Óók VARA: Joop.nl kan het antisemitische gif wéér niet binnenhouden

Screenshot_10

Jan Wijenberg met die andere antisemitische slang, eh . . . . rat . . . . . eh . . . . nou ja: en verder alle inwoners van het reptielenhuis in Artis

(Door: Martien Pennings)

Francisco van Jole, de “hoofdredacteur” van de Joop – voor al uw islamofilie en Jodenhaat – is een hysterische gek, maar ook een antisemiet die graag meewerkt aan de volgende Holocaust. Ik ga die vorig zin niet uitleggen. Dat zal ik graag doen ter rechtszitting, want, Van Jole, smerige antisemitische rat, jij gaat mij natuurlijk aanklagen, samen met die antisemitische rat Jan Wijenberg die nu zijn 5e Jodenhaatstuk op Joop.nl heeft geplaatst. Wijenberg vertelt in zijn laatste stuk op de Joop op een eigentijdse manier dass die Juden an allem Schuld sind en dat het probleem van Islamitische Staat (IS) toch eigenlijk te wijten is aan het bestaan van Israël.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Linkse media, Rotzakken, Socialisten, VARA. Bookmark de permalink .

23 reacties op Óók VARA: Joop.nl kan het antisemitische gif wéér niet binnenhouden

 1. Monalisa zegt:

  Naar deze programma’s moet je helemaal niet kijken.en die Jezus verrader van een Dries van Agt die heeft zijn tijd gehad, Straks kan hij boven gaan klagen.

  Like

  • Ik word een beetje moe van dit soort comments, Mona Lisa.
   De strijd tegen de linkse propaganda in de media is een wezenlijk onderdeel van de algemene culturele strijd, van de “war of ideas”.

   Like

   • Monalisa zegt:

    martienpennings dan word u wel gouw moe.

    Like

   • Monalisa zegt:

    martienpennings zoals ik heb beschreef ik haat die vent, maar ik haat die hele CDA en de rest die ons besodemieterd maar ik zal niet meer reageren op u stukjes @ Monalisa

    Like

 2. koloth zegt:

  Ik zit al tijden te denken wat kunnen wij nou doen in onze strijd tegen het linkse gedachtengoed ?
  Doodschieten is strafbaar en het zijn er veel te veel.
  Maar als wij nou eens massaal op die linkse blogs onze kant van het verhaal gaan vertellen, dan zijn er wellicht toch wel weer een paar die gaan nadenken van en O maar dat wist ik niet.
  Zodat ze wakker worden.

  Like

  • jitskesez zegt:

   Nee je wordt genadeloos afgemaakt waarbij de trollen alle regels overtreden die er staan voor de groep en als je klaagt en soms ook wanneer niet word je erafgemikt wegens mensen lastig vallen en zelf een trol zijn en haatzaaien enzo.
   Maar wat er wel gebeurt is, er zijn veel meer anti-Islam blogs en sites bij gekomen, en die hebben wel effect, OOK op de MSM want die kunnen er op een gegeven moment gewoon niet omheen. De Islam teert op onwetendheid maar dat werkt niet zo goed in het nog veel te literaire westen.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het rotte is alleen, dat, als hij metterdaad dit stuk leest waarin jij hem zo dringend oproept om jou aan te klagen, hij dat natuurlijk juist níet doet……

  Like

 4. Israel

  If all the children of Israel
  would lay down
  their arms
  tomorrow is wiped
  off the map.

  If all Arabs
  in the Middle East
  would lay down
  their arms
  is peace tomorrow!

  Jack Terrible

  Like

 5. Wachteres zegt:

  “Het democratisch belang van Pim Fortuyn was, en van Geert Wilders is, dat zij de klassieke 10 à 15% altijd gefrustreerde kiezers binnen het parlementaire bestel een stem wisten te geven. Je moet er niet aan denken dat die frustraties op straat zouden worden geëtaleerd en misschien
  uitgevochten”. Jan Wijenberg

  God-zij-dank heeft de PVDA nog een tiental zetels: je moet er niet aan denken dat dit tuig, omdat niet iedereen hun opvattingen deelt, hun frustraties over andersdenkenden, beïnvloed als ze zijn door de sharia, op straat zouden uitleven door middel van onthoofdingen, ophangingen en stenigingen.

