IS wordt dus tóch door hulporganisaties uit West-Europa gefinancierd

Screenshot_23

Ook de Rode Halvemaan, de islamitische partner van het Internationale Rode Kruis, moet bij IS invoerrechten betalen

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Of het nu het Rode Kruis is, of organisaties voor vluchtelingenhulp of andere, minder bekende, linkse goedmenschelijke of islamitische hulpinstellingen, zij allemaal zamelen geld in en werken voor de radicale islamieten. Hieronder nu de nieuwste melding:

Voertuigen, die westerse hulpgoederen naar de families (wiens families?! Toch niet naar de families van de regeringsgetrouwe Syriërs? Analoog hieraan helpt het Westen ook nooit de Russische partij in de Oekraïne!) transporteren, worden gedwongen enorm veel smeergeld aan IS-militanten te betalen – aldus de berichten.

Bovendien gebruiken de terroristen nog een andere methode om geld te innen: ze richten straatblokkades op de belangrijkste wegen op, waar ze de transporten met levensmiddelen en medicijnen aanhouden en laten betalen.

Het smeergeld wordt volgens berichten (van de hulporganisaties) “transportkosten” genoemd, zodat men hier in het Westen niet achterdochtig wordt betreffende enorme sommen geld die dagelijks naar de financiering van het IS-kalifaat in het Nabije Oosten stromen.

Daily Mail

De laatste zin duidt erop dat de hulporganisaties zich er willens en wetens toe lenen om ons, het Westen, met betrekking tot terreurfinanciering te misleiden! We kunnen mensen die Engels kunnen lezen alleen maar van harte aanbevelen het complete artikel te lezen, want het is uitermate informatief. Daarin kom je o.a. ook te weten dat IS beschikt over een budget van omgerekend 2 miljoen Britse Pond, hoewel er zogenaamd geen enkel land zaken met haar doet.

Screenshot_24

Serena Shim, de Amerikaanse van Libanese komaf, die echter voor de Iraanse TV werkte…

Verder gaat het artikel nog in op de Turkse verbinding. De Amerikaanse journaliste Serena Shim kreeg slechts enkele dagen na haar verslaggeving over de belegering van Kobani een auto-ongeluk in Turkije. Voor haar dood had ze gezegd dat ze bang was gearresteerd te worden door de Turkse politie.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, corruptie, Criminaliteit, Dhimmitude, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Westen. Bookmark de permalink .

23 reacties op IS wordt dus tóch door hulporganisaties uit West-Europa gefinancierd

 1. windwens zegt:

  Wat Turkije allemaal uitvreet de laatste dagen is gewoon te schurftig voor woorden. De PKK staat op se schurken lijst niet zo gek in tegenstelling van wat er beweerd wordt dat de meerderheid er van moslims zouden is dit bij de PKK juist het tegendeel is waar. Zelfs aanhangers van de PKK vertellen dat ze puim aan het ruimen zijn voor hun eigen bevolking samen met de Peshmerga Koerden die in tegenstelling tot de PKK wel meer moslims in hun gelederen hebben. Waardoor het ook niet zo gek is dat deze door Turkije ook iets meer gesteund worden. De PKK wil eigen gebieden wederom veiligstellen en geven aan dat het goed leven is normaliter in deze gebieden omdat ze niet meer onder de controle staan van de Turken. Wat zij voorop stellend ook nog steeds zo willen houden. Die zelfde PKK geeft aan dat de wereld er alleen maar beter op wordt als alle moslims verdwenen zijn dan wel de Koran verboden. Ook erkennen zij de staat Israel en zien dit als het heilige land met uitstek voor de Joden. Voor mij werd wel duidelijk waar de PKK wel op de schurken lijst staat omdat deze beweging lijnrecht tegen over de normen van Turkije staat. Zeker het Turkije van nu onder leiding van Erdogan.

  Like

 2. Islamitische Staat heeft miljarden en is een enorme bedreiging voor het Westen. De Westerse media en politici onderschatten IS enorm. Dat zie je aan Canada. Zulke aanslagen zullen ook in Nederland komen door de ‘vredestichters’… (linkse politici en hun moslimvrienden)!!!

  Like

 3. Rick zegt:

  Ha…leuk. Nú eindelijk óók een “attractiepark” dat geboycot kan worden 🙂
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/10/duinrell_jorist_zwarte_piet.html

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Rick 22 oktober 2014 om 23:38

   Alweer een stel lafaards dat geen stelling durft te nemen, erbij!

   “We willen ons niet mengen in de discussie. We zijn niet pro en niet contra Zwarte Piet”

   Zouden er ook ‘christenen’ bij dat stel lafaards zitten?
   Die dienen dan te weten dat Jezus heeft gezegd: “Wie niet voor mij is, is tegen mij”!

   Niet dat ik Zwarte Piet met Jezus wil vergelijken…

   Like

 4. Maria zegt:

  iedere burger weet dit!!! het zijn de groenen en socialisten die dit financieel steunen de terreur op aard is me dunkt toch ruimschoots bewezen nu nietwaar, kijk maar naar gaza en hamas!!!

