Oostenrijk: jonge Mohammedaan dreigt zijn medeleerlingen “af te slachten”

Screenshot_26

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Ook al is de “Kronen Zeitung” verbaasd over het gedrag van de 16-jarige Mohammedaan, het is niets nieuws. Zulke uitspraken hebben al veel mensen van hun islamitische collega´s op de werkplek gehoord.

Ons wordt al jarenlang herhaaldelijk bericht over zulke bedreigingen, hoe de Turken, of andere moslims, duidelijk tegen hun collega´s zeiden: “Nu doen we nog niets, maar er zal een tijd komen waarin we tegen elkaar zullen vechten, waarin we jullie de keel zullen doorsnijden.” Als men hen vroeg waarom, antwoordden ze heel eenvoudig dat men hen in de moskee verteld had dat moslims alle niet-moslims zullen bestrijden.

Nu schijnt deze tijd steeds dichterbij te komen, zodat de 16-jarige moslim in Wenen zijn geduld verloor en tegelijk maar wilde beginnen:

Een 16-jarige jongen uit Wenen, die onlangs de aandacht op zich vestigde met een videoboodschap waarin de tot de islam bekeerde tot het doden van ongelovigen had opgeroepen, zou nu zijn voormalige medeleerlingen via sms en een video met “afslachten” bedreigen. De jonge man uit Wenen zou zich hebben aangesloten bij de terreurmilitie IS en aan de zijde van de Jihadisten in Syrië vechten.

Zoals het ORF berichtte, krijgen de betrokken leerlingen van de beroepsopleiding Längenfeldgasse in het district Meidling nu psychologische begeleiding. Ze zouden nerveus zijn, omdat de 16-jarige via sms, maar ook met een video, hen zou dreigen af te slachten, verklaarde de directeur van de school, Erik Macho, tegenover het ORF. De psychologische begeleiding wordt sinds de eerste gepubliceerde videoboodschap regelmatig op school aangeboden om over de angsten van de jongeren te spreken.

Krone.at

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Oostenrijk, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Oostenrijk: jonge Mohammedaan dreigt zijn medeleerlingen “af te slachten”

 1. koloth zegt:

  Ik denk niet dat je dit satansgeloof ooit nog uit die hersenen kan krijgen, ze zijn bezeten door de duivel himself.
  Moorden is hun leven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mag zijn, maar zulke uitingen zou je dus niet moeten tolereren:
   Oppakken deze -nog steeds- minderjarige en onder toezicht stellen, zou het devies moeten zijn.
   Als ze zo flink zijn om zaken te beginnen tegen uitlatingen van Elisabeth Sabaditsch-Wolff zouden ze dat anderzijds ook moeten zijn, dàt is de consequentie.
   Tenzij er iets héél anders speelt dan mensenrechten, namelijk: Sluipende islamisering……

   Like

 2. Cathja zegt:

  Waarom steken de Europese landen, die in toenemende mate last hebben van radicaliserende moslims, niet eens de koppen bij elkaar en spreken af dat het GENOEG is, en dat er een halt toegeroepen moet worden aan de verdere islamisering van ons werelddeel? Land voor land ervaart de ellende, het geweld, de bedreigingen en de enorme overlast, plús torenhoge onkosten die dit volk met zich meebrengt, maar toch blijven ‘we’ met de armen over elkaar zitten en denken ‘we’ dat we met dialoog de boel wel weer in het gareel krijgen.
  Dom, dom, dom!
  Geweld moet je met geweld bestrijden; niet met rede! Geweld is het enige wat dit volk begrijpt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 10.57. uur. Eens met je reactie, Cathja. Maar de POLITIEK zal het ISLAM GEDROCHT niet aanpakken! De POLITIEK heeft voor OLIE,GELD en MACHT, hun ZIEL en ZALIGHEID verkocht aan de MUZELMENSEN! En ONS daarbij ook VERKOCHT!

