MOSLIMS: “Als we Europa overnemen zullen wij het verkrachten van blanke vrouwen wettig maken.”

(Door: delamontagne)

Hier heb je een paar moslims die  ons vertellen wat we eigenlijk al wisten, omdat het er dik bovenop lag: als  ze ermee klaar zijn Europa te veroveren, zullen ze ervoor zorgen dat het hen wettelijk wordt toegestaan om blanke vrouwen op straat te verkrachten. Niet dat het nu echt noodzakelijk is om dit officieel wettig te maken, want het wordt hen al toegestaan in de meeste Europese landen, en dit zonder strafvervolging. Maar uit principe willen ze dit officieel maken.

Is het niet grappig dat de manier waarop vrouwen juist de  grootste supporters zijn van deze invasie, zij het juist zijn die het meest te verliezen hebben? Als moslims het in Europa helemaal voor ´t zeggen hebben, kan ik me bekeren en een of andere hoge positie krijgen om over mensen te heersen, in een landhuis wonen en er een dozijn vrouwen op nahouden. Maar deze vrouwen  moeten dan zonder meer hun mond houden, spookkleding dragen en zich door die Arabieren laten verkrachten. Het is helemaal  niet logisch dat de sociale rechtvaardigheidsagenda van deze feministes de invasie van Europa door  moslims  toelaat.

Door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Feministes, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

95 reacties op MOSLIMS: “Als we Europa overnemen zullen wij het verkrachten van blanke vrouwen wettig maken.”

 1. Willie zegt:

  Simpel antwoord hierop : zij ”rapen” ,wij hun strot afsnijden tesamen met hun vies aanhangsel ,dan verbrandingsoven in , is er tenminste nog iets nuttig aan die vettige smeerlappen,. oog om oog ,tand om tand

  Like

  • alida zegt:

   vind ik ook hoor

   Like

  • Harry zegt:

   Een vrouw heeft mij eens toevertrouwd dat ze best eens een “grote neger zou willen doen ” . En vanwege da socialistische achtergrond was een moslim ook geen probleem , “want die lui hébben wel wat .
   ( Let op Lucky , het was in Dordrecht , Wolwevershaven ) !
   Ik kan m’n bakkes nooit houden onder zulke omstandigheden en vroeg haar of haar man wist dat ze dergelijke bestiale verlangens koesterde .
   Dat viel niet in goede aarde , ook niet bij haar vriendin die me wel dood kon kijken .

   Nu zwaait ze niet eens meer als ze voorbijfietst .

   Vele vrouwen zijn rare wezens .
   En dan wil ik hier nadrukkelijk een uitzondering maken voor mevr. Geissler en Van Cleef , die wél altijd op het goede spoor zitten .
   En nog enkele anderen .

   Like

   • Ik dus zegt:

    Alsof er geen goed behangen blanke mannen rondlopen……sorry hoor maar ik heb liever nooit meer sex dan dat ik het met pigmenteel anders georiënteerden zou moeten doen………en ja als het nodig zou zijn om geweld te gebruiken om zo iemand van me af te slaan dan gebruik ik geweld………..gepast geweld kun je als heel erg ruim begrip zien….

    Like

 2. janfreak zegt:

  Ik lees nogal eens dat een vrouw laat horen, ik zou best eens verkracht willen worden, sommige zelfs niet alleen door een man, maar door een aantal mannen. Voor mij volkomen onbegrijpelijk, maar ja, ik ben dan ook een man.

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   @janfreak zegt:
   20 oktober 2014 om 19:45

   Onder vrouwen bestaan ook zieke geesten, net zoals er ook seksueel geesteszieke mannen bestaan. Moet je niet over nadenken.

   Like

   • Michael zegt:

    als een vrouw zegt dat mee te willen maken en ook zelfs met meerdere mannen , dan is het geen rape meer maar het volbrengen van een fantasie . Hoe bijster weird die fantasie ook is .

    Like

  • Tinky zegt:

   Ze weten niet wat ze zeggen.. Ik heb het meegemaakt en gelukkig zit de dader voorlopig nog 6 jaar beveiligde TBS. En die wijfen diezeggen dat ze dat mee willen maken sporen NIET!!

