Een asielzoeker uit Mali terroriseert stadje aan de voet van de Harz

Screenshot_4

(Door: indexexpurgatorius – Vertaling: E.J. Bron)

In Aschersleben in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt spelen zich al enkele weken dramatische toestanden af, die bij een escalatie zouden kunnen zorgen voor bovenregionale gevolgen. In een kleine pub in de binnenstad van Aschersleben kwam het tot meerdere aanvallen op gasten door een uit Mali afkomstige asielzoeker. De Afrikaan, die als gast in de pub opdook, werd door de gasten, die bestaan uit zakenmensen en werknemers uit Aschersleben, vanaf de eerste dag uitgenodigd om bij hen te komen zitten, zodat hij niet alleen was in de pub. Men kwam in gesprek met de bezoeker uit het asielzoekerscentrum in Aschersleben.

In de nacht naar zondag, toen alle gasten de “Pub ala Pub” hadden verlaten en alleen de uitbaatster en een stamgast nog in de zaak waren, stond de uit Mali afkomstige gast op en sloeg hij op de stamgast in, die daarbij verwondingen aan zijn hoofd opliep die later in het ziekenhuis behandeld moesten worden. De uitbaatster riep haar man om hulp, die met hun gezamenlijke kind in de woning boven de pub lag te slapen. De man van de uitbaatster sommeerde de Afrikaan de pub te verlaten, waarna ook hij door de dader werd aangevallen en gewond raakte.

De dader, die zichzelf bij het daaropvolgende handgemeen met de man van de uitbaatster verwondde, vluchtte te voet. De politie, die te hulp was geroepen, kwam niet. De uitbaatster van de pub bracht de twee gewonden mannen zelf naar het ziekenhuis van de stad.

Het late verschijnen van de politie verklaarde deze met de slechte personele bezetting in het district. Nu moet men echter weten dat er in Aschersleben rondom deze tijd waarin alles plaatsvond nauwelijks mensen op straat zijn, zelfs te voet hadden de agenten binnen 10 minuten ter plaatse kunnen zijn.

De dader werd toevallig door de politie op zijn vlucht bij het station aangetroffen en na het vaststellen van zijn gegevens weer vrijgelaten. Tot zover een gebeurtenis die zich iedere dag in Duitsland afspeelt.

Nu neemt het verhaal echter een merkwaardige wending.

Op de vraag van de gedupeerde hoe het nu verdergaat, werd door de politie meegedeeld “dat er toch eigenlijk helemaal niets ergs gebeurd was en dat de politie sowieso niet naar het asielzoekerscentrum zou kunnen gaan om de dader te ondervragen, omdat hiervoor speciale toestemming van het Openbaar ministerie nodig is en een tolk, die echter niet ter beschikking staat.”

Dinsdagavond viel de dader ´s avonds de pub en haar bezoekers opnieuw aan. Deze keer vernielde hij de glazen toegangsdeur en probeerde met doelgerichte worpen de gasten met straatstenen te raken. Hij werd door de woedende gasten herkend en kon opnieuw vluchten.

De opnieuw te hulp geroepen politie kwam pas na 30 minuten opdagen en kon alleen de aangerichte schade opnemen. Conclusie tot nu toe: twee gewonde mensen, een compleet vernielde toegangsdeur, een angstig gezin dat vreest voor zijn leven en om zijn kleine zoontje te beschermen inmiddels het huis verlaten heeft, een politieautoriteit die de dader kent, maar niet onderneemt en er bang voor is – citaat – “dat dit zich heel snel tot een politieke zaak kan ontwikkelen en eigenlijk is er immers helemaal niet iets ergs gebeurd.”

Woensdag verhoorde de politie eindelijk de asielzoeker in het asielzoekerscentrum. De dader verklaarde dat hij zich door de mensen bedreigd zou voelen en deed zelf aangifte tegen zijn slachtoffer.

De gedupeerden werden donderdag uitgenodigd voor een verhoor.

Voordat het daartoe echter kon komen, viel de Afrikaan woensdagavond de pub voor de derde keer aan en probeerde de man van de uitbaatster neer te steken met een meegebracht mes.

De gasten die zich op dat moment in de pub bevonden, verstopten zich in de toiletten en vreesden voor hun leven. Als de uit Mali afkomstige dader, die deze keer de binnen 10 minuten aanrukkende politie in de gaten krijgt, vlucht hij naar een andere kroeg in de buurt van de pub.

