Uit eigenbelang moet het Westen de macht van Rusland erkennen

Screenshot_12Tijdens een parade in Belgrado tonen Servische nationalisten hun waardering voor Poetin

(Door: Afshin Ellian)

Europa en Amerika zouden er goed aan doen de Russische invloedssfeer te erkennen. Alleen zo kan er orde ontstaan in de chaos van islamitische terreurgroepen en fascistische regimes.

Dat is voor iedereen, vooral voor de Russen zelf, nadelig en gevaarlijk. Het probleem is ontstaan doordat de wereld buiten Rusland – de Europese Unie en de Verenigde Staten – geen inclusief beleid wilden ontwikkelen jegens Rusland.


Lees verder>>>

(h/t sprx)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland, Westen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Uit eigenbelang moet het Westen de macht van Rusland erkennen

 1. bobzelf zegt:

  dus effe heel simpel voor , wij het plebs, en de onderbuikgevoelens !!!!

  gewoon op ons knieen, effe naar “”OME VLADIMIR “”

  HEEL hard sorry roepen en vragen of hij mee komt helpen !!

  En laat die USA doodvallen !!! ( aardige woordspeling ??? Mh 17 ?? )

  gr. bob

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Bob daar komen ze gegarandeerd op terug, met stiekeme diplomatische nederigheid erkennen deze verwijfde westerse politici en oorlogshitsers hun fouten welke in de reguliere media niet als zodanig omschreven worden.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Misschien kunnen we stiekum franske sturen en dan tegen niemand zeggen ??

    Dan kunnen ze hem ergens in een badkamer toch laten slippen , met een beetje glad karpetje ???

    en dat dan toevallig !!! net het raam ook nog openstond, op 12 hoog ??

    Nou als frans OOIT OP HET NIEUWS WILDE KOMEN ????

    dan is hij wereldwijd groot nieuws ,

    BOB BELOOFT DAN EEN TOESPRAAK TE GEVEN, MET EEN TRAANTJE ER IN
    VERWERKT !!!

    van het lachen dan , !!

    ja, ik verzin ook maar wat, en ik denk ik gooi effe een balletje op !!

    groeten grote mafkees

    bob

    Like

  • Cathja zegt:

   ……maar, beste bob, mijn knieën zijn niet al te best meer! Zijn er ook nog andere mogelijkheden…?

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  Nog zo’n staaltje van false flag terrorisme van de Yankees.

  Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun aan IS onthulde
  Turkije geeft satellietfoto’s en strategische informatie aan IS – Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen

  IS-terroristen laten in een video zien hoe ze kisten met Amerikaanse wapens openmaken.

  Een Amerikaanse TV-journalist die onlangs Turkije ervan beschuldigde IS te steunen, is bij een ‘verdacht’ auto-ongeluk in de buurt van de grens met Syrië om het leven gekomen. De regering in Ankara had haar nog maar net beschuldigd van spionage. Ondertussen gaat men in de VS onderzoeken hoe het kon dat wapens die voor de Koerden bij Kobani waren bedoeld, in handen van de jihadstrijders konden vallen (2). Het antwoord wat u in de reguliere media nooit zult lezen: omdat dit juist de bedoeling was van het Witte Huis.

  Sherene Sim, een Amerikaanse journalist van Libanese afkomst, kwam afgelopen zondag bij een auto-ongeluk in de Turkse stad Suruc om het leven. Haar auto werd aangereden door een vrachtwagen. Noch dit voertuig, noch de chauffeur konden door de politie worden getraceerd.

  ‘Vermoord om verslagen over Turkse steun voor IS’

  Sims ouders weigeren te geloven dat het een ongeluk was, en overwegen een gerechtelijke procedure op te starten tegen de Turkse overheid. Hun dochter, specialist op het gebied van het Midden Oosten en Oekraïne, was naar Syrië gegaan om de slag om de stad Kobani te verslaan.

  Afgelopen vrijdag had ze tegen het Iraanse Press TV gezegd dat de Turkse inlichtingendienst haar had beschuldigd van spionage, nadat ze in één van haar verslagen Turkije had beschuldigd van het steunen van IS(IS). Ze zei ‘verrast’ te zijn door de Turkse reactie, omdat ze enkel haar werk had gedaan. Ook verklaarde ze dat ze bang was te worden gearresteerd.

  Volgens Sim, moeder van 2 kinderen, zouden de Turken in het geheim IS-strijders de grens over helpen om bij Kobani tegen de Koerden te vechten. In een van haar verslagen was te zien hoe de moslimterroristen zich verbergen in vrachtwagens van de Wereld Voedsel Organisatie van de VN (WFO) en andere hulporganisaties.