   Like

   • Denlie zegt:

    Die sporen idd niet!!!! Als je zoiets meemaakt dan weet je hoe het je leven vernietigd!!!! Er zijn geen woorden voor hoe ze je daarmee slopen!!!!! En dat sommige mannen denken dat bijna alle vrouwen rare wezens zijn dus dat het niet uitmaakt of dat ze dat wel zullen willen die sporen zelf niet want anders heb je zulke mensen niet om je heen!!!! Maar als je vrouwen dit toewenst dan ben je geen steek beter dan een verkrachter zelf…..!!! Mensen met verstand ik hoop dat geen ene vrouw dit mee moet maken want het sloopt je leven en om daar weer bovenop te komen is een hele lange zware weg!!!! Dus denk nog maar is goed na voor je zulke onzin uitslaat!!!!

    Like

  • Maria zegt:

   is net zoals serieverkrachters en moordenaars 1000den brieven van SM wijven krijgen, mee opruimen is gedegenereerd ras en gevaar voor de mensheid!!!!

   Like

  • ik zegt:

   verkrachting is tegen je wil. een vrouw die dit zegt heeft het niet over verkracht willen worden maar heeft zin in groepseks. hoe kan je eraan twijfelen of een vrouw verkracht wil worden. mannen die daaraan twijfelen zijn een gevaar voor een vrouw

   Like

  • anoname zegt:

   Ik denk dat er meerdere dames zijn die houden van dominante mannen (in bed!!!).
   zie de populariteit van 50 shades of Gray…
   Maar wel dat ze er uit eigen keuze mee in of uit bed kunnen stappen.

   Ik denk niet dat er 1 iemand echt verkracht wil worden,
   dat houdt namelijk in “tegen je wil”…
   De fantasie uitleven misschien, met vertrouwde personen in een veilige omgeving.

   Like

  • nina zegt:

   Geloof me niemand wil dat ik heb het zelf meegemaakt 3 jaar geleden zwaar mishandeld en verkracht niemand wil dit dit blijft de rest van je leven bij dus iedereen die dit denkt zou meteen in een kliniek geplaatst moeten worden

   Like

   • anoname zegt:

    voor diegenen die met een zo een diep trauma rondlopen… en er vanaf willen…?
    of zelfs alleen maar oppervlakkige ergernissen, stress-veroorzakers…

    Probeer eens “het werk”, A4-tje met wat analyserende vragen,
    van Byron Katie in te vullen. http://thework.com/thework.php
    It works for me…

    Like

  • Met trots Vrouw zijn! zegt:

   Je laten verkrachten door een man of door een aantal mannen? Als dat werkelijk een wens van een vrouw is, dan wordt het dringend tijd dat zo’n vrouw naar een psychiater gaat. Mijns inziens heeft zo’n vrouw elke zelfwaardering, waardigheid en krachtige schoonheid verloren. En ja – ik ben een vrouw!

   Like

  • Ik zegt:

   Nou…Ik snap de ook niks van!!! Een vrouw

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat van die islamsupporters is inderdaad een (onbegrijpelijk) feit, maar grappig kan ik het daarom nog niet vinden; eerder razernijverwekkend!
  Je zou zo’n Meulenbelt c.s. wel alle feiten tegelijk in het gezicht willen slingeren, ze door elkaar willen rammelen en ze tegelijkertijd toebijten: En nú zul je laten weten, hoe je daar tegenover staat!
  Zeg het, verdomme; GEEF ANTWOORD! EN DUIDELIJK!
  Eerlijk hoor: Dàt zou i k af en toe willen……

  Like

 4. Adriaan van Ginkel zegt:

  Het probleem is niet de Islam. Het probleem zijn niet het gros van de moslims die stilletjes door het leven gaan en zich meerendeels met elkaar bemoeien. Het probleem zijn de linkse politici Euro-breed die dachten – en nog steeds denken – dat door die moslims extra’tjes te geven, ze te bezoeken op de koffie (qv. Job Cohen), en ze op alle mogelijke manieren te bevoordelen ten koste van de eigen bevolking (susbsidies, uitkeringen, allochtonen integratie programma’s remigratieregelingen speciaal voor mensen met dubbele nationaliteit, die niet eens bestaan voor echte Nederlanders!), het een gewillige kieskudde zou worden waarmee je jezelf tot in eeuwen van eeuwen aan de macht kunt laten kiezen.

