IS dreigt passagiersvliegtuigen neer te halen

Screenshot_12

(Door: Jochen Prüller – Vertaling: E.J. Bron)

IS-strijders zouden wapens hebben buitgemaakt waarmee ze passagiersvliegtuigen kunnen neerhalen. Afgelopen weekend drong er een vertrouwelijk bericht van de Duitse veiligheidsdienst BND naar buiten: de terreurmilitie IS zou ultramodern luchtafweergeschut uit de bestanden van het Syrische leger hebben buitgemaakt, waarmee ook passagiersvliegtuigen uit de lucht gehaald kunnen worden.

De waarschuwing is ook belangrijk voor Oostenrijk, omdat de Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij AUA (evenals Lufthansa en Germania) nog steeds naar de gevarenzone in Noord-Irak vliegt. Dagelijks vertrekt er een vliegtuig vanuit Wenen naar Erbil. De stad ligt weliswaar 100 kilometer van het IS-territorium verwijderd, toch vinden er steeds opnieuw aanvallen plaats.

AUA: “Speciale vlieghoogte en aanvliegmethode”

Bij de nieuwe IS-wapens zou het gaan om MANPADS. Dat zijn één mans geleide luchtafweer raketten. De draagbare raketwerpers worden vanaf de schouder afgevuurd en zijn eenvoudig te bedienen. Volgens de BND worden vooral landende en startende vliegtuigen bedreigd.

Maar hoe veilig zijn de vluchten van AUA nog? “We nemen de melding heel serieus. De veiligheid van de passagiers en de bemanning is het belangrijkst. Onze deskundigen staan in contact met plaatselijke autoriteiten en zij analyseren de veiligheidssituatie permanent”, werd er van de kant van AUA gezegd.

De vliegroute Wenen-Erbil werd in augustus uit veiligheidsredenen bijna drie weken onderbroken, sinds eind augustus wordt er zeven dagen in de week op Erbil gevlogen. “De AUA vliegt niet over IS-gebied. In het geval van Erbil wordt een vlieghoogte van 25.000 voet aangehouden en wordt er bovendien een speciale aanvliegroute gevlogen”, zegt men. Het ministerie van Binnenlandse Zaken: “We hebben contact met andere veiligheidsautoriteiten.”

Bron:
www.oe24.at
Auteur: Jochen Prüller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

40 reacties op IS dreigt passagiersvliegtuigen neer te halen

 1. Maria zegt:

  ja en als ze het doen zongen de politiekers in KOOR: dit heeft NIETS maar dan NIETS met de islam te maken en rennen naar de dichtsbijzijnde moskee om er een theetje te drinken met de imam die de opdracht gaf waarschijnlijk!!!

  pffffffffffffffff enig idee hoe kotsmisselijkmakend beu ik die politiek ben en zijn nazi islam aanhang?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria: 17.02. uur. Inderdaad, de hele huidige politiek, draagt schuld aan deze gang van zaken. Zolang als men maar blijft “wegkijken”, en elkaar nablaat; “dit heeft niets met de islam te maken”, zal het alleen nog maar erger worden!

   Like

   • Maria zegt:

    ja tot het explodeert en dat is niet meer veraf want die elite beseffen dat de mensen wakker worden, meer en meer zie je overal via MSM de comments van mensen, dat zag je een jaar geleden niet ong 80% MSM reacties spreken boekdelen, en meer en meer Blogs komen op, ik hoor van vrienden als je via FB een groep wilt oprichten zoals deze blog hier je van facebook wordt gegooid geblokkeerd zelfs en al!!!
    dus zou er een sprankeltje hoop zijn??? zou het kunnen dat de mensheid op tijd opstaat??? want kan nooit geloven indien ze effectief nu nog aanslagen plegen dat mensen het nog gaan tolereren dat politiek het opneemt voor de islam!!!
    op een bepaald moment zijn alle grenzen overschreden… en op dat punt zitten we!!! iedere Autochtone EU burger buiten die socialisten en gebrainwashte aanhang (die zijn zware minderheid) staat op randje van ontploffen, letterlijk te exploderen van frustratie wat de mens is aangedaan… dat voel je overal waar je komt gaat het maar over 1 ding de islam en die klote zakkenvullende potiekers van de EU die aan de kant staan van die islam en dagelijks nog steeds 1000den importeren naar hier… de EU barst uit zijn voegen!!!! dit kan niet langer blijven duren, wist je bij ons in <belgie vandaag nieuws, doodleuk 30% prijsverhoging electriciteit en het is nu amper te betalen, ik betaal nu het vijfvoudige dan 10j geleden daar komt nu 30% prijsverhoging op, DOOR DE SOCIALISTEN hun beleid door de rijken zonnepanelen te suibsidieren en geld eraan te betalen dan nog via certificaten moeten wij de gewone burgers dat gat maar dichten omdat de rijken elite geen belastingen betalen en dit schandaal nu 30% verhoging electriciteit gaat de gewone gezinnnen en alleenstaanden niet meer kunnen betalen, waar zijn die hier mee bezig man, gans noord en rest afrika importeren hier alles op onze kosten en wij gaan ten onder en op de koop toe bedreigingen dat ze ons nu willen uitroeien aanslagen, onze eigen regering heeft ook dreigbrief gekregen enz enz enz…
    wel lang kan dit niet meer blijven duren, je bent letterlijk een SLAAF VAN DE ELITE EN DE EU … en nu gaan we echt ten onder want ik zelf kan amper al mij rekeningen betalen
    daar waar vroeger ik hetzelfde verdiende maar alles minimum een vijfde goedkoper was en de straten landen van ons waren, maar dit is waarschijnlijk racistische praat!!!!

