VIDEO (Engels): MH-17 – Het niet vertelde verhaal

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t bobzelf)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO (Engels): MH-17 – Het niet vertelde verhaal

 1. bobzelf zegt:

  Ik heb het hele gebeuren doorgestuurd ,
  met wat vragen aan Rutte ,
  dat sommige figuren ZOALS, Timmermans , van Baalen , Verhoffstadt , Baroso , von Rompuy , Mc Cain , Kerry sr . Kerry jr. Euqualypta Ashton, Hilary “” sigaartje , Islambobbama
  “””IETS “” UIT TE LEGGEN HADDEN AAN DE WERELD !!

  gr. bob

  Like

  • Monalisa zegt:

   je krijgt geen antwoord dat is een ding zeker.

   Like

  • Maria zegt:

   Uit gigantische Eer voor U Bob heb ik letterlijk vertaald voor degenen die het engels niet machtig zijn zodat iedereen weet wat HELD Bob openbaarde hier:

   erg hé…. de moeite wat Bobzelf en anderen van ons doen om deze waarheid te openbaren…
   WAAR ZIJN DIE NABESTAANDEN VAN MH17??? het net alsof die niet bestaan… Hoe kan dit dat je nergens hen hoort of ziet??? herinneren jullie de Chinese nabestaanden van MH370? die
   beelden van de nabestaanden???

   NERGENS hoor of zie je de nabestaanden Rutten confronteren met die onderste steen die hij ging bovenhalen???? NEEN NA UITLEZEN ZWARTE DOZEN: OMERTA ZWIJGPLICHT, en nergens 1 nabestaande in de media nergens in MSM kranten media de nabestaanden die vragen stelden, die naar de kamer gingen zoals de Chinezen naar Malaysia afreisden om de waarheid te willen weten, nergens op TV de begrafenissen van de getroffen mensen van MH17?!?!
   WAAR zijn die nabestaanden hierin? die hebben toch ook internet die MOETEN toch ook meezoeken naar de waarheid of niet soms?

   Dan de leugens die de Nederlandse MSM en regering verkondigden dat die mensen aldaar alles plunderden en roofden van de doden daar, WERKELIJK WALGELIJK, want dat werd achteraf allemaal ontkracht!!! En… hoeveel getuigen bevestigden niet dat er nog een of twee vliegtuigen waren daar voor de catastrofe MH17?

   Dan die Duitser piloot zelf van pasagiervliegtuigen en andere air investigators die ALLEMAAL bevestigen dat de cockpit getroffen was door kogelinslagen… dan de LEUGENS dat die ukrainse militaire jet SU-25 maar 7000m hoog kon vliegen en zelfs via internet gegevens gemanipuleerd was want zo’n militair vliegtuig haalt 14000m hoogte.

   De Russen besloten daarop om zelf de test te doen en met een SU-25 militaire jet met 30mm bullets de test te doen, de vreselijke bewijzen hiervan naast de beelden gezet van MH17 vertonen dezelfde kogelinslagen en materiële schade.