  Nu dat het de rode dames en heren heet aan de schenen begint te worden, kijken de linkse partijen schielijk de andere kant uit, want niet alleen stemmen die mosilims niet (meer) op PvdA, GL. SP, D’66 en ander krypto-marxistisch grut, ze beginnen nu echt een probleem te worden voor de hele samenleving. Maar dat deze verwijderingspogingen maar halfslachtig zijn, blijkt weer uit de knotsgekke uitlatingen van minister Koenders van BZ. Trotsky en Che Guevara zouden nog van hem kunnen hebben geleerd. En dus komt de eer om een anti-Islam campagne op te starten, toe aan juist die politieke stromingen van “rechts” die nu van de linksliberale draaikonten op het Binnenhof de stempels “fascistisch” en “antisemitisch” krijgen aangebracht. Terwijl de enigen die het wagen, de Hitlergroet te brengen en de Joodse Nederlanders de dood toe te wensen, juist de troetelkindertjes van Links Nederland zijn.

  Wie het kan begrijpen, die feliciteer ik. Maar zoals ik zei, de Islam is niet het probleem. Het zijn die profiteurs en zakkenvullers uit progessieve hoek, geholpen door lamlendigen uit CDA en VVD hoek, die ervoor gezorgd hebben dat wij met deze mensen zitten.

  Ik zou zeggen, afrekenen bij de stembussen. En niet meer op de liberalen stemmen, want die hebben flink wat bijgedragen aan de scheefgetrokken samenleving waar wij allen de dupe van zijn geworden.

  Like

  • Willie zegt:

   Stembussen helpen geen zier meer

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan van Ginkel: 19.59. uur. Inderdaad de zogenaamde progressieven, hebben ons dat voornamelijk geflikt, maar daarbij behoren ook het CDA, en de VVD. In mijn ogen inmiddels ALLE PARTIJEN die VOOR DE ISLAMISERING HEBBEN GESTEMD, zie de MOTIE HALSEMA!

   Like

  • ron zegt:

   Je zegt dat de islam niet het probleem is? Lees je geen artikelen op dit blog?

   Like

   • windwens zegt:

    Ik zie ook niet dat de Islam het probleem “niet” is, door die hellraisers hier naar toe te halen en ze ook nog van det haatzaaltjes te laten bouwen zijn zij toch afgegleden naar het meest walgelijke niveau wat onze samenleving treft, ze zaaien haat, dood en verderf, geen persoon is veilig voor moslims als ze iets willen ben je gewoon de klos. Ze zuigen al sinds jaar en dag de bevolking geestelijk leeg en via de portemonnee maar nee zij zijn niet het probleem. Dat de overheid er fijn aan mee doet, is vers twee maar de grond voor deze ellende is toch echt bij de Islam te vinden en zijn vogelingen.

    Like

   • Op mijn werk word ik gehaat door een moslimpje omdat ik een Davidster (Jodenster) op mijn borst heb hangen. Ik heb kort geleden besloten om de directrice een kort briefje over deze Jodenhaat te schrijven. Nou ben ik natuurlijk de kwaaie Pier, een Matennaaier! Het kan me geen donder schelen, ik kom op voor mijn rechten! Moslims kunnen klagen dat ze gediscrimineerd worden, ik kan dat nog véél erger!!!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Jack Terrible ik zou die ster heet maken en op zijn voorhoofd plakken is hij voor het leven getekend.

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Helemaal mee eens Adriaan. Het primaire probleem is links en PC in het algemeen. Zonder dat was West-Europa niet aan de Islam geraakt als secundair probleem, dat nu na een aantal decennia steeds gestager uit aan het groeien is tot het primaire probleem waar iedereen – ook de policors zelf – last van gaan krijgen.

   Like

  • Maria zegt:

   idd alles wat links en groen is zou openlijk terecht gesteld moeten worden, dan al die uitkeringen stopzetten die DIENEN VOOR EIGEN VOLK , (want zij droegen daar voor af via belastingen en soc zekerheid daar waar dat nu gratis aan terroristen sharia aanhang wordt uitgedeeld zodat ze stemmers hebben) EN NIET AAN BARBAREN OM AAN HUN STEMMEN TE GERAKEN!!! zo los je al 50% islam probleem op hier en vertrekken de meesten wel naar hun sharia roots omdat ze hier niet meer onderhouden worden, degenen die toch openlijk ons willen ombrengen zoals in Cananda openlijk executeren op straat!!! dit gebeurde paar dagen geleden toen een jhihadi 2 legermannen doodde!! het verraad van socialsiten en groen tegen eigen bevolkingen is een regel rechte executie waard !!! mijn haat voor de socialist is wreed veel hoger dan tegen die islam want socialisten maakten dit allemaal mogelijk door eigen volk en landen te verraden aan analfabeten die uit zijn op de uitroeiing van de westerling!!!!!

