De islamitische parallelwereld en Abraham van Ojik

Screenshot_26

(Door: Peter Rissing)

Over Abraham van Ojik vallen geen boekdelen te schrijven, hij heeft een naïef en simpel wereldbeeld. Hij is daarom als voorman van Groen Links eigenlijk best op zijn plaats. Hij bewijst zijn simpelheid regelmatig doordat hij, met zijn hele partij, totaal niet in staat blijkt te zijn om met reële oplossingen te kunnen komen voor de geweldconflicten die de islam over de wereld uitzaait. Typerend is ook zijn tedere houding t.a.v. de terroristische Hamas waar Pat Condell dit over zegt.

Waarom is hij zo simpel ? Tja, zijn voornaam betekent volgens de Thora ‘(aarts)vader van de volkeren’ of ‘de goddelijke barmhartige vader’. Mogelijk dat de last die deze naam met zich mee kan brengen hem al in zijn jeugd heeft getraumatiseerd door een gevoel van onvolmaaktheid waar hij nu nog steeds compensatie voor zoekt. Dat zou een verklaring kunnen zijn voor zijn bizarre pacifistische uitspraken, vooral gezien in het licht van de huidige oorlog van ons land tegen de jihadisten van de Islamitische Staat.

Screenshot_21

Laat u zich trouwens niet in de war brengen door de uitspraken van “islamisten” die zeggen dat die Islamitisch-Staat-“islamisten” geen “islamisten” zijn. Want de meeste “islamisten” vinden andere “islamisten” geen “islamisten”. Dus “islamisten” zoals Soennieten, Ahmadiyya, Alevieten, Salafisten, Sjiieten, Imamieten, Zaidieten enz. zijn geen echte “islamisten”, zeggen “islamisten”.

En de “islamisten” die dat zeggen, zijn dan weer onder te verdelen in fundamentalistische en gematigde “islamisten” die elkaar weer discrimineren door die andere “islamisten” het ware “islamisme” ontzeggen.

Dit alles omdat alleen juist zíj de enige ware “islamisten” menen te zijn, die dan weer op hun eigen wijze vrouwen, homoseksuelen, afvallige moslims, christenen, animisten of atheïsten zoals ik discrimineren. In ieder geval zijn het “islamisten” die je willen vermoorden als je iets verkeerds over “islamisten” zegt, het volgens hen verkeerde plaatje tekent of een boek schrijft dat hen niet bevalt, of als je atheïst bent.

Maar ik dwaal af. Van Ojik kenmerkt zich de laatste tijd door uitspraken in relatie tot IS als: “In plaats van de Koude Oorlog weer een impuls te geven, moeten we inzetten op diplomatie.” En “Sterker nog, defensie heeft helemaal geen geld nodig, het beeld van de krijgsmacht die is ‘kapot bezuinigd’ is een beetje propaganda.”

Screenshot_24

En juist hij meent Wilders de les te mogen lezen met: “De PVV, in essentie een veredelde eenmanszaak, wordt aangevoerd door een man die blijkbaar het contact met de realiteit heeft verloren”. Realiteit? Toen ook drie uit NL afkomstige jihadisten omkwamen bij luchtaanvallen op ISIS bij Aleppo veroordeelde hij die aanval openlijk.

Van Van Ojik moeten we het dus niet hebben bij de bescherming van ons land tegen jihadisten en de sterke islamisering die over de hele wereld (voor de voetbalfans: zie dit over RCA-Casablanca) en dus ook in NL plaatsvindt.

Waar wij het wel van kunnen en moeten hebben, is het deel van onze bevolking dat nu nog alleen maar via de (staats)media verneemt over ‘de toestand in de wereld’ (leefde Hilterman nog maar) in relatie tot het gevaar van de islam.

Die grote groep Nederlanders, die het zo goed meent met de medemens en die de islam alleen ziet als een vreedzame ‘religie’ zonder dat zij weet van de plannen die deze wereldomvattende wrede cultuur met het Westen voorheeft. Brave Nederlanders, die GL of PvdA stemmen en dus geen idee hebben over de ongrijpbare islamitische parallelwereld. Een parallelwereld met totaal andere opvattingen over goed en kwaad, en met een cultuur die bol staat van de contradicties en beperkingen die in ons land worden verspreid.

