Islamitische gevangenen kosten Groot-Brittannië jaarlijks ongeveer € 1 miljard

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer 4,7% van de Britse bevolking is islamitisch, maar de moslims domineren bij de geweldscriminaliteit, bij het ontvangen van sociale uitkeringen, bij het gebruik van het gezondheidssysteem en bij de bevolkingstoename. In de afgelopen 15 jaar is het aantal moslims in de Britse gevangenissen met 200% gestegen.

In Whitemore, een categorie-A gevangenis in Cambridgeshire, is 43% van de gevangenen islamitisch.

Er zitten meer dan 12.000 moslims in Engelse gevangenissen en hun aantal stijgt ieder jaar snel.

Iedere gevangene kost de Britse belastingbetaler ongeveer € 89.000,-. Dat betekent dat de regering op dit moment jaarlijks alleen al rondom de € 1 miljard uitgeeft aan islamitische gevangenen.

In het jaar 1991 zaten er nog 1957 moslims in de gevangenissen. Omdat het aantal gerekruteerde terroristen nog steeds stijgt, zal ook het aantal islamitische gevangenen blijven toenemen.

Het blog Muslimstatistics schrijft dat de reden voor de islamitische criminaliteit voor de hand zou liggen. Moslims zijn crimineler dan andere groepen, omdat hen niet de juiste denkwijze wordt bijgebracht.

In de meeste islamitische huishoudingen, ook in het Westen, is de islam het fundament. De islam leert discriminatie, racisme en haat tegen andere mensen. Integratie wordt niet ondersteund. Hoe kun je dan een bijdrage leveren aan de samenleving als er een andere kijk op de wereld en de samenleving gepredikt wordt?

En omdat de islam het fundament van de islamitische cultuur is, heeft hij een cultuur gecreëerd die volledig onverenigbaar is met de rest van de wereld.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Islamitische gevangenen kosten Groot-Brittannië jaarlijks ongeveer € 1 miljard

 1. Jean zegt:

  Die islam rotzooi moet uit heel Europa geflikkerd worden zodat Europa terug een seculier continent is en blijft, wij hebben die barbaarse rotzooi hier niet nodig, wij kotsen van die zwijnerij.

  Like

  • Maria zegt:

   4.7% is maar islamiet in dat land???????????????????????????????????? en aanzie die 5% domineren gans de UK????? kan iemand mij uitleggen waarom de westerlingen niet opstaan om die minderheid met mini links opstaan om te executeren???
   Mijn brains kunnen dit echt niet meer aan, op mijn eentje kan ik dit niet afbrengen.. WAAROM STAAN DE BRITTEN NIET OP??????,

   Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  De aandacht wordt gevraagd voor een groot cultuurverschil. De Nederlandse samenleving is voor een (groot) deel geseculariseerd. Die groep bemoeit zich niet (meer) met zaken betreffende religie.
  Velen sluiten zich daar absoluut en geheel voor af. Zelfs met een gevoel van aversie. Als atheist en ex-orthodox protestant kan ik me dat wel enigszins voorstellen. Deze groep heeft ook geen behoefte zich met de islam in te laten. Het zal allemaal wel.
  Binnen de groep Christenen leeft ondanks alles nog de gedachte dat Allah en hun eigen god dezelfde god is. Daardoor verblind hebben zij er geen behoefte aan zich tegen de islam te verzetten.
  Deze gegevens zijn oorzaak van het uitblijven van een sterk verzet tegen de islamisering. Er is nog veel werk te verzetten om deze groepen te mobiliseren voor de noodzakelijke strijd tegen de
  ‘moordenaarsbende’,die zich vals verschuilt achter de naam ‘godsdienst van de vrede’.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zet dat MOSLIMTUIG TEGEN DE MUUR. Een vuurpeloton, en het is opgelost!

  Like

 4. Het zaait ongeremd en hardnekkig uit, de islam.

  Like

 5. Je kunt je afvragen welke politici in Europa allemaal heimelijk in islamitische dienst zijn en welke politici en machthebbers chantabel zijn door gefilmde seksuele perversiteiten. Het zou me niets verbazen indien kasthomo en dhimmi Rutte ook in één van deze twee groepen zit. Joris Demmink heeft ook explosief materiaal in handen. Zijn smeerlapperij is nog altijd onbestraft gebleven. Cornelis Stolk, destijds vice-president van de rechtbank in Den Haag, is ook zo’n treffend voorbeeld van een chantabel figuur op een belangrijke maatschappelijke positie.
  En dat is slechts het puntje van de ijsberg.

  Like

 6. Niet gevangen zetten,maar uit zetten!

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Ik snap het niet; deze klanten die toch al een enorme aanslag op de “ruif” plegen, hebben veelal een tweede paspoort. Als je je niet weet te gedragen, ga je maar fijn terug naar de roots van je tweede paspoort. Het kan toch niet zo blijven dat de veelal autochtone bevolking hiervoor op blijft draaien; “in more ways than one…”

  Like

 8. Kees zegt:

  Ja dat hoeven wij in hun land echt niet te doen, dan heb je geen rechten en word je mishandeld

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik zie net bij Martien op zijn eigen blog dat in Duitsland een nieuwe beweging is begonnen,
  HO GE SA, hooligans tegen salafisten.
  Ze hebben al een song.
  Het lijkt mij een goed begin voor Engeland en hopelijk ook voor Nederland.

  Like

 10. sam zegt:

  In België zijn 60% van de gevangenen van Marokkaanse oorsprong. Een aantal jaren terug was er een marokkaan die voor dan 150 criminele zaken was veroordeelt, het land uitgezet en teruggestuurd naar Marokko.
  Die uitgezette crimineel heeft een procedure opgestart bij het Europees Gerechtshof en België is veroordeelt dat zij die crimineel terug België dienden binnen te laten. Daar deze crimineel zijn familie niet meer kon zien, en de wetten van familiehereniging geschonden waren.
  Waar zijn op dat moment de rechten van de eigen bevolking?
  België had op dat moment zijn hele familie ook dienen buiten te schoppen, daar t.g.v. het gebrek aan opvoeding van zijn familie hij crimineel is geworden. En de hereniging waar het crimineel zoontje achter vroeg ook in Marokko kon plaats hebben.Maar ik zal het weeral verkeerd begrepen hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s