Wat heeft de politiek eigenlijk met ons voor?

Screenshot_30

(Door: Peter Selie)

De waanzin die we om ons heen zien is schrikbarend. We worden door compleet psychisch gestoorden bestuurd, zowel in Brussel als in Den Haag. Dit is nog nimmer in de geschiedenis vertoond. Moeten we dat allemaal blijven aanzien? Of grijpen we zelf in? In een samenleving moet orde zijn en daarvoor hebben we een grondwet afgesproken en dienen door ons gekozenen op de correcte uitvoering hiervan van toe zien. Tegenwoordig zijn de gekozenen idioten en zakkenvullers, die nergens verantwoording voor hoeven afleggen, nooit bestraft kunnen worden, al geven ze per jaar o.a. miljarden van de burger uit aan ICT-rommel.

We hebben daarvoor ook een rechterlijk macht, maar die hoeft blijkbaar ook nooit verantwoording af te leggen als van zware criminelen weer eens dossiers worden verdonkeremaand, pardon zoek zijn geraakt en de misdadiger dus direct op vrije voeten komt. De grondwet functioneert niet meer, zo blijkt. Eenmaal in de politiek of een hogere ambtenaar hoef je nooit meer te vrezen voor je werk/uitkering. Ach, het is immers geld van die brave belastingbetaler, die nooit in opstand komt. Onze ‘vertegenwoordigers’ zijn, op enkele uitzonderingen na, met hun eigen belangen bezig.

EUSSR

De demon Europese Unie heeft ons volgens o.a. de heer Pechthold een jaarlijks voordeel bezorgd van € 2500,- Daarom heeft iedere Nederlander, zelfs nieuw geborenen, een schuld van meer dan € 30.000,- en hogere bedragen ben ik ook al tegengekomen. En waarvoor? En voor wie? Om voor criminele landen als de Oekraïne  de gasrekening te betalen en voor de aanschaf van moderne wapens, of voor landen die denken “ach, als we de zaak in het honderd laten lopen, dan zitten er in Noord-Europa nog wel wat idioten die onze rekeningen voldoen.

Wat  deze linkse, de eigen zakken vullende, bende heeft veroorzaakt, is een ontwrichting van de samenleving, niet alleen in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Duitsland o.l.v. de oud-communiste Mutti Merkel. Een nooit meer eindigende stroom bezetters onder het mom van “verrijking en vakkrachten” en ik weet al niet wat voor positieve benamingen allemaal.

In plaats daarvan kregen wij van de geïmporteerden onverdraagzaamheid als Kerstbomen weg, geen Sinterklaas meer, geen Paaseieren is ook al aan de orde geweest, gescheiden zwemmen, niet alleen van sekse maar ook van “gelovigen” en ongelovigen, tijdens speciale uren en alles wordt ingewilligd. Geen wonder dat we vandaag de dag  van deze verrijkers zien wie ze werkelijk zijn: Jodenhaat, homohaat, christenhaat dulden geen tegenspraak. En uitgerekend dat schorem hebben ze en masse binnengehaald.

Ik heb het al vaker geschreven dat alles met de bedoeling is gedaan om deze duivels in mensengedaante ons, etnische Europeanen, uit te roeien. Hebben ze zich in Brussel wel gerealiseerd dat ze ook tot de blanken behoren, of denken ze dat ze het met van ons gestolen geld wel voor elkaar krijgen een veilig onderkomen ergens op deze wereld te vinden? Ik denk het niet, want van de zogenaamde “rassenhaat”, die zogenaamd een eigenschap is van de blanken, zou je wel eens aardig van kleur kunnen verschieten wat de gekleurden, om maar te zwijgen van de islamieten, ervan kunnen.

De EU is net zo kwaadaardig als de aanhangers van IS en heeft de bedoeling om Europa op haar manier veiliger en welvarender te maken. Maar het tegendeel is waar en dat zal ook in Europa veel , heel veel bloed kosten. Alle partijen, uitgezonderd de PVV, zijn daar mede schuldig aan. En daar is de EU en al haar gelieerde organisaties verantwoordelijk voor. Zoals bijv. het  Europees Hof van de Rechten van de Mens.

Europa betaalt jaarlijks niet alleen het levensonderhoud plus de bewapening van de Palestijnen. Nederland vond het nodig om nog maar eens € 50 miljoen extra aan bij te dragen. Waarom? Omdat het vindt dat Israël moet worden geliquideerd. Daarom!!