Screenshot_22

Dat komt vooral omdat ‘onze’ linkse media te vaak “islamisten” aan het woord laten die zeggen dat fundamentele “islamisten” (daar ga ik weer) geen “islamisten” zijn. En juist die ‘gematigde‘ “islamisten” vormen (onbewust) een Paard van Troje, het smeermiddel voor de jihad. Want als de islam alleen maar uit moordzuchtige Jihadisten bestond, had zij geen bestaansrecht in ons land en onze cultuur. Dankzij gematigde “islamisten” kunnen onze media en lief-naïef-links, o.l.v. Van Ojik, Nederland in slaap sussen.

En nu komt de sales-pitch van dit artikel, want er is nog hoop om Nederland wakker te maken en het kan zelfs gratis ! Met de anti-sharia stickeractie kunt u daadwerkelijk iets doen, behalve uw gram uitspreken. Geef u daarom op voor deze sympathieke actie via de webmaster en help hem en mij ons volk wakker te schudden. Er zijn al duizenden stickers geplakt door heel Nederland en België, maar dit moet juist ‘meer, meer, meer’. We rekenen op U.

Screenshot_23

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Groenen, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Sharia, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op De islamitische parallelwereld en Abraham van Ojik

 1. Lazlo zegt:

  Was nog leuker geweest als we de tekst van de cartoon konden lezen…

  Like

 2. Harry zegt:

  Moet nog steeds lachen om de kwalificatie van de heer Pennings met betrekking tot Bram van Ojik : aardappelrot-kop , of was het aardappel-rotkop ?

  In een vorig leven reageerde ik nogal intensief op de “post online” . Levendige discussies , soms .
  Daar schreef die mislukte eigenheimer wekelijks een column .
  Ik werd dan altijd zó pissig dat ik hem in nette bewoordingen, in mijn optiek , door de hakselaar haalde .
  Hij reageerde nooit ergens op , maar de volgende week kwam er weer zo’n berg linkse waanzin .
  Ik zat er soms al op te wachten…………
  Het eindigde in een ban .

  Maar die man kun je toch eigenlijk niet serieus nemen ?
  Helaas kunnen zulke wereldvreemde Donald Duck-achtigen best nog een boel schade aanrichten ,
  als opperhoofd van de onnozelaars .

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Als die “Olijke” Abraham- meneer ZE dan eerst eens gaat uitleggen wat dialoog betekent, zijn we al weer een klein stapje verder…………

  Like

  • Harry zegt:

   Ze zullen dan wel zorgen dat ie uit z’n nek lult , vanwege een afgehakt hoofd .
   En als ik heel eerlijk ben , geen meelij deze keer .
   Ze mogen er zelfs mee voetballen , met dat aardappelharses .
   Smerige landverrader .

   Like

 4. Jan zegt:

  Voor ingrijpen in Syrië ontbreekt simpelweg een onomstreden volkenrechtelijk basis.
  Dat betekent gelukkig niet dat we daar lijdzaam moeten toezien.
  We steunen, als het aan mijn fractie ligt, waar mogelijk de gematigde oppositie en we bestrijden ISIS door hun oliehandel onmogelijk te maken en ze ook anderszins af te snijden van geld, wapens en nieuwe rekruten.
  https://groenlinks.nl/nieuws/spreektekst-van-ojik-missie-isis

  Ojik is meende ik ontsnapt uit een inrichting.

