Afrika rijst de pan uit

Screenshot_5

Schip op de Middellandse Zee met Noord-Afrikaanse “vluchtelingen”

(Door: Martin Sommer)

Afrikaanse bevolkingsexplosie wordt nauwelijks gezien, laat staan geproblematiseerd.

Van de zomer bezocht ik Napels. De krant Il Mattino schreef er dagenlang over een veldslag die woedde tussen Italianen en Afrikanen. Het toneel was een naargeestige voorstad van vijftienduizend inwoners, meer dan verdubbeld na de komst van de Afrikanen. Ze woonden illegaal in leegstaande panden. Het was begonnen met ruzie over de veronderstelde diefstal van een gasfles. Er vielen zwaargewonden, barricades werden opgeworpen, de ME moest eraan te pas komen. De burgemeester sloeg voor de zoveelste keer alarm. Hij wist niet meer of de Italiaanse dan wel de Nigeriaanse maffia in zijn gemeente de dienst uitmaakte.

Lees verder>>>
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Europa, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Afrika rijst de pan uit

 1. Maria zegt:

  excuseer mijn reactie… hoe die voortkweken als ratten begrijp ik niet, westerlingen geraken amper zwanger ja door hormonen, IVF eiceldonoren enz… en alles wat bruin en zwart is is continue zwanger, excuseer hoe ik dit neerschrijf!!!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  EINDELIJK !
  Nu nemen de rijkste Nederlanders onder leiding van
  Princes Beatrix van Shell het stuur in de hand en geven 1% van
  hun vermogen voor de vluchtelingsonderbrenging uit !
  Het zal een nieuwe stadt speciaal voor 6000 vluchtelingen onstaan !
  3 kantines ieder 2000 plaatsen en ieder een aparte keuken
  waaronder eentje met alleen halal- restaurant !
  2000 nagelnieuwe woonarken alleen voor families ieder met
  2 slaapkamertjes en woonkamertje met een hoekkeukentje
  en badkamertje uitstaffeert !
  2000 nagelnieuwe wooncontainer met 2 bedden , zithoek en
  duschcabine met toillet voor alleenstaande personen
  2000 nagelnieuwe wooncontainer in richting Mekka gericht
  met daartoe behorende moskeecontainer en persische tapijten
  en geluidsinstalatie !
  BOUWBEGIN 2077

  Like

  • Maria zegt:

   beatrix???? nazi Queen van de bilderberggroep wat papa nazi aanhanger daarna nazi aanhanger claus de nazi ratten oprichten!!!! godverdomme eigen oranje bevolking mag kreperen maar voor asiel zoekers bouwen deze nazi’s luxe verblijven voor asiel haatmoslims die 1 DOEL HEBBEN ONS UITMOORDEN!!! die you fucking queen of the nazi!!!!!

   Like

   • Sjaak zegt:

    Maria !!!!
    Bouwbegin 2077 !!!!!!
    Joke !!!!

    Like

   • Maria zegt:

    de HORROR uw EIGEN NEDERLANDER ZO VERRADEN !!!

    DIE SATANIC NAZI BASTARD WOMAN SIEG HEIL DAN MAAR VANUIT DE HELL

    Like

   • Maria zegt:

    Ja maar sjaak spreek wel waarheid hé, waarom wend ze haar fortuin niet aan om het Oranje volk te helpen!!! ze betalen pardon weigeren belastingen te betalen, nederlander krepeert geen woningen, amper zorg nog, gans nederland gaat ten onder aan die islam, dan maxima openlijk op tv verklaren: ” de nederlander bestaat niet”??????????????????????????? nee de allochtonen zijn er in de plaats gezet, indien in belgie ons koningshuis dit nog maar durfde fluisteren dan was het over and out met hen paleis in hun reten geramd en bestonden zij hier niet meer!!!!
    godverdomme de dochter van een regime dictatuur waar papa lief op de hoogte was waar mensen levend uit vliegtuigen werden gegooid!! en papa-ke wist van niets, hoe zeggen jullie dat amehoelallala my ass ja die wist dit maar al te goed en ging ermee akkoord want onder dat regime argentinia was dat zelf je dood als je niet meedeed aan die hun moordregime op het volk!!!! DEGOUTANT GEWOON,

    Like

   • Jan zegt:

    Duidelijk geen lachwekkender figuur dan jij met je nazi dit, nazi dat.

