België: Jambon en Francken kregen doodsbedreigingen

Screenshot_9

Theo Francken (links) en Jan Jambon

Vicepremier Jan Jambon (N-VA) en staatssecretaris Theo Francken (N-VA) zijn met de dood bedreigd. Dat heeft Jambon zondag verklaard in Het Nieuws op VTM.

De bedreigingen liepen vrijdag binnen op het politiekantoor van Aarlen. Het ging om een handgeschreven brief, die werd ondertekend door iemand die zichzelf uitgaf voor een ‘extreme moslim’, aldus de vicepremier. Jambon heeft geen extra bewaking gevraagd. Francken liet wel bescherming van de lokale politie aanrukken.

De brief bevatte volgens de minister van Binnenlandse Zaken de aanmaning aan hemzelf en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Francken om het grondgebied te verlaten, zo niet werd hun leven bedreigd. Hij kwam aan in Aarlen, maar was afgestempeld in Luik, en was afkomstig uit ‘geradicaliseerde hoek’, luidde het.

Lees verder>>>
(h/t Maria)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Islam, Islamisering, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op België: Jambon en Francken kregen doodsbedreigingen

 1. Maria zegt:

  zal voor de Nederlander uitleggen wat Belgie eigenlijk is.
  Meer dan 180j geleden richten de Franstaligen socialisten Belgie op.
  Belgie bestaat uit 2 volken, de Vlaming die Nederlands spreekt waar de kaviaar socialist altijd op scheet en onderdrukte, de andere kant Wallonië is compleet Franstalig en we hebben een derde kant van België de duitser waar wij werkelijk geen bal vanaf weten omdat je daar gewoonweg NOOIT iets over hoort;

  Nu om te kunnen volgen 180j runden de socialiste elite dit artificieel landje met luister goed nu
  6 regeringen
  de meeste ministers op aarde qua minilandje
  gouverneurs per provincie enz enz

  Wist je dat New York evenveel inwoners heeft als Belgie en maar een 58 tal mensen New York runnen???

  De Vlaming werd altijd voor Nazi racist weet ik wat uitgescholden door de walen NIETS MAAR DAN NIETS verbind ons met elkaar, we zijn werkelijk 2 landen in 1 och ja met een minderheid 3é partij Duitser erin

  We zijn werkelijk 2 gescheiden landen in 1, iedere Vlaming spreekt bijna frans daar waar de waloon kots op ons en weigeren vlaams te leren laat staan te spreken, (er zijn uitzonderingen maar niet veel vanaf je brussel passeert richting namen wel voila zo is Franstalig Belgie tegen de Vlaming)

  Nu het enige wat dit land bind is de transfers van 17-20 miljard euro per jaar dat de Vlaming moet afdragen aan die Socialistische elite om hun moslim aanhang en marginalen eigen volk te onderhouden…

  Daardoor is NVA uiteindelijk ontstaan tegen dit onrecht en waanzin aan politiek 6 regeringen meeste ministers op aarde, nu heeft NVA de verkiezingen gewonnen, en is er voor de eerste keer in 180j geen 1 PS’er in de regering is de eerste keer in ons land dat socialisten in de oppositie zitten en niet in de regering.

  NVA wilt het land hervormen en een soort van confederatie zodat ieder landsgedeelte voor zichzelf zorgt toch normaal niet,

  Jullie kunnen zich niet voorstellen wat die PS nu aan ware aard laat zien in dit landje, stakingen openlijke bedreigingen ons weeral als de GROOTSTE nazi regering ooit neer te zetten, het loopt de spuigaten uit!!!!

  Mijn grootste vrees is dat de PS zelf achter deze bedeigingen zitten want de PS in Belgie zijn qua achtergrond zelf moslims, alleen al dat via Wallonië die dreigbrief kwam en met de uitdrukkelijke eis dat ze het land moeten verlaten Jambon en Francken is volledig socialistische praat!!!
  want waarom kwam die dreigbrief niet aan in Antwerpen bij de politie maar het sossen bastion Aarlen PS

  Ik zweer op alles wat me lief is indien ze iemand van NVA vermoorden ik persoonlijk achter de PS ga en hen hetzelfde zal aandoen!!!

