FOTOSHOPPER: Europa´s economie. . .

Screenshot_3

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ben Heavem)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTOSHOPPER: Europa´s economie. . .

 1. Sjaak zegt:

  En wie het niet gelooft hier een aktuele stream waar deze in de strontroerende
  Europa Oostduitse kop loze kip de tapijtvretenden aanwezigen huldigt en
  hoogstereliseert als redders van volk en vaderland !

  Like

 2. luckybee zegt:

  In een oorlogstijd is economie eigenlijk niet zooooooo belangrijk; verdediging gaat boven alles.Aanfal nog veeeeeeel beter.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  We liggen inderdaad aan het infuus. Maar dat infuus is slechts uitstel van executie. Met de vermaledijde EUSSR, gaan we rechtstreeks de afgrond in.

  Like

 4. Jean zegt:

  Eva Brown heeft toch ook zelfmoord gepleegd? Blijkbaar dan toch niet en heeft ze toch nog gebaard!

  Like

 5. Jan zegt:

  Economie van Europa:

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Klopt als een bus.

  Like

  • treintrien zegt:

   @Luchtpint:
   ik weet niet of je deze reactie op Monty Python kent. Hij is van Not the Nine O’Clock News en gaat eigenlijk over de film Life of Brian, maar de ‘dead parrot sketch’ speelt wél een prominente rol. En vanwege de maatschappij- en godsdienstkritiek is hij op deze site ook eigenlijk érg op zijn plek 😉
   En anders mag Heer Bron de comfy chair uit de kelder halen 😉 (Oh no! Not the comfy chair! I didn’t expect the Spanish Inquisition 😉 )

   Nou ja: deze dus:

   Like

 7. Maria zegt:

  schrijf het nog 1 keer op, volgde vannacht uren aan een stuk afscheid barosso, dan Juncker installatie , om kort te zijn is er 800 miljard nodig om de EU en banken recht te trekken die zijn er niet de elite bankiers koninklijke families overal hebben hun geld buiten de EU ondergebracht! volgende fase die 1 sec voor 12 is de islam open oorlog met de nazi socialisten tesamen tegen ons op te starten! voila zeg niet dat je niet gewaarschuwd was!!! de EU bevolking is effectief failliet dat dat nooit ever jamais te terug te betalen is, ze houden dt achter nu omdat ze weten dat ze gelyncht gaan worden, maar de islam zal ons allen voor zijn met de steun van sossen nazi bilderberggroep!!!
  dit was het dan kan het blijven schreeuwen van de daken, heeft geen zin meer… het is te laat of bij mirakel moesten morgen of zo 200 miljoen mensen keren tegen de EU politiek en bankiers met elite, maar dat gebeurd NIET

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Maria onze pensoenfondsen ook.

  Like

  • Maria zegt:

   alles is weg Louis, al onze gelden zijn foetsie, er is geen controle op die EU en ECB waar landen jaarlijks al vanaf 2001 denk ik zovelen miljarden aan moest storten gaat over het biljoen euro… das allemaal weg… je eigen geld op de bank zijn enkel cijfers want probeer maar eens je geld van de bank te halen bv 5000 of meer euro, je KRIJGT DAT NIET!! omdat ze het niet hebben !!! spreek uit eigen ervaring zware paniek in die bank wantmoest cash hebben en dan kreeg ik de vragen van: waar heb je dat voor nodig? U heeft toch bankkaarten?? stort het gewoon verder op de rekening van de rekening enz, toen ik antwoordde dat ik ergens ver weg buiten de EU op verlof ging en mijn kaarten er niet wou/kon gebruiken mensenlief de miserie, heb het nooit cash gekregen!!! heb toen via bankcontact wekelijks al mijn gelden van mijn rekeningen cash afgehaald!!! doe de test maar, ga naar een bank en vraag 5000 euro cash van je rekening,JE KRIJGT HET NIET!!!

   Like

   • Leo zegt:

    Wanneer Europa politiek, financieel en economisch ineen stort is dat het moment
    dat de islam die zich in het vacuum vestigd en de (wan)orde overneemt. ZEKER WETEN.

    T is nog maar een kwestie van dagen en uren en t zijn de minuten die nu al tellen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Maria: 11.08. uur. Met je eens Maria. De smerige ploerten en rode bojaren, van de eussr en onze regeringen, SCHEPPPEN GELD UIT HET NIETS. Een gore, smerige misdaad, waarvoor WIJ, onze KINDEREN en KLEINKINDEREN gaan BOETEN. Smerige fielten, al deze politici, van socialisten, liberalen en christen-democraten! We krijgen MASSA-INFLATIE, en dat kan iedereen met “gezond verstand”, weten!

    Like

   • Maria zegt:

    ja je snapt het ook 😦

    Like

  • Monalisa zegt:

   Hij is verrast stoppen met die EU

   Dijsselbloem zeer verrast over naheffing

   BRUSSEL –
   Minister Jeroen Dijsselbloem is „zeer onaangenaam verrast” over de forse naheffing die Nederland krijgt op de afdracht aan Brussel. Nederland heeft een naheffing gekregen van de Europese Commissie van 642 miljoen euro. De minister benadrukte dat het kabinet zich er niet zo maar bij neerlegt en uitzoekt waar het precies over gaat.
   Dijsselbloem zei dit vrijdag in Brussel, voorafgaand aan overleg. Hij gaf aan dat hij met een dergelijk bedrag geen rekening heeft gehouden in de begroting.
   Volgens Dijsselbloem gaat het om een reguliere naheffing op basis van een revisie van statistische bronnen. Dat gebeurt regelmatig, zei de minister.„Dat heeft tot nu toe alleen geleid tot kleine correcties, maar nu komt er ineens een groot bedrag uit. In die zin is dat zeer verrassend.”
   De minister sprak tegen dat de naheffing komt doordat er een nieuwe rekenmethode wordt gebruikt om de economie van een land in te schalen. De afdracht van een land aan de EU is een percentage van het bruto binnenlands product en omdat de Nederlandse economie groter is door de nieuwe rekenmethode stijgt ook de afdracht.
   Daar heeft Nederland al wel rekening mee gehouden voor volgende jaren. Dijsselbloem herhaalde dat er niet met terugwerkende kracht op basis van die nieuwe methode nog een toeslag komt. „Dat is ons steeds verzekerd.”

   Like

   • Monalisa zegt:

    Like

   • Maria zegt:

    wat een gezeikvan deze Dijselbloem, timmerkloot zat naast juncker !!!! heb gans de EU uren en uren gevolgd vannacht 800 miljard moeten ze nu uitpersen uit landen van de EU burgers, wat een zeiker waarom halen ze timmerkloot niet naar de kamer dan kan hij het bevestigen, wat een bende LEUGENAARS BIJEEN !!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s