Twee satanische rotzakken: Haniya van Hamas en Erdoğan van Turkije

Screenshot_6

(Door: Martien Pennings)

Opdat wij niet vergeten. Een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden en blijft vaak beter hangen. Erdoğan verwelkomt in januari 2012 Hamas-leider Haniya tijdens een officieel bezoek. Twee satanische rotzakken bij elkaar. Net zoals in de rest van de wereld is “de Palestijnse zaak” een fetisj die fascistisch-links, de islam en verder alle soorten van antisemieten verbindt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Arabieren, Islam, islamitische ideologie, Jodenhaat, Rotzakken, Turken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Twee satanische rotzakken: Haniya van Hamas en Erdoğan van Turkije

 1. Sjaak zegt:

  Met hulp van de EU troyaner zijn deze smerige tapijtvreters aan het
  belastinggeld van de Europese burgers gekomen ! De volgende stap
  is de islamisering van Europa en dank zij de hulp van de links/groene
  debilen EU moslimkontkruipers zijn ze een goed stuk ermee vooraan
  gekomen nietwaar ?
  Waaneer ik die smoel van Erdo(waan) zie, krijg ik braakneigingen !

  Like

 2. Jean zegt:

  Voor dergelijke vuiligheid is de kogel nog te netjes én te snel.

  Like

 3. Maria zegt:

  heb je via de MSM vernomen hoe per ongeluk nu IS de wapendropping van de VS in hun handen is gevallen die voor de Koerden waren bestemd met luchtdropping, ja tararara maak dat de kat wijs man!!!! De VS zegt nu dat dat per vergissing gebeurde, heb een HEEL NAAR gevoel over de Koerden want Turkije liet de Koerden vanuit zijn land en via Irak nu naar Kobani gaan om te vechten met IS… nu zitten bijna al die Koerden daar bijeen en IS rukt maar verder op en kan nu gerust al die Koerden uitroeien… Heb ZEER ENG NAAR voorgevoel hierover, die hoax bombardenten die de VS uitvoeren zijn lachwekkend!!! IS rukt verder op meer dan ooit nu 😦

  http://www.demorgen.be/buitenland/deel-wapendropping-bestemd-voor-koerden-in-handen-van-is-a2096798/

  Like

 4. luckybee zegt:

  Mogen ze heel snel bij Belsebub verweilen, zo dat De Heer beide kunnen vernietigen als hij terug komt.

  Like

  • Maria zegt:

   lieve <luckybee aub de heer zal hen NIET vernietigen, enkel de mensheid kan dit doen, noem mij 1 voorbeeld de afgelopen 2000j dat de heer opkwam voor zijn gelovigen, 1 maar… aub blijf bij de realiteit die god/ allah nu moordt gerust verder alle christenen en alles uit daar, dus please stop onzin te verkopen en geef 1 voorbeeld waar die heer ooit ever ingreep om de mensheid te redden!!! geef 1 voorbeeld aub, de elite kerk vroeger met inquisitie moorden alles uit onder de almachtige, wij westerlingen normalen die het Goddelijke zoeken via andere kanalen waren vrij van angsten en dogma's tot de islam nu onder hun god/allah de mensheid uitroeit, <WAAR IS DE HEER OM ZIJN CHRISTENEN TE REDDEN DAAR WAAR DAN???

   Like

 5. windwens zegt:

  The losers van de planeet aarde die de volledige planeet in de greep houden geldgieren wat veracht ik die twee

  Like

 6. felix zegt:

  Aan het prominente buikje van de Hamasleider Haniyeh te zien, leidt hij in Qatar een prinsheerlijk leventje, van alle gemakken en voedsel voorzien. Dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door de donorgelden van EU en andere landen, (Lees uw belastingcenten.) Als u zich nogeens afvraagt waar dit geld allemaal toch blijft, dan hoeft u alleen maar naar de vadsige buik van deze Haniyeh te zien, om te constateren dat het nooit ten goede komt aan de opbouw of de ondersteuning van de Gazaanse bevolking.

  Uw belastingcenten zitten daar in deze vadsige Haniyehbuik opgepot voor tijden die nooit zullen aanbreken voor dit varken Haniyeh. Tenminste als de EU en vooral nazilinks doorgaan met het doneren van geld aan de “arme en onderdrukte” Palestijnen.

  Like

 7. Pingback: Twee satanische rotzakken: Haniya van Hamas en Erdoğan van Turkije | vanhetgoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s