Multicultureel Amsterdam wordt helemaal gek

Screenshot_14

(Door: Michael van der Galien)

De verschillende bevolkingsgroepen vliegen elkaar in de haren in het multiculturele paradijs van Nederland.

Het is nauwelijks te bevatten, maar uit onderzoek van onderzoeksbureau O+S blijkt dat de multiculturele samenleving toch niet zo’n heel groot succes is. In plaats van meer begrip en tolerantie voor elkaar te krijgen, zijn de verschillende bevolkingsgroepen nu in staat om elkaar in de haren te vliegen. De reden? Pure frustratie.

Bewoners ergeren zich vooral aan het gedrag van anderen met een andere cultuur, zoals overlast van jongeren en ‘verschillende meningen over het schoonhouden van de buurt’. 

19,5% van de Amsterdammers ervaart regelmatig spanningen met stadsgenoten uit een andere cultuur. Vorige jaren was dat, aldus AT5, steeds rond de 14% en 15%. De spanningen nemen dus inderdaad toe.

Dit komt voor ons natuurlijk als een complete verrassing. Je zet mensen uit totaal verschillende culturen samen in één stad en wat blijkt? Ze zijn wat minder blij met elkaar dan de politiekcorrecte autoriteiten hadden gedacht. Sterker nog, ze ergeren zich dood aan elkanders gedrag.

Jongens wat vreemd, dit zag echt niemand aankomen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Multicultureel Amsterdam wordt helemaal gek

 1. peterselie1 zegt:

  “maar uit onderzoek van onderzoeksbureau O+S blijkt dat de multiculturele samenleving toch niet zo’n heel groot succes is.” Ja en dat is een gepasseerd station van der Galien. Kom maar op met jouw theorieën hoe men in Nederland het tij kan keren i.p.v. Geert Wilders in jouw artikelen zwart te maken, flikker eigenlijk helemaal maar op met je flut artikelen die mosterd na de maaltijd zijn meneer de hoernalist.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  TOTDAT DE ROLLEN GERUILT WORDEN ?

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Goed nieuws!!! Laat ze elkaar maar de tent uitvechten! dat ruimt lekker op!!!

  Like

 4. D.DAY zegt:

  Met de massa-immigratie uit niet-Westerse landen is het met Europa de verkeerde kant opgegaan. Voorheen leefden we in Nederland in een homogene samenleving, met enkele buitenlanders uit Westerse landen. Geen enkel probleem, want zij waren niet van plan hun eigen religie en cultuur boven dat van de autochtone bevolking te laten prevaleren. Zij deden gewoon mee. Dat is het verschil met de islamitische samenleving. Geen respect voor de oorspronkelijke cultuur en geen inlevingsgevoel voor onze manier van samenleven. Uiteindelijk, na jaren van leugens en bedrog geeft men toe dat de multiculturele samenleving is mislukt. Ik weet zeker dat de moslim dit gevoel niet kent maar zich een slachtofferrol zal aanmeten om de schuld bij de ander te kunnen leggen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ D.Day: 17.57. uur. Inderdaad de massa-immigratie, maar bovenal het verraad der politieke elite van Nederland en Europa, die tussen 1970 en 1975, de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG aannamen. En door deze smerige streek, waarvan de pers GEEN MELDING maakte, hebben we nu 100.duizenden moslims in Nederland rondlopen, en miljoenen in HEEL EUROPA. Iedere boerelul had kunnen zien aankomen, dat dat ELLENDE zou gaan geven, behalve de klootzakken van politici, van “links tot rechts”, die deze INSTROOM vrolijk toelieten. En niet vergeten, degenen die hiervoor waarschuwden, te weten: Janmaat, Fortuyn en nu Wilders, worden keihard gehaat en gedemoniseerd door het politieke verraderstuig. Amsterdam is gewoon verloren, tenzij er massaal verzet komt!

   Like

 5. Theodoor zegt:

  Tip voor alle rode Amsterdammers; Gewoon PvdA blijven stemmen tot de algehele overname door de islamieten en de totale ondergang van de westerse cultuur. En ach, jullie hebben altijd dan nog Andre Hazes op cd kun je lekker zwijmelen hoe fijn het vroeger was.

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  (jongens wat vreemd, dat niemand dat aan zag komen) zegt vd Galien. Jawel Geert Wilders, waar jij een gruwelijke hekel aan hebt, die zag het aankomen . En een groot aantal van de gezond denkende burger. Maar op de één of andere manier , misschien met hulp van je vrouw weiger je dat te erkennen.
  Raar, want eigenlijk denk je het zelfde als Wilders.

  Like

  • Cathja zegt:

   En wat te denken van Pim Fortuyn…? Die heeft ook stevige uitspraken gedaan over dit onderwerp! Nee, dit is echt geen nieuws voor ons.

   Like

  • Giny zegt:

   Doornroosje
   Dat verbaasd mij nu ook altijd van Michael, die heeft altijd de neiging om weggelopen
   PVVers een hart onder de riem te steken en Geert te verketteren!!!

   Like

 7. hans zegt:

  Geloof trouwens geen PEST van die procenten hoor!
  Het is niet 19 procent, maar wel 65 procent!!
  Denk dat dit laatste nummer eerder in de lijn van realistisch berekenen ligt, oftewel de statistieken.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Mijn vader waarschuwt al ruim 40 jaar voor dat moslimtuig.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Kijk als je oma beroofd wordt door een figuur met een blauw pak aan en een witte muts op, dan blijf zoiets je bij.
  Wordt je dochter uitgescholden en lastig gevallen door een figuur met een blauw pak aan en een witte muts op, dan ook.
  Wordt je huisdier mishandeld door een figuur met een blauw pak aan en een witte muts op, idem.
  Je auto bekrast, je fiets gestolen, de brommer van je zoon gejat, allemaal door een figuur met een blauw pak aan en een witte muts op, ja dan krijg je een grote hekel aan smurfen.
  En dat ligt toch echt aan de smurfen.

  Like

 10. Eerst moeten familieleden van de Haagse maffia de nadelen ondervinden,vaak en zo hard mogelijk!Eerst dan zullen ze langzaam maar zeker toe gaan geven dat multicul misschien toch niet zo’n goed idee was!Niet dat ik van plan ben om daar op te wachten,maar toch!

  Like

 11. Joshua zegt:

  Multicultureel bestaat niet, die islamieten dulden geen samenleven met honden, maar die honden zijn wel goed om hun gore bek te vullen.
  En wij NLers zijn gek genoeg om dat te accepteren en te romantiseren ,omdat onze imbecielen in den haag het zo mooi voorspiegelen.
  En de pvdi wordt gespekt door islam tuig.

  Like

 12. Jade zegt:

  Dat de multicul mislukt was, was toch al lang bekend???
  Merkel riep zelfs het jaren geleden al…
  Waarom wordt er dan nu nog geld verspild aan flut-
  onderzoeken, waarvan de uitslag reeds vast staat?

  Like

  • D.DAY zegt:

   Jade, omdat er niets meer aan te doen valt, kunnen onze en buitenlandse politici zonder gene toegeven dat hun beleid van de afgelopen 40 jaar op een mislukking is uitgelopen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s