“DE SHARIA IS ZO GEK NOG NIET”

Screenshot_32

(Door: Guus Velraeds)

Het moslimmeisje kan er niets aan doen, maar Rutte in zijn hypocriete pose des temeer. In plaats dat hij als liberaal maximaal opkomt voor de individuele rechten van islamitische vrouwen gaat hij op de foto met het meest vrouw onderdrukkende symbool ooit uitgevonden. Zou hij weten dat de sharia schrijft dat de vrouw in het dagelijkse leven de helft waard is van een man? Dat de indoctrinatie richting hoofddoek al begint op kleuter leeftijd? Zou hij weten dat in menig moslimland zijn arm om de schouder van dit meisje haar in grote verlegenheid zal brengen en wellicht in nog grotere problemen? Dat voor een shariarechtbank de getuigenis van een vrouw eveneens de helft waarde heeft dan die van een man? Weet hij dat in de sharia praktisch alle aangelegenheden voor vrouwen geformuleerd staan binnen het eigendomsrecht? Let op eigendomsrecht! Dat betekent dat in de onverbloemde islam, die elke gelovige moslim aanhangt, de vrouw als wettelijk eigendom gezien wordt.

Maar het kan erger. De vrouw is binnen de islam niet alleen eigendom, maar ook speelgoed voor de man. Zowel volgens de overlevering van Mohammed als de hierop geënte schrijfsels van Ghazali. De grote filosoof Ghazali schrijft: “Het geloof dat een vrouw een speelgoed is, is van vitaal belang voor het spirituele welzijn van een man.”

Op de foto gaan als premier van een seculier land met dit hoofddoek dragend meisje bewijst geen eer aan dit meisje. Integendeel, het bewijst alle eer aan de islam en erkenning van de hoofddoek. Met dit soort bestuurders gaan over honderd jaar in Nederland nog steeds alle moslimmeisjes gehuld in een hoofddoek. Bah, bah en nog eens bah. Bepaald niet mijn premier.

Hij had beter kunnen zeggen: “Meisje, ik ga graag met je op de foto, maar dan zonder hoofddoek.” Maar dat mag niet in dit land, want dat is politiek niet correct en dat strijkt de islam tegen de haren en de islam tegen de haren strijken willen we niet in dit land. Dan buigen we nog liever.

De toekomst gaat het uitwijzen

Voor iedereen die er nog niet goed over nagedacht heeft: Politieke correctheid heeft niets te maken met fatsoen. Politieke correctheid is een tactiek, geformuleerd en uitgewerkt in de filosofie van de “Frankfurter Schule”, die haar wortels heeft in het marxisme. Met politieke correctheid wordt de derde weg bewandeld de maatschappij te veranderen van een oude maatschappij naar een nieuwe, door de elite meer gewenste maatschappij. De eerste weg om maatschappijen te veranderen zijn verkiezingen. Dat is de normaalste weg. Maar stel je voor dat er een politieke partij geweest was die in haar verkiezingsprogramma had staan dat we Nederland de komende 40 jaar gaan volplempen met 4 miljoen moslims of dat we alle grenzen gaan opengooien en al onze sociale voorzieningen bereikbaar maken voor elke Europeaan. Wie zou er dan nog op gestemd hebben? De tweede weg is de weg van de revolutie. Maar linkse revoluties met hun miljoenen doden heeft de wereld in de vorige eeuw genoeg gehad. Dat willen we niet meer.

Dan rest voor ingrijpende maatschappijveranderingen alleen nog de derde weg. De derde weg is de weg van het politiek gewenste of, met andere woorden, de methode van de politieke correctheid. Politieke correctheid is een sluipende methode, waarin alle maatschappelijke communicatiemiddelen worden ingeschakeld. Dat de maatschappij verandert, merken hen die het ondergaan pas achteraf als het al gebeurd is en er geen weg meer terug is. Het zaad van de politiek correcte methode wordt om te beginnen het eerst gelegd in het onderwijs, daarna subsidie verstrekking wie wel en wie niet, kranten, radio en TV en bovenop alles het bezigen op alle niveaus van verbloemende termen en nieuwe woorden. Zo worden probleemwijken “kansenwijken”, buitenlanders “allochtonen” en de burger wordt door constante herhaling in de media wijsgemaakt dat er ook een “gematigde islam” zou bestaan. Want wil de multiculturele samenleving slagen, dan moeten alle verwerpelijke kanten van de binnenstromende culturen ongezegd blijven. Ze zeggen niet:  “We gaan Nederland islamiseren”, maar ze zeggen: “We moeten tolerant zijn. We moeten respect hebben voor andere culturen.” En diegenen die niet willen meedraaien in het politiek correcte circus worden weggehoond en uitgemaakt voor van alles en nog wat. Dat weghonen is ook methodiek en instrument afkomstig uit de Frankfurter Schule, door de elite te gebruiken op het moment dat het aan logische argumentatie ontbreekt om haar verhaal te verkopen.

