Nederland moet 642 miljoen euro extra dokken aan Brussel

Screenshot_10

(Door: Frank Verhoef)

Mark Rutte doet net alsof hij verrast is.

Nederland is een van de grootste nettobetalers van alle Europese lidstaten. En toch moeten we nog eens honderden miljoenen euro’s extra afdragen aan Brussel, alsof we een melkkoe zijn die op ieder moment aan de tepels kan worden getrokken om er wat uit te krijgen.

Het gaat om een bedrag van 642 miljoen extra over afgelopen jaar. 642 miljoen euro die we beter kunnen steken in, ik noem maar wat, Defensie, veiligheid (AIVD en politie) of het verlagen van de accijnzen op benzine en diesel. Het geld zouden we zelfs nog beter kunnen uitdelen in een loterij met gratis tickets voor iedere Nederlander dan dat we het storten naar Brussel.

De extra afdracht van Nederland heeft Brussel op een zeer gewiekste wijze geregeld. Logisch, want iemand moet toch het riante salaris (23.000 euro per maand) van de nieuwe vicevoorzitter van de Europese Commissie gaan betalen. Citaat:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, EUSSR, Krankzinnigheid, Nederland, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

74 reacties op Nederland moet 642 miljoen euro extra dokken aan Brussel

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 24 oktober 2014 om 13:00

   “Volgens de Financial Times krijgen landen waar de economie het sinds 1995 beter heeft gedaan dan eerder vermoed een naheffing, terwijl Duitsland en Frankrijk geld terugkrijgen. Waarop die herberekeningen op zijn gebaseerd en of er überhaupt met terugwerkende kracht een herverdeling mag komen, is niet helder.”

   Het wordt mij steeds helderder dat we binnenkort nóg meer geplunderd gaan worden.

   Like

 1. Tom Hendrix zegt:

  Nederland moet betalen? Gloeiende, nakende vinketering, WIJ de BURGERS komen hiervoor aan het opdraaien. En dat weet MARX RUTTE, verdomde goed. WIJ komen nooit meer van dat GEDROCHT EUSSR af, en onze kinderen en kleinkinderen zullen ONS vervloeken om de EUSSR. Maar nog bedankt som kiesvolk, om op de EUrofielen te stemmen van: VVD,CDA,PvdA en D66!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tom de groeten van je vriend.

   Like

   • Jean zegt:

    Rutte zal je Plukke, Samsom lacht zich Krom en Pechdrol kruipt als een blinde Mol diep in je Hol en heeft de grootste Lol…

    Like

  • Monalisa zegt:

   Tom je vergeet nog twee partijen.

   Nog twee verraders van de judassen van het christen dom.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Monalisa: 16.57. uur. Inderdaad, met deze twee partijen heb ik het ook gehad, beste Monalisa!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Roemer denkt?? dat kabinet wist van naheffing
    http://images0.tcdn.nl/binnenland/article23096824.ece/BINARY/q/roemer+anp1
    AMSTERDAM –
    SP-leider Emile Roemer denkt dat Nederland de Europese naheffing van 642 miljoen euro gewoon gaat betalen. Hij gelooft er ook niets van dat het kabinet hier niets van af wist.
    „Ik denk dat ze meer voor de bühne een aardig verhaal houden alsof ze zwaar verrast zijn”, zei Roemer zondag in het televisieprogramma Buitenhof. „Ik denk dat ze voor een groot deel echt wel wisten wat er aan zat te komen, dat ze misschien over de exacte hoogte wellicht een beetje zijn geschrokken. Maar dat ze naar buiten toe groots willen overkomen.”
    Roemer vindt dat eerst moet worden uitgezocht of het kabinet er onderuit kan komen. Wat hem betreft, wordt de lijn van de Britse premier David Cameron gevolgd. Die heeft openlijk gezegd dat hij weigert de naheffing op 1 december te betalen.

