Raqqa: 17-jarige gekruisigd door moslims

Screenshot_7

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De jongen in Raqqa werd gekruisigd, omdat hij het hoofdkwartier van de “Islamitische Staat” fotografeerde:

ISIS heeft in het Syrische Raqqa een 17-jarige jongen gekruisigd, die ervan werd beschuldigd het hoofdkwartier van ISIS gefotografeerd te hebben. ISIS zette foto´s van de drie dagen durende terechtstelling op Twitter, op de site van de seculiere Syrische groepering “Raqqa wordt stilletjes afgeslacht”.

Screenshot_8Op de foto zien we de jongen aan het kruis met een bord om zijn nek, waarop vermeld staat dat hij voor zijn acties beschuldigd wordt van afvalligheid. ISIS beweert eveneens dat de jongen 500 Turkse Lira zou krijgen voor iedere foto die hij van het militaire hoofdkwartier maakte.

The Clarion Project

Charlie Winter, een islamappeaser van de Britse Quilliam Foundation, was er als de kippen bij om deze barbaarse daad te relativeren tot “traditioneel soort straf”. Misschien zou men de volgende keer enkele islamappeasers en -relativeerders naar ISIS moeten sturen, opdat deze zijn tradities onbelemmerd kan uitvoeren?

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

34 reacties op Raqqa: 17-jarige gekruisigd door moslims

 1. Luchtpint zegt:

  Britse jihadisten geregeld op bezoek in België:

  “Een groep veroordeelde Britse jihadisten komt regelmatig in België over de vloer. Zeker twee van hen behoren tot de gevaarlijkste jihadi’s van GB: moslimbekeerlingen Jordan Horner (‘de rosse’) en Trevor Brooks (Abu Izzadeen). Jordan Horner staat bekend als jihadronselaar in verschillende Britse gevangenissen en is een persoonlijke vriend van Michael Adebowale (de bloeddorstige moordenaar van Brits militair Lee Rigby). Trevor Brooks (alias ‘Abu Izzadeen’) verheerlijkt de onthoofding van de Britse gijzelaar Kenneth Bigley en predikt dat de ongelovigen enkel de taal van bloed begrijpen.”

  Die figuren ijn blijkbaar ook gesignaleerd op parkings van Carrefour filialen in België !

  Jihadistische massamoordenaars uit Pakistan krijgen vrij spel van Belgische politiek en media.

  “Eerder vermeldde het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ dat de politieke partij Groen geïnfiltreerd is door Pakistaanse jihadisten… De Pakistaanse jihadistische beweging Khatme Nabuwwat die een pure genocide pleegt op de Ahmadiyya-gemeenschap in Pakistan en daarbuiten, krijgt bovendien vrij spel van Belgische politiek en media. Terwijl massamoordenaars hun basis verder uitbouwen in België, beweren bepaalde (voormalige) ministers en journalisten in ons land dat er geen gevaar schuilt in Khatme Nabuwwat. De alarmbellen die rinkelen bij ondermeer de ‘Immigration and Refugee Board of Canada’ en vooraanstaande buitenlandse media worden in ons Belgenlandje doodleuk weggelachen! De beelden van afgeslachtte Ahmadiyya’s worden in de doofpot gestoken. De Pakistaanse overheid zet trouwens ook agenten in van hun corrupte en louche geheime dienst ISI in ons land om de Ahmadiyya’s verder op te jagen als wild. Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’, en specifiek haar oprichter Peter Velle, zal deze gruwel blijven aanklagen!”

  “De politieke partij Groen is geïnfiltreerd door Pakistaanse jihadisten. ‘Hussain Syed Riaz’ zetelt voor Groen in de Antwerpse districtsraad en is tegelijkertijd ook penningmeester bij de Belgische afdeling van de Pakistaanse jihadbeweging ‘Khatme Nabuwwat’ die verantwoordelijk is voor massamoord op de Ahmadiyya-gemeenschap in Pakistan en ondermeer in ons land oproept tot haat en geweld tegen de Ahmadiyya’s, India en de VS. Tevens heeft ‘Hussain Syed Riaz’ ook banden met de extremistische militanten van ‘Jammu & Kashmir Liberation Front (JKLF)’ die bijvoorbeeld op een zwarte lijst staan van de Nederlandse veiligheidsdiensten. Dit alles is nog maar het topje van de ijsberg… ”

  Hussain Syed Riaz zijn kop komt voor op Groen! propaganda !