De foto boven dit artikel is een schoolvoorbeeld van de Politiek Correcte tactiek. Met deze foto wil men zeggen: “Niets aan de hand.” Tolerant zijn is iets moois.

Maar er is wel degelijk wat aan de hand.

De hoofddoek is een schande voor iedere zichzelf respecterende samenleving waarin de rechten voor iedereen gelijk zijn. Allen die zeggen dat dit meisje vrijwillig haar hoofddoek draagt, hebben geen idee van de massieve indoctrinatie en sociale controle die heerst in islamitische gemeenschappen.

Nederland zal er niet beter van worden en het meisje onder die hoofddoek al helemaal niet. 

Wie iets meer wil weten over de Frankfurter Schule en haar invloed op onze tijd kan gebruik maken van deze link.

http://joostniemoller.nl

Door:
Guus Velraeds
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

22 reacties op “DE SHARIA IS ZO GEK NOG NIET”

 1. de 13de imam zegt:

  Rutten wil gewoon met dit kind naar bed; de viezerik. En volgens de Sharia mag dat, logisch dus. Moet hij zich wel eerst tot de islam bekeren natuurlijk, maar voor een VVD’er zonder ruggengraat en principes is dat geen enkel probleem.

  Like

 2. Jean zegt:

  Guus,
  Dat snapt die lul niet, die is nu bezig met het pad te effenen in Brussel met een vet salaris zoals die andere lul Timmermans, als dat kind binnen 1 a 2 jaar deze foto onder de neus geduwd wordt zal het gestenigd worden maar dat zijn die lullen hun laatste zorgen.
  Er zijn al voor minder oorlogen begonnen…
  Ik ga me sowieso bewapenen in mijn huis ook al is dat verboden door die overbeschermde eikels want het gewelddadig gespuis is reeds overal het zit al gelijk een uitgezaaide kanker in onze seculiere samenleving, hopelijk komt snel de notenkraker van de lage landen in beeld want het wordt echt te gortig met dat verraders tuig en dat barbaars tuig op ons grondgebied.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, als Rutte ook maar één syllabe van de islam afgeweten had, zou hij begrepen hebben, dat hij dit kind weleens in zeer grote moeilijkheden zou kunnen brengen door zich in deze pose met haar te laten fotograferen…….
  Juist daarom is deze foto veelzeggend: Ze illustreert dat hij, en met hem waarschijnlijk alle policor politici niet het geringste idee hebben van wat de islam inhoudt; dat ze denken, dat de moslim-mentaliteit niet anders in elkaar steekt an de westerse. Een beetje conservatiever misschien, maar dat je dat mettertijd wel er uit krijgt. Kan-ie vergeten! Ik voorzie gróte moeilijkheden voor deze moslima vanuit haar eigen kring en dat heeft ze dan te danken aan die stomme óen van een…..ahem……premier, die niet beseft waar-ie mee bezig is…..

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Theresa Geissler 23 oktober 2014 om 17:37

   Ja, dat was mij ook al opgevallen. Hij raakt, als vreemde kerel, een moslima aan terwijl hij naar alle waarschijnlijkheid nog homo is ook. Moet die moslima nu niet gestenigd worden na dit schandelijke ‘overspel’?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, maar dat heeft die droplul dus niet eens dóór, wat ik je zeg!
    Zelden zo ’n onwetende zak tabak meegemaakt!
    Alhoewel…..In GB zit er natuurlijk in ieder geval nog zo één!

    Like

 4. luckybee zegt:

  Er is alleen een middel om hem kwijt teraken weg Kiezen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Intolerant tegen de intoleranten. Ik ben klaar met de islam en zijn volgers. Ik wil ze liever zien vertrekken, allemaal. En precies als Guus Velraeds meldt, het is de waardeloze mentaliteit van “het politiek correct handelen”, wat ONS uiteindelijk de das om zal doen. We zijn en worden verraden door de eigen ROVERHEID!

  Like

 6. Joshua zegt:

  Dat heeft dit heerschap van zijn partijgenoot ene zalm over genomen,
  hij is met hetzelfde sop over goten.
  Het zijn beiden land verraders voor het grote geld.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  De foto heb ik al vele malen gezien en elke keer wekt het bij mij een verschrikkelijke AFSCHUW op. Maar eerlijk = eerlijk, hij is niet de enige.
  Zo kon je die balellende, meneer Bos en nog vele andere bovengestelden zien in een amicale pose met gesluierden.
  Dat ze een-en-ander niet zouden weten, maak dat de moefti, sorry ik bedoel, de kat wijs.
  Als de gem. NL-er, zoals op dit blog en andere, weet of in ieder geval te weten kan komen door internet, lezen info etc,etc wat dat is=lam inhoúdt…………..kunnen zij het ZEKER weten.
  De waarde van de mens volgens de islam-wetten ingedeelt::

  Like

 8. peterk2014 zegt:

  De waarde van een moslim man, is alleen maar goed voor voortplanting. verder geen waarde behalve daagslijks een stijve lul.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s