de Amerikanen in Irak en  later in Afghanistan. Alleen oppervlakkige mensen denken dat IS slecht is en wij goed zijn.”

Vervolgens zeurt hij meerdere malen over de schoolkinderen en belooft hij om in zijn show dit nader toe te lichten. Alsof Israël zich voor de lol moest verzetten tegen de agressie van Hamas. Dolf begrijpt niets van poltiek en denkt dat Gaza in de Kalverstraat in Amsterdam ligt. Deze man is nog gekker dan Von der Dunk of Pechtold en hij mag over 70 dagen de geesten van onze kinderen bevuilen.

We zijn in zijn ogen niet beter dan IS en Israël is slechter dan de nazi’s . We zijn al zover afgedwaald van het gezonde pad dat zulke zieke zielen als Jansen onze belangrijkste show van het jaar mogen verzorgen. Weg leger, weg Sint, weg Nederland. Als u een zwak hart hebt, kijk dit jaar dan niet naar de Oudejaarsshow.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, NPO, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, VARA, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Commentaar: De Oudejaarsshow 2014

 1. bigljohn zegt:

  Maar het kan ook zo zijn, dat hij zo ongegeneerd staat te liegen, dat hij de dagen daarna bergen kritiek over zich heen krijgt. Al dat liegen van de afgelopen decennia wat op ons af kwam, dat blijft niet mooi staan. Steeds meer mensen beginnen door te krijgen hoe de vork werkelijk aan de steel zit. Nu nog maar hopen dat ze dat ook laten blijken tijdens de tweede kamerverkiezingen van 2016 !

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik keek toch al nooit naar de ‘oudejaarsshow’ van de rooie omroep.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Belangrijkste show van het jaar? Ik ben blij, dat ik er al Decennia lang niet meer naar hóef te kijken!
  Dit sinds bij ons thuis een paar jaar lang Wim Kan verplichte kost was en mijn ouders zowat eisten dat je dat geweldig vond…….
  Toen-ie vervangen werd door Freek de Jonge keken we gelukkig onbekommerd om die tijd naar Louis de Funès, want aan de Jonge hadden mijn ouders weer de pest. (Tegelijkertijd eiste Sonja Barends weer zowat, dat het hele Nederlandse kijkerspubliek de Jónge geweldig vond. Tirannieke bedoening, als je er over nadenkt, die Oudejaarsshows…..)
  Zou die Jansen eigenlijk nog irritanter zijn dan van Rossem? Kàn haast niet, zou je zeggen….

  Like

  • kernrob4 zegt:

   Van Rossum is irritant er maar heeft tenminste kennis van de geschiedenis.

   Like

   • Harry zegt:

    Misschien weet Van Rossum wel het nodige van het verleden , maar hij weet het niet te benutten om het heden te snappen . Hij heeft een manier van narcistisch leuteren waardoor ie soms lijkt gelijk te hebben , maar de gigantische stommiteit om Obama te adoreren (reeds van vóór zijn verkiezing) breekt hem toch tot de grond weer af ?
    En trouwens wat kopen we voor een onverbeterlijke socialist ?
    Zou ie nou echt niet snappen waar die O-bonobo mee bezig is ?
    Alleen al de pose hoe hij in zijn huidige tv optreden ongeïnteresseerd , lui en vadsig met een ongeschoren smoelwerk in zijn stoel zit te hangen , maakt dat ik regelmatig heel snel de tv uit zet .
    Waarschijnlijk rekent ie zichzelf tot de “elite” .
    Voor mij blijft het plebs .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dan mag-ie die kennis wel eens op een betere manier toepassen, Robert; ik kóts van die vent met z’n “ideeën.”

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En natuurlijk krijgt deze KOEKWAUS JANSEN, alle gelegenheid van de socialistische omroep, om zijn zieke en vuile smeerlapperij tentoon te stellen!

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ADVIES AAN ALLE RECHTSCHAPEN NEDERLANDERS: NIET KIJKEN!!!!

  Like

 6. Ik beloof plechtig dat ik niet zal kijken!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik persoonlijk wordt al lichamelijk onpasselijk als ik de kop van die vent zie. Wat een gedrocht. En dan heb ik het nog niet eens over wat er uit zijn strot komt…! 😦

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Ik ga gewoon vroeg naar bed.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    E. J.:
    Ik mag de kwal evenmin. Maar hier ben ik weer met m’n gezeik: Martin van Vliet maakt een farce van z’n eigen artikel. Populair gezegd liegt hij land en zand en zee aan elkaar.

    Om te beginnen:
    ”U denkt dat IS slecht is. Wel, dat lijkt alleen maar zo. Oké, zij vermoorden mensen, maar we vermoordden mensen onder Balkenende samen met de Amerikanen in Irak en later in Afghanistan. Alleen oppervlakkige mensen denken dat IS slecht is en wij goed zijn.”

    Dit heeft Jansen niet op deze manier gezegd.

    Hij zei: “ISIS doet erge dingen. Dat is op zich waar.” Hij heeft niet gezegd, dat wij samen met de Amerikanen in Irak mensen vermoordden, onder Balkenende. Het woord Amerikanen heeft hij helemaal niet genoemd.

    Ook de woorden: “Alleen oppervlakkige mensen denken dat IS slecht is en wij goed zijn” heeft hij domweg niet gezegd.

    Evenmin zeurt hij herhaaldelijk over schoolkinderen. Hij noemt ze één keer expliciet en daarna nog een keer terloops. Helemaal geen zeuren.

