Leugens kunstenaar brengen A. Nanninga in gevaar

Screenshot_7

Nelle Boer

Beeldend kunstenaar Nelle Boer verzon een alter ego om de media te manipuleren. Revolutionair, een soort fake Twitter account! Hij koos het karakter van de intellectuele Marokkaan Nizar Mourabit. Dat karakter werd razendsnel heel populair in de opiniërende regio van het Hollandse medialand. Als eerste ging Jolo’s Joop voor gaas. Uiteraard. Die blunderen notoir met verkeerde identiteiten. Ook Vriend Van de GeenStijl Peter Breedveld plaatste lustig stukken van Mourabit. Eén zo’n stuk op FrontaalNaakt stond vol valse beschuldigingen, keiharde leugens en lasterende smaad jegens onze Annabel Nanninga. Nelle Boer verklaart daarover:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Linkse media, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Leugens kunstenaar brengen A. Nanninga in gevaar

 1. Maria zegt:

  ik begrijp NIET met de beste wil van de wereld NIET waarom Annabel is overgestapt naar die MSM?? Begrijp nog minder dat ze nu oorverdovend stil naast nazi’s zit die Wilders met de grond gelijk maken en zij zwijgt??? waarom keert ze haar rug niet en bye bye te zeggen aan die Jalta???
  Er klopt iets niet, chanteren ze haar? Bedreigen ze haar??? Sorry dat ik het moet schrijven I am so sorry, was ze dan zelf een mol infiltrante??? Er klopt van alles niet aan haar overstap naar Jalta en dan dit nu??? WTF is dat met die Annabel??? WAAROM HEEFT ZIJ GEENSTIJL VERLATEN VOOR DE MSM???????????????????????????????????????, hier is iets meer aan de gaande…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En weer een lid van de socialistische bende van Nederland. Men wenst ONS, de REALISTEN- zoals onze gewaardeerde Theresa Geissler ons omschrijft- MONDDOOD te maken. Vrijheid van meningsuiting mag in ons NEDERLAND/ABSURDISTAN slechts als die mening, socialistisch, groen slinks, liberaal, of in overeenstemming is met de christen-democratische mening! KOTS!

  Like

 3. windwens zegt:

  Even voor de goede orde is er ook iemand met rechten en strafrecht in the house want hoe zit het nu met die suffen racisten wet waarom kan alleen iemand van een andere afkomst zich daarop beroepen terwijl heel Nederland door veel van die etters wordt gediscrimineerd laten we wel wezen.Waarom is het politie apparaat niet bereid ook aangiften op te nemen als er racistisch wordt gedaan tegen blanken. Als dat wel kan dan zouden gewoon veel meer mensen aangifte moeten doen oog om oog tand om tand.

  Like

 4. Pieter G zegt:

  Logisch dat links hier intrapt als leugenfabriek zijnde.
  Of deze uit de hand gelopen grap (kunst??) wel juridisch door de beugel kan door de aantijgingen tegen nanninga- die daar behoorlijk last van heeft gehad – valt nog te bezien.
  Wat dan weer wel grappig is is de gretigheid waarmee links deze nep Marokkaan in de armen gesloten heeft en alles voor zoete koek slikte.

  Like

 5. luckybee zegt:

  De grote voorbeeld van een Kunstenaar was Piccasso; en hij was een communist.Het verbaasd me niet, dat hij heel snel kusntwerken als kostbaar te noemen dat eigenlijk rotzooi is.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/ovco5yp Elsevier geeft ook uitleg.

  Like

 7. hans zegt:

  Dat irritante GroenLinks-kwezel en kwijl gezicht plus-minus dat eeuwige sjaaltje inherent aan zulks zegt al genoeg.
  Ze zijn er heus makkelijk uit te halen. Maakt het met bijltjesdag alleen maar makkelijker, toch!?

  Like

 8. dgneree zegt:

  Ook die Peter Breedveld valt weer eens grandioos door de mand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s