Harde, maar effectieve maatregelen tegen immigratie

Screenshot_5

(Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

* Veel meer hulp ter plaatse voor de op dit moment uit hun thuislanden verdreven Midden-Oostenvluchtelingen in Libanon, in Jordanië en in Turkije, zodat deze helemaal geen heil zien in het verder trekken naar de EU.

* Wapenhulp aan de Koerden om IS terug te dringen.

* Groots opgezette afschrikwekkende propaganda in de landen van herkomst van de migranten om hen te overtuigen van de zinloosheid van een immigratie in Europa.

* Consequente uitzetting van alle afgewezen asielzoekers als ze betrapt worden bij delicten zoals drugshandel of ondersteuning van terroristische organisaties.

* Ook uitzetting van al opgenomen asielzoekers als ze betrapt worden bij delicten zoals drugshandel of ondersteuning van terroristische organisaties.

* Slechts een tijdelijke verblijfsvergunning voor oorlogsvluchtelingen, zodat zij na een – hopelijk – einde van de oorlog en de terreur weer naar hun thuisland kunnen terugkeren. Dat zou het altijd levenslang uitgesproken asielrecht vervangen (dit zinnige voorstel heeft de sociaaldemocratische regering van Denemarken gedaan).

* Het stopzetten van alle Europese ontwikkelingshulp en handelsversoepelingen voor die landen die weigeren uitgezette asielzoekers op te nemen.

* Radicale verlaging van de sociale uitkeringen voor asielzoekers in het noorden en midden van Europa (asielzoekers in Oostenrijk die zich voorgedaan hebben als jongeren krijgen bijvoorbeeld € 2300,- per maand).

* Onmiddellijke uitzetting van alle islamitische imams en godsdienstleraren die op de een of andere wijze thesen verbreiden die in strijd zijn met de fundamentele Europese rechten en de grondwet van de desbetreffende landen: bijvoorbeeld wat betreft de gelijkberechtiging van man en vrouw; wat betreft het recht om een religie te verlaten; wat betreft de scheiding tussen religie en staat; wat betreft antisemitisme.

* Het allerbelangrijkste is de omgang met al die migranten die legaal in Europa mogen blijven; voor deze mensen moet er een intensief taalprogramma evenals een cultureel en waarden georiënteerd Europeaniseringsprogramma bestaan. Daarbij zou men zich moeten houden aan het voorbeeld van de VS gedurende de grootste immigratiegolf in hun geschiedenis (van de 19e eeuw tot ongeveer 1960): destijds werd daar iedere immigrant in intensieve cusrsussen veramerikaniseerd. Aan immigranten werd niet alleen de Engelse taal geleerd, maar aan hen werden ook de belangrijkste Amerikaanse waarden doorgegeven, zoals de veelzijdige dimensies van de vrijheid en de mensenrechten.

Wie nog steeds gelooft in plaats van met zulke maatregelen deze historische uitdaging door wegkijken of zelfs multiculti-gezwets kan beantwoorden, is een doodgraver van Europa en al haar waarden. Of hij provoceert dat over enkele jaren ook Europa die – onverkwikkelijke – methodes tegen illegale immigranten moet toepassen die in Australië en Israël al langer worden gepraktiseerd: hun blijvende internering, omdat men alleen op deze manier andere migranten kan afschrikken.

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Auteur: Andreas Unterberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Harde, maar effectieve maatregelen tegen immigratie

 1. bigljohn zegt:

  De hierboven beschreven denkbeelden zijn welliswaar goedbedoeld, maar in feite in de tijd onwerkbaar. Lapmiddelen ! De enige oplossing die echt werkt is, dat alle Islamieten voorgoed dienen te verdwijnen uit de westerse wereld. Alle andere oplossingen zijn schijnoplossingen die niets aan het pure Islam probleem zullen veranderen, en tot resultaat zullen leiden dat vroeg of laat de Islamisatie van de totale westerse wereld TOCH een feit zal zijn. Het is niet meer en minder dan uitstel van executie. Vergelijk het met een rotte kies die je hebt, en je de keus tussen aspirientjes slikken, of naar de tandarts gaan. Die aspirientjes zullen tijdelijk werken, maar op de lange duur word de pijn zo hevig dat je uit pure nood toch naar de tandarts zult moeten gaan.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Andreas Unterberger; U heeft volkomen gelijk!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Meteen starten met al deze regels. Maar het zal wel niet gebeuren want de Europese RECHTEN van de mens he! Alleen autochtonen hebben plichten (geen rechten), terwijl alle immigranten alleen maar rechten hebben en geen plichten!
  Mensen stop het compleet waanzinnige circus in Brussel, dat is onze enige hoop, want daar zitten onze doodgravers!!!!!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  !00% mee eens, wàt zeg ik? 200%! Maar welk land past dat als zodanig toe, op het ogenblik?

