ALTERNATIEF VOOR FRANCKENS LAFFE EXCUSES

Screenshot_23

Theo Francken (N-VA)

(Door: Sam van Rooy)

INLEIDING: Deze longread van Sam van Rooy neemt als aanleiding een spijtbetuiging van de Belgische N-VA-staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken, die ooit eens op face-book had gezegd dat er kwaliteitsverschil is tussen immigranten. Natuurlijk heeft de Belgische politiek-correcte meute die uitspraak opgediept en krijg je de indruk dat de verschrikkingen van IS én ISIS niks zijn vergeleken met de zondigheid van Franckes uitspraak. Francke heeft dan ook zijn excuses aangeboden. Sam van Rooy legt uitgebreid en onderbouwd uit hoe starnakels idioot-krankzinnig-geflipt die excuses zijn en dat ene de cultuur (de islam) een immigrant oplevert die gemiddeld zwaar geld kost en de andere (bijvoorbeeld christelijk-Aziatisch) een immigrant  produceert die  gemiddeld fors winst oplevert voor de hele maatschappij. Van Rooys uitleg is natuurlijk voor heel West-Europa geldig en dus ook voor Nederland en Nederlanders. Hij haalt trouwens ook voorbeelden uit Nederland aan en gebruikt ook Nederlandse bronnen. 

Wie dacht dat er naar aanleiding van de nieuwe federale regering alleen maar over de pensioenen en de index zou worden gepraat, had niet gerekend op een Facebook-post uit 2011 van de nieuwe staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken, die door de RTBF vanonder het stof werd gehaald. N-VA’er Francken stelt daarin naar aanleiding van een volgens hem ‘knap migratiestuk van the Economist’:

‘Ik kan me wel iets voorstellen bij de economische meerwaarde van de Joodse, Chinese en Indiaanse (sic) diaspora, maar minder bij de Marokkaanse, Congolese en Algerijnse. Of is dat te aangebrand?’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, België, Dhimmitude, lafheid, political correctness, politici, Rotzakken, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

4 reacties op ALTERNATIEF VOOR FRANCKENS LAFFE EXCUSES

 1. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel. Maar de immigratie, en de ellende met de islam, zullen door de gevestigde politiek NIET worden opgelost. Niet in Vlaanderen, niet in Nederland, en ook niet in de rest van Europa, zolang verraders van “links tot rechts”, aan de macht blijven!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Mischien is het wel goed als Franckens door een moderate Jihad strijder onthoofd wordt? dan leert hij mischien iets er van, dat er geen verschil is tussen moderate moslims of extremistische moslims.?Ze gehoorzaamden beide de befelen dat in de koraan voor geschreven worden.

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  Helemaal eens met dit stuk van Sam van Rooy. Volgens mij is het wel degelijk zo dat immigratie voordelen oplevert, maar alleen op voorwaarde dat men beperkingen uitvoert op wie hier binnenkomt en wat de activiteiten van die personen zijn. Doorheen de geschiedenis is het duidelijk dat immigratie veelal een proces is geweest van uitwisseling van hoger geschoolden, mensen die tot de ambachten behoorden en vooral ook handelaren en beeldende kunstenaars, m.a.w. mensen die een specifieke kennis van bepaalde socio-economische activiteiten met zich mee hebben genomen. En dat heeft men in Zwitserland duidelijk WEL begrepen !

  Er is in Europa een rijke geschiedenis van dergelijke uitwisselingen geweest tussen die beroepscategoriëen, die een vruchtbare uitwisseling van ideeën heeft meegebracht. Van Vlaanderen tot Spanje, Genua en Venetië, maar ook in de omgekeerde zin. In de late Middeleeuwen was Vlaanderen met zijn belangrijke handelssteden als Gent, Brugge en Antwerpen het epicentrum van de handel in West-Europa en zijn er in die zin dan ook Spanjaarden, Portugezen, Fransen, Italianen e.d. naar onze contreien verhuisd, met het doel om over en weer zaken te doen. En dat heeft geloond.

  Zie wat dat betreft ook:

  Heb ik trouwens 3 jaar geleden gelezen.

  Vandaag de dag stelt men echter dat alle immigratie stomweg zaligmakend is, dus ook van Zwarte Afrikanen die nog uit dorpen komen waar men krampachtig gelooft dat de medicijnman je betoverd heeft als je op een dag ziek wordt en meer van dat soort achterlijk bijgeloof, of moslims die nog geen boek kunnen lezen en hun idiote, pisnijdige morele suprematie naar hier meenemen. Van zoiets moet je geen enkel socio-economisch heil verwachten ! Dus Theo Francken heeft op dat stuk gelijk ! Maar als je links moet geloven, dan gaan die mensen “onze pensioenen nog betalen in de toekomst” ! GVD ! Iedereen snapt toch wel dat dat de grootste leugen is waar links ons mee heeft opgezadeld !! Plus de EU EN de VN !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s