Waarom de Jihad ‘aanpak’ van dit kabinet faalt

Screenshot_12

(Door: Ron Doherty)

 Op 27 augustus dit jaar presenteerde het kabinet ‘Actieprogramma integrale aanpak jihadisme’. Een plan van aanpak in 38 punten. Het is opgedeeld in bestaand, nieuw en versterkend beleid dat de overheid zal in-/doorvoeren ter bestrijding van het gevaar. Wie het goed leest en tot zich door laat dringen beseft dat het kabinet met lege handen staat, geconfronteerd met het relatief nieuwe fenomeen dat jihad(ganger) heet. In Nederland woonachtige mensen die huis en haard verlaten om te strijden voor de oprichting van een kalifaat. Dit fenomeen stelt ons voor belangrijke vraagstukken, onderwerpen waar vaak maar al te graag voor weggekeken wordt. De vrijheid van meningsuiting, het recht te geloven, de invloed van cultuur en religie, de multiculturele samenleving en de relevantie van politieke ideologieën.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, Jihad, Naïviteit, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Waarom de Jihad ‘aanpak’ van dit kabinet faalt

 1. janfreak zegt:

  De enige juist aanpak is terugkerende Jihadisten niet meer tot te laten in ons land. Deze figuren zijn er toch alleen maar op uit hier aanslagen te gaan plegen met het doel onze samenleving te ontwrichten. Die kans moet je ze gewoon niet geven, laten ze maar lerug gaan naar hun zaligmakende kalifaat.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Onze overheid is gruwelijk fout bezig, door hun buitengewoon slappe houding ten opzichte van ernstige bedreiging! Hoe stom en naïef ben je door te denken dat ‘spijtoptanten’ zich hier bij goede begeleiding ‘netjes’ gaan gedragen? En waarom valt hen een ‘warm onthaal’ ten deel als ze terugkeren uit oorlogsgebied?
  Verbiedt hen nog ooit één voet op Nederlandse bodem te zetten! Wij willen geen jihadisten in ons land! Wat kan mij het schelen of ‘vrijheid van godsdienst’ gewaarborgd is in Nederland? Lieden die ons vrije westen de oorlog hebben verklaard, hebben geen rechten meer. Vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting en vrijheid van politieke keuze behoort alleen hén toe die de waarden en normen in ons land respecteren. Moslims respecteren die niet. Het is daarom onterecht als ze wel de lusten, maar niet de lasten van ons land willen incasseren!
  Dus: je wilt naar het Midden-Oosten om daar te vechten? Okee, maar je komt er hier NOOIT meer in! Je uitkering wordt stopgezet, je Nederlanderschap wordt afgenomen, en alle rechten komen te vervallen.
  Dit is het enige wat ze echt begrijpen.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Kan ook dit een oorzaak zijn?

  Ministerie van Justitie en Veiligheid is één corrupte bende
  by E.J. Bron


  Ik geloof bij EJ Bron zit en troyaanse paard of hij is zelf niet Kosher.
  Ik wordt zodra ik in de buurt van de waarheid komt sofort er uit gekiepert.
  Ik heb gezegd dat onze justiciere systeem stamt nog uit de Code Napoleon zelf uit de Franse revolutie, met hun vele vergissingen, en Dreyfus affairen.Het heeft in Frankrijk nooit gefunctioneerd waar zal het dan wel bij ons Functioneren?

  Like

 4. Sjaak zegt:

  2 MINUTEN NAAR GEERT LUISTEREN EN HET OMZETTEN
  VUILE GORE LINKSE VADERLANDVERKWANSELAARS !!!!!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De Nederlandse overheid maakt alleen maar fouten, hun hersen zitten op een plek waar normale mensen op zitten !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s