    Like

   • Roemer:stap eens in de wereld van de realisten:UIT de EU!Maar nee,dan mogen er [hij ziet die bui al hangen!]geen moslims meer onbeperkt binnen gelaten/gehaald worden!En daar mijnheer Roemer,zit hem nou net de kneep bij u en uw partij!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Yvonne van Cleef dank voor je uiteenzetting @ Monalisa

    Like

  • Jan zegt:

   GB moet nog meer dokken voor de riante salarissen van de non valeurs. De rekening die zij gepresenteerd krijgen ligt aanmerkelijk hoger, wat natuurlijk geen troost is.

   Furious Cameron warns Britain is closer to leaving the EU after Brussels ‘thumps’ UK with ‘appalling’ bill for an extra £1.7billion to prop up struggling European nations
   Britain’s membership of the European Union has been threatened by an ‘appalling’ demand for an extra £1.7billion for Brussels coffers, David Cameron warned today.
   In a furious rant against ‘technocrats and bureaucrats without a heart or a soul’, the Prime Minister insisted he would not write a cheque for the deadline of December 1.
   The European Commission issued the demand after using rules dating back to 1995 and finding Britain’s economy has grown faster than expected, so must pay a greater share to Brussels. To add insult to injury, France will receive a £790million rebate because its economy is struggling.

   He has formed alliances with the Netherlands, Malta, Italy and Greece – who all face bills worth millions – in an attempt to force a change of heart.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2805663/Brussels-asks-UK-cash-economy-s-doing-Cameron-fire-MPs-Brussels-demands-surcharge-France-gets-790m-rebate.html

   Gewoon niet betalen want een boeten kost 240 miljoen pond. Vervolgens deze niet betalen en opstappen.

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Rutte doet voorkomen alsof hij weer eens de patser gaat uithangen. Echter, hij heeft gene ene moer daar in Brussel in te brengen. Weet u nog; Het gaat steeds beter met onze economie. Alweer meer huizen verkocht, meer auto’s verkocht, en de consument gaat steeds meer uitgeven. Ja, uitgestelde aankopen, en alles via torenhoge hypotheken en krediet. Na verloop van tijd zal men andere berichten gaan horen…..Voedselbanken, arme bejaarden, steeds meer mensen in de schulden…..Wat wel waar is dat er sowieso een extra bezuinigingsronde er aan komt, en dat er alweer een nieuwe economische crisis er aan komt. Een voorbeeld; Bij ons aan de overkant zijn de buren hun huis (een zogenaamde middenstandswoning)aan het verbouwen. Een bouwbedrijf is er nu al zes weken bezig, afgewisseld en of samen met de tegelzetter, de elektricien, de loodgieter, en een glaszetter. En het huis lijkt nu van binnen een bouwval, men moet nu nog alles opbouwen. Als men bedenkt dat slechts EEN werkuur zo ongeveer €60,- kost….Ik schat dat men minstens een ton kwijt zal zijn. Die niet contant betaald zal kunnen worden. Misschien staat het huis na verloop van tijd wel te koop, omdat men zich dood gebouwd heeft in deze crisistijd ! Een kennis van ons is het (doodbouwen) ook al overkomen. Onze naaste buren vinden het ook al een rare zaak daar aan de overkant.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  En niet de Milliard € te vergeten die zo even van de EU in Brussel
  ter beschikking werd gesteld voor de bloeiende Ebola industrie !

  Like

 4. Joshua zegt:

  Smerige BOEVENBENDE,hun eigen salarissen opkrikken en alles wat de ouderen hebben verdiend en opgebouwd, stelen,met hufterige rot smoezen.
  Leve de vvd &co en eu.aan de galg met dat graaiende tuig.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Wat mij betreft kan Brussel met zijn hele EU de pot op.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  GB moet nog veel meer betalen, Cameron wil er door onderhandelingen aan ontsnappen en hoopt dat Rutte meedoet. Geen kans:

  Rutte is, wat Europa betreft, het braafste jongetje uit de klas. Hij hoopt namelijk in de toekomst op een baan, net als Timmermans dat deed.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Dijsselbloem zeer verrast over naheffing

