Eer of schande?

Screenshot_9

(Door: D.G. Neree)

Hebben mensen gezien hoe de held die de terrorist in Ottawa confronteerde en doodschoot minutenlang door het Parlement werd gehuldigd?

Dat zou in Nederland wel anders zijn. De hele vaderlandse pers zou over hem heen gevallen zijn met twijfels, verdachtmakingen en gejammer. Mark Rutte zou hem genegeerd hebben en waarschijnlijk zou hij meteen door de politie vastgezet worden voor verhoor, waarna de familie van het terroristentuig en allerlei goedmenschorganisaties, geholpen door publiciteitsgeile advocaten een aanklacht zouden hebben ingediend tegen deze man.

En natuurlijk zou ieder verband met de islam en de jihadistische sukkel en psychopaat door de hele goedmenschgemeente worden ontkend en zouden er vele opiniestukken verschijnen, waarin wordt uitgelegd hoe de onrechtvaardige behandeling door ‘de maatschappij’ en het gebrek aan kansen zouden hebben geleid tot zijn ‘radicalisering’.

Maar dit is Canada en de Mounties zijn geen geüniformeerde lafaards met ringen door hun neus en belachelijke kapsels.

Lees verder>>>
(h/t Vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Canada, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Eer of schande?

 1. Jean zegt:

  De foto van deze held heb ik al opgehangen bij ‘mijn’ helden.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Als Geert Wilders dezelfde heldendaad zou hebben verricht, zou hij al aan de hoogste boom zijn opgehangen, terwijl de terroristen nóg fanatieker zouden worden verwend!
  Ach, wat een walgelijk land is dit toch…

  Voor degenen die kotsmisselijk, moe, mat en depressief door al die ellende worden, voor degenen die niet tegen onrecht kunnen en die verlangen naar een vreedzaam bestaan zonder (geld)zorgen op deze schitterende planeet, heb ik hier een prachtige documentaire gevonden; ik heb er gisteren met bewondering naar gekeken en hij vormde een aangename afleiding.
  Hij is geschikt voor zowel gelovigen als niet-gelovigen:

  Like

  • Wachteres zegt:

   Prachtig, Tistochwat!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat,

   ik heb er al een stuk van gezien (op een geschikter moment bekijk ik het hele filmpje), en was aangenaam verrast door zóveel schoonheid! Je kunt er inderdaad op een ontspannen manier naar kijken.
   Twee dingen schoten me in gedachten bij het kijken:
   1. wat is de aarde in al haar schoonheid, met alles wat er leeft, prachtig geschapen!,
   en
   2. wat heeft de mensheid er een verschrikkelijke puinhoop van gemaakt!!
   Als je de beelden op TV ziet vanuit met name het Midden-Oosten, waar zoveel (door de mens) is verwoest, en je ziet dan deze prachtige beelden, dan kan het contrast bijna niet groter zijn!

   Bedankt dat u dit filmpje heeft gepost!

   Like

   • Maria zegt:

    het zijn alle maar dan alle religies die de mensheid al 1000den jaren elkaar laten uitmoorden 😦 niemand op aarde kent het werkelijke Goddelijke en dat is het Universum en niet die sprookjes dat de mens zelf schreef horror dan via religies!!!!

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Enkele artikelen eerder waren er vele reageerders + ikzelf, die minder uitgebreid ,t zelfde schreven.
  Dit artikel van D.G Neree beschrijft helemaal hoe het in NL er-aan-toe zou gaan.
  + 10 voor artikel.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jazeker: + 10. Maar aangezien de zaken dan zo liggen is de volgende vraag: Wàt ertegen te ondernemen?
   Want dit kan echt niet; die is een absoluut krankzinnige situatie.
   Windwens liet weten, mijn eerste J’ accuse aan de Eerste èn de Tweede Kamer te hebben gemaild. Overigens -uiteraard- zonder respons.
   Toch mag je je afvragen of iemand, van welke partij dan ook, er tenminste door aan het denken slaat.
   Ik geloof dat we ons moeten bezinnen op meer drampogingen naar buiten toe; dat is het enige, wat er op zit: Dóór blijven drammen, maar dan niet alleen onder elkaar…….

