Pieter Broertjes: ISIS-krijgers zijn net als Joden (+ update!)

Screenshot_26

(Door: Johnny Quid)

Burgemeester Broertjes (PvdA) weer in opspraak. Hij vergeleek op Radio 1 ISIS met Joden die naar Israël gingen na de Tweede Wereldoorlog. — Alexander Bakker (@alexanderbakker) October 23, 2014

Nou. Dat duurde niet lang. Hier al weer deel 16.790 waarom de PvdA kamelenballen zuigt. Pieter Broertjes heeft op Radio 1 de koppensnellers van ISIS vergeleken met de Joden die na de Tweede Wereldoorlog naar Israël trokken. Want moslimfundi´s komen net uit een Holocaust en kunnen historisch aanspraak maken op het land wat ze nu plunderend, verkrachtend en onthoofdend veroveren. Of zoiets. Voor dit soort uitspraken is de dwangbuis uitgevonden.

Screenshot_27

De burgemeester van Hilversum, Pieter Broertjes (PvdA)

Update:
Broertjes erkent ongelukkige vergelijking.”

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Elite, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op Pieter Broertjes: ISIS-krijgers zijn net als Joden (+ update!)

 1. Jade zegt:

  De PvdA doet het slechter dan ooit, maar overal zitten
  ze nog met hun grijpgrage handjes aan de macht.
  Tijd voor schoon schip in Nederland.

  Like

 2. Harry zegt:

  Heb al eens eerder geroepen dat zowel socialisme als islam de hersenen onherstelbaar aantasten .
  Ik heb nog steeds geen enkel argument gevonden om die stelling te herzien .
  En bij socialisten die de islam aanhangen gaat het dubbel op .
  Net zoiets als ebola en de builenpest tezamen .

  Like

 3. Jean zegt:

  Wie zet dergelijk uitschot op deze postjes?
  De galg is nog te netjes voor deze vuiligheid.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Het is dat de dwangbuis al sinds “jaar-en-dag”, niet meer mag worden gebruikt in de psychiatrie in NL, anders zouden ze hem er zo in kunnen stoppen. Samen met die (wellicht bevrinde amicus van Agt ).

  Like

  • Harry zegt:

   Zijn we onderhand niet in een fase beland dat het niet meer zo nodig is om correct of volgens de regeltjes op te treden ?
   Zie wat de tegenpartij ons allemaal flikt ! En dan reken ik van VVD tot en met isis .
   Persoonlijk ben ik die grens allang gepasseerd , wat mij betreft is álles geoorloofd om van dat islamitische en corrupte kankergezwel af te komen .
   Eigenlijk is het voor ons ( al klinkt het nog een beetje gechargeerd ) een kwestie van overleven !

   Like

 5. GT zegt:

  Burgemeester paspoort inleveren en opzouten, ziekelijke geest.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Pieter Broertjes de gore, smerige PvdA antisemiet maakt een vergelijking tussen Joden en jihadisten die helemaal mank loopt. Ten eerste gingen de Joden na de tweede wereld oorlog massaal uit Europa naar het beloofde land Israël, waar ze in no time een welvarend land van gemaakt hebben door hard werken en zelfopoffering voor algemeen nut.

  Jihadisten in tegenstelling tot de Joden vertrekken naar Irak en Syrië om te moorden, verkrachten, kortom om hen lage lusten te bot vieren, wat kan daar nu voor goeds uitgroeien, niets, nada, en zippo mijns inziens. Van een arbeidsethos hebben deze islamofascistishe opvreters nooit gehoord laat staan dat zij goede werkers zijn.

  Deze smerige socialistische hufter van een burgemeester weet donders goed wat hij nu weer te berde brengt, hij gedraagt zich als een nieuwe socialistische zonnekoning ala Lodewijk XIV, alleen is zijn invloed beperkt door te raaskallen in de media. Nu ook weer, durf gewoon te beweren dat al deze rooien, Jodenhaters pur sang zijn en zijn uitspraak dient één doel namelijk het islamisme te downplayen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @peterselie1: 13.50 uur. Inderdaad deze man is de schaamte ver voorbij, Peter. En het is weer een bewijs, dat de PvdA met afstand de meest landverraderlijke partij is van Nederland. De “oude Drees”, draait zich om in zijn graf! Ziedaar de socialisten anno 2014.

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom likoednederland hier beneden plaatst het in de goede context, werd pislink op deze burgemeester welke een verlengstuk is van de politiek correcte meute die ons land ‘bestuurd’…..

    Like

 7. likoednederland zegt:

  De overeenkomst is precies andersom: Joden moesten zich toen ook al moesten verdedigen tegen het geweld van soennitische moslims op mensen van andere geloven.

  Dat soenitische geweld is er nog altijd, niet alleen tegen joden, maar ook christenen, jezidi’s, sjiieten enz. zijn het slachtoffer van organisaties als Hamas, Boko Haram, ISIS enz.

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Waarbij ik me aansluit!

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Het Westen wil gewoon niet begrijpen dat Israël onze landen een spiegel voor houdt. De Joden hebben moeten vechten voor hun onafhankelijke staat en moeten dat blijven doen tot op de dag van vandaag. Israeli’s begrijpen dus perfect dat er met de Islam niet te praten valt, en het is net dat wat onze politici niet onder ogen willen zien.

   Israel confronteert ons met de realiteit dat het niet enkel hun probleem is maar dat het ook op dezelfde manier ons probleem gaat worden. En samenlevingen die niet bereid zijn te vechten voor overleving, zullen ten onder gaan. En zeker als politici hardnekkig blijven geloven dat alles “uit te praten” valt. Het IDF wordt constant getraind en in paraatheid gehouden door die omstandigheden, en hier denken we dat alles te sussen valt met gepraat, zodat we ook geen leger meer hebben dat wat voorstelt en dat de kat maar wat uit de boom kijkt. Tot het veel te laat wordt.

