Ook dit is jullie sharia, “beste ´islamisten´”

Screenshot_1

(Door: Peter Rissing)

Een wrede wereldvreemde cultuur is nog steeds welkom in Groot-Brittannië, en ook in ons land, die de geslachtsdelen van meisjes en vrouwen bruut verminkt. In GB in één maand 467 keer, waar blijven de Nederlandse statistieken ?

Volgens de NHS (Nationale Gezondheidsdienst in GB)worden bij duizenden meisjes per jaar in GB hun geslachtsdelen halal bijgeknipt (FGM)

Screenshot_3

Hiervoor werd nog niemand veroordeeld, hoewel FGM sinds 1985 strafbaar is. Net als in Rotherham en tientallen andere steden in GB stoppen de autoriteiten uit angst voor de islam hun kop in het zand over brute kindermishandeling. Hierdoor kunnen achterlijke islamitische barbaren kwetsbare kinderen voor het leven traumatisch blijven verminken in naam van hun Allah. Vorige maand toonde de NHS nieuwe cijfers. 467 nieuw geïdentificeerde gevallen van meisjes en vrouwen waarbij medische na-behandeling noodzakelijk was na FGM. Hoeveel slachtoffers van deze wrede islamitische praktijk buiten zicht van de NHS blijven, mag u zelf schatten en ook hoeveel meisjes hun clitoris volgende maand kwijt raken of in 2015.

Screenshot_5

En, beste lezer, laat u niet afleiden door pathetische relativeringen en kutsmoesjes dat dit niets met de islam te maken zou hebben door opmerkingen over de toepassing van FGM buiten de islam. Het kernprobleem in dezen is de islam. Net als bij terrorisme. Er zijn terroristische aanslagen die niet door moslims worden gepleegd. Maar het overgrote deel van de terroristische aanslagen wordt door Allah-akbar-moslims gepleegd. Net als bij criminaliteit. Ook in onze Nederlandse gevangenissen zijn moslims soms tot 70%, oververtegenwoordigd. De cijfers voor FMG door moslims overstijgt dit percentage met gemak. Waarom steken de Anti-Zwartepiet activisten hun energie niet in het afschaffen van deze culturele traditie ?

Dit artikel is vooral geschreven voor die moslims die nog steeds en oprecht geloven dat hun ‘religie’ alleen vrede en liefde brengt, en dat “islamisten” die dit doen geen ‘ware’ “islamisten” zijn. Ik hoop dat zij hun leiders aanspreken op deze barbaarse islamitische praktijk en de miljoenen meisjes wereldwijd die jaarlijks deze martelgang ondergaan een helpende hand toesteken.

Screenshot_2

Door
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Ook dit is jullie sharia, “beste ´islamisten´”

 1. Tempelier zegt:

  Islam betekend nu eenmaal martelen, psychisch of fysiek.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Waar blijven de Nederlandse statistieken ?????
  Die worden waarschijnlijk door de regering onder de ‘pet’ gehouden.
  Hetgeen deel uit maakt van het grote misleidings plan inzake het ware gezicht van de islam !!

  Like

 3. Maria zegt:

  tja is hun cultuur he martelen….

  Like

 4. Pieter G zegt:

  Nog duidelijker bij de foto waar niet naar te kijken is:
  Dit is islam…..
  meer of minder?

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Het kernprobleem is inderdaad de islam en daarom moet de islam nooit getolereerd worden. De bevolking moet veel meer doordrongen worden van het feit waar de islam voor staat. Er zijn nog steeds te weinig mensen die beseffen welk ‘gif’ er binnen is gehaald. Onze normen en waarden kunnen we in één decennium kwijt raken als de politici (behalve Wilders) blijven toegeven aan de eisen van moslims. De westerse politici proberen nog steeds ons de islam door de strot te douwen alsof het een vredelievende religie is. Daarmee gaan ze bewust voorbij aan de ware aard van de ideologie genaamd de islam: geen enkele tolerantie voor niet-moslims, het opdoeken van onze democratie en invoering van de sharia.

  Like

 6. Th.M. van Baarle zegt:

  Deze klootzakken moeten als straf ONTMAND worden.

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik blijf het eisen ‘totaal verbod ėn verdrijving van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam’ want het is een hoop ellende en pedofielentroep.
  Doen de lafaards in de politiek niet hun werk waarvoor ze gezworen hebben nl. Het Verdedigen van de Belangen en de Veiligheid van de Burgers dan zullen wij het doen ze mogen dan niet vergeten dat wij de lafaards bij onze vijand tellen…

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  En wat die laatste oproep betreft: Ik geloof er eerlijk gezegd niets van, dat de “gematigde moslims” dáár gehoor aan zouden geven…….
  Niet dat ze zich nu zèlf met dit soort praktijken zullen bezighouden, maar hun leiders er over aanspreken….Nee, dat zie ik ze niet doen.
  Daarvoor kijken ze wel UIT en als de radicalen op andere punten vervelend gaan doen, kijken ze, zogezegd, vakkundig WEG……
  Dat ligt dan op hetzelfde vlak als feitelijk geen praktiserende moslim meer zijn, maar jezelf wel hardnekkig zo blijven nóemen.
  Het zijn nu eenmaal niet allemaal Ayaans; oh nee, totaal niet!