De politieagenten in de eerste patrouillewagen wachten voor de kroeg op versterking met de motivering van een van hen: “Ik ben 53 en ik wil nog graag van mijn pensioen genieten.” Een dader, die net geprobeerd heeft een mens in het openbaar met een mes te doden en het slachtoffer snijwonden heeft toegebracht, vlucht naar een andere kroeg en de politie grijpt niet in uit zorg voor haar eigen welzijn.

Donderdag werd de Afrikaan vrijgelaten uit de politiecel. De uitbaatster heeft uit angst voor haar leven en dat van haar gezin het huis verlaten, omdat er immers van uit kan worden gegaan dat de asielzoeker opnieuw zal aanvallen en hoopt nu op de snelle hulp van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Sachsen-Anhalt. Wie kan er eigenlijk verantwoordelijk voor gemaakt worden als het de Afrikaan na drie pogingen lukt een mens te vermoorden?

Bij dit bijna onbegrijpelijke verhaal kan men zich afvragen waarom de politie niet het gezin en de gasten van de pub beschermt. Waarom wordt er door de pers in Aschersleben niet bericht over dit verhaal? We hebben met verschillende mensen in Aschersleben gesproken, die ons vertelden: Het is de bedoeling van de stad om het aantal asielzoekers uit te breiden en dan komt zo´n verhaal helemaal niet goed aan.

Meneer de burgemeester, meneer Ripalla, meneer Grzega, wat denkt u hiertegen te ondernemen? Welke veiligheidsmaatregelen plant de stad om haar burgers te beschermen, of zijn deze slechts loslopend wild, opdat overvallen van “reizigers uit Afrika” zich niet tot iets politieks ontwikkelen?

Het politiedistrict staan twee patrouillewagens ter beschikking en ´s nachts maar eentje. Zou het bij deze situatie niet beter zijn dat voor de veiligheid van de burgers van Aschersleben het politiebureau maar helemaal gesloten wordt? Men zou het kunnen ombouwen tot asielzoekerscentrum, het ligt immers centraal genoeg.

En wat zult u, mijne heren, ondernemen als de mensen burgerwachten gaan vormen die in de straten van Aschersleben patrouilleren?

Bron:
http://indexexpurgatorius.wordpress.com
Auteur: indexexpurgatorius

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Mali, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Een asielzoeker uit Mali terroriseert stadje aan de voet van de Harz

 1. “het is niet de bedoeling dat het een politieke zaak wordt”????Gloeiende,dus laat je zo’n gore bosjesman maar iedereen aanvallen,verwonden,bedreigen en intimideren?Schiet hem gelijk kapot;opgeruimd staat netjes!Wat een lariekoek!En het volk pikt het ook nog!Maar owee,als je achterlichtje het niet doet!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Als die burgers dat laatste zouden aandurven, konden ze dat maar het beste dóen, want het lijkt er niet erg op, dat die politie daar erg voor haar taak berekend is.
  Dit lijkt me typisch zo ’n stadje, waar de tijd zo halverwege de jaren ’50 heeft stilgestaan en bepaalde ‘buitenjongens’bij de politie gingen vanwege het aureool van ‘stoerheid,’-zonder dat het in feite bijzonder riskant wàs: Met veel meer dan schlemielige randfiguren kregen ze toch niet te maken. Ik kan er van meepraten dat zelfs tot in de jaren ’90 het grootste deel van de Neurenbergse onderwereld uit dat soort figuren bestond, hoewel dat toch een grote stad genoemd mocht worden.
  Tja, en dan zul je toch opeens met maffe messentrekkende asielzoekers uit Afrika geconfronteerd worden!
  Daar is die provinciale politie immers totaal niet op berekend! Ze weten niet, wat ze overkómt!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Met honkbal knuppels die gast helemaal de tyfus slaan en beide knieeen verbrijzelen zodat meneer nooit meer kan lopen en dan buiten de stad pleuren!! Knokploegen maken om zichzelf te verdedigen. Wat een watjes zijn die Duitsers geworden!!!!

  Like

  • Willie zegt:

   Knuppels ?? Zouden die Duitsers dan geen Mausers meer hebben ??

   Like

  • Maria zegt:

   dan zat jij in de gevangenis en kon je levenslang betalen voor die zwarte!!!!

   Like

   • Willie zegt:

    Zitten we NU ook al niet in een gevangenis en betalen we nu ook al niet voor die zwarte(n) ????