    Like

  • antimos zegt:

   Mee eens ! de enige manier is via het parlement , politici maar naar huis sturen bij de volgende verkiezing en referendum houden moslim onder dwang /met geweld het land uitzetten, bekeren of hun geloof afzweren om hier te mogen blijven.
   Wij als ongelovigen mogen ook niet hun “heilige stad Mekka” betreden . Dus waarom mogen wij niet hetzelfde eis stellen?

   Like

   • Reken maar dat er genoeg zijn die hun geloof afzweren,maar de daad niet bij het woord voeren,voor die maandelijkse zak met geld en de vele andere privileges!Moslims liegen dat het gedrukt staat;mogen ze:staat in hun haatboek!

    Like

   • Maria zegt:

    moslims moeten gewoon weg naar hun thuislanden daar is alle sharia en IS en plaats zat voor hen!!! europa is van de blanken afrika is van de zwarten, MO is voor de moslims etc etc etc, multiculturaliteit heeft nooit ooit gewerkt, is ALTIJD op oorlogen uitgedraaid bloederige burgeroorlogen, dus iedereen naar zijn eigen land en dan kunnen we in vrede leven, willen die moslim blijven slachten mij niet gelaten maar op hun continent aub op hu eigen kosten en dat ze ons de beschaafde mensen met RUST laten!!!!
    BASTA GEDAAN MET DAT GEZEIK VAN NAZI LINKS OM AAN STEMMERS TE GERAKEN EN ONZE LANDEN DAARDOOR IN BURGEROORLOGEN STORTEN OM MAAR AAN DE MACHT TE BLIJVEN

    geen zak is hier democratisch! door ons eigen volk verkozen maar gaan dan de islam verdedigen tegen ons die machtsgeile poitiek die hun zieltje verraden voor geilbetaald postje in die EU DIE NIEMAND VAN DE VOLKEN IN DE EU WOU???? volkstribunalen voor dat soort verrader van grondwet natie land en eigen volk, raadpleeg grondwet die bevestigd wat ik zeg!!!

    Like

 2. Zien te achterhalen waar ze die dingen hebben en plat gooien;kun je ze niet vinden:ook platgooien!

  Like

 3. Cathja zegt:

  TUIG…..!!!

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  NU ZIJN DUS DE GEWONE BURGERS AAN DE BEURT!

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Wat is er nou zo God-geloeiende-fucking moeilijk om die dingen op te sporen , en die hele kolere zooi van de IS en ander Moslim tuig verdorie PLAT te gooien ? Honderden-duidenden zo niet miljoenen bommen gegooid om Irak plat te gooien tijdens Saddam Hussein periode ! Maar verdorie nog te beroerd om enkele bommen te gooien NU het Westen dreigt te worden aangevallen door IS. Geweldig die “inlichtingen-diensten” die blijkbaar nog geen hond kunnen pin-pointen ….Het modernste van het modernste materieel …beste technieken op welk vlak dan ook ….en men boekt voor nog geen meter enigzins vooruitgang in de strijd tegen deze “holbewoners” …..Waar ging/gaat het MIS , vraag ik me zo langzamerhand af ?

  Like

  • Oud-marinier:U en ik vroegen ons hetzelfde af:ze kunnen van kilometers hoogte een achterlichtje detecteren;en dat wat ze met spoed moeten vinden,lukt ze niet?Dan maar alles bombarderen,hard,maar noodzakelijk!Onkunde of onwil?Je vraagt het je toch af.Maar ik houd het op het laatste!

   Like

   • Maria zegt:

    @Oud marinier
    ja Irak konden ze platbombarderen tot en met die GEEN ENKELE BEDREIGING VORMDE VOOR DE WERELD maar IS niet DIE ALLES EN IEDEREEN AFSLACHTEN DAAR??? een paar hoax bombardementen en dat was het begrijpe wie begrijpe,kan?????

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank je Yvonne,…maar ik wordt hier hoe langer , hoe kwader over . Persoonlijk denk ik dat het een combinatie is van zowel ONWIL als zeer waarschijnlijk ok ONBEKWAAM personeel. De maatstaven zijn de laatste jaren behoorlijk verlaagd , heb ik begrepen. Verder zou ik zeggen,…als de IS dan willekeurig vliegtuigen neer gaat halen …wat zou er gebeuren als WIJ dan maar WILLEKEURIG Mossels neer gaan schieten (preventief) ….je weet maar nooit ,..toch ? Misschien schieten we dan wel een IS aananger of i.d. neer. (Heeft verder ook NIETS maar dan ook HELEMAAL NIETS met de groeiende haat jegens die Mossels te maken.)