Ze maken zich druk om het feit dat Israël zichzelf wenst te verdedigen. Dat kan natuurlijk niet. Maar over een al 40 jaar lang voortdurende bezetting van Cyprus door de Turken hoor je ze nooit. Listig als ze zijn, hoop ik dat de Joodse staat er iets op vindt.

Slachtoffers van de islam:

Screenshot_29Zie de angst op die gezichtjes van deze christenkinderen in Noord-Irak! Zouden ze op dit moment nog leven? 

Gisteren las ik het artikel waar bovenstaande foto en nog meer gruwelijks  in stond. Hoewel ik intussen al veel van dergelijke beelden ben tegengekomen, laat me dit de gehele dag niet los. Zulke onschuldige mensen. Het raakt mij diep en ik voel me zo machteloos.

Als het de christenen al lukt om in Europa te geraken, dan worden ze in het opvangcentrum in elkaar getrapt en geslagen door mede-“vluchtelingen”, aanhangers van de “religie van vrede”. “Vluchtelingen”…  ik noem ze correcter bezetters. Daarom was ik verheugd te lezen dat er een speciale opvang komt in Madrid voor christenen uit de IS-regio.

Maar Nederland maakt zich druk over hoe het toch met die arme Jihadisten moet als ze eenmaal terugkomen. We moeten ze helpen met psychologisch bijstand, alleereerst een huis en een inkomen. Nou, dat inkomen zit wel goed, want hun uitkering wordt gewoon doorbetaald, zodat ze een aardig spaarpotje hebben als ze terugkomen, deze “vakkrachten”die onze pensioenen zouden komen verdienen. Nou, voor mijn pensioen heb ik gewerkt en betaald, dat zal bij anderen ook wel zo zijn.

Word wakker Europa!!

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Nederland, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

42 reacties op Wat heeft de politiek eigenlijk met ons voor?

 1. Jean zegt:

  Van ‘nooit gestraft kunnen worden’ zou ik maar niet zo zeker zijn, wij zullen eerlijke correcte onafhankelijke rechter spelen en het zal geen kattenpis zijn als wij zullen VERoordelen.
  Wij kennen het begrip ‘onschendbaar’ niet en wij erkennen dat begrip ook niet, niemand is onschendbaar, niemand.

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ja, wij worden beslist van hogerop ten gronde gericht, met boze opzet. Wat ertegen te doen? In ieder geval NIET stil zwijgen!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Toen was geluk noch heel gewoon !

  Nederland 1964
  Altijd is kortjakje ziek
  Midden in de week, maar zondags niet
  Zondags gaat hij naar de kerk
  Met zijn broek vol zilverwerk

  Nederland 2014
  Altijd is de moslim ziek
  midden in de week maar vrijdags niet
  vrijdags gaat hij naar zijn haatmoskee
  met zijn broek vol geld van de WW

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik stem volledig in met het hele artikel Peter Selie! En het is niet anders als een smerig, vuil en goor complot tegen ONS en de andere EUROPEANEN, op BEVEL van de RODEN der EUSSR, de BILDERBERGMAFFIA en de PALADIJNEN van de NWO! WE gaan onze ondergang tegemoet, als WIJ niet zelf massaal in opstand komen!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Als WIJ niet zelf massaal in opstand komen!…..
   Wat helaas niet zal gebeuren Tom. Goed regeren is vooruitzien, alwaar Den Haag geen kaas van gegeten heeft ! Mijn vooruitzicht is; Massa’s idioten die de PvdA gaan verlaten om bij de komende verkiezingen te gaan stemmen op D66, SP, CDA, en nog veel meer van dat smerigs op politiek gebied. Mocht de PVV flink groter uitvallen, wat ik wel verwacht, dan komen die linkse smeerlappen weer aanzeilen met dat verguisde cordon sanitaire.

   Like

 5. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, we zijn in ’t nauw gedreven,
  Wij die in vrede en vriendschap wilden leven,
  Werden een zee van purperroode vlammen
  Die zich een weg baant door betonnen dammen:
  Bezielde mannen die voor vrijheid vechten
  Zijn sterker dan een troep betaalde knechten.
  Wij vreezen niets, den duivel noch den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 6. ron zegt:

  Dat 80 % van het parlement het verband ontkent tussen de georganiseerde misdaad praktijken van IS en de islam is voor mij de grootste duidelijkste leugen ever meegemaakt.
  Volksverlakkerij is niet strafbaar en dat weten de parlementsleden.
  Beatrix zou zeggen; ‘de leugen regeert,’ maar doet zelf net zo hard mee.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ron: 19.48. uur. En waarom komen deze 2e kamerleden / volksverraders overal mee weg, Ron. Dat is omdat deze nitwits NIET HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR HUN HANDELEN! Waren ze dat wel, dan waren er beslist veel minder graaiers bereid, om kamerlid te worden!