    Like

   • Maria zegt:

    ja willie wij zijn gevangenen van die bilderberggroep en onderhouden idd alles wat bruin en zwart is dat een mega aangeboren haat naar ons toe ongezien, en wij zijn dan de racisten???? jaja psychologie je projecteert op een ander wat je zelf bent, mijn enige vurige wens is live op tv de onthoofdingen met bot mes te volgen van dat merkelkwijf en rest elite en Illuminatie Bilderbergroep, kom spontaan klaar peins ik dan!!! vergeef me hoe ik mijn gedacht hierover neerschrijf!!!!

    Like

 4. dgneree zegt:

  een politieke zaak dus\?
  Dat betekent dat dit soort dingen massaal gaat toenemen. Die kerel hoort in een psychiatrische inrichting platgespoten te worden met de sterkste medicatie die ze hebben

  Like

 5. aafke zegt:

  Die malinese bad boy moet toch onmiddellijk opgepakt worden, achter tralies want kans-op-herhaling, berecht worden en onder tbs. Het liefst nog terugsturen naar mali.

  Like

 6. Maria zegt:

  waarom de politie niet optreed??? OPDRACHT REGERING!!! mogen politie niet dit verhaal bewijst toch wat er aan de gaande is???? neger dient klacht in en dan komt politie wel direct voort de 3-4 e keer??? knokt di eweer alles bijeen en wordt weer vrijgelaten, mensen aub enkel regeringen topambtenaars geven deze toestemming daarvoor!!! politie MAG NIET OPTREDEN PRO EIGEN BEVOLKING WEL TEGEN HEN!!! 2x raden wie de opdracht geeft daarvoor, de socialisten onder de bilderberggroep, en nog komen mensen niet massaal op straat met miljoenen op straat , gebeurd in alle EU landen dit!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria: 21.37. uur. Precies Maria, de politie mag inderdaad nooit optreden tegen, moslims en zwarten. En juist als U zegt, op bevel van de EUSSR, de BILDERBERGMAFFIA en de NWO. Daarom zijn de vragen gericht aan de gemeente c.q. burgemeester niet relevant. Ze zullen er NIETS mee doen!

   Like

 7. William McCoy zegt:

  Met honkbal knuppels die gast helemaal de tyfus slaan en beide knieeen verbrijzelen zodat meneer nooit meer kan lopen en dan buiten de stad pleuren!! Knokploegen maken om zichzelf te verdedigen. Wat een watjes zijn die Duitsers geworden!!!!
  Duitsers!!! Kijk even dichter bij huis.
  Kijk en daar wringt de schoen moet je kijken hoe gauw je in bak zit, en dan kun je een paar jaar zitten.Want dat is onze b estuurders hun grote angst,dat de mensen op een gegeven moment, het recht in eigenhand nemen. Daarom zullen politie en bestuurders reageren als door een slang gebeten mocht je een Asiel zoeker of mussel man in elkaar slaan met een knuppel. Dan word alle zwaar geschut uit de kast getrokken geloof dat maar. Met Molims is het ook zo dat je aleen staat tegenover een hele stam,je hebt mot met 1 en binnen 10 minuten staan er 30 man voor je neus .En politie kun je wel vergeten die zie je niet. En hulp van omstanders is er ook niet bij, zelf als molestreren ze een meisje van 17 jaar met 3 man kop schoppen ed ook voor een meisje van 17 geen genade
  En niemand grijpt in,hoe kan het bestaan zou je zeggen.
  Maar het mobile telefoontje ja dat zit vast gekleeft in de hand dus filmen kunnen ze wel.
  Maar ze lopen een kort bezoekje op het Politie bureau wel weer vrij rond, de volgende dag ,schop jij hun verrot kun je het schudden racist etc wel vul het zelf maar in,.

  Like

 8. koloth zegt:

  Niets aan de hand mensen gewoon doorlopen.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Hallo, je gaat er toch geen visite kaartje bijleggen of wel??
  Even die gast in de gaten houdenb en in het donker even…………………………………………………….!!!!!

