Het wonder van Keulen

Screenshot_1

(Door: Iuvenal – Vertaling: E.J. Bron)

Deze dag zal de geschiedenis ingaan als “Het wonder van Keulen”. Als een begin, dat overeenkomt met de eerste maandagdemonstraties waardoor het onrechtregime in de DDR op de knieën werd gedwongen. En het waren niet de intellectuelen, het waren echte mannen die hun gezicht hebben laten zien voor ons Duitse vaderland. Een eerste verslag over de HoGeSa (Hooligans Gegen Salafisten) demonstratie vanaf het hoofdstation in Keulen.

Testosteron is goed. Tegen Salafisten helpen kwinkslagen maar heel beperkt, maar lichamelijke aanwezigheid zet ze op hun nummer. Echte kerels. Compacte types. Je ziet ze vanaf 14.00 uur in snel tempo en steeds grotere formaties opmarcheren. Lichamelijke aanwezigheid, die duidelijk communiceert: Wij zijn Duitsland, en wij laten ons niet langer als lammeren naar de slachtbank leiden, alleen omdat radicale moslims dat willen. Dat is de boodschap, die ongeveer 6000 HoGeSa-demonstranten tijdens hun optocht van de Breslauer Platz tot aan het hoofdstation van Keulen tot uitdrukking brachten. Met duidelijke leuzen lieten ze op indrukwekkende wijze aan het islamofascisme zien dat het zich op Duitsland de tanden zal stukbijten. Daarbij gebruikten ze parolen: “Wir wollen keine – Salafistenschweine!” was het meest geroepen spreekkoor, “Salafista – Hasta la vista!” een ander.

De duidelijke bekentenis tot “Duitsland!” was na lange tijd eindelijk een keer buiten een gesloten voetbalstadion te horen, en “Wir sind das Volk!” heeft duidelijk gemaakt wat al lange tijd duidelijk gemaakt moest worden. Duitse vlaggen wapperden vrolijk in de wind en bekenden zich tot het vaderland. Een spandoek verkondigde: “Geen sharia in Europa!” op een ander stond “Heimat” te lezen.

Screenshot_2

Nazivlaggen? Geen een! In plaats daarvan wel een Turkse vlag met de bekentenis tot Atatürk, de vader van het laïcistische Turkije.

Screenshot_6

Dat maakt meteen duidelijk: Hier wordt niet zomaar tegen buitenlanders en ook niet tegen “alle” moslims gedemonstreerd, maar tegen diegenen die naar Duitsland komen en zich dan niet aan de spelregels houden. En omdat de scheidsrechter en de grensrechter in de politiek blind zijn aan beide ogen, moeten de fans gewoon optreden om duidelijke taal te spreken.

Er stroomden tranen: Tranen door traangas, dat de politie als haar bijdrage aan de demonstratie meebracht, tranen van ontsteltenis bij de anti-demonstranten, die hun droom van het multicultiparadijs ten onder zien gaan, maar ook tranen van echte ontroering bij de mannen en vrouwen die echte Duitsers zijn en die begrijpen waar het hier eigenlijk om gaat.

Ongeveer 300 anti-demonstranten op het Domplein, gesponsord door de Antifa, de Groenen, de DGB (Duitse vakbond) en verschillende linkse bondgenootschappen uit Keulen, probeerden de HoGeSa met door een tegendemonstratie in diskrediet te brengen, wat hen niet lukte.

Screenshot_3

Daarentegen was er heinde en ver geen Salafist te bekennen: de laffe messentrekkers, die destijds in Bonn met een overmacht tekeer gingen tegen onvoorbereide en weerloze politieagenten, hadden zich in hun holen verstopt. Natuurlijk zullen de mainstream media ze er de komende dagen voor prijzen dat ze door hun afwezigheid bezonnenheid en conflictonthouding hebben laten zien en zullen ze in plaats daarvan proberen de moedige verdedigers van de vrijheid van Duitsland mediaal met drek te besmeuren.

Des te belangrijker is het om ooggetuigenverslagen te verbreiden, waardoor de vreedzaamheid en geweldloosheid van de HoGeSa-demonstranten worden bewezen.