  BRUSSEL –
  Minister Jeroen Dijsselbloem is „zeer onaangenaam verrast” over de forse naheffing die Nederland krijgt op de afdracht aan Brussel. Nederland heeft een naheffing gekregen van de Europese Commissie van 642 miljoen euro. De minister benadrukte dat het kabinet zich er niet zo maar bij neerlegt en uitzoekt waar het precies over gaat.
  Dijsselbloem zei dit vrijdag in Brussel, voorafgaand aan overleg. Hij gaf aan dat hij met een dergelijk bedrag geen rekening heeft gehouden in de begroting.
  Volgens Dijsselbloem gaat het om een reguliere naheffing op basis van een revisie van statistische bronnen. Dat gebeurt regelmatig, zei de minister.„Dat heeft tot nu toe alleen geleid tot kleine correcties, maar nu komt er ineens een groot bedrag uit. In die zin is dat zeer verrassend.”
  De minister sprak tegen dat de naheffing komt doordat er een nieuwe rekenmethode wordt gebruikt om de economie van een land in te schalen. De afdracht van een land aan de EU is een percentage van het bruto binnenlands product en omdat de Nederlandse economie groter is door de nieuwe rekenmethode stijgt ook de afdracht.
  Daar heeft Nederland al wel rekening mee gehouden voor volgende jaren. Dijsselbloem herhaalde dat er niet met terugwerkende kracht op basis van die nieuwe methode nog een toeslag komt. „Dat is ons steeds verzekerd.”

  Tja wat moeten we nu nog op zeggen stopen met die EU.
  de mensen staat het water aan de lippen lees de andere stukken.

  Like

 8. Petrossa zegt:

  tsja dat zag je mijlenver aankomen. Nederland kon zo ‘makkelijk’ onder de 3% komen daar valt vast nog meer te halen. Frankrijk niet dus daar geven ze dan wat geld aan. Braafste jongetje van de klas zijn is dom he.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Nederland opnieuw dokken aan dat tuig in Brussel dat van ons geld EIST? Laten ze daar in die stink-EU maar stenen en stokken door de ruiten van de EU-gebouwen smijten om dit zo te dokken! Of smijt ander brandbommen naar binnen daar ze ons gewoon straatarm maken! Ik HAAT die fucking EU en dat tuig steeds meer en meer en die stort eerdaags toch wel in!

  Like

 10. Harry zegt:

  Twitterde een VVD-er : ” het lijkt een straf voor goed presteren” , jezus christus , van wie dan ?
  Toch niet van dat zootje corrupte banenschuivers in den Haag , zeker ?
  En al helemaal niet van die landverrader van een Rutte ! En van de rest de VVD evenmin .
  Van de pvda hoef je ook helemaal NOOIT iets te verwachten , als je niet uit de hoek van de harige koppensnellers komt .

  Gaat het beter met de economie , ineens ?
  Ze hebben inmiddels IEDEREEN laten roepen dat het NU beter gaat , alleen ze hebben allemaal gelogen .
  In een poging een self fulfilling prophesy op te starten .
  En bij iedere leugenaar zijn er altijd wel een aantal die er in tuinen .
  Maar waar zijn de resultaten ???

  En dan dat geld .
  Onze regeringen hebben nooit zoveel moeite gehad met drugshandel , want handel is handel tenslotte. We gaan toch prat op onze koopmansgeest ?
  De enige ergernis was dat die drugsboeven geen belasting betalen .
  Nou was dat gedeeltelijk ondervangen door de coffeeshops te tolereren , maar die zullen ook best heel veel zwart doen .

  Maar , geld is geld .
  Vandaar dat sommige partijen ook de zwaardere drugs willen legaliseren ?
  Dat lijkt me ook de reden om de prostitutie te lijf te gaan .
  Als het maar geld oplevert wat men in de Haag dan weer lekker kan verbrassen , zal het hen aan hun aars oxideren wat er verder gebeurt .
  Zolang het hen maar niet aangewreven kan worden .

  En als ze niks betalen , dan opzouten .
  Dat geldt dan weer niet voor moslims , die ook alleen maar geld kosten .

