Kunstwereld buigt voor radicalen

Screenshot_25

“Het verraad van de theedrinker”, waarop Theo van Gogh door Job Cohen wordt uitgeleverd aan zijn moordenaar Mohammed Bouyeri

(Door: Bart Olmer)

AMSTERDAM – Geen enkele benaderde kunstinstelling of galeriehouder durft de kunstcollectie over de moord op Theo van Gogh en Pim Fortuyn te tonen.

De Amsterdamse beeldend kunstenaar Theourgos zeult al maanden met zijn collectie ’Angst & Vrees, het ergste moet nog komen’, maar niemand heeft het lef de collectie gewaagde beelden en doeken over de moord op Van Gogh en Fortuyn te exposeren.

Lees verder>>>
(h/t sprx)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kunstwereld buigt voor radicalen

 1. janfreak zegt:

  Vind het terecht want die collectie slaat nergens op.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Weten ze dan niet dat beelden van mensen en Muziek voor de Sharia harram is?Wordt de sharia bij ons ingevoerd zijn ze de eerste die zonder job zitten. Wat zijn dat voor idioten?

  Like

 3. Sylvia Groot zegt:

  Dat is niks nieuws.
  7 jaar geleden had ik als amateur kunstenaar al een serie schilderijen gemaakt over de bevrijding van mohammedaanse vrouwen.
  Aangezien ik een gezin te beschermen heb, zag ik ervan af om dat te exposeren.

  Like

 4. Harry zegt:

  Dat is nou de reden dat we naar de bliksem gaan , godverdomde lafheid en schijnheiligheid .
  Ons hele volk is zo geworden op een paar handenvol uitzonderingen na .
  Met dank aan de pvda , die als voortrekker van het hele linkse zootje de Nederlanders de afgelopen dertig jaar murw heeft gemaakt met allerlei debiele wetten en regeltjes , zodat niemand meer een vinger durft uit te steken en ook z’n waffel niet meer open durft te doen .
  Hoorde van een politieagent in Rotterdam-zuid , dat niemand die klote moslims nog aan durft te kijken omdat een foute blik er al voor kan zorgen dat je een mes in je pens krijgt .
  ( Zelfs de politie niet , zag op tv dat zo’n gek van een agent een marokkaan die al met een sigaret in z’n bakkes rondliep UIT EIGEN BEWEGING een vuurtje gaf ! Hufters ) !
  Ik snap die agenten daar ook niet , waarom breken ze de boel niet af als ze een lamlul van een chef hebben die dat allemaal wel te tolereren vindt .
  Waarschijnlijk zit die geest die ze in 40-45 hanteerden er nog steeds in .
  Duitse herdershonden mentaliteit .
  Slaafs en onverwacht van zich af bijten .

  En de geitenbrigade ?
  Die boeken alleen maar overwinningen !

  Denk dat ik maar een zeewaardig jacht ga kopen , op de oceaan zitten ze nog niet , de klerelijers .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Harry: 13.12. uur. Weer geheel mee eens. Maar niet alleen de NSB van tegenwoordig, de PvdA, maar ook de VVD,CDA en D66 reken ik tot de 5e colonne van de ISLAM!

   Like

 5. Ik ben gefilmd in 2012 tijdens de Herdenking van Theo van Gogh in de Linneausstraat in Amsterdam op de plek waar ie vermoord werd. Met mijn schilderij van Theo van Gogh met zijn uitspraak “Goatfuckers” op mijn borst en ‘zingend’ mijn songtekst over Theo! https://www.youtube.com/watch?v=j2BSpcQdpZg Tijdens de tienjarige Herdenking (2-11-2014) sta ik er weer met mijn schilderij en song!!! Ik heb geen gezin!

  Like

 6. Oh ja, maandagavond, 27 oktober 2014, is er om 19.00 uur in de Lieve Vrouw in Amersfoort een inleiding door producent Gijs van der Westelaken op de lange bioscoopfilm ‘Thriller over de moord op Van Gogh’ van regisseur Thomas Korthals Altes (1978). Ik ben er dan ook met mijn portret van Theo van Gogh waar “Goatfuckers” in geschilderd is! Dan heb ik kans dat mijn schilderij van Theo weer gefotografeerd en/of gefilmd wordt! Verleden jaar tijdens de Herdenking van Theo van Gogh (let op het portret van Theo); https://ejbron.wordpress.com/2013/11/02/foto-impressie-herdenking-theo-van-gogh-02-11-2013/

  Like

 7. bigljohn zegt:

  De kunstwereld, de kunstwereld. Zit vol met laffe kunsten ja. Notoire angsthazen zijn het. De tijd is nakende dat de meesterwerken van Rembrandt, van Gogh en Vermeer in het vuur geworpen zullen moeten worden, om aan de misselijkmakende eisen van Moslims te voldoen. Omdat kunstminnend Nederland in zijn broek schijt voor die Moslims ! De Islam is als een agressieve hond, die je alleen zal aanvallen als hij merkt dat je bang bent. En bang dat de meesten zijn in Nederland, voor die agressieve smerige hond die Moslim heet !

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  De kunstwereld bestaat uit linxe elementen, die door incest aan elkaar verwant zijn.
  Zie dienen uiteindelijk alles wat policor is. Iets maken voor de multikul en tegen de PVV is geen enkel probleem, maar ze beseffen niet dat rekeningen houden met haatlims het einde van de kunst is. Dan kom je niet ver met policor gedrag, dan wordt gewoon het meeste verboden en ongewenst verklaard.
  Gelukkig hebben wij Jack Terrible nog.

  Like

  • Als het aan de koran (islam) ligt mogen wij niks realistisch meer tekenen, schilderen en/of afbeelden omdat alles wat Allah geschapen heeft niemand mag afbeelden. Dan zouden wij alleen maar abstracte kunst en/of kalligrafie mogen maken zoals in islamitische landen en onder de moslimbevolking al een realiteit is. Stelletje primitieven!!! Ik kreeg een vooropleiding bij InterArt op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Daar was een moslima die weigerde realistisch te tekenen, ze tekende abstract, ze ging ook wel naar Mekka… Die moslima was één van de velen die weigerden om realistisch te tekenen. Ze liggen wel vijf keer per dag op hun knieën met hun neus naar Mekka!??? Om onze ellende en dood te bidden. Ik kende een moslim die een wel een realistisch schilderij maakte, voor het einde van het cursusjaar was ie overleden, had dat iets met elkaar te maken? Hij was slechts in de dertig…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s