  Like

 10. U.G. Kempenaer zegt:

  Het is allemaal intriest, maar je moet zo’n klapperaap ook gewoon kapotschieten. Geen gezeur, kapotschieten en begraven, deze hondsdolle makaak.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de psychiatrie. Het eerste waar ik aan dacht het verhaal gelezen te hebben is aan een persoon die lijdt aan schizofrenie. Agressie aanvallen die uit het niets lijken op te duiken. Ik zou als de wiedeweerga als verantwoordelijk burgemeester of politieagent een psychiater er bijhalen en de man in kwestie voorlopig met een rechtelijke machtiging de komende 6 weken ter observatie in een psychiatrische kliniek laten opsluiten. In Nederland is een burgemeester gemachtigd een voorlopige in bewaring stelling uit te vaardigen. hoe dat in Duitsland zit kan ik niet overzien. Binnen het verhaal zitten in elk geval voldoende aanknopingspunten voor een voorlopige in bewaring stelling zoals dat in Nederland genoemd wordt.

  Like

  • Ekster zegt:

   Lijkt mij ook waarschijnlijk…iemand met zware waanvoorstellingen kan niet voor zichzelf instaan. Hier MOET iets aan gedaan worden voordat er doden vallen. Schizofrenen moeten behandeld worden anders gaan ze echt heel rare dingen doen. Maar ja, voor allochtonen gelden nu eenmaal andere, ongeschreven wetten, dus zullen er eerst slachtoffers moeten vallen. Triest maar waar..

   Like

 12. oud-marinier zegt:

  Lijkt me toch niet zo moeilijk ……De stam gasten die daar komen , laten die zich samenpakken tezamen met de uitbater van het cafe en wanneer die Mal(i)oot WEER amok maakt helemaal de pleuris meppen zoals in eerdere reacties werd geopperd , knie-en breken enz enz….. laat die gasten honkbalknuppels achter in de kofferbak leggen met bivak mutsen. Zodra dat Mosseltuig amok maakt , die mensen naar hun auto lopen , bivak muts op, honkbal knuppels in de aanslag en JE…….Daarna politie bellen …met het verhaal dat de daders “onbekend zijn en hem zijn gesmeerd. Die Mal(i)oot kan de daders NIET identificeren daar ze bivakmutsen droegen….Probleem opgelost jongens…..!!! Wat is daar nu zo moeilijk aan ? Beetje “CREATIEF” zijn .

  Like

  • Theo van Ewald zegt:

   Precies, het is echt niet zo moeilijk hoor! Iedereen heeft een filmcamera in zijn telefoon. Ook iedereen heeft internet. En anders wel de buren. Waar een wil is, is dus ook een weg. En als je nu echt zo dom bent, tja dan verdien je ook niet beter.

   Like

 13. peterselie1 zegt:

  Ja uit de reacties hierboven op te maken zijn er in ieder geval pragmatische oplossingen voldoende voorhanden daar ligt het niet aan. Beschouw dit soort berichten van uitwassen van de beoogde multiculturele maatschappij als ter kennisgeving.

  De totaal mislukte multiculturele maatschappijen in Europa dus óók hier in Nederland zijn totaal mislukt, en de kloof tussen autochtoon en allochtoon Nederland wordt steeds groter, niet dat ik hier mee zit want ik ben volgens de socialisten mijn hele leven lang een racist, xenofoob en nog meer termen van gelijke strekking geweest.

  Men heeft het veel te lang laten door etteren, dus drink de gifbeker nu maar helemaal tot op de bodem leeg, want er is niets aan te doen, laat het maar over je heen komen. Spreek je lokale favoriete politicus of gemeente raadslid er maar op aan als men de kans krijgt, maar een Email-adres van zo’n klootzak is toch snel gevonden.

  Men stevent regelrecht op een confrontatie af welke zich niet geweldloos zal voltrekken, voorbeelden hiervan kunt u op het NON journaal genoeg zien. Men wordt dag in dag uit rijp gemaakt door de socialistische instellingen die in hun onwetendheid deze waanzinnig experiment van culturele ondermijning van ons democratie en sociale stelsel regelrecht naar de filistijnen helpt, door ons soeverein loze achtereen volgende kabinetten.

  Tsja bijna 10 jaar na dato is Nederland geen reet opgeschoten met het vervolgen van de haat cultus, het wachten is zeker dat er meer slachtoffers gaan vallen dan Theo van Gogh. Het misselijke pamperen van de etnische profiteurs ligt ook nu nog op koers, krampachtige pogingen om het Nederlandse publiek een schijnvertoning van veiligheid te geven door politici die zich aangesproken voelen rondom de Schilderswijk rel met Van Aartsen, loopt ook op niets uit.