   Like

   • Maria zegt:

    wel Tom dit waarom kunnen ze dan Wilders aanklagen?? dit kan enkel als zijn politieke onschendbaarheid eerst wordt opgeheven !!!! heeft die Wilders eigenlijk wel weet van dit en zijn advocaat dan????????????? EERST MOET DE POLITIEKE ONSCHENDBAARHEID WORDEN OPGEHEVEN WAT NIET GEBEURDE BIJ WILDERS VOOR HIJ TOT EEN PROCES KAN WORDEN GEBRACHT!!!!

    Like

 7. U.G. Kempenaer zegt:

  Iedere autochtone Nederlander is verplicht tot gewapend verzet tegen landverraders en de islamitische veroveraars. Anders wordt ook hij deel van het probleem.

  Like

  • Jade zegt:

   Dat “gewapend” is hier nogal een probleem…
   Wat ook nog een probleem is: Iedereen heeft tegenwoordig een
   mobieltje, waarmee de alarmdiensten kunnen worden gewaarschuwd
   en waarmee bovendien gefilmd kan worden.
   Het verzet had het al razend moeilijk in WOII.
   Het verzet in deze tijd zal het nog veel moeilijker krijgen.

   Like

   • Willie zegt:

    Eerst dus mobieltjes er van tussen halen (zendmasten ) of een paar goeie hackers vinden ,die klaren die klus wel .En t andere ?? Christus zei t al : Zoek en je zal vinden

    Like

   • Maria zegt:

    gewapend IEDEREEN MET DE GRONDWET!!! moeten geen wapens zijn!!! wedden dat politie onze eigen legers onmiddellijk zich achter ons scharen!!!!
    Wat maken die politie niet mee, ze arresteren islam moordenaars overvallers en 2 min later zijn ze vrij door de politiek en ineens met magie bestaan er procedurefouten om witte boord criminelen vrij te laten, processen 20-30j te laten rekken zodat alles verjaard, persoonlijk weet ik van politie en rechters die wel de wet eren dit ook stront zat zijn wat er allemaal aan de gaande is, zie zaak Deurne in Nederland waar juweliers tegen gewapênde islamtuig zich moesten verdedigen nu ondergedoken zitten omdat de islam hen nu wilt ombrengen en hen nu wilt laten vervolgen, ook in België is dat zo rechter staan machteloos omdat er met magie ineens processen afgekocht kunnen worden, de grootste criminelen islamtuig krijgen GRATIS de beste advocaten en gaan allen vrijuit!! daar waar de gewone burger boeten straffen krijgen die surrealistisch zijn, en daar treden die top advocaten niet voor op ohhh neen dat is dan onbetaalbaar voor de gewone burger, wij zitten met een 2% geschifte elite die het gemunt heeft op uitroeiing van eigen volk en installatie van sharia islam in onze landen???? EN DAN NOG OP ONZE KOSTEN???? enig idee hoe politie en rechters ed dit kotsmisselijkmakend beu zijn???
    daarom moeten we opstaan eens we opstaan volgt de rest ook hoor!!!!
    want als je de commentaren overal in die MSM leest meer dan 80% overal is het strontzat in wat voor wereld wij leven, hier wordt regelrecht barbaarse religie geïnstalleerd tegen de eigen Autochtone bevolkingen!!!! jeeses christ hoe is dit zover kunnen komen???

    Like

   • Maria zegt:

    @Willie gewoon 72 maagden beloven en hun familie onderhouden WESTERSE takiya dan en direct nen jhihadi die alle zendmasten opblaast hoor, zijn niet voor niets idioten barbaren en primitieven!!!! hihihi sarcasme ten top van me nu :)D

    Like

 8. Fred zegt:

  Verzet zou wel eens als enige mogelijkheid kunnen overblijven.
  De hamvraag daarbij is; wie, o wie, zal dat organiseren?
  Van achter een beeldscherm zal dat nooit lukken.
  Maar we zitten wel in het verzet, beeldschermverzet.

