Algemene beschouwingen Eerste Kamer – Marjolein Faber (PVV)

PVV anders

(Door: Marjolein Faber)

Voorzitter,

Een grote groep mensen staat aan de kant. Een grote groep mensen ligt wakker, te piekeren hoe de rekeningen betaald moeten worden. Een grote groep mensen vraagt zich af of zij aan het werk kunnen blijven. Een grote groep mensen die zich afvraagt “Kom ik nog wel aan een baan?” Voorzitter, niets banen banen banen, maar werkloosheid werkloosheid werkloosheid is de slogan van dit kabinet. Sinds het aantreden van dit kabinet zijn 183.000 banen verloren gegaan. En in één jaar 100.000 banen, 100.000 banen voorzitter!

En terwijl de werkeloosheid record na record breekt, terwijl mensen het zelfs opgeven om nog te blijven zoeken naar een baan, beperkt dit kabinet vanaf 1 januari volgend jaar de WW en het ontslagrecht, morrelt het aan de hypotheekrenteaftrek en worden we opgezadeld met hogere belastingen, hogere premies, hogere accijnzen, hogere btw en hogere huren.

En voorzitter terwijl dit kabinet miljarden kort op de ouderenzorg, investeert zij honderden miljoenen euro’s extra in ontwikkelingshulp en asielzoekers en laat zij de grenzen wagenwijd open staan voor de massa immigratie die de Nederlandse belastingbetaler 7 miljard euro per jaar kost.

Lees verder>>>
(h/t Lis)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

12 reacties op Algemene beschouwingen Eerste Kamer – Marjolein Faber (PVV)

 1. Monalisa zegt:

  Dat stuk klopt helemaal maar op WUZ van de telegraaf wort hier ook over gepraat, maar deze mensen ik zal ze even neer zetten Andreas_Toinfen/Eduard van Ter Elst/De vos denken daar heel anders over dat zijn de eurovielen en bazen, wat interesseert hun dat nou, geen reed hoe de mens in de problemen komen ik zal nog een citaat hier aan plakken.

  AT daar ga ik op in, onze bloemenman wil goedkopere krachten van 23 jaar die zitten nog net boven het minimumloon, de mensen die nu schuld opbouwen als u goed naar het programma had geluisterd weet u ook hoe dat komt dat zij schuld hebben, u woond in een grachtenpand en als u mis kleunt met beleggen en u gaat kapot zoals al die anderen die hun baan kwijtraken, bouwt u binnen een jaar zeer veel schuld op, en dat verteld U, je zou je moeten schamen met je 49 jaar. daarom moet je deze mensen helpen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Het ging om deze vraag van deze man, Bert hij moet jou niet. maar wij wel.

   Andreas_Toinfen
   Jan Hoeksema 13.35 u, zal je een ander doordenkertje geven. Vandaag in het nieuws. Jaarlijks kunnen bedrijven 11 miljard Euro in hun haar smeren door wanbetalers volgens het Nibud. Mensen die ver boven hun stand leven. Dat is bijna het viervoudige van wat wij aan ontwikkelingshulp uitgeven. Leg daar maar eens de prioriteit.

   Like

 2. Een dijk van een toespraak;maar hij zal niet landen in die vastgeroeste hersenen van de Haagse maffia!In hun beveiligde huizen en met hun riante inkomen;geldzorgen?Nooooooit van gehoord!En zelf geld genoeg hebbende om zorg van welke aard dan ook te kunnen kopen!En alle mossels zijn liehief!Toch?Grrrrr!

  Like

 3. Jade zegt:

  Prima toespraak weer van Geert…

  Like

 4. koloth zegt:

  En zo wordt de hele boel verkloot door een stel ganzen die zich ministers noemen.
  Ze zijn nog achtelijker dan een varken, maar wel mega salarissen opstrijken.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Respect Marjolein Faber! Heel keurig en netjes verwoord, en ik stem in met uw hele betoog. De KLOOTZAK RUTTE en zijn HOLMAAT SAMSOM SLOPEN HEEL NEDERLAND. Ik zie er nog een hoop rotzooi en ellende van komen, bovenop hetgene daar al van is. En de RODEN van de EUSSR zijn blij met hun MARIONET en KONTLIKKER RUTTE!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Hoe is het toch mogelijk dat er geen acht wordt geslagen op deze verstandige woorden!
  Het is niet de eerste keer dat ik ze lees maar ik ben er helemaal stil van; wat moet er nu in vredesnaam nog meer gezegd worden tegen die stommelingen die ons ‘regeren’?
  Ze hebben gewoon lak aan ons; er is geen andere reden voor hun gedrag.
  Als ze er zélf maar warmpjes bij zitten; de rest is niet belangrijk.

  Arme bejaarden en arme toekomstige bejaarden…

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  Goede toespraak Marjolijn Faber. Daar sta ik achter.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Als de jihad bij ons begint; wie denk dan nog aan banen dan hebben wij oorlog; wij moeten zien te overleven.En iedereeen dat wij lief hebben in zekerheid, tegen het kwaad moeten beschermen.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Economie-aanjager zegt:
  Succesfactor: altijd beschaafd met mensen omgaan.

  Like

 10. Giny zegt:

  Marjolein Faber is een echte kanjer!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s