    Like

  • Maria zegt:

   heu jantje zie artikel EJ BRON
   NAZI ten top, papa Bernard NAZI man claus NAZI
   dat jij me niet moet is overduidelijk!!! maar de WAARHEID BLIJFT DE WAARHEID

   https://ejbron.wordpress.com/2014/10/20/de-verdonkeremaande-nazi-huwelijksfotos-van-de-ouders-van-beatrix/

   Like

  • Harry zegt:

   Ze kan onderhand maar beter een niqaab dragen , zo’n harses anno 2014 , dat kan écht niet meer .
   Nachtmerries zou je ervan krijgen .
   Ik wil die rotkop nooit meer zien !

   Like

   • Ja,voor dat soort trekken ze wel de knip;om ons onder de voet te laten lopen en uit laten moorden!Is echt geen barmhartigheid!

    Like

   • Harry zegt:

    Die rimpels en vouwen in haar bakkes staan symbool voor de scheuring en ineenstorting van ons eens zo geweldige landje .
    Je hebt lui die hun eigen leven totaal verzieken , je hebt lui die andermans bestaan compleet vergallen , je hebt klootzakken die een hele wijk verpesten , maar een secreet dat haar HELE LAND naar de donder heeft laten gaan , bewust , verdient niet beter dan een islamitische behandeling .
    Heeft ze godverdomme m’n zaterdagochtend ook al weer verziekt !
    Takkewijf !

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Dan is de kans heel groot dat
  er ook bij zijn die een huwelijks candidaat zoeken in de EU zoals deze erin is geslaagd in
  Oostenrijk::

  Een (voormalige) inwoner van Gambia is in Oostenrijk gearresteerd voor bigamie.
  De man zou 4 echtgenotes hebben, 7 fiancees en 5 jonge vriendinnetjes.
  Tijan Sonko, 28 jaar,die zich ook wel Tijan Bojang of Junior Crang liet noemen, is op 2october op het vliegveld an Wenen gearresteerd na zijn terug keer uit Gambia waar hij het offerfeest meemaakte.
  Hij wordt beschuldigd meerdere vrouwen te hebben getrouwd en relaties te onderhoudne met 15 anderen en hen te misbruiken om hun uitkeringen en/of geld te lenen endit nooit terug te betalen.
  Uit: Negronews

  Like

 4. De V N heeft makkelijk praten:neem ze op en geef ze werk!Ik vind het een van de misdadigste organisaties,ooit!Mensenrechten,is het enige wat ze hun strot uitkrijgen!Maar waar blijven onze mensenrechten???

  Like

 5. Future Child zegt:

  Er moet iemand een cruise tocht beginnen voor Afrikanen en Moslim. Europe cruise. Bed, breadfast, lunch en diner al betaald. In de educatie zaal een voorlichting film van de parings gewoontes van de Europeanen. En in het casino, is er al prijs, verblijfsvergunning, met veel centjes toe. Ook voor de vier vrouwen is er een apart keuken voor iedere vrouw. De gebedsruimte is de machine kamer met slecht onderhouden knappende stoomketel. En Afro en Islam block in UN, staat aan het roer wie binnen mag. Rutte is de ticket dame, omdat ze zo mooi lacht.

  Like

 6. Jan zegt:

  De strekking van het verhaal van Sommer klopt maar zijn opmerking dat ‘de paus wil niets weten van voorbehoedmiddelen’ is volslagen onzin. Het komt regelrecht uit de koker van christenhaters ofwel links volk. Wat door Johannes Paulus II is gezegd wordt tot op de dag van vandaag volledig uit zijn verband gerukt. Wat hij zei was dat voerbehoedsmiddelen waardeloos zijn tegen aids, daartegen helpt de pil niet. Het onderwerp was dus aids en niet geboortebepering. Bovendien kan niemand zich anticonceptie veroorloven omdat men het geld er niet voor heeft, wat ook geldt voor condooms, nog afgezien van het feit dat dat het volslagen belachelijk zou zijn om ergens 1 automaat op te hangen in een land 20x groter dan Nederland. Waar zou die moeten hangen voor iedereen bereikbaar? Dus anticonceptie valt om die reden af en blijft over periodieke onthouding. Dat was de strekking van het het verhaal van de paus en niets anders.
  En zo heeft ook een bepaalde groepering binnen het rechtse volk ook een knuppel om er op los te meppen tegen het Christendom zonder te beseffen dat zij geïndoctrineerd zijn door socialisten. Dát is pas achterlijk. Kakelen als een kip zonder kop.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik weet het even niet meer. Al deze ellende, het gaat maar niet over. Zucht.