  WTF als dat allemaal waar is ??

  http://www.bloggen.be/nojihad/

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Quilliam? Ook toevallig, dat ik het daar gisteren nog even over had, al was het maar heel zijdelings!
  Ik kan me nóg herinneren, dat er hier vorig jaar nog een paar reageerders waren, die voorzichtig suggereerden dat “Tommy en Kev er misschien wel verstandig aan deden om met een beweging als deze de dialoog aan te gaan……” en dergelijke…..
  Nou, vréselijk verstandig! Dat zie je nu maar weer…..!
  We zijn intussen een jaar of zo verder en hopelijk is iedereen het er inmiddels over eens dat zoiets als een gematigde islam niet bestaat: Islam =islam en vroeg of laat komt steeds weer de aap uit de mouw. Zoals hier: “Traditionele straf” voor zoiets onmenselijks! Wat een vuile huichelaars! Neem me niet kwalijk, maar wie dáár nu nog de dialoog mee wil aangaan is echt niet goed wijs.
  Of, zoals Tommy Robinson, simpelweg er ingeluisd…..

  Like

 3. Ik weet het even niet meer!zucht!

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad Yvonne , je wordt er niet vrolijk van , allemaal .
   Ik heb ook vaak dat gevoel van aan een dood paard te staan te trekken .
   Al die totaal onbenullige, onverschillige onnozelaars om ons heen , moedeloos word je er van .
   En er zijn zo weinig lichtpunten aan onze kant .
   Het enige wat ik momenteel kan bedenken, is dat er nu toch wel heel veel meer mensen wakker zullen gaan schrikken van het toenemend geweld .

   Maar misschien is dat ook nog te optimistisch .
   Zo raak je toch zwaar teleurgesteld in de mensheid .
   Wat me ook steeds nog opvalt is , dat veel mensen grote moeite hebben om over het onderwerp te praten, je moet de woorden haast uit hun bek trekken .
   Dan gaan ze eerst nog een poosje links en rechts staan te kijken voordat er wat uit komt .
   Als ik ze dan wat foto’s van afgehakte hoofden laat zien, gruwen ze er van en zeggen dan dat ze dergelijke dingen niet willen zien !
   Laat staan er wat aan doen .
   ” Ik word er helemaal NAAR van ” , zei er een toen ik wat foto’s van onthoofde mensen op deze site liet zien .
   Als ik dan over op de PVV stemmen begin , dan zeggen ze : nee, die Wilders , die is me te EXTREEM !
   Kun je dat nou rijmen ???
   Dus word ik wel eens net zo moedeloos als jij nu .

   MAAR WE MOETEN DOOR , OPGEVEN IS GEEN OPTIE !
   KOP OP !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Harry:09.29. uur. Dat heeft U goed gezegd, Harry! Ook ik merk, dat als ik het probleem aankaart van de wrede islam aankaart, weinig bijval. Deze week nog een bericht over de gruwel van de ISLAM gezonden aan familie. De reactie daarop: ” Ik wil van dat negatieve gedoe van de islam, niks horen of weten”. Tja, dan houdt het op! Men WIL het NIET HOREN OF WETEN, hele volksstammen in NEDERLAND zijn net als STRUISVOGELS!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Toch geloof ik, dat je daar nog één vraag aan zou moeten toevoegen, Harry:
    Ga maar na: Jij laat ze dus die foto’s zien, zij reageren met “Ik word er helemaal NAAR van” en als je dan over PVV stemmen begint is het antwoord weer: “Nee, die Wilders, die is me te EXTREEM.”
    Nou, de daaropvolgende vraag is dan logischerwijze -zo kalm, maar nadrukkelijk mogelijk uitgesproken- “Wat vind je dàn dat er gebeuren moet?”
    “Want, ” vervolg je, ogenschijnlijk kalm, “Dit hier is REALITEIT. Nu nog in het Midden-Oosten, maar binnen afzienbare tijd híer, als we het allemaal op zijn beloop laten. En dat gebeurt, op dit ogenblik, want geen van de andere partijen wil of kan er wat aan doen; ze doen niets anders dan wegkijken. En in het buitenland precies zo: Denk aan Lee Rigby in Engeland: OOK onthoofd. Het komt nú al dichterbij. Als jij vindt dat Wilders te extreem is, dat is hij HIEROM.” -En wijs dan nog maar eens nadrukkelijk op die foto. “De situatie is levensgevaarlijk en niemand dóet verder iets. Alleen hij blijft vechten tegen de bierkaai; hij doet het werk, dat al die anderen mèt hem zouden moeten doen……”
    Ik zeg niet dat het wonderen verricht, maar als je er maar één mee aan het nadenken krijgt is dat alweer meegenomen.