  Nadat autochtoon Nederland even wakker werd geschud door de afschuwelijke moord op Theo is Nederland alweer verzonken in een comateuze slaap, wanneer men gewekt wordt dan is het indien men het koude staal van Dhu’l-Fakar in de nek voelt. Tsa wanneer men het goede dialoog wil voeren, zoals hierboven werd aangehaald, dan zal men op voet van gelijkheid moeten staan en moet mijns inziens eerst massaal het islamitische gerelateerde geweld tegen christenen veroordeeld worden.

  En ook alle misdaden welke de allochtone etnische klaplopers uitoefenen tegen joden, homo’s en de ouderen, welke een zwakke positie vormen in de totaal mislukte multiculturele maatschappij. De misplaatste linkse, laffe maakbaarheidsfilosofen zijn net zo schijterig als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk krimpt links ineen van doodsangst voor de islam.

  Dus zij geven de voorkeur aan om de islam met alle mogelijke middelen te faciliteren i.p.v de islam te confronteren zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden. Men kan gewoonweg geen dialoog voeren met dit extremistische moslimtuig, de laffe, linkse maakbaarheidsfilosofen, zoals Samsom een beroep deed op autochtoon Nederland: spreek elkaar aan op gebrekkige integratie en racisme.

  Samsom hat het voortouw moeten nemen en persoonlijk het moslimtuig moeten aanspreken op hun niet geïntegreerde manier van leven. Samsom is knettergek m.i. waar een hoogopgeleide kernfysicus het normale verstand ontbreekt. De tegenstanders en criticasters van de islamisatie noemt links bij voorkeur extreem-rechts.

  Dit gaat zo door totdat de islam te dominant is geworden en er geen weg terug is. Het is en blijft toch buitengewoon dat de tweede en vaak derde generatie moslims zulks extreme denkbeelden er op na houden. De relatie is m.i. snel gelegd met de islamitische opvoeding en de haat doctrine welke de koran en de moskeeën in feite zijn, wordt er wel eens gecontroleerd in de moskeeën, waar imams de scepter zwaaien en prediken?

  Hans Janmaat nota bene in de 2e Kamer (dus daar mag je in feite alles zeggen) verkondigde: ‘Eigen volk eerst’. Politiek-correct Nederland was geschokt, getroffen en verbijsterd. Hij werd wegens haat zaaien veroordeeld door de ‘dappere’ rechters van die tijd.

  Like

  • Maria zegt:

   @peterselie1
   ik denk persoonlijk dat links door de islam ook gechanteerd wordt vanwege enorme sommen betaling van saudi arbie en Qatar, dit zou hun ziekelijke bescherming verklaren waarom die islam zo beschermd wordt door links en compagnie, ziet dan niemand in in welke weelde rijkdom die linksen leven? dan dat verdrag van 1975 strassbourg, hoeveel geld zou socialisiten niet verkregen hebben om de islam te installeren hier, hoe meer ik mijn kop erover breek hoe meer deze reden naar boven komt…. links plooit buigt en kruipt voor die islam … dat is abnormaal…. wat hebben zij te verbergen dat de islam hen zo kan laten kruipen voor hen? vanwaar die ziekelijke verdediging continue aan die islam, wat denk jij van mijn theorie peterselie?

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Maria van uit dit perspectief bekeken heb je uiteraard gelijk, stom van me dat ik daar in eerste instantie geen aandacht aan heb geschonken. Je hebt gelijk elk westers land wordt gechanteerd door door de islamitische rijke olie staten.

    Na de ratificatie van de resolutie van Straatsburg heeft de westerse wereld gedwee geluisterd naar de Arabische machthebbers. Want geen enkel westers land kan het zich een olie boycot veroorloven, want dan komen de westerse economieën een voor een knarsend tot stilstand.

    “hoe meer ik mijn kop erover breek hoe meer deze reden naar boven komt…. links plooit buigt en kruipt voor die islam … dat is abnormaal…. wat hebben zij te verbergen” je weet ongetwijfeld door dat je de tijd er voor hebt genomen om alles op een rijtje te zetten, dan weet je het antwoord wel Maria, macht, rijkdom dat zijn de drijfveren van de linkse elite.

    Wat maakt het deze gewetenloze linkse schoften nu uit dat zij hun ziel hebben verkocht aan een stelletje Arabieren welke één wereld kalifaat willen stichten, maar vooral de sharia in willen stellen als rechtsorde om al deze domme mensen in het gareel te houden.

