“Dood aan de islam”

Screenshot_11

(Door: Prof. Pinto)

Politieman Nico G., docent bij regio Rotterdam-Rijnmond, schreef op Facebook: “Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de islam!” . De politie beraadt zich op disciplinaire en strafrechtelijke maatregelen tegen de goede man ‘die zich laatdunkend over de islam en moslims heeft uitgelaten’, las ik als reactie. Lees ik de reactie van de politie wel goed? De twee eerste zinnen van Nico bevatten niets dat je als laatdunkend over de islam of de moslims kunt noemen. In de derde zin roept Nico ‘dood aan de islam!’. Let wel, dood aan de islam, een religie, niet aan de moslims.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Dood aan de islam”

 1. Jean zegt:

  Weer een man waar enorm respect voor aanwezig is, chapeau meneer de agent.
  Die smeerlapperij MOET uitgeroeid worden.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Het valt me steeds meer op dat Nederlanders geen rechten schijnen te hebben iets te over de islam te zeggen. Zodra er een negatieve dan wel correctieve aandacht wordt geuit over bloedige uitvoeringszaken gepleegd door de gelovigen van de islam valt de overheid in al zijn geledingen over de “dader”. Zweden gaat daar al een wet voor aannemen.

  Ik hoop zo dat er nog veel meer mensen wakker worden dat we door de meeste politieke partijen belazerd worden, lid of niet (er zijn trouwens niet eens veel mensen meer partijlid) de baantjesjagers gaan gewoon naar eigen belang hun gang en vinden het stemvee alleen maar belangrijk voor hun eigen portemonnee.

  Er steeds meer geroepen om (gewapend) verzet. Dit kan niet langer goed gaan, maar misschien wil de rode politiek dat wel, de EU zit toch inmiddels boordevol schulden.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Wat ik nog even melden wil is dat die prof Pinto een echte kanjer is in mijn ogen dan.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dood aan de Islam is gemakkelijker dan je denk, Nuke Mekkah en Allah heeft geen huis meer adres:” Mekkah ,Kaaba.Saudi Arbie.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Als deze politieman vervolgd wordt, dan dient ook de RODE FASCIST RIESSEN te worden vervolgd WEGENS HAATZAAIEN tegen de PVV kiezers, en de oproep tot moord op Wilders. Maar wedden dat de D66 OM, en RECHTSPRAAK daar niet aan begint.

  Like

 6. Dood aan de islam?Nee hoor,in Gouda bouwen ze nu een mega moskee!Man,wat heeft die agent toch een groot gelijk!

  Like

  • Jean zegt:

   Yvonne,
   Islam staat voor barbaars geweld, kindermisbruik, vrouwen verkrachten, onthoofdingen, massa moorden, ophangingen, stenigingen, kruisigingen en verminken met zware zuren.
   Iedere Nederlander en Vlaming die dergelijke barbarij financieel steunt of beschermd is medeschuldig aan deze gruwelijke misdaden en moet dus veroordeeld worden tot levenslange opsluiting.
   Die barbaarse smeerlapperij moet verboden worden in onze beschaving.

   Like

 7. Maria zegt:

  NUKEN DAT MIDDEN OOSTEN en de rest hier samen met de politiek op volkstribunalen veroordelen tot de doodstraf vanwege verraden van eigen land natie volk alles!!!!

  Like

 8. johannes zegt:

  de islam ? weg met die rotzooi vieze vuile rotzooi is het en niks anders weg met die pokkebende,
  oprotte met die gore tering zooi,geen stront god of andere allah’s in ons land ,weg met die teringzooi opsodemieteren.nog maals weg met die vervloekte rotzooi

  Like

 9. Piet zegt:

  Weg met die vuile tering islam dood aan die kut van Mohamed

  Like

  • “De politie beraadt zich op disciplinaire maatregelen?????Angst of landverradersmentaliteit?Politie;je beste vriend????Dat was ooit zo,toen geluk nog heel gewoon was!Maar heden ten dagen???Uit die hoek moeten we dus geen hulp verwachten;integendeel zelfs!

   Like

 10. pjoter zegt:

  allemaal terug sturen naar hun geliefde land en n. bommen uitproberen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s