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Foto; Dus zo zien jodenhaters eruit.

  Aan de schandpaal met hun, ze zijn niet beter waard.

  Like

 7. Jan zegt:

  O help, de geschifte Margriet Teders, eendimensionale rotwijf, beroepsleugenaar, antisemiet, mannenhaatster, lid van de antisemitische organisatie ‘vrouwen in het zwart’*

  * http://www.vrouweninhetzwart.nl/nieuwsbrieven/131101nov.htm

  Jan Wijenberg (Joden zijn smerige leugenaars), zelfde laken een pak. Schreef ‘Gaza een schandvlek reisverslag 21 – 25 november 2011 waarneming van een sluipende volkerenmoord

  Klik om toegang te krijgen tot Gaza-reisverslag-final.pdf


  maakte Ester Voet uit voor misdadigster en schreef dat Joden te veel zaniken, holocaustzeikerds zijn en gestart zijn met de ‘Anne Frank Industrie’ en recentelijk zelfs met de ‘4 mei industrie’. U, mevrouw Voet, moet gewoon uw bek houden want u neemt het op voor criminelen, voor Joden:
  Geachte mevrouw Voet,
  Wellicht bent u bekend met Gush Emunim, het misdadige verband van de rabiate kolonisten in de illegale nederzettingen. Eén van hun uitgangspunten is: buit elke gelegenheid zoveel mogelijk uit voor jouw doelstellingen. Kennelijk hanteert u deze tactiek ook. (…)
  http://www.stopdebezetting.com/artikelen/brief-aan-ester-voet-cidi-door-jan-wijenberg-oud-ambassadeur.html

  Wijenberg was ook de schrijver van de brief aan het CIDI waarin hij schreef dat het gebruik maakt van knokploegen* om o.a. gekke Gretta en haar kinderen te bedreigen:

  Gretta Duisenberg en haar kinderen worden in hun woonomgeving in Amsterdam al jarenlang zeer frequent erg bedreigend lastig gevallen en soms ronduit lijfelijk in gevaar gebracht. Soms stopt het ineens, daarna gaat het in volle hevigheid weer los. Kunt U bevestigen dat het CIDI belast is met de regie van deze ernstige delicten?

  http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2007/7/Gestoorde-Wijenberg-stuurt-ook-brief-aan-CIDI-ELSEVIER131677W/
  * Wijenberg is duidelijke krankzinnig want hij maakt zowel Likoed als Yisrael Beiteinu uit voor knokploegen en Im Tirzu zelfs uit voor Joodse SA:
  http://www.joop.nl/opinies/detail/browse/8/artikel/28706_israel_is_kampioen_ngos_onderdrukken/islam/

  Wijenberg schreef ook een brief aan Timmermans en ‘analyseert’ ‘het conflict’:
  Twee aspecten staan centraal:
  “Ten eerste, Gaza wordt door Israël al jarenlang bezet, beschadigd, belegerd en uitgeperst. De Gazanen hebben het recht op zelfbescherming. De Israëlische wurggreep moet onmiddellijk en definitief worden beëindigd. Ten tweede, Israël past zijn klassieke truc toe: provoceren tot de andere partij móet terugslaan, dan reageert Israël woedend, wijst op het schaamteloze gedrag van de ander dat ‘Israël in gevaar brengt waardoor het belaagde land zich wel moet verdedigen, om er vervolgens genadeloos op los te slaan. Dat is precies wat ook nu gebeurt. Houd, Frans, de tijdlijn van de feitelijke ontwikkelingen nauwkeurig vast en baseer daar je oordeel op”
  (…)
  http://www.palestinelink.nl/platform/brieven-en-opinieartikelen/open-brief-aan-minister-timmermans/

  Like

 8. topsporter zegt:

  Tijdens de tweede wereldoorlog woonde Andries van Agt op kamers in een huis waar tegelijkertijd een hoge Duitse legerofficier gehuisvestigd was. Daar is het allemaal begonnen.Daar hebben jut en jul elkaar beinvloed.

  Like

  • Monalisa zegt:

   topsporter weet u dat zeker!!