  De PS heeft verleden van moorden op eigen politiekers andre Cools bevoorbeeld corruptie schandalen ongezien!!!!

  zie link

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Cools

  laurette onckelinks PS zelf moslimwijf met banden maffia en drugdealers
  Dit wijf voert nu open oorlog en bedreigingen uit aan de NVA via de kamer, zoals ik al zei heb fotografisch geheugen, zij zelf eiste het ontslag van beide heren en voert zo’n smerige campagne haat campagne ongezien op NVA !!!!!

  Dan de openlijke aanslag op MR door extreem links op hun kantoren waar ze openlijk op tv verklaarden dat ze met alle middelen oorlog zullen voeren tegen deze regering zonder sossen erin

  INDIEN ER EEN NVA’ER VERMOORD WORDT IS HET DE PS DIE DE OPDACHT GAF!!!!!

  Onkelinx was eerst met Abbès Guenned getrouwd, een tot Belg genaturaliseerde Marokkaan. In 1997-1998 vroeg Marokko aan België de uitlevering van Guenned wegens verdenking van betrokkenheid bij drugshandel. Guenned werd op 31 juli 1997 op de luchthaven van Zaventem aangehouden in het bezit van een diplomatiek paspoort.[10] Hierop scheidde Onkelinx van hem op 31 augustus.[11] In Turkije werd hij ook op aanvraag van Interpol aangehouden en moest Guenned voor een tijdje de cel in, maar hij werd onder druk van onder meer de Belgische regering losgelaten en nooit aan Marokko uitgeleverd.[12][13] Ze hertrouwde later met jurist Marc Uyttendaele, waarbij haar vorige echtgenoot als getuige optrad.[14] In 2003 werd Guenned als medewerker van haar ministeriële kabinet aangenomen in het kader van de verkiezing van de Belgische Moslimexecutieve.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Laurette_Onkelinx

  dit was mini schets België absurdistan waar wij Vlamingen in leven!!!!

  Like

 2. We worden dagelijks bedreigd in alle moskeeën op de aarde!?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar het heeft niets van doen met de islam! (rood en goedvolk modus uit).

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Nou moet ik zoals bekend, niks hebben van die moslims en is=lam en de hele “reute-me-teut”. Maar vanuit ,t “verwrongen” wereldbeeld van die middeleeuwers is het voor een Belg met de naam JAMBON, natuurlijk vragen om ellende.
  Een ander bericht uit België:
  ……………………………..
  Brussel: door een illegaal op de sporen van de metro gegooid, zij is als door een wonder gered.
  Extreem zwaar geweld gebeurde zaterdag-ochtend op station Bocksael van de Brusselse metro.
  Een verschrikkelijke tragedie kon ternauwernood worden afgewend.
  Een jonge vrouw was eerst, toen ze op het perron stond, door een-of-ander individu geslagen, waarna ze op de rails werd geslingerd, op het moment dat er een volgende trein werd aangekondigd.
  Dit gebeurde terwijl het perron vol mensen stond.
  Mensen die dit zagen hadden lef en moed genoeg om op het spoor te gaan en het meisje te helpen op te perron te komen en in veiligheid te zijn voor de volgende trein er aankwam.
  Een en ander werd door de camera,s geregistreerd. Het zou om “ene” Moussa gaan, die illegaal in Brussel verblijf houdt.
  HIJ HAD GEEN MOTIEF…………
  :: http://www.dhnet.be