   Dat Westerse regeringen wit moeten staan met Hamas en Israel moeten beschimpen e.d. is ook een symptoom van appeasement, want onze politici denken hier echt dat we daarmee het onafwendbare kunnen uitstellen: het ene plezier is het andere waard, denken ze, Hamas morele en financiële steun verlenen zal ons respect opleveren van heel de Islam en dan kunnen we buiten schot blijven. Dat is de idiote redenering. Maar het zal NIET waar zijn !

   Like

 8. de 13de imam zegt:

  Pieter Broertjes, hmm. Dit is dezelfde burgervader die in 2012 een golf van gewelddadigheden in het uitgaansleven van zijn stad afdeed als incidentjes, en die per abuis de media de schuld van alle ophef gaf. Juist ja, die dus.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/09/pieter_broertjes_incidenten_hi.html

  Like

 9. Iedereen kan weten wat er in het begin jaren 70 nog moderne Libanon is gebeurd en hoe het zuiden met dank aan gepraktiseerde doctrines van Mohammed veranderde in een achtergebleven onveilig gebied. De Joden bouwden in Israël een beschaving op, verdedigden die en hielden die vast. Met dank aan de vrijwilligers die daarbij hun eigen steentje bijdroegen.

  Het klopt dat er mensen gingen zoals ze ook nu gaan. Het verschil is de liefde voor het leven versus de liefde voor de dood en de economische deal die de volgelingen van Mohammed actief in het kalifaat ermee gemaakt hebben (http://bit.ly/1scK081). Spijtig dat “nuttige idioten” als ook nu weer de benoemde PvdA-burgemeester Pieter Broertjes dat op hun leeftijd nog steeds niet in de gaten lijken te hebben.

  Nog een keertje dan maar voor Pieter en zijn geloofsgenoten uit de Linkse Kerk:
  Islam is geen vrede maar onderwerping. Niet alleen geven de volgelingen van Mohammed dit zelf toe, wie zich ook buiten roodverpolitiekte of gemulticultiveerd gelijkgeschakelde media oriënteert kan juist dat vandaag de dag nog gepraktiseerd zien in verschillende landen op de wereld.
  Mohammed’s hulpje boven Allah lijkt qua karakter in niets op de deïteit wiens verhaal met mensen staat opgetekend in de Thora, de profeten, het evangelie, de handelingen en de openbaringen. Mohammedś Allah is meer het omgekeerde. Een diëteit die zich verlustigd in het leed van anderen, een deïteit die plotseling van mening kan veranderen, een onbetrouwbare slavendrijver en een vrouwenhater. Het zal vast geen toeval zijn dat het karakter van Mohammed als overgeverd in hadith en soenna uitgerekend in zijn Allah weerspiegeld wordt. Wie Mohammed gezien heeft, heeft zijn Allah gezien. Wie zich door dezen niet laat onderdrukken, afpersen en misbruiken zal uiteindelijk worden gedood. Dat is in het kort de doctrine van de angst, een dramdwingende voorschriften en plichtenleer met grondpersoneel dat soms nog aan Mohammed voorbij werkt.

  Het is maar goed dat niet elke geboren moslim de opdrachten van Mohammed even nauwgezet volgt en zokn leven tot in detail tracht te kopiëren. De meesten zijn vandaag de dag beschaafder dan hun profeet. Maar zoals we in Nigeria, Irak, Syrië, Afghanistan, Pakistan en Somalië kunnen zien kan dat onder een terug naar de basis beweging maar zo omslaan. Dat zit hem in de wortel van de existentiële overtuiging. Die wortels moeten veel meer dan nu ten toon gesteld en bediscussieerd worden op hun bijwerkingen in elke beschaving waarbij de mensenrechten als ijkpunt genomen kunnen worden.

  Het is mogelijk gebleken om met de politiekreligieuze leer van het nationaalsocialisme kom af te maken. Iets soortgelijks is er nodig met de al even fascistoïde, knechtende leer van islam. Daarom moet kennis verzameld en breed gedeeld worden. Waar dat licht doorbreekt houdt geen misleidende, overschreeuwende, verdommende en gewelddadige duisternis stand.

  Like

 10. Igor zegt:

  Broertjes (MZNEVZ-moge zijn naam eeuwig verdoemd zijn) is dezelfde löl, die vond dat de dochter van Putin die in Hilversum woonde, gedeporteerd moest worden.
  Hij had het echter niet over Maxima, wiens vader vrij in- en uitloopt in Nederland.
  Dus wat ben jij dan Broertjes? Juist een vuile gore hypocriet, maar we zijn niet anders gewend van communisten, uitvinders van de Killing Fields.
  Wie ben jij wel Broertjes, je bent een niet gekozen bestuurder, die juist omdat hij niet gekozen is, zijn bek moet houden. Moge voor jou bijltjesdag spoedig aanbreken.

  Like

 11. Joost Visser zegt:

  Zijn er nu geen vooringevulde aangiftes aanwezig op alle politiebureaus in Nederland?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joost Visser: 05.54. uur. Neen, Joost. Als het RODE KERKVOLK en GOEDMENSEN betreft, die MOGEN ALLES ZEGGEN. Kijk maar naar de rode smeerlap Riessen, die PVV kiezers wilde deporteren en Wilders vermoord wilde zien. Ra ra, waarom is de rode makaak nooit voor het gerecht gekomen, vanwege HAATZAAIEN? Iemand….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s