  Like

 5. Pieter G zegt:

  Groen links is in mijn ogen een knettergekke partij.
  Niet alleen stimuleren ze de islamisering, ze stimuleren ook het beton en asfalt in dit land.
  Ze zijn niet voor maar TEGEN GROEN!
  Sorry dat ik wat schreeuw, slecht voor mijn bloeddruk. Ik kan het echter niet laten.
  Als ze ook maar een greintje om groen zouden geven zouden ze pleiten voor dichte grenzen en niet meer dan 10 miljoen inwoners in dit zwaar overbevolkte landje waar de legbatterijkippen meer ruimte hebben dan de mensen die er wonen. Iedereen die wat ouder is weet dat in de jaren 50 van vorige eeuw emigratie gestimuleerd werd omdat het land VOL was.
  Nou ja, nu wonen er bijna twee keer zoveel.
  Ja, die pallets vol laagopgeleide moslims hebben we nodig om het werk te doen. Vergrijzing enz.
  Maar juist dat volk maakt zoveel kindertjes dat het probleem exponentieel groeit weet ieder die tot tien kan tellen. Daarbij komt de samenleving ontwrichtende islam nog bovenop.
  Dus niet eenmaal knettergek, maar tweemaal.
  Daarbij nog de CO2 hoax en bijhorende windhandel die miljarden en miljarden laat wegvliegen in de lucht. Bij elkaar opgeteld dus driemaal knettergek.
  Dat er nog mensen op die nep partij stemmen is voor mij een groot raadsel.
  Graag zag ik de leiding en leden opgepakt, afgevoerd in een dwangbuis om hun rechtszaak af te wachten. Landverraad.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Toen ik in Mei van dit jaar een titel zocht voor mijn artikel over dit samengestelde wanproduct kwam ik niet voor niets uit op: “Het Rariteitenkabinet GroenLinks….”

   Like

   • Peter Rissing zegt:

    Tjonge, ik heb je verhaal even opgezocht en wat zonde dat ik dat verhaal destijds heb gemist.
    6.500 woorden ik had er een hel kluif aan, maar goed onderbouwt.
    Alsnog mijn complementen Theresa

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hé, wat leuk! Het schoot me alleen zomaar nog ‘ns te binnen.
    Dank je, Peter!
    Als het je mocht interesseren: Ik heb er ook nog één geschreven over D ’66, kort na de Europese verkiezingen: “D ’66, toevluchtsoord voor oppervlakkigen.” Be my guest!

    Like

   • Peter Rissing zegt:

    Voor jouw verhaal over D66 geld het zelfde.
    Daar had ik nuttige zaken uit kunnen halen voor dit verhaal (ook met exclusief voor E.J.Bron vervaardigde cartoon)https://ejbron.wordpress.com/2014/09/27/tja-mijnheer-pechtold/
    Voor het volgende stuk ga ik eerst bij jou ten rade.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peter G: 11.21. uur. Inderdaad in de jaren ’50 was NEDERLAND overvol volgens toen de Oranje telg Juliana. En in 1979 moest deze madam dat NOGMAALS zeggen van het CDA/VVD besodemieterkabinet! Dat heeft U goed aangehaald Peter!

   Like

 6. Als er een buiten de realiteit staat is het van Ojik wel,samen met dat gr links van hem!Wat een mafkikker!

  Like

 7. Peter Rissing zegt:

  Maar van Ojik staat niet alleen bij GL
  Dit commentaar van een mij onbekende reaguurder bij GS bewaard.
  Leuk moment om dat nog eens te delen.

