“Belgische Groenen geïnfiltreerd door Hezbollah en Iraanse ayatollahs”

Screenshot_23

De Iraanse vluchtelingenvereniging in België reageert bijzonder scherp tegen Ecolo en Groen. “Wij hebben al langer duidelijke aanwijzingen dat zij door het regime in Teheran en Hezbollah geïnfiltreerd zijn”, aldus Mobari Mothlag, de woordvoerder van de vereniging tegen Joods Actueel.

Aanleiding voor de uitspraken waren het geplande bezoek van een commissie van het Europees Parlement aan Iran. De missie werd dit weekeinde door het regime in Teheran zelf afgeblazen nadat Europa twee Iraanse dissidenten de jaarlijkse Sacharovprijs voor de vrije meningsuiting toekende.

Maar de Iraanse Vluchtelingenvereniging in België is vooral verontwaardigd dat Isabelle Durant (Ecolo), vicevoorzitter van het Europarlement, de reis niet zelf wilde afblazen.In een reactie tegen Joods Actueel zei de woordvoerder van de vereniging, Mobari Mothlag, het volgende:

“Dat de Groenen toch wilden gaan, verwondert ons niet in het minst. Wij hebben al langer duidelijke aanwijzingen dat deze partij in Europa, vooral in België en Duitsland, door aanhangers van het regime in Teheran en door Hezbollah-leden geïnfiltreerd is. Wij zeggen al jaar en dag dat je met deze dictators geen gesprek kan aangaan: ze worden er alleen maar arroganter van.”

Lees verder>>>
(h/t Rudi)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, België, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, Hezbollah, Hypocrisie, Iran, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, Naïviteit, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Belgische Groenen geïnfiltreerd door Hezbollah en Iraanse ayatollahs”

 1. Jean zegt:

  Waarom denken jullie dat ik al jaren roep en schreeuw die groene rotzooi samen met die rode ratten uit te schakelen? Een partij met moslims in is vergif voor Vlaanderen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik hoop dat het jou lukt Jean

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 20.04. uur. Inderdaad Jean. De RODEN/SOCIALISTEN en de GROENEN zijn de 5e COLONNE der GEITENEUKERS!

   Like

  • Robert Friedman zegt:

   Roepen en schreeuwen, ja.
   Maar concreet, hoe zie jij dat uitschakelen?

   Like

  • Luchtpint zegt:

   De Islam is toevallig ook groen. Dat is de lievelingskleur. Plus, de Islam en de groenen slaan ook groen uit van nijd bij de gedachte dat een samenleving zijn eigen middelen mag en kan beheren. Groen! wil steeds dieper in de portefeuille van de gemeenschap kruipen en de Islam komt overal roven en plunderen. Dat die twee iets gemeen hebben is wel duidelijk !

   Like

 2. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

 3. Leo zegt:

  puhhh, alleen de Groenen ……..
  In Noord-Nederland : de P.v.d.A.,- Groen -(S)links, – S.P. – D (6)66 – VVD en noem
  maar op.

  Jullie zijn nog gelukzakken, ……….. zolang het duurt .

  Like

 4. sam zegt:

  Het zijn niet alleen de groenen die geïnfiltreerd zijn. Alsook de SPA en PS, de socialistische partijen. Wat te denken van de PVDA (marxistische communisten), van hetzelfde laken een pak.
  Abu Djadja was een vluchteling uit Libanon, snel-snel gehuwd met een Belgisch meisje en nadien even snel gescheiden. Dit alleen om de Belgische nationaliteit te bekomen.
  Hij werkte op de studiedienst van de SPA. Was oprichter van een front gericht tegen de Belgen, en is hiervoor veroordeelt. Is het dan snel afgetrapt terug naar Libanon. Waaruit hij toch was gaan vluchten enkele jaren voordien? En nu terug in België, in Libanon zal hij wel geen steun kunnen krijgen waarschijnlijk.
  Het probleem is dus veel groter dan alleen de groenen

  Like

 5. luckybee zegt:

  Geinfiltreerd? je bedoeld uitgenodigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s