  Like

  • Maria zegt:

   voor de nederlander Jambon is frans voor Ham varkensvlees 🙂

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dàt weten de meeste Nederlanders ook nog wel: Jambon d’Ardenne.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat zeg je nu wel Theresa. Hier in de supermarkt is zogenaamde “Coburger” ham te koop. Toen we een keer in Coburg waren, vroegen we naar “Coburger Schinken”. Het winkelpersoneel keek ons aan of ze het in Keulen hoorde donderen. Dat bestond niet,. Wel Coburger Würstchen!!! LOL!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E.J. Bron: Ja…..Toch weet ik niet zeker of je met “Ardenner ham” hetzelfde risio zou lopen:
    Ik heb dat “Jambon d’Ardenne” namelijk wel eens ècht op een verpakking zien staan. Het is dus wel degelijk een bestaande Franstalige term voor een soort ham -uit de Ardennen in dit geval. Toevallig ook de streek, waar Filip van België zo ongeveer de laatste maagd vandaan moest halen. (Oei! Als Jean dit leest, raakt hij gegarandeerd weer van de kook, met die “omhooggevallen Walin!” LOL! )

    Like

  • Maria zegt:

   delamontange
   hoeveel keren hebben die bruinen en zwarten zo niet in metro’s blanken vrouwen verrot geslagen of verkracht, van boven naar beneden gegooid dat iemand zelf verlamd voor het leven was, en idd op de rails gegooid met aankomende treinen, het gebeurd bijna wekelijks, ik neem durf geen trein nemen ik durf nog minder metro in Antwerpen nemen want dat is angstaanjagend zie zag hoe ze Orthodoxe Joden molesteren enz enz dat durf ik niet meer zeker niet aan het centraal station Antwerpen en andere metro stations, in de dag mss wanneer mensen het nemen om te gaan werken dan mss wel, maar avond s’nachts???????????? no way in hell als blonde de metro trein nemen waar enkel islamieten opzitten… sorry neen!!! post het filmpje opnieuw Femme de la Rue Nederlandstalig dat maak je in Antwerpen ook mee en NIEMAND dat er maar iets tegen doet NIEMAND !!! dit is de keiharde waarheid grootsteden België

   Like

 5. Cathja zegt:

  Het is ook echt het enige waar deze duivels goed in zijn: doodsbedreigingen versturen, aanslagen plegen en onrust veroorzaken in de samenlevingen.
  Nooit eerder werd Europa zó getreiterd door dat verschrikkelijke moslimtuig als vandaag de dag!
  Wat voor verschrikkelijk volk heeft men hier ooit binnen gelaten, en waarom zit er nog steeds geen rem op de toelating van nóg meer ellende?
  Remigratie op buitengewoon grote schaal is het enige middel waardoor onze landen en volkeren weer zouden kunnen worden zoals ze oorspronkelijk zijn geweest.
  Het zal wel een schone droom zijn.
  Ik zie het niet gebeuren.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   26 oktober 2014 om 19:56

   Wat voor verschrikkelijk volk heeft men hier ooit binnen gelaten,…………………………………..

   Wat men hier heeft binnengelaten Cathja, is zo’n laag, smerig en slecht volk dat ze zelfs door de duivel worden uitkotst.
   De hele wereld zit met deze monsters van de hel opgescheept.

   Like

 6. Maria zegt:

  wat nog zeer belangrijk is in deze zaak is dat Theo Francken TERECHT ooit op zijn FB postte welke meerwaarde die marokanen en islam hier hebben, ik zal erop antwoorden; GEEN ENKELE WANT ZE WORDEN ONDERHOUDEN DOOR ONS al 5 generaties lang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en dit heeft die PS dan via de kamer zo omgedraaid racistisch gemaakt de NVA met de KKK clan vergeleken Hitler nazi, man de scheldpartijen op EEN WAARHEID ALS EEN KOE!!!! en het ergste vanal gans die PS is zelf moslim via roots!!!!! daarom kunnen we ons vasthouden nu in Vlaanderen want PS zal ervoor zorgen dat via hun moslim aanhang de terreuraanslagen zoals in Canada vreselijke realiteit wordt…
  De socialisten zijn zelf moslims in Belgie, dus ik vermoed die socialisten bij jullie in nederland ook dat verklaard waarom er KORANS in jullie kamers en parlement liggen 😦

  Like

 7. Hijfoezer zegt:

  Een beeltenis van Mohammed, met censurering van het gezicht, maar openbaar gehouden titel van het boek onder zijn arm.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s