    Maar er is een kentering gaande in mijn opinie, kijk naar de VS deze bulken nu van het schalie gas ze hebben er zoveel van gewonnen dat ze aan exporteren gaan denken, dat zit die Arabieren geheid niet lekker. Ook de Oekraïne is het volgende lust object van grote Amerikaanse firma’s om leeg gezogen te worden, want het IMF heeft het fascistische bewind in Kiev strak in de financiële houdgreep.

    Wanneer men het over geld heeft dan vallen de puzzelstukjes allemaal keurig op hun plek, daarom houd ik er van om de meningen te lezen van gelijkgezinde reguurders en zeker die van jouw welke bij E.J. je om de oren vliegen. Het wordt al laat ga er een einde aan breien.

    Grt

    Like

 14. Peter Selie zegt:

  Was ons niet een verrijking beloofd? Nou dit bedoelen ze dus dit mee!

  Like

 15. Pingback: Verrijkt Duitsland | Golfbrekers

 16. Motorman zegt:

  Toch simpel. Bij het volgende incident naar de politie bellen en zeggen dat er een neger amok maakte maar dat iemand hem zonet heeft neergeschoten. Wedden dat de politie binnen 3 minuten ter plaatse is.

  Like

 17. Sjun Demartelaere zegt:

  Het Duitse voorbeeld leert dat zelfbewapening en zelforganisatie noodzakelijk wordt omdat er teveel onaanspreekbaren op straat lopen. Een gevolg van jarenlange wegkijk- en bagatelliseringspolitiek. De overheid hier is niet beter dan de overheid in Duitsland. Die gaat evenmin iets doen als middenstanders en bezoekers worden bedreigd of aangevallen. Kijk dus niet naar uw overheid die vooral uw geld wil om het aan Europa af te kunnen dragen (er gaat weer 2/3 miljard per jaar extra naartoe) maar regel uw eigen zaken en denk daarbij vast crimineel om te voorkomen dat je aan de beurt komt als zaken omgekeerd worden en er van daders slachtoffers worden gemaakt. Spijtig dat het zever is gekomen maar wie wil overleven als vrij mens moet waakzaam zijn en handelend optreden zonder daarbij onbesuisd te worden.

  Like

 18. Nemesis zegt:

  Politie Duitsland? Die doet helemaal niks, noppes, nada tegen deze gasten. Of het nu de grote stad zoals Berlijn is of een dorp zoals hier Aschersleben. Bevel van hogerhand. Ze moeten zelfs die rattenbende nog beschermen tegen de woedende Duitsers, als die al eens woedend worden. En wat denken jullie, die klapperapen met nog ladingen arabieren en andere noord afrikanen komen met hordes van honderden tegelijk iedere dag binnen vallen. Ieder klein dorp zit er vol mee. Alles wordt voor deze amoeben geruimd, studentenwoonhuizen, huurhuizen, oude van dagen tehuizen, ziekenhuizen, scholen, sportcomplexen, privé woningen (niet gelogen) en zelfs cultuurgoed, zoals burgen, paleizen en musea. De “intruders” overstijgen in aantal de inwoners van de meeste kleinere steden, gemeentes en dorpjes. In de steden is het niet veel anders, daar heersen de “clans”en de zigeuners. Jullie hebben geen idee wat hier aan de gang is. Hoe zullen de Duitsers, die dan in de minderheid zijn op die ogenblikken zich verdedigen tegen zulke hordes van jonge sterke, volgevreten, psychopathische kerels, die alleen maar uit zijn op rellen en moorden. Het wordt dag per dag erger, En geloof me, de meeste Duitsers zijn nog wegkijkerigere struisvogels als de Nederlanders, de rest schreeuwt : er kan nog meer bij, er kan nog meer bij. Je hoeft niet te vragen wie dat dan wel zijn. Ma Ferkel en congsi, rood, rood, groen. Alles op bevel van de grootste klapperaap aka moslim bro daar ergens aan de andere kant van het grote water.
  Iemand zin in een spelletje golf of zo??????? (sarc.)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Nemesis: 22.55. uur, op 24/10. Dat is de WAARHEID! En daar zitten WIJ mee opgescheept! Smerige vuile POLITIEKE KLOOTPARTIJEN!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Ons dorpje plempen ze nu ook vol met diverse soorten zandbaknationaliteiten. En weet je wat, we hebben niet een een politiepost in wijde omtrek. Die moeten als er iets is van weet ik hoeveel kilometers ver komen. En er komen er per dag meer bij. Ben benieuwd hoe lang dat nog goed gaat. Bij ons hoeven ze in ieder geval niet langs te komen, of beter gezegd binnen proberen te komen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s