“SUBSIDIE VOOR FALENDE EU: BELASTING OP GROEI”

Screenshot_14

Rutte, Draghi (ECB) en Dijsselbloem

(Door: trias politica)

Nederland krijgt van Brussel een gepeperde extra rekening van € 642 miljoen door een nieuwe rekenmethode, die echter al maanden bekend was. Maar onze minister van Financiën zei destijds dat die niet tot naheffingen zou leiden. Nu is hij ‘zeer onaangenaam verrast’.

In een reactie op het bericht dat Nederland deze naheffing krijgt reageerden zowel minister-president Rutte als onze minister van Financiën ‘onaangenaam verrast’ te zijn. Rutte voegde er nog aan toe ‘de zaak tot de bodem te zullen uitzoeken’. Vast net zo als met die MH-17 zeker?

De kwestie is daarom zo pikant, omdat minister Dijsselbloem in april de Kamer nog liet weten, op vragen van het lid Van Dijck, dat hij kon garanderen dat Nederland geen naheffing zou krijgen. Hieronder, ter illustratie daarvan, de betreffende passage uit de Handelingen van 23 april jongstleden:

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

24 reacties op “SUBSIDIE VOOR FALENDE EU: BELASTING OP GROEI”

 1. topsporter zegt:

  De drie souteneurs zijn duidelijk herkenbaar op die foto, dinsdag bij opsporing verzocht.

  Like

 2. Of het nou wel of niet klopt;het loopt de spuigaten uit!Brussel die nog nooit een kloppende rekening hebben kunnen overleggen,en waarvan iedere medewerker in weelde leeft,op onze rug,wil ons nog verder uit knijpen.En ;economie gaat beter?Ik kan het woord,waar alles aan wordt opgehangen,niet meer horen!Als alles dan zo goed gaat,waarom kunnen steeds meer mensen hun gewone vaste lasten nog niet eens meer betalen?Laat staan iedere dag een bord warm eten op tafel zetten,of een warme jas voor de winter:zit er niet in,voor honderdduizenden!Veelal buiten hun schuld;puur door nieuwe =afpak]regels van de [r]overheid!Maar……het gaat zoooooo goed!Ze kunnen in Brussel,zowel als in Den Haag mijn rug op!UIT de EU,liefst vandaag nog!Zo niet,dan wordt het toch echt de hoogste tijd dat we ze binnen een paar weken het Binnenhof uit knuppelen!

  Like

  • koddebeier zegt:

   De laatste zin zou het mooiste zijn !!!! Make my day !!

   Like

   • Koddebeier;ik wil graag,maar na tig oproepen kom ik niet verder dan een dozijn;dit volk bestaat uit slapscheiters!

    Like

   • Maria zegt:

    Yvonne droom ervan om mee te doen!!!!n maar zoals je zegt wij dozijn mensen worden openlijk geëxecuteerd daar en de rest vanuit de zetel zal dan verontwaardigd reageren 😦

    Like

  • Een Patriot zegt:

   Velen zijn allang helemaal klaar met de eu, de profiterende en uitbuitende a-sociale socialisten.
   Het wachten is op de trigger die de revolutie in gang zet.
   Dat er een revolutie komt daar ben ik van overtuigt, het is alleen een kwestie van tijd.
   Doch verwacht de revolutie eerder vroeger dan later.

   Like

   • Patriot,waarom gaan ze in Italie wel massaal de straat op en krijg je hier niemand uit de stoel?Ik moet het nog zien dat hier een revolutie uitbreekt.Ik juich het toe,maar heb er een hard hoofd in;makke schapen volk!

    Like

  • “Brussel die nog nooit een kloppende rekening hebben kunnen overleggen” – Inderdaad.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 14.57. uur, op 25/10. Eens met uw reactie, Yvonne!

   Like

   • Maria zegt:

    @ Yvonne,volledig met je mee eens Yvonne ik begrijp langst geen kanten buiten U en een paar anderen dat een westerling ten onder gaat MAAR NIET OP STRAAT KOMT voor niets niet, belgie juist hetzelfde, op de duur kan je niet blijven vechten als anderen nog niet eens voor zichzelf vechten daarom dat ik ook wegga van hier, dat BESTAAT ELDERS OP DE PLANEET NIET die lafheid van een volk, nl het westerse volk, en enige reden waarom ze in belgie staken is omdat vakbonden 25 euro per dag daarvoor geven wist je dit??? Voor de rest komen ze in Belgie ook niet op straat! daarom ik met klaar met dit gedeelte aarde niet met U en tom en paar anderen EJ Bron, jullie zijn gewoon geboren in een verkeerd land, niemand dat aan jullie zijde effectief buiten dat dozijn mensen Yvonne zal strijden…. vind dit erg en dan maar janken dat ze ten onder gaan??????????????