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN WIE DENKEN JULLIE DIE DIT ALLES MOET FINANCIEREN?

  Like

 6. Wij allen op deze site weten hoe de dingen rollen!Hopelijk denken nu meer mensen:oh,op die fiets!Als je alle moslims,illegalen en andere ruifvreters eruit filtert,inclusief de rode meelopers,ben ik bang dat we met veel te weinig man zijn om het tij te keren!En toch….gaan we het proberen!

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Helemaal eens, maar…. Tij keren? JA. Jij wel maar verder veel grootspraak.
   Als je vraagt om mee te doen blijft reactie uit. Zo komen we er niet!

   Like

   • U heeft helemaal gelijk,helaas:om moedeloos van te worden!En toch….geef ik het niet op!Ik wil wel zo nu en dan nog in de spiegel kunnen kijken zonder over te moeten geven!

    Like

 7. Jaren geleden had ik deze vermoedens al.
  Mij was geleerdt dat deze organisaties onbevooroordeelt zijn maar ik geloof dat ze geinfiltreerd zijn door regeringen dus dansen ze naar hun pijpen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Mij verbaast het allang niet meer. De hele westerse politiek, is gegijzeld door de ISLAM. En dat heeft te maken met, de belangen van de grote oliemaatschappijen, de eussr, de bilderbergmaffia en de nwo.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Ook in het Oosterijkse Parlament de gelijke tafarelen wie in ieder Europees land !
  De rooie verradershonden en de infiltreerde tapijtvreters kijken weg en lezen krant
  wanneer het om de brizanz van de IS -moslims-asyl problemen gaat !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Het nieuwe troyaanse paard is in het diep rood/groene raadhuis van
   Wenen aangekomenen de smerige rood/groene verradersbende met
   hun burgermeester huldigen een vette tapijtvreter voor het bouwen
   van 21 salfistischekinderhorten in Wenen !
   Hier viert de verrader burgermeester (HÄUPL)
   ramadan in het weens raadhuis met de vreemdelingen !
   En verraad hiermee zijn land, zijn volk, ja zelfs
   de grondsteen van de soziaaldemokratie !
   De rood/groene stadtraad onder de leiding van zijn antiduitse
   burgermeester ( burgerschrik) HÄUPL bedrijven volksverraad !
   Wanneer ze even niet aktiv terroristen kweekt, eert men deze
   met hoge prijzen, of bouwt men hun 21 salafistische kinderhorten !
   Stop ! Nu meteen !
   HC Strache ( een verdediger van zijn vaderland Oosterijk)

   Like

  • Jean zegt:

   Dergelijk krapuul verdiend de kogel, niet morgen maar vandaag, niet van uit een onbekende hoek maar in het openbaar ‘na’ veroordeling door een volkstribunaal.
   Waar wordt toch op gewacht? Moet er nog meer rotzooi bijkomen?

   Like

   • Maria zegt:

    lieve Jean niemand van ons is gewapend!! gans die islam is tot de tanden gewapend en getraind plus die nazi’s hebben hun commando’s die letterlijk hun eigen bevolking pro islam zullen uitroeien

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  http://www.telegraaf.nl/reportage/23235755/__Dreiging_moslimfanaten_nog_steeds_serieus__.html

  Het kan degenen die ons hebben opgezadeld met die duivelse islam totaal niet schelen wat er met ons gebeurt. Als de dames en heren zélf in gevaar dreigen te komen, hebben ze immers de mogelijkheid om te vluchten naar het één of andere paradijs?
  Het interesseert hen niet wat er dan met ons, de belastingslaven, gebeurt.
  Intussen graaien ze wat er nog te graaien valt -vooral in dat schadelijke Brussel- en peinzen ze er niet over om maatregelen te nemen om het tij te keren.
  Er is voor die ‘elite’ toch geen enkele noodzaak om dit te doen?!

  Like

 11. Jean zegt:

  Ze, de Amerikanen, zetten een fiets op de maan op de plaats die ze hier bepaald hebben, ze aan straks naar Mars maar die kanker in het midden oosten kunnen ze niet localiseren en uitschakelen?
  Maak dat aan dat kat wijs, ‘ze willen die troep niet uitschakelen want die toep helpt ze om hun doel te bereiken’ en die lapzwans in Brussel, E.T. voor de kenners loopt lekker aan ’t handje en strijkt maandelijks een slordige 30.000 euro op.
  Wakker liggen van de ellende en miserie komende van die islam troep is bij dat soort onbestaande.

  Like

  • Maria zegt:

   JIJ een paar anderen ik zijn klaarwakker maar zelfs hier op de site is de helft nog niet wakker!!! de rest zit lekker aan FB voor de tv en dat was het en ondertussen plannen de sossen en islam onze uitroeiing

   Like

 12. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s