    Like

   • Harry,ik geeft ook niet op,maar heb soms wel lood in mijn schoenen!

    Like

 4. Maria zegt:

  kan alleen maar huilen nu… want we gaan eraan… en dit wat je schrijft Luchpint IS WAAR, de bolwerken van jhihad zitten in belgie en nederland… de rest in UK dan duitsland… we zijn omgeven door onze eigen slachters door die socialsist bljkbaar is Vilvoorde het ergste met Brussel en Antwerpen qua organisatie uitmoorden westerling…
  Waar hebben wij dit aan verdiend??? waarom want de gewone mens wilt in vrede leven, maar Hitler is nooit weggeweest integendeel die Bilderberggroep en de VS zorgden nazi WOII verder bleef bestaan,, om dat het 4é rijk de perfectie van hen op te richten totalitaire staat maar deze keer tegen alles wat blank en gelovig is niet aan de islam zij knappen het vuil werk op…

  zie wie de CIA is regelrechte nazi’s zoals die bilderberggroep papa beatrix bernard richtte het op met de elite nazi en rest tegen ons!!!

  kijk dan toch aub en zie wie en wat de CIA is

  Like

  • Maria zegt:

   en het is niet voor niets dat de VS die nazi’s terug haalden met spoed ongezien want de VS Illuminatie bush familie heeft met the UK Hitler gedropt op ons en Hitler na WOI ervoor gezorgd dat Hitler opnieuw horror kon aanrichten mensheid aanhoor een van de grootse onderzoeksjournalisten ooit met bewijs en al!!! wij werden altijd door nazi’s geleid ALTIJD
   ALLES is te bewijzen zoek maar op!!!!

   NIEMAND op aarde die de christenen beschermd NIEMAND buiten Putin!!!
   nee hier beschermen ze de islam!!! zoals Hitler met de islam leurde om de joden uit te roeien!!!!
   socialisme = nazi, vroeger Nationaal socialisme vandaag democraat socialisme is hetzelfde gedachtengoed!!! socialisme = nazi gedachtengoed!!! pro islam
   en socialisme = fascisme net zoals de islam nu onder protection socialist!!!

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaalsocialisme

   Like

   • Maria zegt:

    UBER Bilderberggroep nederlands ,koningshuis!!!

    http://www.corruptekamer.nl/bilderbergers-zijn-verbonden-door-vrijmetselarij/

    NEDERLANDSE koninklijke familie zijn regelrecht de nazaten en oprichters van de Bilderberggroep!!! zij hebben Hitler zijn gedachtengoed gewoon verder gezet!!

    http://www.npogeschiedenis.nl/nieuws/2013/juni/Bilderberg-geschiedenis-conferentie-bernhard.html
    Vader Nazi Bernard beatix (man claus was nazi) is/zijn de oprichter ervan, hoeveel bewijs hebben jullie nog nodig???

    http://www.wanttoknow.nl/overige/media/nederlandse-bilderberggroep-in-de-schijnwerpers/

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Maria: 00.03. uur. Ik weet Maria, dat niet iedereen het ermee eens is, dat jij en ik en evt. nog enige anderen het zien als een groot complot. En dat is hun goed recht. Maar dag aan dag, met alle berichten die binnenkomen, kan ik in ieder geval niet zeggen dat het allemaal toeval is. Er zit inderdaad veel meer achter. Maar de grote meerderheid van onze bevolkingen in Europa zien dat niet zo. En dat is “waar de schoen wringt”.

    Like

   • Maria zegt:

    ik begrijp dat niet Tom ik maak deze beelden niet ik heb de geschiedenis en deze beelden niet gemonteerd alleen al die befaamde journalist in de VS die de documenten bemachtigde om deze waarheden naar boven te brengen…. Ik begrijp werkelijk niet waarom mensen hier bewust blind in blijven…. begrijp dat niet, als je rond je kijkt op aarde in de EU de islam die beschermd wordt tegen ons, openlijke Jodenhaat is er terug, alle bewijzen zijn er…. waarom blijven mensen blind enkel en alleen die bilderberggroep een bende ziekelijke inteelt gestoorden die in het geheim vergaderen en beslissen wat en hoe de wereld geregeerd moet worden??? waarom zijn er verkiezingen en politiek in eigen landen wanneer die bilderberggroep alles bepaald?? en dan zijn wij de enkelingen de gekken voor anderen wij zijn de complot denkers??? snap je nu waarom ik de EU verlaat gillend hier zal wegrennen nu het nog kan! ik begrijp het niet, je hebt ook Fleckie die openbaart met bewijzen allen over de nazi en rest… Beatrix papa was nazi haar man ook claus nazi, zij richten de bilderberggroep op in 1954 en toen al lagen de plannen op tafel voor de euro EU een totaitaire staat ontwrichting mensheid enz enz enz…. Ontkennen gaat niet meer, zie ons leven zie ons zitten omringt door barbaren afslachters en onze eigen politiek beschermt hen en eigen volk wordt voor racisten en rechts vermoord letterlijk en uitgemaakt…