  Like

 8. Pieter G zegt:

  Dat Afrika overbevolkt is schreeuw ik al tientallen jaren naar iedereen die het maar wil horen.
  Zorg dat de mannen die oorlog voeren of als kind honger lijden niet geboren worden dan heb je een stuk minder problemen. Maar dan wordt er weer voedsel gedropt en mag er geen kind sterven waarna het probleem exponentieel stijgt. Met dat beleid stimuleer je gigantische overbevolking die constant honger lijd en oorlog voert
  Ten eerste is er een maximum aan wat een land kan voeden. Punt.
  Dat komt door klimatologische omstandigheden. Woestijnen enz. Dat kan je niet veranderen.

  Als er weer hongersnood en oorlog is.
  Alleen hulp geven na sterilisatie. Maximaal 1 kind. Of hooguit twee (zoals in China) Dan stuur je je enige kind ook niet zo gemakkelijk naar een jihad. Ook al die heilige oorlogen zouden niet gevoerd worden als de jonge mannen er niet waren om oorlog te voeren.
  De enige manier om normaal te leven in een onvruchtbaar land en de meest humane oplossing.

  Eigenlijk werken al die goede doelen om de bevolking in Afrika te helpen averechts.
  Daarmee stimuleren ze overbevolking, oorlog en miljoenen vluchtelingen die naar ons toe willen komen om het hier net zo rampzalig te doen wat ze thuis deden. Grenzen dicht!
  Echt het is een heel erg simpel rekensommetje.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Dat zou de beste oplossing zijn Pieter G. Zover ik weet zijn er zo’n 60 jaar lang inzamelingen voor de honger in Afrika, echter de bewoners daar fokte lustig door ondanks de schaarste aan voedsel, stammenoorlogen en een hadden broertje dood aan werken.
  Alleen hebben we nu het probleem dat ze allemaal besloten hebben om als zogenaamde vluchtelingen naar Europa te komen , geholpen door mensensmokkelaars, gutmenschen en naive regeringen die geen adequate maatregelen nemen om de instroom te stoppen !
  De meesten van hen komen ook nog eens zonder vrouw en gezien hun honger naar vrouwenvlees
  kan je wel voorstellen wat vrouwen en meisjes hier te wachten staat.
  Hetgeen op den duur het einde zal betekenen van de autochtone Europeaan.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ik stel voor dat de VN de prikpil gaat regelen voor Afrika. Vier keer per jaar een prikje in het bovenste buitenste bil kwadrant en dan kun je nog lekker doorwerken ook.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De geleerde Malthus, heeft aan de hand van zijn wetenschappelijk werk, al GEWAARSCHUWD voor deze gang van zaken!

  Like

 12. Jean zegt:

  Zonder pardon ‘return to sender’.

  Like

 13. windwens zegt:

  In grijpen in de natuur is op wat voor manier dan ook altijd in het nadeel van die zelfde natuur. Dieren met hand en tand trachten in een soort van habitat te dwingen werkt niet, mensen die te veel fokken en daardoor het land uit groeien en waardoor er schaarste ontstaat aan eten, is ook gewoon een natuurlijke selectie. Dinos zijn ook niet voor niets uitgestorven. Men moet gewoon eens kappen met fok programma’s te blijven steunen. Je kunt niet alle zielen redden van de wereld en op de wereld dat moet dan ook maar eens door dringen bij de afrikanen. Wie niet luistern wil zal moeten voelen ook in dit verband. Hier groeien we ook de pan uit, en ieder wel denkend mens heeft dat allang haar fijn door en wil daarom ook een rem op het maar steeds meer aantrekken van mensen. Nu weer blijf ik zeggen je kan geen muizen in een kooi blijven bijzetten op den duur vreten ze elkaar op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s