   Like

  • John Wolf zegt:

   In onland Belnikske worden de Liberalen steevast gelinkt -en terecht- aan de Logemaffia of de vrijmetselaars ,die zijn op hun beurt dan weer goede vriendjes met de Bilderberg groep die zich goed kunnen vinden in de NWO -de New World Order waarvan er een hoop in de EU instellingen zitten en ons uitleveren aan barbaren ,tijd om die eens aan te pakken met een grote volksopstand !

   Like

  • kelebel zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens. maar probeer jij dat iedereen maar eens aan de wijs te maken. de meeste nederlanders gaan niet eens meer naar de stem bus, omdat ze het gevoel hebben dat het toch geen zin heeft. en aangezien sommige mensen meer de forkeur geven aan struisvogeltjes politiek ben ik bang dat we het pas gaan inzien waneer het al te laat is. En dat is het eigenlijk ook al bijna. de mensen hebben hier al helle families gesticht gezinen en tientallen kinderen zijn er uit voortgekomen de jeugd die hier nu rond loopt heeft zichzelf zo,n mentalitiet en houding aan genomen daar komt hellemaal niets meer van terecht en dat is jammer. Nederland woord al vanbinen uit verkracht. Het is jammer maar helaas is het wel de waarheid. ik ben niet zeker van mijn toekomst hier. Ik mag hopen dat ik er nog een heb.

   Like

 5. Pete zegt:

  Nou snap ik het…Het is helemaal geen godsdienstoorlog daar in het MO ter ere van schele Mohammed en zijn debielen.

  Het is gewoon een ordinaire neukoorlog… De pinguïns in de Westerse landen mogen aan de vrijheid en gelijkheid proeven van de Westerse maatschappij. En eisen natuurlijk die vrijheid op…
  Niks meer “jongetjes zijn de baas” Niet meer effe je zusje of nichtje neuken als je daar zin in hebt. Hassan en Achmed moeten onaneren (Genesis 38:9) als ze geyl zijn.. De moslima-dames laten zich niet meer als hoer (van Allah) gebruiken.
  Blijf van mijn lijf…

  Vandaar al die tien duizenden Jihaat-debielen/pubers uit ‘Het Westen’ die gaan vechten voor IS… Daar mogen ze vrijelijk rondneuken…

  Het Westen is gewaarschuwd, die kalifaat-boys willen blankvlees om hun heiligen lusten te bevredigen. (Soera 69:11)
  Wilders heeft weer gelijk…GRENSBEWAKING !!!!!

  Like

 6. ZET AUB door @FranckenTheo Muslims say they will make it legal 2 rape white women when they take over Europe https://www.youtube.com/watch?v=-QRZ-gcG4Es#t=59

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Als we Europa overnemen, ALS. En ook; Als de Europese overheden alsmaar toe blijven geven aan al die Moslim eisen, en bovendien zich blijvend als mietjes blijven opstellen, zal het inderdaad zo gepiept zijn met die overname. De rotzooi die dan ontstaan is, kan zomaar eventjes goed zijn voor honderden jaren pure ellende. Waar blijft de vrouwen emancipatie in deze. Zijn ze nu ook al aan het wegkijken net als die slaplullen in Den Haag ? Roepen ze nu ook nog zo hard als in de jaren 70; WIJ VROUWEN EISEN ?????

  Like

 8. Hun zaakjes eraf snijden!

  Like

 9. Jean zegt:

  Ik heb nooit een sekte gezien die smeekt om eruit geborsteld te worden desnoods met geweld, wel die moslim vuiligheid smeekt erom.

  Like

 10. William McCoy zegt:

  Ik lees nogal eens dat een vrouw laat horen, ik zou best eens verkracht willen worden, sommige zelfs niet alleen door een man, maar door een aantal mannen

  Ik denk zo dat je dit onder sexueele fantasie kunt zien. Er is geen vrouw die echt verkracht wil worden door meerdere mannen .Fantasie en werkelijkheid zijn 2 verschillende dingen.

  Like

 11. anoname zegt:

  ik mag die Putin wel… ^_^

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Prachtig. Daar hadden ze niet van terug!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Alle respect voor Poetin!!!