  Groen Links – Aziz Adahchour, raadslid. Je ontkomt er niet aan om af en toe een moslim te nomineren. Nu frauderen de allochtonen bijna allemaal en aangezien er ruim een miljoen hier rondhangen zou de lijst eindeloos zijn.
  Maar het gaat hier ook om de foutlinxen. Het linxe en groene tuig dat altijd met de opgeheven vingert klaar staat om ons te corrigeren, maar dat zelf alles uitvreet wat allah (of z’n broer) verboden heeft.
  .
  Vandaar deze oplichter: GsL raadslid Aziz Adahchour. Had twee niet bestaande fulltime banen bij het onderwijs. Haatscholen staan bekend om hun frauduleus mensen aanstellen en zo kan het dat de linxe maffia het mogelijk maakt dat iemand zo maar twee banen kan hebben en nimmer op zijn werk hoeft te verschijnen. Bedenk hierbij hoeveel mensen bij deze fraude betrokken zijn. De scholen, de foute politieke partij, de ambtenaren, de belastingdienst, de gemeenteraad, enz. enz. Foutlinxen in overvloed. Fraude.
  .
  Groen Links – Judith Bokhove. Is raadslid van de groencriminelen en ook directeur van het erbarmelijke bedrijf Greenchoice. Niet alleen is zij even vergeten te vermelden dat zij directeur is, hoewel dit verplicht is, maar haar bedrijf stinkt aan alle kanten. En wanneer de gemeente iets beslist over “groen, energie, zonnepanelen, duurzaamheid enz.” stemt dit loeder gewoon mee (of niet volgens de fractievoorzittert, maar hiervoor was haar man de directeur en toen stemde ze wel met alles mee, terwijl hetzelfde geld van Greenchoice naar binnen stroomde). Belangenverstrengeling zoals het kan. Erg onhandig allemaal en typerend voor foutlinx. Daarnaast ligt haar bedrijf overhoop met de Eneco is de gemeente weer deels eigenaar van de Eneco. Verder graait ze nog wat in de zorg. Het bedrijf Greenchoice is dusdanig rot, dat de overheid er al drie keer heeft ingegrepen. Niettemin vindt haar fractie haar integer en kunnen we het woord “integer” dus schrappen uit de Dikke van Dalen. Graaien, verzwijgen nevenfunctie, tweepetten, blond en gespleten persoonlijkheid, belangenverstrengeling.
  .
  Groen Links – Harry Borghouts ook gemeenteraadlid voor Progressief Heemstede (1977-1987), fractievoorzitter van Progressief Heemstede (1982-1987), secretaris-generaal bij ministerie van justitie (1996-1999) en
  commissaris van de koningin Noord-Holland (2002-2009)). Hij wordt, als secretaris-generaal van Jusititie, in 1999 verantwoordelijk gehouden (door de commissie-Kalsbeek), voor het niet tijdig informeren van minister Korthals van Justitie over coketransporten. In de periode dat Borghouts commissaris van de Koningin was, speculeerde de provincie Noord-Holland op banken in IJsland met 78 miljoen euro tegen een rentevergoeding van 5%. Het geld werd geleend van De Nederlandsche Bank. Door de kredietcrisis is dit bedrag geheel verloren gegaan. Sommige mensen worden fout geboren, hij is er 1 van, toch is hij het ware gezicht van Groen Links; de meeste zijn oude zakken, die slapend miljonair worden en nimmer in dag in het bedrijfsleven presteerden. Graaier, geldverdamper, eventueel corruptie.
  .
  Groen Links – Jamai Challiui. Succesallochtoon en raadslid. Kwam nooit op een vergadering van GsL en dat zou ik ook niet doen, maar maakte zich verder schuldig aan illegale onderverhuur, huisvesting van illegalen, importeren familieleden en uitbuiting.
  .
  Groen Links – Cees van Dijk, raadslid en bestuurslid afdeling Haarlem vanwege seksueel misbruik (verkrachting) van een 13-jarige jongen. Hij werd veroordeeld tot anderhalf jaar cel, plus daarna psychische behandeling.
  Meneer is therapeut en verkracht zijn cliënt, het lijkt wel een boek van Stieg Larsson, monsters bestaan helaas. Het NRC weigerde hier over te publiceren, men wil de sector niet beschadigen. Verkrachter, schending ambt, pedofiel.
  .
  Groen Links – Wynand Duyvendak, crimiclown en kamerlid: wegens inbraak in het gebouw van het ministerie van Economischer Zaken, bedreigingen en brandstichting in zijn tijd als milieuactivist – “Ik vond dit soort acties altijd legitiem”, vertelde Duyvendak het opinieweekblad Elsevier nog enkele dagen voor zijn aftreden. “Dit feit is verjaard, ik maak me er niet druk om”. Zijn fractievoorzitter Femke Halsema sprak van een ‘politieke fout’, omdat hij in de aankondiging van zijn boek deze actie als een groot succes bestempelde, zonder tevens te vermelden, dat hij tot het inzicht gekomen is, dat dit soort acties contraproductief werken; een wijziging in zijn denken, die wel in het boek zelf tot uitdrukking zou komen en die Duyvendak als gevolg van de commotie ook in interviews