  Like

 9. Maria zegt:

  ja Peter Selie je schrijft het perfect!!! zo als het is.
  Onze grondwetten worden geneukt en door de achterwerken afgeveegd door politiek die allen maar dan allemaal jurist of advocaat van beroep zijn,
  De grondwetten van landen zijn openlijk verraden door een 2% elite die inderdaad open oorlogen financieren op andere kant van de aarde betaald van ons zuur belastinggeld, wij eigen volk van landen zijn paria’s geworden in eigen landen en dat terwijl WIJ HEN BETALEN VAN ONS BELASTINGSGELDEN,

  Weten jullie eigenlijk de grondwettelijke hoven in alle EU landen dat de politiek van die landen zelf benoemd wie daar de rechter zal-kan-mag zijn, zodoende dat de grondwet nog verder wordt verkracht want uiteindelijk moeten die benoemde rechters NAAR DE POLITIEK LUISTEREN, ten eerste omdat ze er hoge lonen en extra geld voor onder hun rechtstafel wordt geschoven en ten tweede het ALLERBELANGRIJKSTE ALTIJD EEN OORDEEL VONNIS PRO POLITIEKE WENSEN wordt bekomen via die grondwettelijke hoven… Daarom verliezen de gewone burgers ALTIJD OP DIE HOVEN

  Dit is een van de zwaarste misdaden dat je in de grondwet en wetten maar kan veroorzaken, want er is via alle grondwetten in de EU duidelijk gestipuleerd dat er scheiding van kerk en staat moet zijn en scheiding van politiek en recht! Indien vrouwe Justitia niet geblinddoekt was viel ze regelrecht van haar sokkel vanwege dit onrecht dat met geen woorden kan beschreven worden.

  De macht ligt bij het volk door gewoon de grondwet op te nemen en openlijk de politiek massaal met alle burgers van de EU aan te vallen en desnoods volktribunalen op te richten om dit vreselijke verneuking van onze grondwet recht te zetten !!! Bankiers elite runnen de politiek, de politiek die verkozen werden door het volk behartigen NIET het VOLK maar de BANKIERS en WARLORDS op aarde en zijn dan nog godverdomme de slaven van die VS government die uiteindelijk de lakens hier uitdeelt!!!!

  Dan die ziekelijke geschifte aanhang van hen om Katholieke Protestantse landen aan de islam te geven hen te onderhouden op kosten van de originele bevolkingen waardoor de autochtone bevolking in totale armoede verzeilt geraakt en wij hier met bolwerken van terreur groeperingen zitten slaat werkelijk alles, NOOIT OOIT gebeurde dit in de geschiedenis van onze landen dat eigen regeringen andere volken barbaarse volken boven huh eigen volk zetten,
  Een, grote Westerse beschaving gaat ten onder vanwege die 2% elite die de OORZAAK zijn van al het gedane leed op de planeet momenteel!!!!
  Welke waanzin is dit dat socialisten vorige eeuw streden voor scheiding van macht kerk, vrouwen stemrecht gaven, kortom streden voor gelijke waarden enz, nu OPENLIJK ONS VERRADEN AAN EEN BARBAARSE MOORDENDE TERRORISTISCHE religie die de dood koesteren en openlijk dan nog ons bedreigen om ons letterlijk om te brengen??? Hoe kan zoiets? Hoe kunnen zij eigen volk en landen zo overdragen op onze kosten dan nog aan de islam en wanneer er mensen of een enkeling Politieker Wilders dit wilt aankaarten wij allen maar dan allemaal als racisten nazi’s weet ik wat worden vermoord… Echter wanneer die islamiet op hier in onze landen openlijk Jodenhaat met nazi slogans nazi groeten met IS leuren openlijk een barbaarse sharia willen instaleren dan is dat ok voor die politiek en het ergste van al een openlijke fascistische regering hebben geïnstalleerd in de Oekraïne daar een rotzooi hebben veroorzaakt waar de EU burger nu tot de on-eeuwigheid die gasrekeningen kan gaan betalen en de grootste maffiosi van ginder binnenkort hier zitten en dan gaan we pas weten wat maffia is, daar zijn de Italiaanse maffia 0 tegen…