   Like

   • Maria zegt:

    idd het is onze eigen politiek DIE NET WILT dat zij ons gaan afslachten!!! dit is ondertussen toch meer dan duidelijk niet? indien niet hadden ze allang de koppen bijeen gestoken enkel en alleen al het feit dat al die muzelmannen op onze kosten dan nog leven en zo openlijk maar kunnen blijven verkondigen dat ze ons gaan ombrengen… nee politiek BLIJFT hen verdedigen en ons demoniseren en het is en blijft voor de politiek een religie van vrede??????????? tja hoeveel bewijs heb je nog nodig hier nu om te beseffen dat politiek onder regie van elite Illuminatie ons willen/gaan afslachten???

    Like

 3. de^mol zegt:

  Dat is in dezelfde trant als deze:
  “Ik geef persoonlijk 1000euro voor degene die geert wilders vermoord. Wie stelt zich kandidaat om deze hond neer te halen”;

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Ik denk dat de generaal Pershing methode nog niet zo gek is:

  A True story about General “Black Jack” Pershing.

  Born September 13th, 1860 near Laclede, Mississippi
  Died July 15th, 1948 in Washington, D.C.
  1891 Professor of Military Science and Tactics University of Nebraska
  1898 Serves in the Spanish-American War
  1901 Awarded rank of Captain
  1906 Promoted to rank of Brigadier General
  1909 Military Governor of Moro Province, Philippines
  1916 Made Major General
  1919 Promoted to General of the Armies
  1921 Appointed Chief of Staff
  1924 Retires from active duty
  Education: 4 Years-West Point

  One important thing to remember is that Muslims detest pork because they believe pigs are filthy animals. Some of them simply refuse to eat it, while others won’t even touch pigs at all, nor any of their by-products. To them, eating or touching a pig, its meat, its blood, etc., is to be instantly barred from paradise and doomed to hell.

  Just before World War I, there were a number of terrorist attacks against the United States and it’s interests by, you guessed it, Muslim extremists.

  So General Pershing captured 50 of the terrorists and had them tied to posts execution style. He then had his men bring in two pigs and slaughter them in front of the, now horrified, terrorists.

  The soldiers then soaked their bullets in pigs blood, and proceeded to execute 49 of the terrorists by firing squad.

  The soldiers then dug a big hole, dumped in the terrorist’s bodies and covered them in pig blood, entrails, etc.

  They let the 50th man go. And for about the next 42 years, there was not a single attack by a muslim fanatic anywhere in the world.

  Like

 5. Laatst werd er tegen mij gezegd door een Turkse collega over een moslim die in een islamitische jurk vooraan in een stadsbus zat: “Die gaat Joden opblazen!” Hij weet dat ik een Davidster (Jodenster) draag…

  Like

 6. Psychologische begeleiding biedt geen bescherming;hoe komen die idioten in heel Europa daar bij?Er is maar een afdoende oplossing:grenzen dicht en alle moslims eruit!

  Like

  • Giny zegt:

   Yvonne, Geert had het vannacht al op zijn tweet staan, neem aan dat hij wel aangifte
   gaan doen!
   Vreemd, dat de kranten daar geen aandacht aan hebben besteed!
   Maar ja, Geert Wilders, hij zou toch eens een keertje medewerking krijgen van dat
   zooitje ongeregeld!!!

   Like

 7. Willie zegt:

  Gewoon dat moslimzwijn slachten ,ipv begeleiding voor die andere broekschijtertjes
  Dat zouden we dan ” een koekje van eigen deeg” kunnen noemen , heheh

  Like

 8. Willem.schröder zegt:

  Niet hun ,maar wij moeten een laatste en grootste genocide aller tijden uitvoeren en dat tuig voor altijd en eeuwig naar hun achterlijke schepper sturen hun profeet allah kakmar ,om de mensheid te redden van zijn ondergang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s