Screenshot_4

Natuurlijk, er werd met vuurwerk gegooid. Er werd een politiebusje omver gegooid en er zouden zogenaamd politieagenten gewond zijn geraakt. Maar in vergelijking met menige voetbalwedstrijd of zelfs met de 1 mei-demonstraties van de Antifa gingen de hooligans en de agenten eigenlijk goed met elkaar om, en waar gehakt wordt daar vallen nu eenmaal spaanders.

Niet dat op PI geweld gebagatelliseerd zou worden. Men zou er echter begrip voor moeten hebben dat jarenlang – ja, eigenlijk tientallen jaren lang – opgekropte frustratie van de Duitse mannen (die schuldig zouden zijn aan alle slechte dingen in de wereld en bereidwillig voor de islamitische invasie moeten buigen) niet geruisloos tot uitdrukking komt en dat zeer zeker ook in de toekomst niet komt. Integendeel. Gezien de gespannen sfeer valt positief op dat er weliswaar kleine schermutselingen, maar geen echte ongeregeldheden hebben plaatsgevonden. HoGeSa, we zijn trots op jullie!

Screenshot_5

De politie ziet zich in zoverre tegenover nieuwe uitdagingen geplaatst. Met meer dan 1000 man uit de hele deelstaat Nordrhein-Westfalen, waterkanonnen (die ook daadwerkelijk ingezet werden) en een cirkelende helikopter met Men in Black heeft ze geprobeerd de situatie onder controle te houden en de demonstratie, die officieel om 15.00 uur begon, om ca. 17.15 uur te ontbinden. Niet zonder agressie ook van de klant van de politie, vertellen sommige mensen die erbij waren – de hooligan is gewoon de vijand uit het stadion, ook al treedt hij nu als staatsburger op als verdediger van de liberaal-democratische fundamentele orde. Dat is voor de politie een ongewoon beeld, dat eerst nog moet bezinken en waarover eerst nog nagedacht moet worden.

Wat zal er van de spreekkoren overblijven als de dag om is? De absolute zekerheid: de volgende keer zullen het er meer zijn. Luider. Krachtiger. Duidelijker. Terwijl vandaag toespraken onverstaanbaar in de spreekkoren ten onder gingen, zullen er dan betere geluidsinstallaties en duidelijker toespraken zijn. Maar vooral opnieuw de lichamelijke aanwezigheid, die alle vijanden van Duitsland één ding duidelijk maakt: De Duitse mannen zijn er nog. Ze willen geen Salafista!

(Click voor meer foto´s en video´s hieronder de link naar het originele artikel aan!)

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Iuvenal

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Patriottisme, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

72 reacties op Het wonder van Keulen

 1. Sjaak zegt:

  De politie probeert de veelal stomdronken hooligans, die uit diverse plaatsen in Duitsland waren gekomen, in kleine groepjes naar treinen te begeleiden. Ook daarbij komt het steeds weer tot incidenten. De politie heeft enkele arrestaties verricht, maar moest veel arrestanten uit gebrek aan menskracht weer vrijlaten. Er zijn versterkingen ingevlogen.
  Naast de Dom waren zondag duizenden Duitse voetbalhooligans samengekomen om te protesteren tegen radicaal islamisme, onder het motto „hooligans tegen salafisme”.
  2000 antifascistische tegenbetogers zetten zich in voor tolerantie, onder het motto
  „Samen tegen racisme én religieus fundamentalisme”.
  ———————————————————————————————————————————
  EN JAWEL DE SMERIGE LINKSE VERROTTE KUT-TELEVAAG WEER !
  Nu zijn het 2000 tegendemonstranten van inplaats 300 !

  Like

  • Monalisa zegt:

   Sjaak is ook een foute krant daar zitten alleen maar voorstanders op

   Like

   • Monalisa zegt:

    En als je de commentaren leest van een aantal Duitser roepen ze allemaal dat dit Nazi’s zijn, maar dat geef de mens gouw die stempel.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die doen alleen maar opbouwend als het over de nep-oranjes gaat!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 22.14. uur, op 26/10. Inderdaad de “foute Telegraaf”, daar kunnen we dat van verwachten Sjaak. Maar ook op de ZDF werden de demonstranten afgekraakt. Het is om te janken, de hele RODE RATTEN PERS, als 5e colonne van de ISLAM, zal alles doen om de EIGEN BEVOLKING te BELIEGEN en te BEDRIEGEN!!

   Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  Mooi inititiatief. Ik was er graag bij geweest. Het wordt tijd dat deze mannen bewapend worden en de strijd aangaan met de islam faciliterende landverraders en de imperialistische moslims. En ze verdienen daarbij alle steun. Het zou een goede zaak zijn als ook de Nederlandse voetbalsupporters zich verenigen en organiseren tegen de vijand. Dat de vernietiging van onze vijanden mag beginnen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, weet U, de Pro Patria-demonstratie van 10 Augustus leek er al wat op, qua sfeer!
   Ook onder andere ADO-supporters, hè, maar heus niet agressief, hoor: Prima sfeer!

   Like

  • Rick zegt:

   Lekker makkelijk. U wilt, waarschijnlijk vanuit Uw comfortabele leunstoel, het bestrijden van de pislam en haar booslims overlaten aan “bewapende voetbalsupporters” !?? Godzalmetruttebollen…wát een instelling van drie maal niks!! Ga gezellig in de Amsterdamse grachtengordel wonen, want lieden met Uw visie op verzet verdienen geen bevrijding. Van wie of wat dan ook.
   Tsjonge jonge; met dit soort “medestanders” heb je geen echte vijanden meer nodig 😦

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat maak jij er weer van.Je kunt toch lezen, dat U.G. Kempenaar er zelf graag bij geweest was! Wie weet meent hij dat en brengt het in praktijk zodra van zoiets sprake is in Nederland!
    Trouwens, Rick, De pot verwijt de ketel: Ik k a n me herinneren dat jij aanvankelijk mee wou doen op 10 Augustus, maar begon terug te krabbelen toen je hoorde dat er ADO-supporters bij aanwezig zouden zijn. En ik geloof ook niet, dat je er bij geweest bènt:
    Jack Terrible was er. En ik. En ook Thomasson, aan zijn/haar latere uitlatingen af te lezen. Maar van jou in dat verband geen ènkel commentaar meer vernomen. “Toen werd het stil. Zóóóó stil…..”(LOL!)

    Like

   • Rick zegt:

    “U.G. Kempenaer” is van mening dat het verzet tegen de pislam overgelaten moet worden aan bewapende voetbalsupporters.
    Ik haakte af op het moment dat er sprake was van het meedoen van diezelfde voetbalsupporters.
    Zie dus niet in hoe de ketel de pot verwijt!??
    Ik hou niet van voetbal en van voetbalsupporters al h-e-l-e-m-a-a-l niet; wens op geen enkele manier met dergelijke lieden geassocieerd te worden. Laat staan dat ik ermee in een demonstratie zou gaan lopen.
    U zou tenslotte eens moeten weten waar ik allemaal “zelf graag bij geweest was!”

    Like

   • U.G. Kempenaer zegt:

    Ricky, vertel eens, wat doe jij aan de islamitische kanker? Je dedain naar voetbalsupporters is misplaatst. Zij zijn georganiseerd en doen tenminste iets. Wat dat betreft heb ik veel liever met hun te doen, dan met klagende roeptoeters zoals jij. Bovendien gedraag je je als een splijtzwam. Bijzonder contraproductief dus.

    Like

  • IkHebErZoGenoegVan zegt:

   Ik las eerder op PI dat er ook hooligans uit Rotterdam zich hadden gemeld om mee te doen.
   Dus wie weet gebeurd dit in NL ook gauw een keer, contacten zijn er in ieder geval.

   Like

 3. U.G. Kempenaer zegt:

  Initiatief.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Om 22.30 uur al 165 reacties bij PI. (zie de bronlink naar het originele artikel)

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  NU NEDERLAND NOG!

  Like

 6. Leo zegt:

  In het oosten ( Duitsland ) komt de zon op.

