Raad van Europa – Resolutie 1605: “islamofobie” bestrijden en islam faciliteren

Screenshot_4

(Door: Blondemevrouw)

De Raad van Europa te Straatsburg (met 47 lidstaten) verschilt van de EU te Brussel (met 28 lidstaten). De Raad van Europa wil door conventies en daarmee door gelijklopende nationale wetgeving evenals door de rechtspraak van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens de democratie, de rechtsstaat en de mensenrechten in Europa zeker stellen. Hoe het handelen de doelstelling ondermijnt. De islam staat haaks op democratie, de rechtsstaat en mensenrechten. In plaats van de islam te bestrijden, bestrijdt de Raad van Europa kritiek op de islam en wordt de islam gefaciliteerd.

 Fundamentalisme: teruggaan naar het fundament, de waarheid zoeken in de manier waarop bij de bron, de oorsprong daarmee werd omgegaan en alle latere verandering daarvan afwijzen. Het fundament van islam bestaat uit de koran en de ahadith. Hieraan is in 1400 jaar niets veranderd. 60% van de moslims in Nederland vindt dat moslims terug naar de kern van islam moeten gaan. 75% van de moslims in Nederland meent dat er maar één interpretatie van islam is, waar iedere moslim zich aan moet houden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Raad van Europa – Resolutie 1605: “islamofobie” bestrijden en islam faciliteren

 1. Tom Hendrix zegt:

  Weer zo’n vuil ROOD GEDROCHT, deze Raad van Europa. WEG MET ONS, dat dragen deze RODE PLOERTEN uit, dag aan dag, 24/7. Ik heb lak aan deze VERRADERS!

  Like

 2. topsporter zegt:

  Degenen ,die het woord islamfobie hanteren zijn feitelijk behept met die vreselijke ziekte.
  Binnen onze open samenleving is er een steeds urgenter probleem, ze noemen het democratiefobie.
  Oefen op dit woord en komt u in debat met een gebruiker van dat inhoudsloze woord, “islamfobie”, blijf het herhalen, liefst stotterend zodat het woord democratiefobie zich vastzet in het kupke van die aanslag op onze vrijheid.
  Democratiefobie en islam overlappen elkaar, ze zijn in diepste wezen bijna congruent.
  Ik begrijp het wel, die zgn. raad van europa vinden het heerlijk als zij m.b.v. de Donald Duck een samenleving kunnen beheren/beheersen.

  Like

 3. topsporter zegt:

  aanslag moet natuurlijk aanslagplegers zijn.

  Like

 4. Hendrick M. zegt:

  Islamofobia: A word created by fascists, to be used by cowards to manipulate morons !

  Like

 5. Jean zegt:

  Wat een zielige troep ordinaire wolven is die roedel van Europa, nu zouden ze graag hebben, ze willen het zelf eisen dat wij het barbaarste van het barbaarse op deze wereldbol nl. de islam, moeten respecteren!
  Dat wil zeggen dat wij bij die massa kinderverkrachtingen, vrouwenverkrachtingen, moorden, onthoofdingen, ophangingen, kruisigingen en nog van dergelijk barbaars gedoe de ogen moeten sluiten?
  Nooit of te nimmer zullen wij die barbaarse vuiligheid toleren, respecteren zelfs aanvaarden in onze seculiere samenleving, het enige wat wi willen en ook zullen doen is die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij uitroeien tot en met de laatste kankercel wat die roedel ordinaire wolven van Europa daar ook mogen van denken.
  De vrienden van onze vijand zijn ook onze vijand, laat dat duidelijk zijn.
  Wij eisen dat in onze westerse seculiere gemeenschap onze normen, waarden, wetten en zeden gerespecteerd worden, wij passen ons nooit aan aan import barbaren, nooit, wij respeceren onze kinderen onze vrouwen onze bejaarden en onze gehandikapten, wij gebruiken geen geweld zoals die barbaren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 11.33. uur. Woorden naar mijn hart, Jean! Geheel mee eens!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @ Beste Jean en beste Tom Hendrix, het is nog maar een kwestie van tijd, mits inderdaad een stel van dat tuig van islamterroristen bloedige aanslagen in Nederland of in de rest van Europa plegen, dat talloze autochtoonse Europeanen zo woedend worden dat ze heel snel moskeeën en islamitische scholen plat zullen branden en moslims gaan aftuigen, zo niet vermoorden! Toen in 2004 Theo van Gogh door een dergelijk stuk moslimuitschot was gedood, werden hierna in Nederland tientallen moskeeën en islamscholen in brand gestoken, verwoest of beschadigd en ik kon degenen die daar achterzaten godzijdank GEEN ongelijk geven en wat vonden vele miljoenen Nederlanders dat vast prachtig om te zien! Liever dan allemaal maar extreem islamfobie dan een geïslamiseerde EU al houden die barbaren daar nog niet eens van! En al die gemene vuilnisbakhonden in de EU kunnen ons toch geen liefde opdringen voor de islam of laten ze uit hun eigen zak maar een definitieve reis per vliegtuig nemen richting Timboektoe of het Midden-Oosten want dan zijn we er tenminste voorgoed van af!

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Raad van Europa een stel achterbakse verraders, hopelijk wacht de guillotine op dat tuig !

  Like

 7. FOERT, “de Raad van Europa” kan onze kloten kussen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s