  Like

 5. Bart Lauwaars zegt:

  Ik ben benieuwd of de Europese unie ooit echt een eenheid gaat worden. De VS waren natuurlijk al langer één land met grofweg dezelfde cultuur toen de grote immigratiegolf kwam. Europa is te verdeeld en die toestroom van immigranten gaat hier wel voor enorme interne conflicten zorgen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Je kunt het ontstaan van de VS niet vergelijken met Europa. Bovendien was het ( wat met nu dus de VS noemt) niet één land en zeer zeker ook niet één cultuur voor de grote immigratiegolf. Duik maar even in de geschiedenis. Ik ben je juf niet die dat moet doen.

   Like

 6. Fubar zegt:

  Zo hard vind ik het niet.

  * Wapenhulp aan de Koerden om IS terug te dringen.
  -Ik heb altijd zo mijn vragen bij het bewapenen van moslims, en laten we wel zijn; Koerden zijn ook moslims.
  * Consequente uitzetting van alle afgewezen asielzoekers als ze betrapt worden bij delicten zoals drugshandel of ondersteuning van terroristische organisaties.
  -Die waren toch al afgewezen? Die moeten sowieso al terug en hoeven daarvoor niet eerst ook nog eens een misdaad te begaan.
  * Ook uitzetting van al opgenomen asielzoekers als ze betrapt worden bij delicten zoals drugshandel of ondersteuning van terroristische organisaties.
  -Beter stoppen we een bepaalde periode uberhaupt met het opnemen van infiltranten.
  * Het stopzetten van alle Europese ontwikkelingshulp en handelsversoepelingen voor die landen die weigeren uitgezette asielzoekers op te nemen.
  -Gewoon helemaal stopzetten met ontwikkelingshulp. De 3000 miljard van de oeso landen de afgelopen 30 jaar hebben niks bereikt, behalve meer corruptie.
  * Onmiddellijke uitzetting van alle islamitische imams en godsdienstleraren die…
  -Zet ze er nu maar allemaal uit en vergeet die bijzondere voorwaarden.

  Zie. Het kan nog een stuk harder.

  Like

 7. D.DAY zegt:

  Inderdaad kan het nog een stuk harder, want als wij het niet doen dan zullen de ongenode gasten van islamitische huize ons nog veel harder gaan pakken. Het voorkomen dat Nederland islamitisch gaat worden kan alleen door harder te zijn dan het islamitisch tuig.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, maar dat doen we niet en dat zijn we allang niet meer. Harder dan dat islamitische tuig. We schrijven alleen nog maar dat we het zouden moeten gaan doen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @D.DAY: 22.11. uur, op 25/10. Zo is het. We moeten keihard optreden tegen de verderfelijke ideologie, van de islam. ” Zachte heelmeesters, stinkende wonden”.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Je krijgt er ook de meest vreemde culturen door in je land. b.v. deze vrouw uit Ethiopië………

  Like

 9. delamontagne zegt:

  In de metro van Parijs::

  In de parijse metro: een zwarte man zoekt een blanke vrouw omdat het FN ( Marine l Pen ), spoedig aan de macht zal komen.
  Een heel ongebruikelijke scene speelde zich af op 30 maart 2014 in de metro van Parijs, toen een man van Afrikaanse origine met luide stem een toespraak begon te houden <> want, aldus de man “het F.N. [ Front National ], zal volgens de laatste gemeente-raads-verkeizingen aan de macht komen”.
  Maar het maakte de mensen meer aan-,t-lachen. Bekijk hier de video::