    Like

   • Jade zegt:

    De teller heeft het niet zo druk…
    Misschien kunnen wij daar wat aan doen.

    http://petities.nl/petitie/onderzoek-bilderberg-nu

    Like

   • Getekend!Uiteraard,en niet anoniem!Want dat begrijp ik dan weer niet!

    Like

   • Maria zegt:

    @Jade hem het ook ondertekend, welliswaar anoniem omdat ik vrees voor mijn leven omdat ik al zoveel geopenbaard heb over die bilderberggroep… dank u en vele knuffels xx

    Like

   • Maria zegt:

    lieve Yvonne heb getekend maar aangevinkt dat mijn naam niet zou verschijnen… daarom is het dan anoniem, weet ook wel dat die geschiften maar al te goed weten bilderberg satanisten wie daar getekend heeft, maar voor karakters a la moordenaar van Fortuyn bescherm ik mijn gegevens want het is net voor dat volk dat je bang moet zijn de lagere orde socialist die slaan aan het moorden!!! net zoals ze bij wijlen Heer Fortuyn hebben gedaan 😦

    Like

   • Maria,alle begrip!Maar als ze daar op uit zijn hebben ze nog heel veel burgers te vermoorden!En ik verrek het om in angst te leven;zo gek krijgt dat tuig van de richel me niet.Moet er eerst nog heel veel water door de Rijn stromen,hahaha!

    Like

   • Maria zegt:

    hihi Yvonne wij zijn hetzelfde 🙂 bang ben ik niet hoor enkel zwaar op mijn hoede want wens niet laf omgebracht te worden, indien het zover komt zal ik al strijdend sterven!!!

    Like

 5. Maria zegt:

  Codex Allimentarius

  Like

 6. peterk2014 zegt:

  Zoals gewoonlijk in Nederland zullen wij timiede afwachten wat onze nieuwe Leiders met ons voor hebben. Buig neder voor hen en vraag om verschoning voor jullie zondes aan alle met baarden getooiden muzelmannen. En betaal jou belasting aan hen. want zij zijn jou meerdere.

  Like

  • Ahava zegt:

   Cynisch maar waar, Peter: daar gaat het wel naar toe.
   (Jouw is bezittelijk voornaamwoord dus met w, en meerderen is meervoud dus met n, maar dat is bijzaak).
   Maria, dank voor dat Codex Alimentarius-filmpje; tegen dat wereldwijde gevaar (stilletjes ingevoerd als standaard, ook in de verderfelijke EU, waarschuwde ik al in een wellness- magazine in 2006). Brussel/Straatsburg bepaalt wat je wel en niet in je tuin mag verbouwen, want het mag omwille van de farma-industrie vooral niet te gezond zijn…

   Like

 7. luckybee zegt:

  Onthoofdingen is een dagelijkse gebeurtenis waar de Sharia heerst.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Het is een door en door zieke wereld.
  Zulke gekken als Charlie Winter van de Quilliam Faundation mogen eigenlijk niet loslopen, hij is geheel van de pot gerukt.

  Like

 9. Jean zegt:

  Er kan nog en er zal ook ingegrepen worden, de linkse rotzooi en de barbaarse smeerlapperij moet uitgeschakeld worden, opgesloten worden ‘levenslang’ zodat ze geen zaad kunnen zaaien op die manier schakelt de rotzooi zichzelf uit.
  Nu containers die niet meer bruikbaar zijn voor transport verzamelen, aan mekaar lassen en dat links en barbaars gespuis erin opsluiten en voor de rest er nooit meer over praten.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  DE ISLAM IS DE PEST VAN DE WERELD, EN DIENT UITGEROEID TE WORDEN!!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Jade: 14.45. uur. Petitie getekend, tegen de BANDIETEN van BILDERBERG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s