   Like

 4. bigljohn zegt:

  Canada heeft zijn zaakjes prima in orde, maar hier in Nederland…..Het lijkt er op dat het Nederlandse volk door een vorm van inteelt een gedeelte van zijn hersens niet meer normaal kan gebruiken. Wie gooit er nu zijn eigen ruiten in, en welke vogel bevuilt er nu zijn eigen nest ? Welnu, die rare zwaar gestoorde vogel heet Nederlander !Studeren en een masterdegree halen kunnen ze nog wel, maar hun hersens gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn, ho maar ! In psychiatrische inrichtingen zitten soms nog grotere denkers ! Een treffend voorbeeld haal ik nu eens aan van een 30 jaar geleden. Ik hoorde van een professor die als patient in zo’n psychiatrische inrichting zat. In 95% van de tijd was hij knettergek, maar er waren zeer spaarzame momenten dat hij opeens opbloeide, een betoog weggaf, zo intelligent en inspirerend, dat men zich afvroeg waarom deze man hier opgesloten zat. Maar midden in zijn betoog of vlak daarna zakte hij weer weg. In het dagelijkse leven lang voor zijn opname had hij een briljante geest, te benijden voor menig Nederlander !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Goed beschreven door D.G. Neree. Zo rolt dat in Nederland/Absurdistan. En dat voornamelijk door de invloed van de socialistische en goedmenskliek!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  GB moet nog veel meer betalen, Cameron wil er door onderhandelingen aan ontsnappen en hoopt dat Rutte meedoet. Geen kans:

  Rutte is, wat Europa betreft, het braafste jongetje uit de klas. Hij hoopt namelijk in de toekomst op een baan, net als Timmermans dat deed.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Julie doen het ook niet beter;ik heb hier de wetten van de Sharia over de muziek geplakt, door julie heel eenvoudig er uit gesmeten.Maar ik heb het hele ding bij Torra Yeshua, geplakt, en daar bij Ben Kok, was het welgebeleven. Willen julie werkelijk weten vraag het hem maar.Het heeft in Afghanistan als wet gefunctioneerd bij de Taliban toen ze daar heer en meester waren. Door G. W. Bush gestopt.

  Like

 8. Voor mij is het een held!En die moet je hier zoeken als een naald in een hooiberg!

  Like

 9. duinsnip zegt:

  Naar mijn weten hebben nederlanders altijd al een meerderheid van wegkijkers gehad. Voor de tweede wereldoorlog waren er al vele landverraders en miljoenen struisvogels. Het is nu echt niet anders en zelfs bij de EO maakt men programma’s waarin men moskeegangers knuffelt en de waarheid van het evangelie niet meer durft uit te dragen. Het spijt mij dit te moeten zeggen, ondanks de inzet van Wilders, maar politiek nog christelijk zie ik geen hoop meer voor Nederland.

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  Het gaat hier NIET om of het en “religieuze fanatiekeling is , maar het FEIT dat er TERREUR wordt gepleegd door een stel grapneukers. (Excuseer mijn grofheid) ….De militair die deze “grapneuker” een bal lood tussen de ogen heeft verkocht , had EXACT hetzelfde gedaan wanneer het een NON-Moslim terrorist was geweest. DAAR gaat het om….TERREUR . Ongeacht vanuit welke invalshoek of motivatie ….het IS en BLIJFT terreur wat bestreden MOET worden. DAT moet / moeten de regering(en) overal ter wereld eens gaan inzien.

  Like

  • Maria zegt:

   maar dit is nu net het punt!!! het zijn net de regeringen puppets on a string van de bankiers en Illuminatie elite die die oorlog afslachtingen willen op ons!!!! want zij zjjn weg met al ons geld en WETEN DAT HEN LYNCHPARTIJEN te wachten staan van het volk!!! dit is de clue in gans deze tragedie waar we op deze aarde leven, zo is het altijd al geweest vanaf ontstaan menselijk ras, de elite die domineerden en als de mens wat te slim en eigendom rijkdom had en begon na te denken daar waren al de oorlogen om ons uit te roeien, dit is die loop waar de mensheid al 6000j in leeft!!!!!
   die elite met hun inteelt lijn zijn ons niet zijn geen humans!!!!! zoek annunaki op daar vind je je antwoorden op dit sumerische tijd 6000j geleden ontstaan mens human kind!!!!
   de missing link zogezegd tussen neanderthaeler en mens is er niet, neanderthaeler is breeding van aliens… elite en humans zijn niet dezelfden!!! daarom is dit op aarde zo!!!!
   weinigen begrijpen of willen dit begrijpen de massa dan want die werd dom gemaakt door elite door god uit te vinden en onder angsten te domineren….

   Like

   • Maria zegt:

    correctie neanderthaeler is met alien DNA gecreëerd breeding zo ontstond het menselijk ras! daarom is er 98% DNA genetica gelijkheid tussen aapsoort neanderthaeler en mens!!! is te moeilijk om dat hier uit te leggen want dan heb ik platform nodig van uren en uren dagen zelfsI om dat uit te leggen en te bewijzen!!! DAAROM DE INTEELT TUSSEN DIE ELITE OM HUN BLOEDLIJNEN ZUIVER TE HOUDEN en daarom dat nooit iemand van de elite Illuminatie ooit aan de kant van de humans staan, neen zij zijn 1 hechte kliek die 2% versus 98 -% slaven op aarde, darom dat er 6000j niets kon verandert worden en nu ook niet… zij hebben nu eenmaal op alle vlakken controle over ons

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s