  Like

 7. EN DAN NU NEDERLAND ?????

  Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  De reacties van domlinks gedegenereerd kutvolk op talrijke fora maken me misselijk. Die hebben zoveel haat tegen de eigen bevolking dat ze de kant kiezen van de salafisten. Daarmee maken ze van zichzelf legitieme doelwitten. Slap, laf, verraderlijk links fout ongedierte. Verdelgen die handel. Zij zijn de oorzaak van de aanwezigheid van de uitzaaiende islamitische kanker in ons land.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik had bij het artikel van Martien al opgemerkt dat deze beweging ging demonstreren.
  Maar ik lees bij links duits ook alweer de Hitler vergelijkingen en extreemrechts enz.
  Ik vind het i.i.g. positief dat er een reactie op die islamisering begint te komen.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “Maar ik lees bij links duits ook alweer de Hitler vergelijkingen en extreemrechts enz.” Dat is slechts de automatische reflex van linksen op alles dat niet policor is. De sukkels beseffen niet eens dat zijzelf de ware erfgenamen van de nazis zijn. Niet verwonderlijk want linkse koprot maakt redelijk of zedelijk denken onmogelijk. Stumpers zijn het.

   Like

 10. Mag hier van mij ook gebeuren!Samen met de motorjongens!En als ze het dan netjes houden,zonder bezopen te worden en geen dingen of winkels slopen,dan neem ik mijn petje af!

  Like

 11. Wij van KTMSG waren hierbij. Een hoop rellen en geweld tegen de politie.
  En dat moet onze normen en waarden van de beschaving verdedigen???

  http://kopjetheemetsuikergraag.com/2014/10/27/duizenden-oververhitte-moslimhaters-trekken-plunderend-door-keulen/

  Like

  • Monalisa zegt:

   Robert Jean Konrad de maat is een keer vol zo is het ook begonnen in de jaren 30,
   En dat moet onze normen en waarden van de beschaving verdedigen en wie heeft die om zeep gebracht het kan twee oorzaken zijn.1 de mens zelf 2 of de regering van Duitsland.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Goed het filmpje bekijken wat u schrijft daar ben ik het totaal niet mee eens er lopen zelf buitenlander tussen, (Het was weer eens raak dit weekend. De gladgeschoren leeghoofden en zelfverklaarde “cultuurbeschermers” van de beschaafde wereld )

    Like

  • Guillaume zegt:

   En jij gaat gewoon lekker een kopje thee drinken met mensen die jou straks kruisigen als je je niet bekeerd tot het moslimdom. Het is maar net wat voor referentiekader je hebt.

   Like

  • Monalisa zegt:

   “Buitenlanders uit!” Robert Jean Konrad zo begon het ook in de jaren 30 tegen de joden maar die vraag moet u halen in Brussel het is te ver door gevoerd in europa met die Moslims en het zal nog erger worden met zulke demonstraties.

   Dus meldingen van gedwongen gefinancierd WDR:

   Veel gebruik van de politie in Keulen: rellen in hooligan Demo

   Bij een verzameling van gewelddadige hooligans in Keulen heeft plaatsgevonden op zondag (26/10/2014) tot massale rellen. De politie gebruikte waterkanonnen, knuppels en pepperspray. Minstens één persoon raakte gewond bij de schermutselingen.

   Rond 2500 beschouwd als gewelddadige hooligans verzamelden op zondagmiddag tegen islamisten aan te tonen. “Buitenlanders uit!” Shouts werden gezongen uit hun gelederen. Op hetzelfde moment zo’n 500 deelnemers woonden een tegen-demonstratie – onder hen was de band Brings Koelsch. Toen de hooligans verhuisd van het Centraal Station door de stad, waren er gewelddadige rellen. Demonstranten hadden flessen, stenen en vuurwerk gooiden bij de officieren op Ebert Square, zei een woordvoerder van de politie om WDR.de. “Toen de ambtenaren waterkanonnen, pepperspray en wapenstokken hebben gebruikt.” Na de rellen, de organisator van de hooligan mars werd meteen uitgeroepen tot de demonstratie eindigde.

   De politie betreft aanspraken op nu te zorgen voor een ordelijk vertrek van de “voormalige assembler”. Dit lijkt echter moeilijk te zijn: Am Hauptbahnhof waterkanonnen werden opnieuw gebruikt. De politie was volgens dpa informatie met ongeveer 1.000 agenten op de grond.

