GB: Taxibedrijf stuurt op verzoek blanke chauffeur

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit angst voor radicale islamieten en mogelijke verkrachters vragen steeds meer Britse klanten blanke chauffeurs aan bij taxibedrijven. Chauffeurs uit Arabische en Aziatische landen zijn niet gewild.

Een taxibedrijf in de Noord-Engelse regio Rochdale stuurt zijn klanten op verzoek Britse, blanke chauffeurs. De vraag zou de laatste tijd uit angst voor Britse radicale islamieten zijn toegenomen, zei de chef van Car 2000, Stephen Campbell. “Wij maken hier geen reclame voor, maar wanneer men belt en vraagt ´Kan ik een blanke chauffeur krijgen?´, dan zullen wij eentje ter beschikking stellen.”

De mensen zouden meestal om “autochtone” chauffeurs vragen en daarmee blanken bedoelen, zei Campbell, terwijl al zijn chauffeurs in de regio geboren zijn. Hij zou het niet eens zijn met deze verzoeken, maar als hij er niet op in zou gaan, zou hij klanten kwijtraken. Tegen de “Guardian” zei Campbell dat het om ongeveer 60 aanvragen per week zou gaan. Ook chauffeurs met Aziatische wortels zouden niet worden geaccepteerd. Twee andere taxibedrijven in de regio zouden intussen alleen nog maar blanke chauffeurs aannemen.

De wens naar chauffeurs met een blanke huidskleur zou in 2012 tijdens het misbruikschandaal in Rochdale zijn ontstaan, toen negen mannen [moslims!] uit Pakistan, Afghanistan en andere Aziatische landen tot lange gevangenisstraffen waren veroordeeld. Tijdens het proces ging het in totaal om 47 meisjes als slachtoffers, allemaal met een blanke huidskleur. Twee van de daders waren daarvoor in dienst geweest van een bedrijf dat door Car 2000 werd overgenomen.

Mark Widdup, die in het regionale bestuur verantwoordelijk is voor economie en milieu, zei dat de zaak door rechtsdeskundigen onderzocht werd.

Blanke vrouwen gelden als waardeloos

Het misbruikschandaal heeft diepe sporen in de samenleving achtergelaten. De details van het proces waren schokkend. De meisjes – de jongste van hen was amper 13 jaar oud – werden tot seks gedwongen, zogenaamd als tegenprestatie voor levensmiddelen, geld, drugs en alcohol.

Bij het onderzoek naar het schandaal speelde de afkomst van de daders zowel als die van de slachtoffers een wezenlijke rol. Zo zouden niet alleen de autoriteiten werkeloos hebben toegekeken – uit angst voor beschuldigingen van racisme. Ook de vooroordelen over blanke vrouwen door mannen met wortels uit [islamitische!] Arabische en Aziatische landen werden gethematiseerd.

In werkelijkheid was Rochdale niet het enige geval. Al in het jaar 2010 werden vijf Pakistani in Rotherham door een rechtbank veroordeeld meerdere meisjes vanaf de leeftijd van 12 jaar verkracht te hebben. In deze zaak bleek dat meerdere jaren lang bijna 1400 kinderen en teenagers het slachtoffer waren geworden van een bende.

Tijdens het schandaal had o.a. een vooraanstaand lid van de islamitische gemeenschap de BBC verteld dat er een “probleem” met Pakistaanse mannen zou bestaan, die “blanke vrouwen als waardeloos” zouden beschouwen. Daarom gingen de mannen er van uit dat ze hen zouden mogen misbruiken. Tegelijkertijd hadden Britse onderzoekers erop gewezen dat er ook in de Aziatische gemeenschap sprake was van deze vooroordelen tegen blanke vrouwen.

Veel van de meisjes zouden bovendien afkomstig zijn uit sociale instellingen. Rochdale en de regio rondom Rotherham gelden als relatief arme landstreken in het noorden van Engeland. Intussen gebruikt de rechts gerichte partij UKIP de thema´s immigratie en seksueel misbruik in haar verkiezingscampagne. Na de schandalen zou het ook al tot racistische overvallen en aanvallen – deels zelfs met messen – op taxichauffeurs zijn gekomen.

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op GB: Taxibedrijf stuurt op verzoek blanke chauffeur

 1. Logisch. De multikul is failliet, alleen we zitten nog wel met de rotzooi. Eigenlijk moet de linkse kerk (vvd en cda zijn ook lid) gedwongen worden zijn eigen troep op te ruimen. Misschien kunnen ze dan zelf ook wegblijven, de landverraders.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  WAAROM ZO VERWONDERT ?
  DEZE TAPIJTVRETER WACHT
  EROP ZIJN LAATSTE RIT TE
  KRIJGEN OM NAAR ZIJN
  72 MAAGDEN TE KOMEN !