   Like

  • Maria zegt:

   Putin is the man!!! en de enige op aarde die ons kan helpen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

   • manolo zegt:

    Pardon? ! Jullie zijn de mh17 al snel vergeten. Waarbij Putin zei dat hij Nederland met alles zou steunen. .. beetje jammer. .

    Like

  • Maria zegt:

   @monolo
   baseer je niet op de MSM, hier op de blog van EJ is héél uitvoerig bewezen met satelietbeelden Russen, air inverstigators alles dat oekrainse luchtmacht met 30mm bullets MH17 neerhaalde en Putin de schuld gaf, alles is gecounterd hoor!!! vanaf dag 1 gaf Putin al zijn steun en satellietbeelden vrij die Putin en zeker de Oost russen in oekriane vrij pleiten van alles !!!! staat allemaal op de Blog van EJ met bewijzen en al!! waar is de VS met bewijzen satellieten??? NERGENS en nu ineens komt duitsland na 3 maanden jaja na 3 maanden af dat rebellen 3 maanden geleden een bukinstallatie had gestolen en boeren mijnwerkers dat afschoten en Putin vrijspraken??? enig idee hoeveel jaar je moet leren ten eerste om zo’n bukraket af te schieten, enne waarom schreeuwde oekraine niet naar de wereld toe dat 3 maanden geleden een bukraket installatie was gestolen van hen??? geloof de MSM niet aub
   verdiep je in EJ BRON zijn blog en onze bewijzen die overal op aarde buiten west Europa bewezen zijn dat oekrainse legermacht met 30mm bullets MH17 neerhaalde, Rutte ging toch de onderste steen naar boven brengen??? Daarom na uitlezing van zwarte dozen tekende hij de VS Oekraine en wat andere Nazi EU landen GEHEIMHOUDING wat er op die dozen stond, Putin van dag 1 stelde vragen openbaarde beelden en satellieten en LEVERDE de satelliet beelden, daar waar de VS dit weigert, vind U dat nu zelf niet raar? Rutte ging toch de onderste steen bovenhalen??? jaja door een geheimhouding te ondertekenen en daar waar Malaysia op dag 1 of 2 zelf op de rampplek aanwezig waren om hun slachtoffers mee naar huis te nemen, Nederland Rutte deed NIETS nada noppes om daar naartoe te gaan!! enne Malaysia tekende NIET die geheimhouding zwarte dozen maar werkte netjes samen met Putin mee…

   Like

 12. ALL this Islam stuff is very fa from our Nordeuropean Traditions : http://www.NordHansaMarine.com

  Like

 13. Hebben ze pech;echte Nederlandse vrouwen zijn geen doetjes:ze zullen hen ontmannen,als het moet tussen 2 bakstenen!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Yvonne van Cleef zegt:
   20 oktober 2014 om 22:22

   Helaas zullen ze ons geen kans geven om hun junior fijn te laten pletten tussen twee bakstenen.
   Je kunt het beste het spel even meespelen en dan met alle kracht een ruk geven aan zijn junior. En wanneer hij op de grond ligt te kronkelen trap hem dan, zo als ze ook bij ons – de kafirs – doen kapot.
   Volg de raad van mo op: heb geen medelijden.

   Like

  • Willie zegt:

   Yvonne , 1 kloot per loop lijkt me ook een leuk ideetje??

   Like

   • Maria zegt:

    ik zou mijn honden hun kloten letterlijk laten afbijten, zij haten zowiezo alles wat er islamachtig uitziet, echt waar mijn vechthonden als die in een moslim zien, echt waar de razernij dat soort grommen willen aanvallen direct op dat barbaarse ras… daarom kan ik overdag niet met hen buiten, s’nachts wandelen wij, en trust me op 200m afstand merken zij op dat er iets is zone barbaar in de verte en dan begint het, onrustig gedrag, zich voor me blokken beiden en als ik soms per toeval erop bots op die barbaren echt met de grootste moeite kan ik hen wegtrekken want zie aan hen de moordlust om erop te springen en ze te doden, nooit ooit heb ik mijn honden heb dat ras al 10 tallen jaren op andere mensen of dieren zo weten regeren, echt waar niet, maar beesten zien wat wij niet zien hé, vroeger ooit in een lang verleden mijn katten toen, wel net hetzelfde die vielen letterlijk die ex moslim vrienden van me aan, deden ze nooit met andere mensen!!!

