Zemmour en El Madkouri

Screenshot_5

(Door: Prof. Pinto)

Eric Zemmour is razend populair in Frankrijk vanwege zijn boek “Le suicide Français”. Hierin beklaagt hij zich over de verkeerde Franse aanpak t.a.v. migranten en voornamelijk de moslims. Hij betoogt dat het Christendom plaats maakt in Frankrijk voor de islam en dat betreurt hij. Zemmour kan hierbij rekenen op een grote aanhang en is dan ook een graag geziene gast bij media en diverse officiële bijeenkomsten. Eric Zemmour is Joods-Algerijns. En de Pavlov-reacties van moslims, ook in Nederland, zijn niet moeilijk te raden.

Lees verder>>>
(h/t sprx)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Christendom, Cultuurstrijd, Frankrijk, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Patriottisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Zemmour en El Madkouri

 1. luckybee zegt:

  Eric Zemmour is wat ze zich noemden een Piednoir, ik ken in Frankrijk erg veel van ze tegen gekomen. Ze zijn anti de Gaul maar nog veel meer antie Marxisten. Als iemand lukken zal de Algerijnen uit te smijten dan zijn zij dat wel.

  Like

 2. Jan zegt:

  Eric Zemmour ontslagen omdat hij de relatie tussen islam en terreur toonde
  http://www.dw.de/prominent-french-journalist-and-tv-personality-fired-for-islamophobia/a-18145516?maca=en-TWITTER-EN-2004-xml-mrss

  Hetzelfde gebeurde Robert Kilroy-Silk die in een talkshow zei dat het Westen de Arabieren niets verschuldigd zijn, dat zij ledematen amputeren en zelfmoordenaars zijn. In 2004 was GB al helemaal verziekt en in de greep van de koppensnellers
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/3404715.stm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s