  Like

 10. Oké, goed stuk, ik bedoel het niet negatief, maar wie doet het??? Dit weten we al jaren, maar als de regering NIETS doet wie zijn wij dan? PVV wordt ook nooit naar geluisterd, dus wat heeft dit stuk dan voor zin? Of wordt het naar de regering gestuurd, daar sta ik helemaal achter !!!!!!!
  Maar dan moeten er nog meer komen en BLIJVEN sturen !!!!!!!!!!!!!!! Of met zijn allen dit gaan ZEGGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. Jade zegt:

  Goed artikel, deze punten zou Nederland en andere Europese
  landen zo over kunnen nemen. Maar ja met bilderberg aan het
  roer gaat dat natuurlijk niet gebeuren.

  Like

 12. luckybee zegt:

  En ze spreken allemaal de zelfde taal namelijk engels.Wij hebben allemaal onze eigencultuur en taal;en onze geschiedenis zijn ook verschillend, zelf het Christendom wordt overal veschillend beleden.Het Nieuwe testament is de weg van Jezus Christus, zo lang als wij de bijbel volgen, zijn wij op de juiste weg. Voor niets mogen wij het veranderen, daar om blijf ik in de oude bijbel editie jongbloed geloven en laat me niet in de multiecultie hype zo als dat Biblija willen gaan doen . De verhalen en de vergelijkingen moeten de zelfde blijven.

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  En zolang ze hier wel te gast zijn; even stoppen met kindjes maken… Ze kunnen deze kinderen hier geen zekerheid geven en het is inderdaad bijzonder ongewenst dat deze kindjes een trauma oplopen doordat ze op een bepaald moment toch echt terug zullen moeten. Heel Afrika en Midden-Oosten passen niet in Europa; wij kunnen de zorg voor hun bevolkingsexplosie niet dragen.

  Like

 14. ron zegt:

  Er zijn hier asielzoekers die zich hebben uitgegeven als Syriër, maar in werkelijkheid uit omliggende landen komen. Syriërs krijgen sneller een verblijfsvergunning/huisvesting/uitkering, vandaar dat men graag een Syriër wil zijn maar de controle is zo lek als een mandje.

  Like

 15. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Stop de destructie van Nederland!

  Like

 16. Pingback: ja hoor…. | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 17. ieznogoud zegt:

  Leuk artikel, goede maatregelen, maar ….. dat vraagt om veel te veel inspanning en geld om dat allemaal op de rails te krijgen.
  Er is een simpeler en veel goedkoper oplossing.
  Allemaal, maar dan ook allemaal gewoon fijn terug naar huis. Uiteraard zonder uitkering of wat dan ook. Gewoon enkel reis per schip naar het eerste de beste landingspunt. Loopplank uit en lopen maar.
  Voor wat betreft de niet aangepasten ruimt het mooi op hier en voor wat betreft de wel aangepasten, die kunnen in hun thuisland dan mooi gaan werken aan ontwikkeling van dat volk daar. Goeie en echte ontwikkelingshulp en nog bijna gratis ook.

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Een mooie lijst met mooie punten.
  Ik zou willen voorstellen om eens te beginnen met een stuk of 20 of 30 criminele mocros uit te zetten en dan eens kijken wat dat voor effect heeft en uiteraard zonder behoud van uitkering.
  Het mogen er natuurlijk ook enkele honderden zijn die pakweg meer dan 10 of 20 keer met de politie in aanraking zijn geweest.

  Like

 19. denollander zegt:

  Van welke zijde je bovenstaand relaas ook tot je neemt, er komen altijd punten in voor waar de uitvoering “nog”niet mogelijk is. Deze regering, dus ook de EUSSR is nu eenmaal geindoctrineerd door jarenlange smerig linkse invloeden. Dat krijgt men er niet zo snel uit. Om die reden is veel nog onmogelijk, doch laat ons hoop houden dat de tijd in ons voordeel gaat werken en een steeds groter aantal van die theedoeken tot het besef gaat komen dat het leven in ons soort streken niet zo slecht is en zich daarom tegen hun imbeciele, geestelijk achtergebleven, gewelddadige geloofsgenoten gaat keren. Dan pas gaat het de goede kant uit, waarom dan wel. Vooralsnog wordt elke moslim in de watten gelegd en gepamperd, dus is de kans van slagen heel groot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s