  Dus beste mensen voor het echt te laat is moeten wij allen handelen naar onze grondwetten naar recht ons eigen recht in onze eigen landen!!!! DAAR SCHELD DE PUPPET POLITIEKER DIE FEITELIJK ONDER DE BANKIERS EN ELITE WERKEN EN NIET VOOR HET VOLK ONS DAN OPENLIJK UIT VOOR ONVERDRAAGZAMEN EN VERMOORDEN ONS MET WOORDEN EN HET VERNEUKEN VAN ONZE EIGEN RECHTEN DIE DE GRONDWETTEN VAN ONZE LANDEN NET BESCHERMT TEGEN DEZE COUP!!! EN DAN ONS DAN ALS RACISTEN TE BESTEMPELEN AL KRIJSEND OVERAL KOMT ER MAAR 1 REACTIE OP ONZE BEZORGDHEID EIGENHEID VAN ONZE LANDEN!!!!
  DAAR WAAR DE BURGER GEWOON ZIJN GRONDWET EN LAND NATIE EN EIGEN GELOOF WILT BESCHERMEN TEGEN DE OPGEZETTE INVASIE VAN ONZE EIGEN POLITIEKERS!!!!

  De grondwet en het zelfbeschikkingsrecht der volkeren zijn de enige 2 oplossingen om deze volk-landsverraders af te zetten en wij onze landen terug krijgen, Hongarije doet het nu zo en openlijk worden zij nu door die VS bedreigd met eerst sancties en dan zullen ze hen wel bombarderen
  Gans die EU is zo ILLEGAAL dat het maar kan zijn opgericht zonder de wil van het volk, MAAR ONDER DE WIL VAN 2% ELITE

  ZIET U DE WAANZIN VAN DIT IN??? 2% ELITE OP AARDE HEEFT ONS DIT AANGEDAAN, en politiek voor harde cash heeft ons bevolkingen verraden aan die 2% elite en de grondwet als wc papier gebruikt, daar staat letterlijk via de grondwet de doodstraf op deze coup wat ze deden op onze identiteit!

  Like

  • Jean zegt:

   Maria,
   Daarom dat er snel moet ingegrepen worden door ons burgers van Europa want de lafaards importeren extra barbaren die het verzet moeten breken want ze weten verdomd goed dat er verzet komt.
   Het politiek gespuis eeft maar een lijfspreuk ‘wiens brood men eet diens woord men spreekt’.

   Like

   • Maria zegt:

    ik sta gereed!!!! en idd die klote rot verradende politiek wordt wel ONDERHOUDEN DOOR ONS EN NIET DE SHARIA BARBAREN VAN HIER!!! IK ROEP OPENLIJK OP OM ANONYMOUS HACKERS OM DE BANKREKENIGEN VAN DIE POLITIEKERS TE HACKEN TE BEWIJZEN HOE SAUDI ARABIE EN QATAR HEN BETAALD OM DE ISLAM HIER TE INSTALEREN!!!! LEVER DAT BEWIJS AUB wou dat ik dit zelf kon maar deze kennis beheer ik nu net niet 😦

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria: 21.02. uur. Dat is de hele waarheid, Maria!

   Like

 10. Bas Koning zegt:

  Wat de politiek met ons voorheeft?
  100 procent belasting. Slavernij eigenlijk.

  Like

 11. Peterselie:volledig met u eens.Ik wou dat een goede advocaat zich hier eens over boog om te kijken wat de wettelijke mogelijkheden zijn!Maar….die zitten niet op deze site;ik heb er al vaker om gevraagd maar nog nooit een reactie daarop gekregen!

  Like

  • Maria zegt:

   Yvonne al die top adocaten zitten in de politiek!!! de goede advocaat die er iets wilt aan doen verliest zijn werk licentie aan de balie en wordt regelrecht bedreigd vanuit die advocaten politiek!!! DAAROM IS DAT

   Like

 12. Maria zegt:

  HIER HET BEWIJS!!! TOPADVOCATEN OPGEPAKT!!
  halaluja eindelijk heeft belgie een RECHTSE regering!!! lees wat er gebeurd is, werd wel fijntjes verzwegen omdat de media nog in linkse handen is in belgie maar dat lossen we ook wel op!!!!