   De malaysiers stelden hetzelfde vast aan de hand van het bewijs wat die Oost russen van Oekraine hadden gefilmd en gedocumenteerd na 2 weken. Op 21 juli gaven de Oost russen van Oekraine de zwarte dozen over aan Malaysia, op uitdrukkelijk verzoek van de Nederlandse regering moesten de malaysiers de zwarte dozen overbrengen naar de UK
   Velen hoopte toen dat via de zwarte dozen dan zouden openbaren wat er werkelijk was gebeurd… Maar… op 09/11/2014 kwam er een kort bericht met niets aan verduidelijking of
   nieuwe bewijzen…
   Onder internationale protocolen moet er een onderzoek onmiddelijk worden verricht op de plek van de rampplaats, maar de Nederlandse overheid LOOG alles bijeen dat ze er niet konden komen en dat terwijl de Malaysiers er al ter plekke waren geweest en hun slachtoffers hadden geborgen en terugkeerden naar Malaysia, OP DAT MOMENT WAS ER NIETS NADA VAN OORLOG OP DIE PLEK VAN DE RAMP! Echter de Malaysiers zelf werden beschoten door Oekrainse legermannen verhinderde op alle manieren om hen tot de rampplaats te kunnen komen, OPNIEUW geen 1 Rus Oost oekraine legde 1 haartje in de weg om iedereen op de plaats van de ramp te komen, het waren de Oekrainers die begonnen te schieten en na vertrek Malaysiers oorlog starten op de plaats van de ramp ze zijn zelfs de rampplaats beginnen bombarder dat zijn die diepe kraters die je ziet.
   Desondanks al deze bewijzen zijn de westerse MSM begonnen met UBER leugens te verspreiden dat een BUK raket MH17 naar beneden hadden gehaals en Oost russen van Oekraine oorlog aan het voeren waren op de rampplaats… Er was zelfs geen 1 bewijs van wat de MSM AAN LEUGENS verspreidde, plus dat het benadrukt wordt dat op klaarlichte dag een bukraket wordt afgevuurd er een condesatiespoor en oorverdovend lawaai en bewijs in de lucht zou moeten hangen indien het een BUK raket zou geweest zijn , plus de kennis om met zulk wapen BUK instalatie te kunnen werken kan niet door niet hoog opgeleide militairen. Plus dat de Malaysiers net bewijzen dat er die dag bijna geen wind was en er een spoor van 10000-15000m zou moeten achtergebleven zijn condensatiespoor BUK raket toch zeker een 10min lang na lancering van zo een BUK raket, en zeker wanneer zo een BUK raket dan MH17 zou getroffen hebben dan zou er heel lang een spoor van in de lucht zijn gebleven, dat zijn de bewijzen op 20min38 in het filmpje. Er zou minimum 5 minuten in de lucht van de impact BUK raket dit bewijs zijn geweest, WAT ER NIET WAS.
   Want anders hadden we dat op de amateurbeelden overal moeten zien en DIT WAS NIET HET GEVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Internationale waarnemers waren niet de eerste dagen (zogezegd) in staat om de rampplaats te onderzoeken, stange niet?? Malaisia was er wel!!!
   Dus daarom dat de lokale mensen van ginder omdat het er bloedheet was zelf begonnen met de berging van de lijken daar NEDERLANDSE OVERHEID WEIGERDE TER PLAATSE TE GAAN EN AL KRIJSEND DIE MENSEN UITSCHOLD VOOR LIJKPLUNDERAARS! Die mensen van ginder hadden dan maar koeltreinen ingezet om de lijken met alle nodige eer daar te bergen en ook hun bezittingen met de nodige eer te catagoriseren, en wat riep de Nederlandse overheid??? dat ze de persoonlijke bezittingen van die mensen aan het jatten waren! HOE WALGELIJK DEDOUTANT KAN JE ZIJN ALS OVERHEID NEDERLAND EN ZEKER JIJ RUTTE!!!!
   De enige zorg bekommernis van die Russen was de lijken in die koelwagons te leggen en alles te documenteren omdat NIEMAND van de internationale wereld er ter plekke kwam zij deden dit uit hoop en wens dat dan alles correct zou worden onderzocht ( diepe zucht)…
   Er waren nabestaanden ouders van Australia die zelf ook op de rampplek kwamen voor hun verloren dochter in de chrash aldaar, OPNIEUW MARX RUTTE WAAR WAS JIJ BASTARD !!!! Wat zat jij Uw Nederlandse bevolking voor te liegen FUCKING BASTARD!!! Kijk dan ouders van Australie konden gewoon op de rampplaats hun dochter eren, haar dood een plaatsje geven, en spraken hoe zij mensen van vrede zijn..
   Dan beste Marx Rutte via Nederlandse tv show verkopen dat je de onderste steen zou bovenhalen vervaagde op de MSM hier door ander internationaal nieuws maar te verkondigen en U in een stilzwijgen te hullen qua drama MH17, en ondertussen is NIEMAND van Uw Nazi regering naar de rampplaats geweest om maar enig onderzoek te doen!!!Wat waren uw leugens nu weer??? och ja in April 2015 zal u iemand naar ginder sturen!!!