  En dat geld naar Brussel ?
  Gewoon niet doen en maar kijken wat er van komt , laat die dictators daar lekker verrekken !
  Grenzen dicht , geitenn**kerbestand drastisch afbouwen naar nul en dan gaan we er weer wat van maken met z’n allen .
  En Gario ?
  Afrika , Ebola , Parachute !

  Like

 11. Cathja zegt:

  Gewoon weigeren te betalen! Poot stijf houden en laten voelen dat wij GEEN melkkoe zijn! Nederland gaat al gebukt onder enorm hoge kosten in verband met de massa-immigratie, opgelegd door Brussel (we mogen ze niet weigeren!), en dan nu ook nog eens een notaatje overhandigen met daarop het niet kinderachtige bedrag van 642 miljoen euro?
  Dat Rutte en Dijsselbloem ‘onaangenaam verrast’ zijn, daar moeten we maar doorheen kijken. Het is een spel. Laat de bevolking zien dat je onaangenaam verrast bent, zeg erbij dat je protest aantekent en wilt weten waarom deze naheffing opgelegd wordt, en dan maar hopen dat wij, de belastingbetalers, onze overheid niet zullen verwijten dat ze zonder protest iedere rekening uit Brussel betalen.
  Het is in feite precies hetzelfde spelletje wat Van Rompuy speelde. Nieuwe regels bedenken, en kijken of de burger het pikt. Krijgen we enorm veel kritiek, dan verzachten we de pijn van de nieuwe regels, en horen we niets dan hebben we weer een flinke stap gezet. Net zolang tot er geen weg terug meer is.
  Op dezelfde manier zie ik onze overheid doende met de naheffing die er nu aan zit te komen.
  Ik hoop dat ik ongelijk krijg.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “Nieuwe regels bedenken, en kijken of de burger het pikt.”

   En voor het ‘bedenken’ van die ‘nieuwe regels’ krijgen de dames en heren nog vorstelijk betaald ook!

   Like

 12. Harry zegt:

  En Rutte tekent weer bij het kruisje !
  Let maar op, een beetje gesputter voor de buhne , paar weken wachten tot het nieuws ingedaald is en storten maar !
  Haal de buikriem maar weer aan , nette belastingbetalers !
  Omdat de drugshandel en de prostitutie praktisch alles zwart doet moet U meer gaan betalen .
  Er wordt niet te hard over gemekkerd want die handel is grotendeels in moslimhanden .
  Je wilt ook geen ruzie met Diederik , tenslotte .
  De EU dievenbende schat een bedrag in en U mag betalen voor dat tuig !

  En Rutte ? Het zal hem allemaal een worst zijn , op naar Brussel !
  Hoe meer je nu betaalt hoe beter je positie straks .
  SMERIGE LANDVERRADER !

  Like

 13. Jean zegt:

  Europa kent 2 gesubsidieerde misdaden:
  1 die EU misdaadorganisatie
  2 die vreemdelinge industrie
  2 misdaadorganisaties waar zich de misdadigers decadent rijk mee maken.
  Als morgen verkiezingen zouden zijn dan kiezen veel burgers voor voortzetting van die 2 nefaste misdaadorganisaties die tot gevolg zullen hebben ‘heel Europa onder de dictatuur en censuur’.

  Like

 14. bobzelf zegt:

  whahahahahaha, en de crisis was achter de rug ,
  die lul van Dijsselbloem , weet ook weer nergens van ??
  Wat loopt die klootzak daar dan te doen voor euro 500.000 per jaar ?

  Of moet Nederland als grootste netto betaler ,alvast het grootste deel van het Ukraine gas ophoesten ??

  Putin spreekt net op de TV in DE VALDAI CLUB MEETING :

  UKRAINE BINNEN 6 JAAR LID VAN DE EU ZAL ZIJN ???

  Dat dat een droom zal blijken van “”DE CHOCOLADEKONING !!

  EN DAT DE USA :VOOR bILJOENEN , REGERINGEN HEEFT OMGEKOCHT !!!

  en als er landen zijn die niet !! willen luisteren naar ”DE NWO LEIDER !!!

  ze dus volop in de problemen kunnen/ zullen komen ,

  EN RUSLAND IS DUS 1 VAN DE LANDEN DIE ZULLEN BLIJVEN DWARSLIGGEN !!