    Like

 14. realist zegt:

  het anti-blank racisme waar onze linkse ubermenshen zo tolerant voor zijn.
  ieder individu die zo een uitspraak doet zou onmiddellijk van ons continent moeten verwijderd worden,the easy way or the hard way! vergeet niet dat deze religieuze gekken menen wat ze zeggen.indien het ooit zo ver komt hoop ik dat het de linksen hun vrouwen en dochters zijn die ten prooi gaan vallen aan deze religieuze racisten vol haat tegen de blanke westerling

  Like

 15. U.G. Kempenaer zegt:

  Westerse vrouwen zijn nog onnozeler dan westerse mannen. Die naïve vrouwelijke schepsels moet je echt meteen het stemrecht ontnemen, die stemmen zichzelf kapot, de idioten.

  Maar goed, op democratische wijze gaan we het toch niet meer halen. Er moet zo snel mogelijk een gewapende strijd ontbranden waarbij de moslims en de minderwaardige landverraderlijke kruipers van socialisten (D’66’ers, CDA’ers en VVD’ers incluis) worden uitgeroeid. Dat is de enige manier om onze huid te redden. Kapotmaken het ongedierte. Snel en massaal.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ U.G. Kempenaer: 23.23. uur, op 20/10. Vergeet a.u.b. het CDA NIET. Het Christenen Dienen Allah volk!

   Like

   • Maria zegt:

    dus in feite alle politiekers uitgezonderd PVV Wilders want de rest is geen haar beter, weet van NVA belgie nog niet want zij vallen nu openlijk de immigratie ook aan ze zeggen letterlijk dat ze geen meerwaarde hebben hier.. dus ben eens benieuwd voor onze rechtse regering, alleen probleem ze moeten mee regeren met liberalen en christenen dus ik vrees ervoor 😦

    Like

  • SP–C U–G L–plus het hele cordon sanitair ..waardoor de PVV het voor NLders beste programma niet kan laten werken.

   Like

 16. Th.M. van Baarle zegt:

  Islamisering! Als er niets tegen gedaan wordt zal de hele westerse beschaving opzij geschoven worden door een afgrijselijke golf van soepjurken. Als er dan nog autochtonen zijn dan zullen die niet of nauwelijks de straat op durven. Leuk vooruitzicht, hè?

  Like

 17. scooter zegt:

  Dan word ik LUL cutter

  Like

 18. Theodoor zegt:

  Als het ooit zover mocht komen laten ze dan eerst met de vrouwelijke linkse politici beginnen.
  Ze weten het altijd beter en hebben in samenwerking met de rest van de socialisten en welke partij is dat niet in de Tweede Kamer, Nederland zover gebracht.

  Ik weet het wel de PVV is dat niet, maar ook die partij wordt het licht niet in de ogen gegund door de (kuch) politieke elite.

  Like

 19. luckybee zegt:

  En ik Loekie Burgemeestre zal deze plannen van moslims, en als naakoomling van Karel Martel verhinderen.Op alle blanke meisjes in Europa, ben ik verliefd, dus ik zal ze ook tegen alle kwaaie dat ze bedrijgden verdedigen.

  Like

 20. Jade zegt:

  Nog steeds vallen er geen atoombommen, dus
  de elite heeft er kennelijk geen moeite mee.
  Ongelooflijk dat zo weinigen het leven van zovelen
  kunnen verzieken, en er ongestraft mee wegkomen.

  Like

 21. sandra zegt:

  Dan verkrachten wij de buitenlandse toch mongolen!

  Like

 22. Anneke zegt:

  Als als als…..De NWO-maffia en de Islam-maffia gaan NIET hand in hand saam. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen NIET. “Zij voeden elkaar niet”.

  Like

 23. bea zegt:

  Spoort niet

  Like

 24. Tinky zegt:

  Die vrouwen die dit willen zijn niet goed bij hun hoofd. Ik heb het meegemaakt en heb er me hele leven lang last van. Gelukkig zit de dader nog 1 jaar in de gevangenis en minimaal 6 jaar maximaal levenslang in een beveiligde TBS kliniek vast

  Like

 25. xander30 zegt:

  Gaarne moeten ze de dienst uit gaan maken in hun eigen kut landje. En niet hier in ons kikkerlandje. Ze hebben hier geen tyfus te vertellen maar weten het allemaal Wel heel netjes te vertellen. Opdonderen dus.