  Like

 3. Maria zegt:

  In België net hetzelfde was vandaag op het nieuws dan kwamen ze met racisme af en dan godverdomme blanken die het opnemen voor de islam en zwarte chauffeur (volgens mij socialisten)!!! ik stap ook niet meer met een moslim in een taxi, meerdere malen maakte ik persoonlijk mee dat die moslim chauffeur begon te vragen naar mijn gsm nr, ongepaste opmerkingen ed… toen ik hier klacht wou tegen indienen ging dat niet!!! ben toch niet gek als blonde met blauwe ogen in een taxi te stappen waar een zwarte of moslim inzit, ZE VALLEN JE LASTIG!!! in brussel onlangs was uitgekomen dat zo een moslim taxi chauffeur blanke vrouwen verkrachtte en aanrandde in zijn taxi, maar ja dat mag hé, is niet voor niets dat mensen weigeren om met een kleurling in een taxi te stappen!!!! kan ze niet meer rieken of zien die vreemden hier heeft NIETS MET RACISME TE MAKEN !!!!! maar met verdediging van mijn eigen identiteit en lastig vallen van mij als blonde hier bekijk deze reportage Femme de la rue met verborgen camera gemaakt in Brussel , wel ik- maak dit ook mee als ik in de steden rondloop en islam barbaren tegenkom, maar dat mag hé islamieten mogen ons lastig vallen en wij mogen niets doen om ze te mijden of te verdedigen!!!

  BEKIJK WAT MOSLIMS MOGEN DOEN!!! EN ER ONGESTRAFT MEE WEGKOMEN

  Femme De La Rue (Nederlands gesproken)

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Spijtig genoeg komt dit ook op de kop terecht van die niet-moslim Aziaten die zich netjes geïntegreerd hebben in de UK, waaronder Hindoes, Parsis, Boeddhisten of Jains. Maar ja, dat komt er dus van, je kan van iemand zijn gezicht niet aflezen of hij al dan niet moslim is. Natuurlijk gaat dit weer geen aanleiding vormen om eens te gaan nadenken over het feit dat de Islam niet integreerbaar is. Boetes uitschrijven en mensen voor racisme de bak indraaien zal wel weer DE oplossing bij uitstek gaan worden van het probleem.

  Maar ik denk van niet. Ik noem zoiets dweilen met de kraan open.

  Like

 5. IFF zegt:

  Kijk eens aan. Hetzelfde doet zich voor in België waar het links roedel hulp en moord schreeuwt omdat ook daar burgers het wagen om het vege lijf te vrijwaren van aanvallen door wilden honden. Ik meen te weten dat een zeer jonge vrouw voor het leven half blind is geslagen omdat zo’n bruut afweerde die haar wou belagen.

  Like

 6. Jean zegt:

  Het verstand komt met de jaren. Gelukkig maar.
  Ik zou nooit in een taxi stappen als er achter het stuur ‘genen van bij ons’ zou zitten. Puur voor de eigen veiligheid.
  Is dat racistisch? Uiteraard niet.

  Like

 7. riet-1 zegt:

  Dad had beter niet in de kranten kunnen staan want Brussel gaat het verbieden en alle “goedgelovigen” incluis “iessssssss dissscriminasie..”….Mark my words !!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik kan me zeer goed voorstellen dat men in GB totaal geen vertrouwen meer heeft in Arabische en Aziatische taxichauffeurs. Ik zou ook weigeren in te stappen bij taxichauffeurs van bovengenoemde afkomst. Dat is geen discriminatie, dat hebben ze met hun wangedrag zélf veroorzaakt. Als je in een westers land niet weet wat daar de normen en waarden zijn, óf je weet het donders goed maar je doet net alsof je gek bent, en je misdraagt je, dan komt er vanzelf een moment dat niemand meer bij je in de auto wil stappen. Je oogst wat je hebt gezaaid!
  Ik hoop dat geen enkele Arabier of Aziaat nog werk kan vinden in de taxibranche. En laten ze ook maar niet op lijnbussen gaan zitten, want ook daar vandaan komen met regelmaat verhalen die niet pluis zijn.
  Het állerbeste zou zijn als ze terug keren naar de landen van herkomst. Dáár is hun plek, en niet binnen Europa!