  nadrukkelijk naar voren bracht. Bejaarde Volkert.
  .
  Groen Links – Arjan El Fassed, Tweede Kamerlid van Groenslinksch. Haatzaaien. Meneer is opperhoofd bij een website bedoeld om de haat tegen Joden aan te wakkeren en de islamisatie van de wereld te vervullen. (The Electronic Intifada). Geld voor ontwikkelingshulp wordt hier misbruikt en klassiek voorbeeld van een linxe met een dubbele agenda. Zwendel, haatzaaien, islamisatie.
  .
  Groen Links – Rik Grashoff, Tweede Kamerlid, Wethouder Delft (1998-2006)) liet Delft voor 4 ton garant staan voor een aanbouw aan de Sultan Ahmed Moskee. De Turkse Vereniging kreeg zo een lening tegen lage rente en zou daarmee “culturele ruimtes” aanbouwen aan de moskee. Voorwaarden waren wel dat de vereniging een ander bestuur moest hebben dan de moskee, en de ruimtes van de vereniging moesten afgescheiden zijn van die van de moskee. Nou zijn die besturen inderdaad verschillend. Precies dezelfde 9 Turken, dat weer wel, maar in een andere volgorde. Heel verschillend, vindt de gemeente. Het zou om te lachen zijn, als het niet zo treurig was.
  Bovendien blijken de ruimtes van de vereniging naadloos, zonder scheiding over te lopen in die van de moskee. Die heeft zo een fijne uitbreiding gekregen. Laat de Delftse burger maar dokken. Kortom, Grashoff bedonderde de boel en de moskee/ Turkse vereniging benutte de geboden mogelijkheden. Werd beloond met een post als Wethouder in Rotterdam en verdampte daar 50 miljoen in het “Jeugdjaar” en loog bij herhaling over het verdampen van geld in muziekpodium “Watt”. Zwendelaar, vriendjespolitiek, kopen van stemmen, islamisatie.
  Groen Links – Leen Harpe, lijsttrekker van de lokale milieumaffia in Zeeuwland. GroensLinks, dus. Meneer is graaiend ambtenaar en politicus. Reden van deze notering is echter dat deze gloeilampenhater tegen zijn exvrouw te keer gaat en daarvoor vervolgd wordt, voor huisvredebreuk dus.
  .
  Groen Links – Herman Meijer. Bestuurder van deze foute partij, uitvinder van de kindersex en baanbrekend pedofiel. Binnenkort weer verkiesbaar voor de eerste kamer. Ridder in de orde van Oranje Nassau, kun je nagaan wie allemaal een lintje krijgen tegenwoordig. En waarvoor?! Pedofilie.
  .
  Groen Links – Mariko Peters, kamerlid, heeft als diplomate de gedragscode van het ministerie van Buitenlandse Zaken overtreden, maar mag toch aanblijven als Kamerlid. Ze meldde in 2005 in Kabul niet aan haar ambassadeur dat ze een liefdesrelatie had met een man wiens subsidieaanvragen ze moest beoordelen en dat was tegen de regels. Leermoment: blijkbaar hebben wij dure diplomaten in dienst, die allerlei allochtonen in hun
  eigen typhusland aan fraaie banen helpen op onze kosten. Belangenverstrengeling, vriendjespolitiek.
  .
  Groen Links – Sam Pormes. Voorzittert van de Groene Bende te Assen. Er was niet sprake van één affaire waarbij Sam Pormes in opspraak kwam, het ging om een hele reeks. De feiten zijn terug te vinden op een Wikipedia pagina. Het ging over betrokkenheid bij het gijzelingsdrama bij de Punt, om een schietpartij in Assen, waarvoor Pormes zeven maanden vastzat, het ging om een gevalletje uitkeringsfraude, en het ging om een guerrillatraining in Jemen. Fraude, terrorist.
  .
  Groen – Links – Helma Ton, burgemeester van Blaricum: rijden onder invloed.
  .
  Groen – Links – Tara Singh Varma, succesallochtoon, kamerlid, was een veelbelovend politica, maar vernielde haar eigen politieke carrière door financieel wanbeleid en leugens. Ze ging zelfs zo ver dat ze deed alsof ze elk moment kon overlijden aan kanker. Na veel vertoon bij haar vertrek uit de
  Tweede Kamer komen de geruchten op gang. Uiteindelijk blijkt dat ze geen kanker heeft, maar dit
  heeft verzonnen. En dit vaker doet. Misleiding, graaien. Geen enkel geweten; verduisterde geld als penningmeester van het Grenada Kommittee.
  .
  En dan is er Frits Lintmeijer nog:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/wethouder_lintmeijer.html
  .
  Wie toept er ?

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wij moeten doorgaan met de mensen informeren met de waarheid: Islam is gevaarlijk, ALLES moet in beweging om de Islam Nederland uit, het wordt tijd Moslems hier het leven zuur te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s