  Turks proxy leger

  Dit jaar toonden we al vaker aan dat IS-terroristen in kampen in Turkije werden getraind en bewapend. Inmiddels zijn er ook berichten dat Turkije satellietfoto’s en andere belangrijke strategische informatie aan IS geeft. De jihadgroep is dan ook een Turks ‘proxy’ leger dat bedoeld is om zoveel mogelijk chaos te creëren, wat uiteindelijk door het Turkse leger als voorwendsel zal worden gebruikt om in te grijpen. (1)

  Operatie Fast & FurISIS

  De vraag hoe IS-terroristen zo eenvoudig aan voor de Koerden bestemde Amerikaanse wapens konden komen, kan dan ook vrijwel zeker worden beantwoord met: omdat dit de bedoeling was.

  Enkele jaren geleden bleek dat de regering Obama met operatie ‘Fast & Furious’ in het geheim grote hoeveelheden wapens naar de extreem gewelddadige Mexicaanse drugskartels had gesmokkeld.

  Vorige maand stemde het Amerikaanse Congres in met het sturen van krachtige wapens naar de zogenaamd ‘gematigde’ Syrische rebellen, om hen te steunen in hun strijd tegen Assad. Veel van deze wapens blijken in handen van IS te zijn gevallen, precies zoals kritische waarnemers als voorspelden. Kortom: Operatie ‘Fast & FurISIS’ in volle gang. Al eerder bleek dat dit ook met Amerikaanse humanitaire hulp voor de slachtoffers van de islamisten was gebeurd.

  Volgens de Daily Beast zijn de Amerikaanse wapens die in een video zijn te zien doelbewust gedropt in gebied dat door IS wordt gecontroleerd. Op een YouTube kanaal van de jihadisten was al eerder te zien hoe IS-terroristen Amerikaanse houwitsers gebruikten bij de verovering van de marihuana velden in Syrië, en hoe de moslimstrijders zich verplaatsen in Amerikaanse Humvees, pantservoertuigen en zelfs tanks. (3)

  Syrië bombardeert IS

  De Syrische luchtmacht voerde in de afgelopen 36 uur meer dan 200 bombardementen uit op doelen van IS. Volgens analisten wil president Assad de rebellengroepen –die samenwerken met IS- verzwakken voordat ze de door Amerika beloofde wapens en training krijgen. (5)

  Gruweldaden

  Ondertussen gaan de gruweldaden van IS onverminderd door. Een journalist vertelde hoe hij zag hoe gevluchte Yazidi moeders de tranen van hun baby’s oplikten, omdat ze anders zouden sterven van de dorst (4). In deze video is te zien hoe IS-strijders honderden Syrische krijgsgevangenen gebruiken als doelen voor schietoefeningen. Daarna volgen al eerder uitgezonden beelden van een massamoord op Syrische mannen (6). ►►►

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/10/Verdachte-dood-TV-journalist-die-Turkse-steun-voor-IS-onthulde

  Like

 3. sam zegt:

  auteur is vergeten dat het Russich leger meer dan aanwezig is in Syrië. De haven Tartous (Syrië) wordt door de Russische marine gebruikt als hun enigste haven in de Middellandse Zee. Zou de US de opstand niet zelf hebben uitgelokt om het Russich leger uit Syrië buiten te werken? Zie de analogie met de Krim.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat zal het WESTEN, te weten de communisten van de EUSSR, en de OPPERMOSLIM OBAMADRAMA, NIET DOEN. Zij, en dan vooral de RODEN in AMERIKA, zullen alles doen, om Europa verder op te naaien TEGEN RUSLAND. Daar heb ik geen enkele illusie over. Maar dit is enkel mijn mening hoor.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Tsia de enige werkelijke betrouwbare alliantie voor het Westen is Assad die zo wel de Christenen , als de Jazidi’s ,de Aleviten en de Derwishen, en vele andere moslims ,stromingen die na de dood van Mohammed de Rassul Allah waren ontstaan, door Assad wordt beschermdt.Ze zijn volgens de IS allemaal kafirs.

  Like

 6. Jan zegt:

  Rusland schaft zomertijd/wintertijd af

  It didn’t work – mostly because people started out their days in darkness, “clouding” the entire day for them. According to officials, people were more depressed and productivity ended up being lower than it had been before. With everyone up before the sun, nerves were frayed – both among people and farm animals, whose natural circadian rhythms were interrupted by the change. In the end, it was decided that the losses due to daylight savings time outpaced the gains.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/186618#.VE1PZ6JIlZ4

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s