  Like

  • D.DAY zegt:

   Cathja, helemaal mee eens. En dit vind ik al jaren. De moslims maken van onze Westerse samenleving een chaos en niemand van de beleidsmakers durft een mond open te doen. De taxibranche in de grote steden in Nederland is ook al overgenomen door moslims. Sindsdien is er chaos in de branche ontstaan. En zo kunnen we wel een hele rij van criminaliteit en geweld opnoemen die gepleegd worden door onze “fijne nieuwe medelanders”. Wat een “verrijking” gvd.

   Like

   • Maria zegt:

    wat je opmerkt nu… ik vind dat zeer raar idd dat een 10tal jaar nu de islamieten de taxiwereld hebben overgenomen… zoals ze alles overnemen hier, en welk geld van uitkeringen die ze verkrijgen van links en hun leningen bij saudi banken waar ze geen rente op moeten betalen, al die moslims hebben een eigen huis gekocht kopen heeldere straten en wijken op…. terwijl blanken dit niet of amper kunnen nog een huis kopen laat staan een lening te verkrijgen voor een huis, je moet minimum 1 derde zelf geld hebben om dat huis te kopen en tegen je het afbetaald hebt heb je tussen de 30-50% interesten erop betaald!!

    Like

 9. treintrien zegt:

  Een oplossing zou kunnen zijn het verplichten van taxichauffeurs om hulphonden mee te nemen (op de bus ook wel een idee eigenlijk).
  Ik denk dat je een hoop van het échte tuig zo al uit de taxi houdt.

  Was er niet een tijd geleden ook al zoiets met een BBC-presentatrice die om een blanke taxichauffeur had gevraagd en toen ontslagen werd bij de BBC?

  Like

 10. luckybee zegt:

  Dat verbaasd mij absoluut niet. En zo lang de Commonwealth bestaat zal het in Brittanie nog erger worden.Ondanks Pat Condel en Nigel Farrage

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Je hebt niet altijd de keuze, hè: Bij ons in Alkmaar ZIJN het praktisch allemaal allochtonen tegenwoordig, die taxichauffeurs.
  Nou moet er heel eerlijk aan toevoegen, dat ik zelf tot op heden niets bedenkelijks heb meegemaakt met die lui en zelfs wordt het wel eens tijd dat ik hier met een tegenovergestelde ervaring voor de draad kom:
  (En niet allemaal tegelijk over me heen vallen: Het is nou eenmaal een waargebeurde geschiedenis.)
  Zo’n vijf jaar geleden liep ik een zware verkoudheid op, die overging in een luchtweginfectie.
  De hel dag al benauwd gehad, maar toen ’s avonds mijn zoon onbekommerd de deur uitgegaan was -jonge jongen, hè- werd het helemáál erg. Na zevenen ’s avonds, dús de huisartsenpost gebeld. In Alkmaar Noord. “Komt U maar hierheen.” Ja, fijn. Hoe? Taxi gebeld. De chauffeur -allochtoon dus- schrok duidelijk van hoe ik er aan toe was. Ongeveer halverwege zei hij, timide, maar duidelijk accentuerend: “Ik ga nu iets harder rijden, als U het goed vindt.”
  Ik geloof wel, dat ik iets antwoordde van “Doe wat U wilt; ik ga dood….” of zoiets. Enfin, op de plaats van bestemming aangekomen zei hij opeens gedecideerd: “Zo, ik ga nu met U mee naar binnen en ik ga niet weg vóór er één dokter is…..”
  En sterker: Dat dééd hij.
  Ik weet heus wel: Het ligt niet in de lijn van onze ervaringen in het algemeen, maar het is nu eenmaal waar gebeurd.
  Natuurlijk hoeft die man niet per sé een Marokkaan geweest te zijn; ik kreeg zomaar de indruk dat het een Turk was……

  Like

  • treintrien zegt:

   Klopt Theresa:
   Ik blijf er ook bij, dat de islam kut is, maar niet iedere moslim óók een rotzak is:)

   Like

   • Maria zegt:

    sorry ik deel die mening NIET want als het tot open oorlog komt keren ze allen tegen ons ook die zogezegde lieve meneer die theresa helpte… dat zijn de ergsten !!!!!!

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Zelf heb ik de ervaring dat je je kan vergissen, soms. Ik weet bijvoorbeeld dat veel Bulgaren er op het eerste zicht uit zien alsof ze Turken zijn, om nu één voorbeeld te noemen ! Zoiets kan je bijvoorbeeld ook denken van Armeniërs, en zo.

   Anderzijds is het wel zo dat elk individu zijn eigen vergif kiest, bij wijze van spreken. Je hebt mensen die zich liever als individuen gedragen, en aan de andere kant heb je mensen die zichzelf graag willen zien als niet meer dan een radertje in een groter geheel, bv. totalitaire doctrine of puriteinse godsdienst.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s