   Like

   • Maria zegt:

    excuseer de datum 09/11/2014 moet 09/09/2014 zijn… foutje van me
    en vergeef men schrijfstijl heb de kwaliteiten niet om te schrijven zoals anderen dat wel kunnen

    Like

   • Maria zegt:

    ohhhhh EJ BRON I am so sorry vergeet ik U te eren zeg 😦 want dankzij u hebben wij een platform om deze waarheden te openbaren… sorry man!

    Like

   • bobzelf zegt:

    dank je wel, , dank je !!

    gr. bob

    Like

   • Nemesis zegt:

    Bedankt Bob, film is ook in Duitsland verspreid ondertussen en het gesprek van de dag. Overigens Timmermans, , “eilde” direct naar de rampplek zoals hij zei om alles in goede banen te leiden. Helaas is hij alleen maar tot Kiev gekomen, de vuile smerige zwendelaar. En ik vraag me toch nog altijd af, of de MH17 toch niet de zogenaamd verdwenen andere MH is geweest. Tegenwoordig kun je bij al die uiterst smerige spelletje absoluut niets meer uitsluiten.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Helemaal met iedereen eens.
    Maria ik vind jouw schrijfstijl helemaal geen probleem.
    Geweldig die ontboezeming.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Helemaal 100 % eens

    als we over schrijfstijl , etc gaan zitten zeiken ,
    dan ga ik wel bij de NRC meedoen ,

    daar zitten altijd gedrochten te wachten , of er niemand poepen , met 7ppppppp schrijft !!

    U weet wel die omhoog gevallen D”66 klootzakken , met

    wat schrijft u slecht nederlands ,

    waarom schreeuwt u zo , ( nou takkenteef , omdat ik daar zin in heb , was ook niet goed )

    U weet wel geen argumenten , maar gewwon zitten te zeiken of je KUT nou niet met DT moet schrijven , laat iedereen lekker in zijn waarde !!!

    We zijn tenslotte niet allemaal met een gouden pik geboren !!

    En zo wel, dan kan je toch ggen lawine tegenhouden, whahahaha

    gr. bob

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bobzelf: 20.48. uur, op 25/10. Heel goed van U Bob. Het bewijs is geleverd, dat de NAZI’S van KIEV, SCHULDIG zijn. Maar ook ik denk, dat MEN dat NIET WIL WETEN. De moslim Obama zeker niet, evenals de RODEN der EUSSR in Brussel NIET!

   Like

  • Maria zegt:

   @nemisis waren er eigenlijk wel 193 nederlandse slachtoffers??? ik krijg dat beeld van die paspoorten die met gaatje doorprikt waren (zijn verlopen ongeldige pasporten) maar niet uit mijn hoofd, en excuseer naar iedereen toe, WAAR ZIJN DIE NABESTAANDEN?????? DAT KAN TOCH NIET DAT JE DIE NERGENS ZIET OF HOORT 193 man pakt hun familie en vrienden een gemiddelde van 10 personen op zen minst die een dierbaren verloren zijn, dus een 2000 man die rechtstreeks een dierbaren verloren? EN NERGENS HOOR OF ZIE JE DIE!!!! het spijt me echt waar maar er klopt iets niet aan die nabestaanden! blijf schreeuwen WAAR ZIJN DAN DIE NABESTAANDEN ZEKER NA DIE BLUNDER VAN TIMMERKLOOT BIJ DE PAUW