  Like

 26. alida zegt:

  heb er geen woorden voor voor dit maar voor vrouwen die willen verkracht worden ik zou een mes nemen met een flinke kartel rand en er flink over zn smoel heen halen voor zn leven getekend kan namelijk niet gehecht worden kan je gelijk zien wat voor viezerik het was om een vrouw proberen te verkrachten zo en dat zal ik zeer zekers doen

  Like

  • Maria zegt:

   dat zijn gewoon ziekelijke gestoorde SM wijven enkel dat soort kickt op een verkrachtig, deel je mening compleet!!! maar zou ze ergens anders met een mes bewerken! kunnen ze nog enkel dromen van hun verkrachtigen!!! hoe ziekelijk zijn sommige vrouwen niet???

   Like

 27. Monalisa zegt:

  @Monalisa

  Snap ik, maar kan niet! spijt me!!!

  E.J.

  Like

 28. johan onclin zegt:

  Niet normaal toch….met dank aan onze kloteregering….maar….geloof niet dat alle moslims zo zijn….maar dit soort…eruit

  Like

 29. anoname zegt:

  De titel klopt trouwens niet…
  MOSLIMS: “Als we Europa overnemen zullen wij het verkrachten van blanke vrouwen wettig maken.”

  Ik hoor in het filmpje geen enkele moslim dit beweren.
  Alhoewel ik er niet aan twijfel dat er voldoende moslims zijn die dit zouden willen.
  En ook als men de sharia zou invoeren dat dat dan inderdaad automatisch wettig wordt gemaakt.
  Maar dat zal voor veel moslims nog een onbewust gevolg zijn.

  Like

 30. Jan zegt:

  Ik ga mijn wapen weer ophalen in de kazerne.. ’s Nachts ff wat opruimen. Zijn er ook goeie moslims?

  Like

   • anoname zegt:

    goeie moslims zijn gevaarlijke mensen…
    slechte moslims zijn goeie mensen.
    Veel moslims weten nog niet eens van de kwaadaardige kanten van de islam.
    En willen er liever ook niets van weten, veels te confronterend… = onterend…
    Of praten het zelfs goed… dat is weer minder dan.
    Maar ja, er zijn veel goeie mensen onder de moslims.
    Ze zijn slechts gevangen in hun “geloof”…
    Niet schieten met scherp maar confronteren, met scherpe inzichtelijke woorden…

    Like

 31. Beau Fester zegt:

  Bla-bla-bla … about the headline! Als tja als !!! Zo lust ik nog wel een paar !!! Bijv. Als ik God was, ik bedoel maar …

  Like

 32. Yves zegt:

  “Als….we zullen klaar zijn met het veroveren van Europa…..Denken die gasten daar dat we er ons al op voorhand bij neer gaan leggen mss. Zij blaffen dan wel maar bijten kunnen wij des te meer culot gastjes😎

  Like

 33. Francoise... zegt:

  Als….Je zou HAAST denken dat het nog gaat lukken. Máár denk zelf, op het laatste ALLES-REDDENDE nippertje, zal het de Mohammed-strijdende hakbijlen NIET lukken. In hun eigen regio’s lukt toch ook NIETS….”Ja; honger en verderf hebben het rijk. Pff; wat ’n rijkdom”.

  Like

 34. Willem zegt:

  In de bijbel spreekt god er over en zegt? Er gaat iemand opstaan die zich voordoet als mij…… Zie hier ALLAH

  Like

 35. Ik zal zorgen dat ik een pistool krijg en de eerste de beste die mij te na komt schiet ik zijn ballen eraf.

  Like

 36. Sjun Demartelaere zegt:

  Jammer dat er niet meer een cultuur ter navolging wordt uitgedragen. We zouden zomaar naar een soortgelijk barbarisme kunnen afglijden als we wensen te bestrijden. Dit neemt overigens niet weg dat een vooruitziend mens zich vast voorbereidt zodat-ie zichzelf en de eigen leefgemeenschap verdedigen kan tegen wie hem of haar te na komt.

  Like

 37. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Smerig Tuig

  Like

 38. Jantje zegt:

  We moeten ze gewoon 1 voor 1 uitroeien vieze sharia schapenneukers. Ik zeg europa word wakker

  Like

 39. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN en de ISLAM=VERGIF voor elke samenleving.

  Like

 40. Odin zegt:

  Die lui niet alleen besnijden maar direct castreren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s