  Like

 9. Harry zegt:

  Bah , wat een onsmakelijke foto’s .
  Ik wil hier niet onrespectvol over doen maar in Afrika gewerkt hebbende komt bij mij de term bushmeat opborrelen bij het zien van die zwarte vagina’s.

  Heb in Sudan gezien hoe dat gebeurde , het was in een ziekenhuisje in Abu Usher .
  Een meisje van een jaar of elf werd op een behandeltafel gelegd en vastgebonden .
  Er werd een zinken emmer tussen haar beentjes gezet om ervoor te zorgen dat de dokter er goed bij kon . Het gegil hoor ik nóg !
  Het arme kind riep voortdurend : galás , galás , zo iets als “het is al klaar” .
  Weggeknipte delen werden in diezelfde emmer gedeponeerd .
  Kon het volgen door een ruit in de deur van de operatiekamer .
  Ik was het volgende slachtoffer , met een stuk staal in m’n hand weliswaar , niet voor besnijdenis .
  Alleen de verdoving was op !
  No aenestic , no aenestic , zei de dokter . Geen probleem , joh een beetje plaatselijk verdoven is prima . Kun je toch zelf !
  Ik dacht dat “aenestc de anathesist was , die bestaat daar waarschijnlijk helemaal niet , maar naar later bleek was het de vloeistof die ie bedoelde .
  Beslist geen feestje !

  WEGBOMBARDEREN die hele islamitische rotbende zal de enige afdoende oplossing blijken .

  Like

 10. Sobieski zegt:

  Afgrijselijk – wat een barbaarse praktijken, en daar sluit the One Party – VVD/PvdA/GL/D’66 etc de ogen voor? Het feit dat West-Europa in de jaren ’70 aan de islam is verkocht in ruil voor goedkope olie desastreus is ronduit rampzalig. Het was evident het plan om door immigratie en hogere geboortecijfers uiteindelijk hier de boel over te nemen. Maar sommige onnozele multicul lovers dachten dat het anders kon. De laatste serieuze aanval van de islam was in 1683 afgeslagen – dit is de derde ronde, met een Trojaans paard. Dat hadden we kunnen zien aankomen maar we zijn door policor, desinformatie en indoctrinatie hersen- en monddood gemaakt. Nog steeds: wie er iets van zegt wordt gelijk met een nazi vergeleken of door het establishmend kaltgestellt cq kapotgemaakt.
  Het wordt of een overname of er komt een burgeroorlog. De VS staan ook niet echt aan onze kant, die hebben grote oliebelangen en vinden het wel fijn als Europa enorm verzwakt wordt door de invasie. Dan blijven lekker nummer 1 van de wereld. Van je ‘vrienden’ moet je het maar hebben.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/de-grote-verrijking-het-grote-verraad

  Like

 11. Cathja zegt:

  Bah, wat een vreselijke foto’s! Wat ik niet begrijp is, dat organisaties die mensenrechten hoog in het vaandel (zeggen te) hebben, nu angstvallig hun monden dicht houden! Als je deze verminkingen ziet, dan zijn dat toch schendingen van mensenrechten en van het menselijk lichaam? Deze meisjes kiezen hier toch zelf niet voor? Je lichaam wordt zwaar verminkt, met alle vreselijke gevolgen voor de rest van je leven erbij.
  De Britse overheid zou zich diep moeten schamen, dat ze dit toelaat op haar grondgebied! En al zeggen ze nog zo vaak dat het verboden is, het blijft maar doorgaan met die mishandelingen en verminkingen.
  De overheid behoort deze mensen het land uit te zetten en ze tot ongewenste vreemdelingen te verklaren. Als je zó primitief bent dat je je kinderen laat verminken, dan hoor je niet thuis in de moderne westerse samenlevingen.
  Deze regels zouden in elk Europees land moeten gelden, zodat die achterlijke lui leren begrijpen dat ze met hun leefwijze hier nergens welkom zijn.

  Like

 12. @geertwilderspvv @FranckenTheo Ook dit is jullie sharia beste islamisten @sybrandbuma @emileroemer @keesvdstaaij http://wp.me/p1O7aM-jeH

  Like

 13. Wim Peters zegt:

  Er bestaat geen grotere,vunzige rot bende als de islam,een oplossing negeer,of beter nog verdelg ze met spoed !!!!!

  Like

 14. Avidia zegt:

  Ik word hier echt misselijk van, even naar buiten gegaan voor frisse lucht, even diep zuchten.
  Wat een rot volk!

  Like

 15. Pingback: Jihadisten en bloemen in Denemarken | E.J. Bron

 16. Pingback: Memorial Day in de USA | E.J. Bron

 17. Pingback: Moslimbroederschap actief in Nederland | E.J. Bron

 18. Ingrid zegt:

  Dit is gewoon walgelijk!!

  Like

 19. Pingback: De toekomst van Europa | E.J. Bron

 20. Pingback: BESNIJDENIS. WEER EEN TABOE PLAT? OF TOCH MAAR NIET?

 21. Pingback: SCHREEUW MEE! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s