   Like

   • Maria zegt:

    weet je nog de eerste dagen op Schiphol hoe er bloemen werden gelegd hoe Marx Rutte zelf op tv verklaarde hoevele Nederlanders er getroffen waren door drama ramp en indirect zoveel 1000den een dierbare verloren??? ik heb fotografisch geheugen, nergens geen 1 familielid van die nabestaanden, enkel na blunder de pauw lieten ze een vader van een dochter aan het woord, de enige hierin die dan verklaarde dat hij liever niet wilde weten of zijn dochter het neerstorten bewust zou hebben meegemaakt, vergeef me, maar ik vond dat toen zo raar , 1 nabestaande lieten ze via de MSM aan het woorden dan de mededeling dat via een advocaat nu nabestaanden iets zouden ondernemen, waar was/is die advocaat dan? waarom zie je die nergens op media zijn cliënten verdedigen??? Vergeef me echt wil niemand pijn doen, maar er klopt zoveel niet??? WAAR ZIJN DIE NABESTAANDEN VAN 193 NEDERLANDSE SLACHTOFFERS LIVE??? opnieuw mijn oprechte excusen hierin, maar mijn vragen zijn toch terecht of niet?

    Like

 2. Sjaak zegt:

  Hallo bob !
  Ook op Arte kanaal hebben ze de maffieuze strukturen van de wereldomspannende
  drogenkartells die in serieuze ondernemen milliarden witwassen (Mexiko) en waar
  de USA evenzo is involveerd zoals ettelijke islamische staaten !
  Ook de ECB steekt tot in de nek in de korruptie en de hele EU laat zich ook nog
  inzalven van een door en door korrupte Ukraine ! Maar we hebben het geluk dat
  we in Europa op een islamisch/Europees kruidvat zitten en een vloerzuivering in
  de komende twee jaar begint en met de hoop dat de Russen ons met hun
  Kalaschnikows een beetje ondersteunen de tapijtenvreters in richting zandbak
  terug te blazen ! Eerst wanneer de EU met volgescheten broek midden in een
  burgeroorlog staan, worden ze wakker en merken hoe de ware Russen werkelijk
  tikken ! Ik drink in ieder geval maar alvast een dubbele Wodka erop !

  Like

  • bobzelf zegt:

   Ik neem een neut , met je mee, makker

   gr. bob

   Like

   • Maria zegt:

    je ziet nu zelf he Bob enkelen reageren hierop… man zak door de grond buiten enkelingen en EJ Bron die het openbaarde NIEMAND anders die mee de vragen stellen wat jij en ik doen…. 😦 mss komen we elkaar nog tegen in Oost Europa, dikke pluim voor wat je deed, maar je ziet zelf amper reactie….

    Like

 3. Bijzonder boeiende reportage. Het is stil geworden rond deze crash. Nabestaanden zwijgen. Msm zwijgen. Betrokken regeringen hebben afgesproken te zwijgen. Verder vraag ik me nog altijd af waarom dat vliegtuig daar überhaupt vloog. Onverantwoord. Opgeofferd? Falen van de Nederlandse veiligheidsdiensten…? De Amerikanen spelen met vuur. De Russen hebben mijn sympathie gewonnen de afgelopen jaren.

  Like

  • Maria zegt:

   de VS in zijn machtsgeilheid heeft met Oekraine geprobeerd om Putin zijn vliegtuig naar beneden te schieten, Putin zijn jet vloog daar kort daarvoor, een catastrofale fout heeft de VS en oekraine gedaan en per ongeluk (alle is langs geen kanten te verdedigen gewoon maar dit is de waarheid waarom MH17 neergehaald was ipv Putin zijn vliegtuig) DAAROM dat de VS langst geen kanten satelliet beelden kan laten zien noch openbaren, daarom dat oekrainse leger de vluchtgegevens onmiddellijk uit de luchtoren weghaalden, die Spaanse man dat op die luchttoren zat twitterde onmiddellijk dat jij 2 militaire vliegtuigen zag, die man is spoorloos (vermoord wss) en die twitter account onmiddellijk gesloten er zijn teveel bewijzen, enig idee aan welke catastrofe de planeet is ontsnapt??? Indien ze Putin zijn vliegtuig uit de lucht hadden geknald hadden de EU en VS de daddy Tsaar bomba op hun dak gekregen iedere oekainer werd uitgemoord en was er effectief een kernoorlog WOIII geweest, dit is wat er gebeurde exact en waarom ze MH17 per vergissing uit de lucht knalden, EU en VS wilden Putin opruimen zonder aan de gevolgen te denken, daarom de omerta NU…. zal het opnieuw posten oekraine en zijn plannen met rusland te nuken en 8 miljoen russen in Oost oekraine te vermoorden, godzijdank dat oekraine geen kernwapens meer heeft of ze hadden allang ene gedropt op de Russen zo achterlijk zijn die om dan niet te beseffen dat de fall-out gans die regio ter dood had veroordeeld, aanhoor zelf opnieuw post ik Timochenko kutwijf en aanhoor zelf hoe ze al haar middelen conecties zou aanwenden om Putin op te ruimen, de nazi HAAT van hen tegen de Russen in ongezien!!!! hoeveel bewijs heb je nog nodig en, deze nazi vrouw steunde de EU en VS!!! maar ja heel de EU bilderberg zijn zelf NAZI

   Like

   • Maria zegt:

    enne al eens gezien militair wie de Russen zijn ??? dit was de reden waarom de oekraine niet tot de navo werd toegetreden enne Oost oekraine zelfbestuur krijgt en zelfs nu zal aansluiten tot Rusland

    9 September 2014 Breaking News Russia’s strategic nuclear forces to hold major exercise
    bekijk vanaf 13min 30 ne keer wie en wat rusland is

    en this is Russia you want to fight them????? hahahahahaha keep on dreaming!!!!
    ooit gehoord over de Tupolev vlieg militaire jets Russen??? vliegen in 1 keer 12000km zonder bijtanken, geen 1 militair vliegtuig op aarde kan hen onderscheppen laat staan volgen of raken met iets, zij dragen de Daddy Tsaar Bomba, gaan door alle gedroomde bullshit raketschilden van de VS starwars programma VS, opnieuw excuseer me effie: wwhhooeehahahahahahahahahahahhaahhahhaa en daar wilt de VS oorlog tegen beginnen, hahahahahahaha kijk zelf en onderzoek het maar

    SUPER FAST NUCLEAR BOMBER Russian Tupolev Tu 22M3 always ready to confront US and NATO

    whaahahhahahahahahaha daar kan NIEMAND OP AARDE TEGENOP tegen dit type militaire jet!!!!

    enne bekijk dit eens

    WORLDS MOST POWERFUL NUCLEAR MISSILE ever built Russian SS-18 Satan can carry 10 Nuclear Bombs

    de VS zit in stenen tijdperk qua dit!!!!!!!

    dan de NSA denken dat zij het zijn???? hahahahaha

    WARNING TO OBAMA Russia & China conduct joint war game in the East China Sea

    kan uren doorgaan hoor maar dit cadeautje geef ik nog mee 😀 you tuch Russia??? China will destroy you!!!!

    Russia & China Vs USA WW3 2013 HD

    Like

  • BIJ MIJ OOK, PUTIN VECHT VOOR ZIJN LAND, DAAR HOEF JE NIKS OVERHOOP TE HALEN ALS BUITENLANDER, DAT IS TE WAARDEREN !!!!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @U.G. Kempenaer: 22.43. uur, op 25/10. En ook mijn sympathie. Ik vertrouw nog eerder Dhr. Putin, dan VERRADERS als OBAMA,RUTTE, FRAU FERKEL, de ORK van RAMPUY, en dat hele zooitje van de EUSSR!

   Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  MH-17: THE UNTOLD STORY

  Like

 5. Maria zegt:

  geef nog dit cadeautje mee wie Russen en chinezen te samen zijn
  en daar riskeren de EU en VS oorlog tegen????????????????????????????????