  ALLE ISIS , GROEPEN INCL. ALLE AFLEIDINGEN ERVAN ZIJN OPGELEID EN BETAALD
  en volledig bewapend DOOR DE USA ,!!!!

  Dat is al begonnen in Afghanistan , met de Mujuhadjien , al Quaida , Taliban etc

  dus laten we als schoothondjes acher de USA aan blijven lopen

  Puttin en Rusland are THE EVIL IN THE WORLD , BY THE USA

  DEZE KANJER, DURFT DUS ALLES TE BENOEMEN, VANAF WIE DE SCHULD HEEFT AAN DE WERELD CRISIS

  en vertelt ook even nu direct op de TV , dat er andere mogelijkheden moeten komen dan alleen met de USA dan wel Petro dollar te betalen !!

  Vandaar al de sancties tegen Rusland !!

  De Usa moet begrijpen dat Rusland dus nooit zal buigen voor de USA !!

  natuurlijk doen de sancties zeer !!!

  maar wij zoeken dus aan de andere kant , omdat de EU een grote markt was ,maar die gaan we nu zo snel mogelijk verschuiven naar andere kanten van de wereld .

  Dat zal iedereen dus kunnen begrijpen !!

  UITERAARD ZAL DEZE PERSCONFERENTIE DUS NOOIT UITGEZONDEN WORDEN
  OP DE NEDERLANDSE TV

  gr. bob

  Like

  • Maria zegt:

   Bob my Hero!!!!
   wat lachen ze zich krom hé in het Oostblok buiten de EU, enne Rusland maar 1 haartje krenken??? huhahahahahahahahahaha wishfull thinking!!!! the future is over there.. hier EU en VS regelrechte ondergang!!!!!! komt ervan wanneer bevolkingen EU slaafs alles maar slikken dit brengen ze niet af hoor aan andere bevolkingen buiten de EU!!!! waanzin is dit waar zijn de kloten van de westerling in onze landen Rusland zelfs indien Putin zoiets zou flikken stormden 100duizenden dat kremlin binnen en lynchtent Putin en de rest zonder pardon, maar ja Putin doet dit zijn eigen volk niet aan!!! integendeel het BNP jaarlijks overschot Rusland = 36 miljard dollar overschot!!!!! hahahahah en hier???? hahahaha 800 miljard moet er opnieuw uit de burger geperst worden… WAANZIN TOTALE WAANZIN, de westerling stond erbij en keek ernaar!!!

   Like

   • Maria zegt:

    en Bob EU een grote markt???? wwhhoooeehahahahhaha met enkel 150 miljoen gasafnemers daar waar China en India samen 3 miljard mensen op aarde de Gazprom gas nu kunnen kopen, hahahahahahah de grap!!!! door sancties gaat iedere fruitteelt vleesindustrie export overkop!!!, wel DANK DE VS HIERVOOR EN DE IDIOTE EU, simpel vraagje nu? wat heeft de VS de EU te bieden??? alle industrie heeft de VS verkast naar lage loonlanden uit de EU, hahahahaha dus IEMAND vertel me ne keer de meerwaarde VS voor de EU???? hahahahah.
    Sorry blijf erin, het spijt me voor jullie maar geneukt dat ,jullie zijn door die EU En VS is ongezien!!!

    Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  som=stom.

  Like

  • Maar die onderbreken de onderhandelingen tenminste nog;Rutte sputtert alleen,en tekent dadelijk gewoon die cheque!

   Like

  • Sjaak zegt:

   Wachteres !
   Heb je het niet in de gaten ? De boerenlul Cameron wil goed weer
   spelen om dat in 6 maanden de nieuwe verkiezingen beginnen !
   Daar zal van Pat Condel noch wel een statement komen !
   Farage zal eveneens nu hij niet meer in Brussel zit om wille van
   zijn postje wat rond kwaken ! Langzaam spleit zich het tarwe van
   het graan !