    “Dolf… denkt dat Gaza in de Kalverstraat in Amsterdam ligt.”
    Dit is misschien een leuke vondst voor de borreltafel, maar ik heb het nergens uit kunnen afleiden.

    Jansen is een gehersenspoelde linkse betweter. Wat mij betreft mag hij verbannen worden naar Rottummeroog. Zónder communicatiemiddelen. Maar het slaat nergens op om over hem te schrijven en daar van alles met de haren bij te slepen.

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

   • win zegt:

    maar de inhoud van die kop geachte ej, de inhoud, daar gaat het uiteindelijk om.
    zelf denk ik dat die inhoud de vorm en afmeting van een al wat ingedroogde walnoot heeft.
    zo,n gepelde walnoot met een zweempje antracietgrijze schimmel eroverheen, en die noot is uiteindelijk verantwoordelijk voor die strot.
    groet,
    win

    Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  De linkse koprot is bij dolf jansen dermate ernstig dat hij niet tot rationele of zedelijke gedachten in staat is.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Zijn rood gelul is aan mij niet besteed, aan wie wel eigenlijk?

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Ik herinner me, vol heimwee, de Oudejaarsavonden met Wim Kan. Wat een land hadden we toen ….

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, jammer genoeg is de tijd van conferenciers van niveau voorbij, nu worden we opgezadeld met allerlei gladjakkers en patjakkers van bedenkelijk allooi, die denken dat ze heel wat zijn, maar eigenlijk behoren tot de vervelende misselijkmakende mannetjes !

   Like

  • Jade zegt:

   Helemaal mee eens, wat een mooie tijd was het toen.

   Like

 10. Th.M. van Baarle zegt:

  Als je het op kunt brengen kijk dan wel. Het gif dat deze dwaalgeest uitstrooit over de natie moet wel bestreden worden. Hopelijk wordt je er niet TE misselijk van. Kom daarna met een vernietigend commentaar !!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Kom nou, Van Baarle….je denkt toch niet dat ik mijn oliebollen in de waagschaal stel door een kotsmiddel in te nemen?

   Ik vind het leuker en uitdagender om buiten de deur, daar waar er over die einde jaars tijdverspilling wordt gesproken, fijntjes op te merken dat het tegen je esthetisch gevoel inging om dit rode ratje te zien en te horen. Op die manier kun je het gesprek ook nog in een door jou gewenste richting leiden.

   Like

 11. kernrob4 zegt:

  Beste Kohler.
  Ik moet voor van Vliet het opnemen. Hij heeft Jansen niet volledig en precies geciteerd. Evenmin vertelde hij dat Jansen meedeed aan Krol bashing en dat hij onsamenhangend over zijn vader sprak die 81 jaar is en flink rookt. Ook niet dat de enige wat vader hem bijbracht was angst van de Russen. Niettemin de essentie wat van Vliet stelde blijft overeen.
  1.Isis is niet slechter dan NL.
  2._Israel is slecht om Gaza.
  Dus deze Jansen mag eigenlijk 31-12 niet verzorgen!
  Vr gr Robert

  Like

 12. Pieter G zegt:

  Waar zijn ze gebleven: Farce majeur met kiele kiele Koeweit?

  Die tijd komt nooit weer terug.
  De (islam)arabier was iemand waar je lol om kon maken.
  Wat waren we nog een onschuldig fantastisch land in die dagen.
  Dit land is in 40 jaar afgegleden naar een peilloze diepte.
  Met moorden op v Gogh, Pim Fortuyn en de dagelijkse samenleving ontwrichtende import onhebbelijkheden.
  Ik wacht nog altijd op de Nederlandse cabaretiers die dat hele linkse blok eens flink gaan uitmesten.
  Want wat er nu allemaal grapjes maakt, daar wordt je niet vrolijk van.

  Like

 13. Jean zegt:

  Wie kijkt er nu nog naar dergelijke idioot? Men moet al zwaar ziek in het hoofd zijn om die achterlijke idioot te kunnen aanzien, ik zou dan nog eerder naar een uitgezonden mis kijken dat is dan nog theater met ‘soms’ mooie muziek bij.
  Man man man wat zakt het niveau van de openbare omroepen in Vlaanderen en Nederland, op weekbasis kom ik aan ongeveer 12u TV kijken, het wordt steeds meer ‘ergeren’ a.g.v. de platvloerse idioterie, of het gaat over die achterlijke gewelddadige barbaren of er staat een wezen met een IQ van 35 uit zijn nek te lullen.
  Geef mij maar mijn computer.

  Like

 14. windwens zegt:

  Dolf de weerwolf die zijn kop zit zo onder de wiet dat er geen zinnig woord meer uit dit pratende skelet komt. Kijk al jaren niet meer naar dat oudjaar gedoetje omdat er alleen maar retoriek uit die schuimende bekken komt dus ook dit jaar slaan we volledig over.

  Like

 15. Sjun Demartelaere zegt:

  Niemand is natuurlijk verplicht een TV te hebben. En als die er staat hoeft het ding niet per sé te worden aangezet en afgestemd op de Nederlandse Publieke Omroep. Aangezien de kijkcijfers van invloed zijn op wat er wanneer wordt uitgezonden kun je met je eigen kijkgedrag en onderwerpkeuze bij gesprekken invloed uitoefenen op de zendtijd besteed aan breedsocialistische indoctrinatie via kleinkunst en cabaret. Zo lang mensen braaf blijven afstemmen op zulke meuk en het niet volkomen negeren terwijl zij de tijd nemen om in elk geval het eigen kroost bewust te maken van vele vormen van propaganda, komt er zeker geen verandering op de beeldbuis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s