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Kotsmisselijk dat ben ik ervan! Ze weten daar bij de RODE COMMUNISTISCHE EUSSR NIET, hoe hard ze ONS moeten uitpersen. Deze vuile smerige rode kliek landverraders. Ze goochelen wat met cijfers, en dan komt MARX RUTTE ons vertellen dat WIJ weer dokken moeten. Ja LUL RUTTE, WIJ belastingbetalers! En geloof maar niet dat de ORANJEBENDE daaronder hoeven te lijden, NEEN WIJ worden uitgeknepen als citroenen. Sterf vuile EU kliek!

  Like

  • Nee Tom,de oranje-kliek geeft 1% van hun vermogen!!!Nee,natuurlijk niet aan ons,maar aan de armen in verre buitenlanden!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Yvonne van Cleef 25 oktober 2014 om 17:44

    Die weerzinwekkende ‘oranje’kliek zou eens wat nuttigs moeten gaan doen met het geld dat ze in twee eeuwen bij elkaar hebben gegraaid.

    Kijk eens om je heen, stel schandalig rijken en help de bejaarden in je land; die mensen zitten -als ze al boffen- in een verzorgingshuis in hun eigen vuil te creperen!

    Bah, harteloze egoïsten!!!
    Waarom moet ik om de situatie van die arme oude stakkers huilen en feesten jullie maar gewoon door in jullie vakantieparadijzen?!
    Waarom heb ik wél een groot hart en waarom zijn jullie zo ijskoud?!
    Waarom hebben jullie nooit genoeg?
    Waarom willen jullie geen belasting betalen?
    Waarom parasiteren jullie op ons?

    Like

   • Maria zegt:

    @Tistochwat….omdat de elite Illuminatie geen humans zijn…. dat is het verschil tussen de mens en die elite… zij hebben bloedlijn die teruggaan tot 6000j gelden sumerische tijd!!!

    Like

   • Willie zegt:

    Maria ,idd , gaat terug tot de Annunaki’s , die imo er hier nog altijd achter zitten
    Ze schoten toendertijd al met nucleaire dingen (einde Sumeria toen – lees Gilgamesh epos )

    Like

   • Willie zegt:

    kijk hier eens naar

    Like

   • Maria zegt:

    ken er werkelijk alles van die Sumerische tijd en wie de Annunaki zijn, weet ge toen ik een jaar of 11-12 was in de les werd toen gebulshit hoe de piramides met slaven 10duizenden dan zogezegd met een koord die stenen voortsleepten om op die piramides te bouwen… ikke direct tegen de juf: DAT KAN TOCH NIET WANT DAT WAREN TEN EERSTE GEVLOCHTEN TOUWEN, en ik vroeg de juf met welke katrol ze dan die stenen naar boven trokken met die 10duizend man, zal nooit het gezicht van mijn juf toen vergeten die stond daar stomverbaasd een paar minuten om me dan na de les even apart te nemen en mij te vragen vanwaar ik deze kennis en bevatting had, ik antwoordde toen heel simpel: door dromen ervan en dat het onmogelijk was wat ze aan les gaf over Egypte Maya’s hun piramides.. Die juf toen heeft mij toen enorm geholpen qua bibliotheken te openbaren over de Annnunaki Sumerische tijdrekening enz…. en zo via dromen ed heb ik veel kunnen ontcijferen van die tijd en wie en wat de annunaki was en is de dag van vandaag en hun bloedlijnen…

    Like

 4. Maria zegt:

  hahahaha (sarcasme) vanwaar gaan ze het uitpersen die verhoging belastingen???er valt niets meer uit te persen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mss is dit de REVOLUTIE van de EU bevolkingen, want ging het nu niet goed met de economie??? zondag morgen komt de uitslag van de stress testen banken en let op mijn woorden dan komt de horror uit, want bekeek gisteren dat banken die het nu niet halen overkop moeten gaan en de spaarder belegger dan effectief zijn geld kwijt is, ben eens benieuwd se… na al de leugens dat het goed ging wanneer mensen nu effectief die laatse eurocent op hun rekeningen hadden staan effectief kwijt zijn 😦
  AL HET GELD GAAT NAAR ONDERHOUDEN VAN ISLAMIETEN EN BARBAREN IN EN BUITEN ONZE LANDEN!!!! daarom zijn wij allen failiet en de banken die ons bestolen hebben tot en met!!!

  Like

 5. Avidia zegt:

  We moeten met z’n allen naar Brussel gaan en spreektijd eisen, willen ze niet luisteren, naar buiten drijven en Brussel veroveren. Heerlijk vooruitzicht.

  Like

  • Maria zegt:

   ik wil zo vertekken maar zal zoals Ynonne het al opmerkte mss met 10 tal, belgen er staan jullie met een dozijn, en daar sta je dan voor lul, in Italie 1 miljoen mensen in rome op straat, 1 MILJOEN hier geen kat!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s