   Like

   • Maria zegt:

    bijna juist enige reden van farage is om de UK uit de EU te halen dankzij dit zal het lukken en dan zijn de VS en UK weer 1 qua elite en dan met de islam beginnen zij aan de uitroeiing weserling!!!!

    Like

 16. Wachteres zegt:

  Dank aan alle mensen die op de pro-Europa partijen gestemd hebben.

  En helaas zijn dat ALLE PARTIJEN behalve de PVV.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 15.06. uur. Precies beste Wachteres. En dit stemvolk, deze STRUISVOGELS en ONNOZELEN blijven braaf: VVD,CDA,PvdA en Demonen 66 stemmen. Dit komt NOOIT GOED!

   Like

  • Maria zegt:

   wachteres NIEMAND van de EU bevolking heeft junckers verkozen, noch de fracties erin, die verkiezen zichzelf en met verraad van onze eigenpolitiek vanwege mega geilheid lonen daar.. die farce is nu klaar en duidelijk, verhofstad zit nog steeds in de fractie daar en heeft het voor het zeggen daar desondanks catastrofe oekraine !!!! braakneigingen had ik effectief toen ik verklootzak bezig hoorde gisteren nacht, dit is een regelrechte nachtmerrie!!!! niets is er verandert maar dan niets allen hebben dezelde postjes welliswaar stoelendans qua plaats maar is hetzelfde gebleven!!!! junckers werd gekozen door dezelfden die verhofstad en compagnie ervoor waren, (diepe zucht….)

   Like

 17. Tistochwat zegt:

  Ow, Rutte gaat het zeker weer tot op de bodem uitzoeken?
  Nou, dat is dan een hele geruststelling, maar niet heus.

  Wie o wie verlost ons van die nutteloze uitzuigersbende in Brussel, die ook alleen maar aan zichzelf denkt??!!!

  Die 642.000.000,00 kunnen beter besteed worden aan het welzijn van bejaarden in verzorgingstehuizen; elke keer als ik in zo’n gebouw kom, zie ik schrijnende voorbeelden van de ‘bezuinigingen’…

  Ach, wat valt er nog meer te zeggen over deze ‘afdracht’; de btw zal volgend jaar wel verhoogd worden naar 50 %.

  Like

  • Voorlopig hebben ze op de eerste levensbehoefte;water,al 100% belasting gezet!!Gore hellehonden!Ik kreeg een brief van het waterbedrijf met deze mededeling;en of ik maar even 60 euro wilde dokken voor deze nieuwe belasting,met terugwerkende kracht!Heel stiekem er door geduwd;en je hoort/leest er nergens iets over!

   Like

  • Jade zegt:

   Helemaal mee eens, wat mij betreft gaat er ook wat
   naar defensie, want we staan er weer voor als in 1939.

   Like

 18. windwens zegt:

  We hadden gisteren al uit die vuilnisbelt van de EU moeten stappen. De naheffing notabene voor zwartgeld dat is gemaakt door drugs en mensenhandel. Dat ook deze falende overheid gewoon laat gebeuren omdat het geld op lever 7 miljard drugs geld wat zo in de handen is gegleden bij de Marokkaanse onderwereld en daar moeten wij dan even aan mee betalen wat is dit allemaal voor onzin wederom is het de boys van Islam die hier aan het langste eind trekken. Ik zeg dus weer wat ik al jaren zeg geef de drugshandel vrij, legaliseer die hele handel want het is complete onzin dat iedereen verslaafd zal raken aan deze zooi, zie de getallen van alcohol die vele malen hoger liggen bij gebruikers en deze vorm van verslaving als je die er al van krijg is 100% meer schadelijk dan dat je een verslaving aan heroine krijg. Er wordt zoals ik al vaak mensen tracht te overtuigen veel geld aan verdiend waar wij als bevolking niets van terug zien. Het kost ons alleen geld, op hokken van de verkopers, het politie apparaat wat onderdruk staat om de handel op te sporen, de zorg die allerlei opvang moet realiseren om drugsverslaafde van de straat te houden door het gehele land. Terwijl waar de meeste slachtoffers vallen bij alcohol. Als men dit beleid omdat Opstelten het wil door wil zetten gaat het ons steeds meer geld kosten, deze seniele oude man moet al als eerste weg.Tevens de moordenaars die onder de drugs runners rond lopen die gewoon pillen in omloop brengen die mensen dood laten gaan, er wordt daar niets aangedaan omdat ze veel te lange lijnen moeten uitlopen om dit soort massamoordenaars op te sporen.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  De Brusselse graai en roversbende slaat weer toe, net nu Nederland moeizaam uit het dal kruipt
  slaan de EU criminelen weer hun slag !!!!
  Den Haag stomme onderknuppels zeg die graaiers rotzooi is einde vaarwel, STAP ER UIT !!!
  Laat ons Nederlanders niet beroven en bestelen door dat EU tuig !!
  Slappe Haagse hap……Landverraders !! Volksverlakkers !!