   Like

  • Adriaan van Ginkel zegt:

   De vader van Dries van Agt en de leider van het fascistische Zwarte Front waren schoolkameraden. Ik weet dat, omdat mijn vader als diplomaat het Nederlands paspoort teruggaf aan die oudere (vrij aardige) heer in zijn Spaans ballingsoord tijdens Franco. En die actie werd bevolen door de toenmalige minister van justitie (in het vuurrode kabinet Den Uyl) en die was toen Van Agt. Maar wel met medeweten van onze Rode Joop.

   De band tussen conservatief rechts in Nederland en elementen van de NSB en het Zwart Front ligt voor de hand. Vele Nederlanders uit hogere kringen, en zelfs adelijken, werden juist lid van die bewegingen omdat zij het beu waren van het vooroorlogs gekeuvel op het Binnenhof tussen de ARP, SDAP, liberalen en Oranje, maar ook geen communistische staat wilden. Wij moeten ons losmaken van het door socialisten na de oorlog gemanipuleerde gefluister over de bezetting en de “fouten”, en de feiten zoals die destijds waren, onder ogen zien.

   Maar Den Uyl wist van dit alles! Wat zegt dit ons?

   Like

 9. Adriaan van Ginkel zegt:

  Mijn eigen reactie op het artikel in joop.nl :

  Via een andere site kwam ik op uw artikel, en mijn haren rijzen niet te berge. Ik ben eerder gezegd opgelucht, dat de band tussen het radicale socialisme van nu, en het nationaal-socialisme van weleer, door de toon en de inhoud van uw artikel weer eens bevestigd is.

  Als veteraan in het chavistisch Venezuela, een crypto-fascistisch militaristisch regime met een leuk aandoend trotskistisch sausje om de weldenkende mensen onder ons om de tuin te lijden, kan ik getuigen van het gezegde “twee keer links is rechts”. Maar dat thans de gorilla zo uit de mouw aan het vloepen is – getuige de acties en uitspraken van uw partijgenoten Timmermans, Koenders, Broertjes et al. – DAT verbaast mij.

  Uw artikel zou mooi op de tweede of derde pagina van een dageditie van “Der Stuermer” zijn gekomen. Bravo. Mocht ik als kleinzoon van een lid van de degelijke en behoorlijke SDAP (dus voor de vervuiling ervan door Den Uyl en Co.) ooit twijfels hebben gehad over het huidige gedachtengoed van het radicale socialisme (van de 21ste eeuw?), dan zijn die twijfels door uw artikel nu voorgoed weggeveegd. Mijn dank hiervoor, want nu kan ik met dubbele ijver, en gericht, lieden zoals u het leven flink zuur maken. Ik ben geen Israel verdediger per se. Maar ik heb een hekel aan huichelaars, hypocrieten, demagogen en volksverlakkers. U bent allevier.

  NB: Trouwens, als u mijn welverwoorde reactie niet plaatst, dan bevestigt u een ander punt. Dat socialisten zoals u veel praten over tolerantie, maar het tegendeel uitdragen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Martin U heeft volkomen gelijk. En bij dat zooitje vuile ploerten van de smerige JOOP.NL, kan ik ook de naam van de RODE FASCIST RIESSEN ZETTEN. Deze vuile ploert, is NIMMER NOOIT, aangeklaagd voor zijn HAATZAAIEN tegen de PVV, de PVV stemmers, en het feit dat deze RODE HOND, Wilders vermoord wilde zien. O ja, het is ook meer dan SCHANDALIG dat WIJ via de BELASTINGEN GEDWONGEN ZIJN TE BETALEN VOOR DE SMERIGE JOOP.NL

  Like

 11. Jean zegt:

  Ik heb overal gezocht maar nergens gevonden, ‘zijn dat soms boeven uit Oekraïne die losgekomen zijn?’. Heb zoiets als opa en oma, genoeg om een hartinfarct te krijgenen dan moetn ze nog niets gezegd hebben, dat zou fataal zijn.

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit domme kuddevolk heeft nog steeds niet door dat als men antisemitisch is automatisch pro-islam (en dus ook pro IS) is…

  Like

 13. Een smerige smaak in mijn mond,en dan tot overmaat van ramp ook nog die foto!

  Like

 14. Pingback: Commentaar: Jan Wijenberg, een antisemiet in optima forma | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s