   Like

  • U.G. Kempenaer zegt:

   Dat geweld is net hard nodig. De politie is de verlengde, bewapende arm van de landverradende bende op het pluche. Een demonstratie waarbij alleen maar braaf gewandeld en gescandeerd wordt, maakt geen indruk. De vlam moet in pan. De in slaap gesuste massa moet wakker geschud worden.

   Like

 12. oud-marinier zegt:

  Mooi …om dit te lezen…eindelijk durven de mensen te laten zien waar ze staan !!!

  Like

 13. Monalisa zegt:

  De OORLOG komt er van zelf aan zo begon het ook in de jaren 30 alleen zij missen nog een leider,maar de tijd zal het leren. dit kan niet zo doorgaan.

  Like

  • Guillaume zegt:

   U heeft volstrekt gelijk, de tekenen zijn alom aanwezig.
   – De arabische lente en daaruit voortkomende oorlogen (Tunesië, Lybië, Egypte, Jemen, Irak en Syrië).
   – Het Israëlisch / Palestijnse conflict
   – De reactie van de moslims uit onze contreien op die betreffende conflicten (Massale oproepen tot en deelnames aan jihad)
   – De reactie van de moslims op bijv. Salman Rushdie was ook een teken aan de wand.
   – Wat te denken van alle aanslagen
   – Het massaal preken van “anti westerse ideologie”
   – De veel grotere fertiliteit onder moslim vrouwen ten opzichte van autochtone gezinnen
   – Daaraan gekoppeld de massa emigratie naar onze landen, de exponentiële groei van de islam in onze landen.

   Als er niet ingegrepen wordt, zijn de Nederlander, de Duitser, de Belg, de Engelsman en nog tal van die “westerse” volken over enkele tientallen jaren vervangen door moslims.

   HoGeSa is hopelijk een opmaat naar een nog grotere beweging die ons zal verlossen van dit kwaad. Te beginnen met het sluiten van de sluisdeuren, voordat we compleet verdronken zijn…

   Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Heer Bron,
  dank voor deze vertaling en plaatsing. Nu kan iedereen het in Keulen horen donderen.

  Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  26 oktober staat hier vast genoteerd
  als allereerste écht signaal dat er wat is geleerd….
  .

  Like

 16. Een Patriot zegt:

  Eindelijk actie.
  Hopelijk verspreid de actiebereidheid voor een shariavrije samenleving zich als een olievlek over het Europese continent.

  Like

 17. Guillaume zegt:

  Respect voor HoGeSa!!!

  Eindelijk eens een massale tegenbeweging.

  Like

 18. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 19. Sjaak zegt:

  Ongelovelijk wat hier de duitse medien berichten !
  De hele boel van linkse flapdrollen en vaderlandverraders
  heeft zich tezamen gerot en berichten over rechtse en
  voetbalhooligans die oorlogstafarelen veroorzaakt zouden hebben !
  Geen toon over de duizend stinknormaLE mensen die zich eveneens
  aangesloten hadden om tegen deze salafisten-afval te demonstreren !
  WOHAAAA ! OORLOGSTAFARELEN BIJ HET OMVER
  WERPEN VAN MAAR EEN POLITIEAUTO ?
  Eenduidig is ook vastgehouden dat de eskalatie van provokaties
  van de politie kwam en hun machtspelletjes bedreven !
  De reaktie daarop was een beetje bengalisch vuurwerk en
  schlechts een omver geworpen politie auto !
  EN DAT NOEMEN DIE OORLOG ?
  Dan kunnen ze zich alvast een warme jas aantrekken want
  dit is schlechts het begin !
  DIT WAS ALVAST EEN VOORPROEFJE VOOR DE
  TAPIJTENVRETERS EN HUN ONDERDANIGEN
  LINKSE KONTLIKKERS !

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Ho.Ge.Sa Statement:

  Ben Heavem

  Like

 21. Sjaak zegt:

  LINKS-TREFFEN AAN HET STRAND !