  ,http://de.rechtzetting.be/2014/09/05/bendevorming-advocaten-aquinos-opgepakt/

  eindelijk gerechtigheid in BELGIE moed mensen als Belgie zich kan ontdoen van topadvocaten die moslim en maffia vrijkrijgen nu zelf in de gevangenis zitten moeten jullie ook in staat zijn die klote fucking socialist uit te schakelen daar!!!!!!!!
  7sinds Bart de wever alles wat maar socialistisch is heeft uitgeroeid valt hij nu ook de immigratie aan

  zie zelf

  http://nieuws.vtm.be/binnenland/112753-integraal-gesprek-met-bart-de-wever

  Like

 13. Die Advocaat van Wilders (weet zijn naam even niet)heb ik horen praten op TV, die staat helemaal RECHTS hoor. We zouden HEM moeten vragen wat ONZE rechten zijn. Hoe en of we de politiek voor de rechter kunnen dagen en welke rechter. Ik denk ook dat we dan pas iets kunnen ondernemen. Er zijn genoeg mensen die als je eenmaal begint zich aansluiten. Maar wij Nederlanders zijn echt te BESCHAAFD, dat kan niet meer in deze tijd waarin we ONDERDRUKT worden en BEROOFD van alles wat we hebben en hadden. Maar demonstreren hoeft niet daar lachen ze om, heeft geen nut. Misschien al je geld (wat er nog over is) van alle banken afhalen?? Gewoon in een ouwe sok, rente is toch de moeite niet. We moeten wel ergens beginnen.

  Like

  • Maria zegt:

   wel dat is al een begin, en verzet MOET altijd vreedzaam zijn met IEDEREEN een grondwetboek en slogans met de wetten erop !!! idd mss die advocaat van Wilders inschakelen… moet werken maar kom er nog op terug hier

   Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE TOTALE VERSTANDSVERBIJSTERING VAN DE WESTERSE BESTUURDERS LEIDT TOT HET EINDE VAN DE GECIVILISEERDE WERELD!

  Like

 15. Kraftavilqa zegt:

  Nederland 2014
  Altijd is de moslim ziek
  midden in de week maar vrijdag’s niet
  vrijdag’s rijdt hij naar zijn haatmoskee
  In z’n nieuwe BMW
  met zijn broek vol geld van de WW
  en zaterdag’s en zondag’s werkt
  hij zwart op de bazaar in Beverwijk.
  En nog is hij verongelijk t
  Die vuile stinkjurk met z’n haatbaard
  Is voor ons geen stuiver waard

  Like

 16. Giny zegt:

  Las net in de Telegraaf 00:14 “Eerste halal-beurs komt eraan!
  Komend voorjaar wordt voor de eerste keer een internationale halal-beurs gehouden in Eindhoven!
  Moet toch niet gekker worden!!!

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Goed samen gevat Peter Selie.
  Het zal niet veranderen:
  Zolang wij die lui ontvangen alsof het onze verloren kinderen zijn die weer thuiskomen.
  Zolang wij ons in alle bochten wringen om het hun naar de zin te maken.
  Zolang wij hen beter behandelen als onze eigen mensen die hun brood enz. moeten opbrengen.
  Zolang zij o.a. bij de rechtspraak meer rechten hebben dan ons eigen volk.
  Zolang onze GOEDMENSEN hier de overhand hebben.
  Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
  De kruik gaat zolang tewater totdat hij breekt.
  Het is moeilijk te voorspellen wanneer dat is maar gebeuren gaat het.
  Steeds minder mensen werken om het het geld op te brengen voor steeds meer onproduktieven.
  De nederlandse en europese staatsschulden blijven maar stijgen.
  Door allerlei trucs van verschuiven en lenen hebben ze het nog een tijdje kunnen opvangen, maar ook daar gaat een einde aan komen.

  Like

  • Maria zegt:

   maar Louis-portugal, dit is net the clue!!!!!
   WIJ BEVOLKINGEN ONTVANGEN HEN NIET, wordt door onze strotten geramd door links!!! nazi links!!! en die kruik staat op exploderen!!!!! die goetemensch weet dit maar al te goed daarom super mega invasie van barbaren nu hier!!!!! alleen snappen deze nazi debiele linksen NIET dat hun kopjes het eerste eraf gekapt worden zodat het beleid hier weg is en dan komt de islam aan de macht, dit is nu net de clue en de waanzin machtsgeilheid van hen dat ze dit niet beseffen!!!!