  Like

 20. koddebeier zegt:

  einde m/z eindelijk.

  Like

 21. En nog valt het kwartje niet bij de “heren”!Uit de Eu,vandaag nog,is het enige goede antwoord hier op!De Eu heeft nog nooit een sluitende begroting gehad en leest ons de les?????Maar ja,Rutte hoeft het niet te dokken;hij vindt wel weer iets om ons er voor op te laten draaien!

  Like

  • Maria zegt:

   welk kwartje moet er vallen bij hen lieve Yvonne de waanzinlonen die ze daar krijgen daar verraden ze ons mee case closed!!! zij zijn binnen rijk betalen geen belastingen alle onkosten van hun wordt ook nog eens op rekening van de burger gezet enz enz… dus waarom zouden zij hun luxe dan opgeven, wat interesseert hen dat wij ten onder gaan, zij zijnonschendbaar en schatrijk door de EU!!!

   Like

 22. Leo zegt:

  HUP zei me Simmetje…. daar gaat ie nog een keer ……..

  Inleveruhh…. Doorlaupe…….Muil hauhe…..

  Wedden dat jullie gewoon zonder ouwehoeren betalen ??!!
  Zeker weten !!

  Ha ha ha ha …….

  Groeten, Mark

  Like

 23. DonnaDolce zegt:

  Mooi excuus om de belastingen weer te verhogen…..let maar op…

  Like

 24. Al die harde werkers word “gestraf” , EU soek ook meer geld by die UK OMDAT dit goed met hulle gaan. Strange logics. Henrietta van Zuid Afrika

  Like

 25. Monalisa zegt:

  Hier hebben we nog zo’n zakken vuller.

  Like

 26. Jean zegt:

  Hebben jullie het ook gezien?
  E.T. gaat op pensioen en om toch een beetje indruk op te wekken bij zijn kleinkinderen (want van de Europese burgers is dat zero) neemt hij ze mee op de foto.
  Binnen enkele jaren als die kleinkinderen beseffen wat die huichelaar Europ heeft aangedaan dan zullen ze hem haten, wij doen dat nu al.
  Ik zou dadelijk van naam vranderen moest ik nu door het leven gaan als ene van de bende vanRAMPay.

  Like

 27. OphEUffen zegt:

  Verhoudingsgewijs betaald Nederland het meest. Nog meer dan Groot-Britanie. IK ben niet eens meer verrast. Ik heb mijn nick-name niet voor niets tenslotte. Nederland dient met terugwerkende kracht uit de EU te treden of de Brusselse giffabriek dient tot de laatste steen te worden afgebroken. Maar alle Eurofielen wens ik het van harte toe. Daarnaast erg verstandig van de EU meyt name de al zeer EU kritische landen NL en UK aan te pakken. En waarom? Omdat ons BNP is gegroeid vanwege het meetellen van inkomsten uit misdaad. (Wordt daar tegenwoordig dan belasting over betaald? Om deze reden, kunstmatige stijging van ons BNP, betalen we ook weer vele miljoenen extra aan OS omdat dit ook een percentage van ons BNP is. We zijn een dom en laf volk met nog dommere en laffere politici. Leuker kan ik het niet maken.