  RUSSIA READY for BIGGEST MILITARY DRILL “Troops on FULL ALERT” | Defense |

  waar is die fucking amerikaan mee bezig???? Open oorlog met de Russen zoeken, NIEMAND OP AARDE HEEFT EEN MILITARY FORCE ZOALS RUSLAND!!! samen met china ONOVERWINNELIJK,

  RUSSIAN ARMY THE STRONGEST IN THE WORLD 2013 HD

  enne Servië staat rechtstreeks onder bescherming en bewapening van de Russen nu!!!!!
  wat de EU Joegoslavie en Serven heeft aangedaan was onvergeeflijk!!!! dus EU en VS oorlog voeren met Russen, hahahahahahha

  Russian and Serbian Army – Feel the Power | 2014 HD |

  Like

 6. Ja inderdaad, je hoort helemaal niets van de nabestaanden en ook de begrafenissen niet. Wat een goed stuk en ik geloof inderdaad dat de Oekrainiers dachten dat PUTTIN overvloog en hebben ze dat vliegtuig neergehaald. wat een STOMME FOUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUS DOOFPOT !!!! Maar als nabestaande houd je toch je mond niet??? Zouden ze een bedrag hebben gekregen, smartegeld met de vraag alles verder te laten rusten tot volgend jaar??? Als het 2015 is komen ze weer met een nieuwe smoes. Wat goed dat jullie dit stuk naar RUTTE hebben gestuurd !!! Al krijg je geen antwoord, ze lezen het wel. Ik kreeg deze week antwoord van het kantoor van Pechthold. Ik schrijf regelmatig wat ik op mijn hart heb. Er blijft best wel eens iets hangen wat ze per ongeluk lezen denk ik dan. Ik pak er af en toe zomaar één, maar Opstelten geeft nooit antwoord, wel de CDA. De SP schrijf ik nooit, ook niet de Christenen.

  Like

  • Maria zegt:

   INDERDAAD als nabestaande ga je als een bezetene te keer OM DE WAARHEID TE WETEN die nabestaanden hadden allang die kamer bestormd moeten hebben ZEKER NA TIMMERKLOOT zijn blunder in de pauw, dan WAAR waren de foto’s en namen van de slachtoffers in kranten MSM tv media weet ik wat???????????????? NERGENS bewijzen wie en wat ze waren, normaal zouden uit eerbetoon de kranten de namen en foto’s van de slachtoffers geplaats hebben, NIETS VAN DIT GEBEURDE!!

   Like

 7. Maria zegt:

  Uiteindelijk is dit Obama zijn bedoeling op aarde!!
  beste documentaire ooit gemaakt erover, dit is het plan van de Illuminatie, lag al in bed maar sprong terug recht om dit te openbaren wie en wat de VS Illuminatie uiteindelijk wenst te doen met ons en de aarde… dit is niet mijn fantasie maar het uiteindelijke doel van Obama….

  Obama and the plan for World War 3: Best documentary of the Year 2014 (Please Share this video)

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Putin heeft afgelopen vrijdag bij de opening van een discussie conferentie van 3 dagen in Sochi met allerlei experts waaronder oud-ministers en minstens EEN president duidelijk de schuld van het Uraine drama bij de V.S. en de E.U gelegd.
  Zij zijn begonnen met het stoken in de Ukraine en niet Rusland.
  Ik heb hem al op verschillende duitse blogs gezien maar “Alles Schall und Rauch” heeft een goed uitreksel.
  Obama vond dat Rusland technisch achtergebleven was.
  De amerikanen kunnen wel hun ruimtevaarder niet van het issisruimtestation halen en ik heb begrepen dat de sterkere amerikaanse raketten vliegen met russische motoren.
  En dan durft zo´n waswijf Obama zeggen dat russen technisch zijn achter gebleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s