   Like

 18. Astrid zegt:

  Ik heb wel wat oplossingen, maar die kan ik hier niet neerpennen. Het komt erop neer dat de politici in veel te veilige ivorentorentjes leven, we moeten ze dus naar ons straatniveau zien te trekken, opdat ze onze woede helder voor ogen krijgen en niet steeds kunnen wegvluchten achter smoesjes ef auto’s met chauffeurs. We moeten hun luxe leventjes gaan verstoren, steeds hun paden kruisen en dat op zeer hinderlijke wijze, met hinderlijke maar terechte vragen, waarvan we weliswaar weten dat ze er geen eerlijk antwoord op zullen geven, maar waarvan we ook weten dat zij ze als heel hinderlijk zullen ervaren. Hinderen die lui, op alle mogelijke manieren. Zoals die roze plofkap van Powned news, die onder de hamsterneus van nationale grootgraaister Annemarie Jorritsma geduwd wordt op een moment dat ze weer eens mooie sier aan het maken is op onze kosten. Hou dat vette wijf in de gaten, haar egoïsme is nog niet groot genoeg, ze aast op het burgermeesterschap van Den Haag. Wat zou ik dat vette wijf graag willen zien wegrennen, als de boze meute haar op de hielen zit. Die komt niet ver, zonder luxe auto, beveiliging en dikke sloten op haar villa met door de burger gefinancierde, onwettige verbouwinkjes. Hinderen dat soort arrogante veelvraatwijven, net zolang tot het hinderlijke van het steeds gevolgd worden het leuke van het graaien gaat overstemmen. Dat dus. Ze komen er steeds en masse mee weg, simpelweg omdat de burger zich niet fysiek laat zien. Achtervolg ze letterlijk met irritante, maar zeer terechte vragen, binnen de wettelijke mogelijkheden, want anders verdwijn jij als eerste de bak in, zie de waxinelichtgooier. Overigens zeer genoten destijds, toen het koninklijke gezelschap als een domme kudde op hol sloeg, vanwege een damschreeuwert. De Bea rennend op haar dure hakjes en die dikke prins pils met zijn Argentijnse broedkip er achteraan. Dat was nog eens zeer kostelijk amusement. Onthoud mensen, uiteindelijk heeft het volk altijd gelijk, kijk maar naar de Franse Revolutie. Waar blijft onze bestorming?

  Like

  • Maria zegt:

   100% gelijk!!! eens moeten we opstaan!!! de rest volgt dan garantie!!! die nazi koninklijke familie wordt regelrecht door de argentijnen opelijk gelyncht hoor!!!! denk echt niet dat zij daar een veilig onderkomen hebben vanwege papa maxima wat die daar geflikt heeft!!

   Like

   • Astrid zegt:

    Die ‘royals’ hebben een regelrecht patent op foute echtgenoten uitkiezen, met de allerergste verledens en connecties. Pas als de laatste royal van zijn ‘troon’ gestoten zal zijn, gaat er bij mij een vreugdevlag uit. De beatricks, dat enge hoofddoekwijf zwaait nog steeds de scepter, prins pils is gewoon afleiding, met zijn pampapaard.

    Like

   • Maria zegt:

    @astrid die foto’s en uitleg van huwelijksfoto’s nazi nederlands koningshuis en hun adorering ervoor bewijst nu net die Illuminatie lijn!!! door inteelt zelf zetten ze nakomelingen verder! als je verder gaat graven al de presidenten op aarde elite op aarde alles elite op aarde zijn via bloedlijn verbonden 😦 bush Amerika is zelfs via bloedlijn verbonden met the queen van engeland!!! maxima was niet voor niets de IDEALE schoondochter want argentinie was uitval uitvluchtland voor de nazi’s; alle puzzelstukken vallen ineen… en het enige idd is een mega franse revolutie op een schaal ongezien op al die politiek elite koningshuizen ed, alleen probleempje die mindcontrole de macht dat ze over de mens nu hebben zal er niet van komen!!! mensen zijn niet weg te rukken van hun FB, smartphone, reaity tv, en zoveel andere zaken, wanneer het te laat is ja dan wel maar dan worden we openlijk geliquideerd op de straten!!! het is nu 1 sec voor 12 nu op dit eigenste moment dat je nog iets kan doen, maar 80% westerling is brain death !!!! gehersenspoeld, wij die 20% hier NIET maar we kunnen niets doen met enkel 20% die opstaan, geloof me ze schieten ons executeren ons openlijk af op straat!!!

    Like

 19. Er moet een nieuwe democratische beweging komen die openbare bijeenkomsten en discussieavonden houdt. Een politieke partij met gematigd conservatieve en gematigd nationalistische standpunten. Laten we zeggen, iets wat in de buurt komt van een crypto-PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s