  Like

 22. Qvic zegt:

  Links georiënteerde mensen zien dit als een grote aanval op hun denkbeeld van de samenleving, waardoor ze het met alle macht de werkelijkheid zo verdraaien door fragmenten van geweld te gaan gebruiken in hun media, als of dit het totale beeld is en meer uit de duim gezogen geweld erbij verzinnen om hun linkse denkbeeld te kunnen blijven rechtvaardigen. De hele demonstratie is precies volgens het aangevraagde protocollen verlopen en op wat kleine incidenten na is het rustig verlopen. Dit soort geweldloze demonstraties zullen waarschijnlijk in de toekomst een vele malen grotere opkomst kunnen verwachten, dan nu het geval was. Zelfs de politie was niet op deze geweldloze grote demonstratie voorbereid en gingen er vanuit dat het hard tegen hard moest op treden. Die tegen demonstratie van de linkse islam knuffelaars waren er maar 300 mensen op af gekomen i.p.v. 2000 mensen die men verwachte. Die tegen demonstratie is dan ook helemaal in het niet is gevallen, dit deed pijn bij de linkse islam knuffelaars. Daarom wordt ook hier de werkelijkheid weer zo verdraait om hun gedachte goed de bevolking op te leggen. Daarbij werd de tegen demonstratie geheel gesponsord door linkse groeperingen die alle aan de subsidie infuus liggen van de staat, dus betaald krijgen voor hun tegen demonstratie op kosten van de gemeenschap. Ja, daar is links heel goed in, om van andermans geld leuke dingen voor hun zelf te doen.

  Like

 23. Aegolius cs zegt:

  Waren het niet de mariniers die het oorlogsmonument op de dam opschoonde van de damslapers?! Helaas zullen het moeten hebben van hooligans tegen nimmer slapende salafisten, alsook motorclubjongens die elders tegen IS vechten.
  Zijn we inmiddels onze primaire levensdoelen ontgroeid?!

  Like

 24. Sjaak zegt:

  En nu begint het armzalige duitse linkslager van de regeringspartij met
  zware straffen te dreigen voor de zogenaamde rechtse demonstranten !
  Ook willen ze een demonstratieverbod tegen groepering invoeren !
  WOHAAAA ! Verbod invoeren ?
  DOEN ! Om zo sneller breekt de pleuris uit en beginnen ook attacken
  tegen vaderlandverraders !

  Like

 25. Jade zegt:

  Goed nieuws, en dat vanuit Duitsland…
  Hopelijk smaakt het naar meer, en worden
  de demonstraties steeds groter en talrijker.

  Like

 26. U.G. Kempenaer zegt:

  Iedereen die mee strijdt tegen de landverradende sekte en de imperialistische islam is een bondgenoot. Ook de wat meer onbehouwen groepen. Ik verwelkom ze en dat zou eenieder moeten doen.

  Like

  • Van mij mag het;op de ‘nette”manier komen we geen stap verder,alleen achteruit!En wie niet horen wil,moet maar voelen!

   Like

  • oud-marinier zegt:

   @ U.G. Kempenaer : Geheel mee eens met u . I.p.v. elkaar hier af te vallen,…lijkt het me beter om IEDERE bondgenoot te omarmen . We hebben elkaar hard nodig straks. We hebben een gezamelijke ‘vijand” die verslagen moet worden . Laat onderlinge geschillen wachten tot NA het verslaan van ONZE vijand.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @oud-marinier: 04.39. uur. Helemaal met U eens, oud-marinier. Eenheid maakt macht! Laten we elkaar vasthouden op dit blog, daar pleit ook ik voor!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @ Tom Hendrix , dank u Tom….we horen elkaar bij te staan in tijd van nood…..

    Like

  • fleckie zegt:

   Die ‘ onbehouwen groepen’ hebben wat meer lef, en wat meer temperament, om te tonen!

   Like

 27. Pingback: TPO noemt islamkritische demonstranten neonazi’s | Fubar

 28. Pingback: Honderden mensen demonstreerden in Dresden tegen islamisering – volgende “HoGeSa”-demonstratie op 15 november in Hamburg | E.J. Bron

 29. Pingback: Bij de Volkskrant werken geen journalisten maar jihadisten | De Vrije Chroniqueurs

 30. Pingback: Bij de Volkskrant werken geen journalisten maar jihadisten | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s