  Like

 28. OphEUffen zegt:

  Reken maar dat de cheque al ondertekend is. Geert, kom er maar in.

  Like

 29. Als ze verrast zijn, zijn ze incompetent of worden ze besodemieterd. Als ze eigenlijk niet verrast zijn, bedriegen ze hun eigen volk. Kortom, ze deugen in geen geval.

  Like

 30. OphEUffen zegt:

  Mind you, voor dit soort beleid heeft die corrupte Brusselse dievenbende een Nobelprijs voor de Vrede voor gekregen. Als ik niet beter wist zou ik denken dat ik stapelgek geworden was.

  Like

  • Maria zegt:

   dat is om door te slaan hé, een nobel prijs voor de EU??? nobelprijs voor zakken vullen ja!!!! de onbeschaamdheid hierin en westerlingen,pikken het want gaat morgen dewesterling met miljoenen op,straat,komen hiertegen??? NEEN NEEN en nog eens NEEN

   Like

 31. Joshua zegt:

  Zou die mooie neus niet tussen zijn oren willen rammen?
  Ik wel, met genoegen.

  Like

 32. maria zegt:

  waar blijft ons politiek den haag schijtbroeken zijn ze allemaal.!!!!!!!!!!!!
  EEN GROTE BEK IN EEN LEGE STRAAT……..en dan nog wat,het was een bijeenkomst [klimaat]
  wat doet een groot bedrag als 642 miljoen op deze bijeenkomst?

  Like

 33. Jan zegt:

  Forse naheffing tot 700 euro voor 6 miljoen Nederlanders
  Onderliggende oorzaak van de forse naheffing is dat de algemene heffingskorting en de arbeidskorting op wens van de PvdA sinds dit jaar inkomensgerelateerd zijn. Hoe hoger het inkomen, hoe lager de belastingkorting.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3779395/2014/10/30/Forse-naheffing-tot-700-euro-voor-6-miljoen-Nederlanders.dhtml

  Werken is zinloos.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Jan ik ben al gestopt.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Zuigen, bitch!
   http://www.vrijspreker.nl/wp/wp-content/media/2014/10/80px-Mark_Rutte-1.jpg De EU verraste Nederland onlangs met een “naheffing” van 642 miljoen euro. De EU ontpopt zich steeds meer als pooier van de lidstaten.

   Iedereen verbaasd, zogenaamd. Toch kon je het zien aankomen. De begroting voor de EU bestaat namelijk uit drie delen: afdrachten in de vorm van douane-heffingen en landbouwsubsidies, een percentage van de BTW-inkomsten van de lidstaten en een percentage van het nationaal inkomen.

   Eerder dit jaar liet de EU weten dat lidstaten voortaan ook opbrengsten van prostitutie en drugshandel mee moeten tellen bij het bepalen van het binnenlandse inkomen.

   De naheffing van 642 miljoen heeft daarmee volgens de EU overigens niets te maken. Er is sprake van een verbetering van de berekeningsmethode van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

   De naheffing is dus het gevolg van een toegenomen binnenlands product zonder rekening te houden met de nieuwe regels voor het meetellen van de opbrengsten van prostitutie en drugs. Als dat zo is betekent het alleen maar dat de naheffing over de waarde van betaalde sex en narcotica nog komt. Bovenop het bedrag van 642 miljoen dus.

   Het voelt toch een beetje raar aan, de EU die een lidstaat vertelt dat deze het geld op straat (lees: in de wietkassen en achter de ramen) laat liggen. Net een pooier die zijn bitch de les leest: “Jij kunt veel meer geld maken, bitch! Harder pezen.”

   De bitches van de EU zijn geen vrouwen, maar de politici van de lidstaten, die de bevolking van hun land meer geld op moeten laten brengen (lees: uitpezen). Wie had dat gedacht bij de oprichting van de Europese Economische Gemeenschap (EEG) in 1957, dat het Europese ideaal tot een dergelijke obscene politieke praktijk zou leiden?

   Paul Verhaegh

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s