    Like

   • Oud-marinier:oooooh,dat is een goeie en zeer verleidelijk!

    Like

 6. ieznogoud zegt:

  Als er een vliegtuig wordt neergehaald heeft dat niets, maar dan ook helemaal niets met islam te maken. Dat is immers een religie van vrede en verrijking.
  Nee, het zal dan wel de schuld van Putin zijn. Samen met Geert Wilders natuurlijk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad! En als er dan bijvoorbeeld een Néderlands vliegtuig wordt neergehaald met als gevolg x-aantal doden gaat er ook nog weer iemand lopen twitteren van: “Wilders, heb je nú je zin?”
   Absurd voorbeeld, ja. Maar absurd was het ook al toen het echt gedáán werd!

   Like

 7. Luchtpint zegt:

  Al die moeite om vliegtuigen neer te halen en waarom ? Sharm el Sheikh aanvallen is veel gemakkelijker, denk ik. Al die stomme Vlamingen die met de herfstvakantie weer zo nodig naar ginder moesten…

  Je snapt gewoon niet dat mensen elk jaar opnieuw weer zo dom kunnen zijn !

  Like

  • Astrid zegt:

   @Luchtpint

   De enige reden om daar naartoe te gaan die ik kan verzinnen, zou de prachtige onderwaterwereld kunnen zijn, maar dan zit je vast aan zo’n eng hotel, waar het personeel je lastigvalt en steeds extra geld probeert af te troggelen. Ik zie mijzelf ook niet met een hoofddoek of een boerka gaan duiken, omdat je anders om verkrachting vraagt….. Daarom zul je mij daar nu niet en nooit niet vinden en geef ik liever het drievoudige aan geld uit om bijvoorbeeld op de Antillen te duiken. Ik kom al ruim 25 jaar in geen enkel moslimland meer, heb er het nodige menselijke kwaad gezien en aan den lijve ervaren. De mensen die daar naartoe gaan, zeker in deze tijd, zijn kennelijk vergeten dat we ook in Spanje, Portugal en Griekeland e.d. warm weer en stranden hebben. Wie nu nog naar een moslimland op zonvakantie gaat, tja, die moet dat dan maar zelf weten.

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Mensen kom toch naar Portugal.
  Echt heeeeeeeeeeeeeeeel weinig moslims.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Als die ISSEN zo gaan beginnen rest er niets anders dan operatie overkill. Het zij zo, ook als er de komende 50 jaar geen leven meer mogelijk is.

  Like

  • Maria zegt:

   we zullen gezamelijk aan Putin moeten gaan smeken overkill hiervoor want de EU en VS steunen net die IS hamas moslimbrotherhood enz, want dat is geen bedreiging en islam het is onze schuld allemaal volgens de politiek want wij zijn de racisten en daarom radicaliseren ze….(extreme diepe zucht…)

   Like

  • Astrid zegt:

   Het is jammer dat Israël daar in die helse regionen ligt, het enige normale, democratische land met een ijzersterke volkswil en een zelfstandige economie. Daar vecht men niet alleen tegen het virus van de islam, men vecht vooral tegen de hypocrisie van het linkse westen, die de ellende daar in stand houdt met zijn ‘linkse gutmensch-mentaliteit’.
   Hoeveel miljoenen heeft dat Gaza-Hamasgajes nu weer ontvangen van uw belastingcenten om nieuwe tunnels, uiteraard gegraven door kinderen, te kunnen bouwen om Israel kapot te maken? Nergens is zo goed het contrast te zien tussen een volk dat opbouwend van karakter is en er een visie op nahoudt en anderzijds een volk dat door inteelt, politiek geloofsindoctrinatie van de islam dom en onder de duim gehouden wordt. In israël groeien en bloeien de vruchten aan de bomen, zelfde landschap en bodemstructuur als bij de islamitische buren. Kijk en vergelijk en vraag je dan af, is islam een verrijking voor de planeet. U ken thet antwoord, alleen de moslims zelf nog niet.

   Als Israël op een andere lengte- en breedtegraad had gelegen, dan was het wellicht makkelijker om dat hele midden oosten te ‘nuken’. Het was daar niks en het wordt ook nooit meer wat.
   Realiseert men zich eigenlijk wel dat Israël en de Joden al sinds mensenheugenis doormaken, wat wij hier nu zelf een beetje meemaken?
   Ik geef die joden groot gelijk dat ze geen duimbreedte toegeven, want wie toegeeft aan zo’n achterlijke, agressieve inteeltcultuur, die kan wel inpakken, dan is het gedaan met het spontane leven, dan dooft het licht.
   Als we al die islammongolen eens terugsturen naar de dorre zandbakken die zij verdienen en alleen nog mensen in onze westerse landen opvangen die net als wij opbouwend ipv vernietigend zijn, dan wordt de overkill in die zandbakken een stuk makkelijker. Vrijwillig zullen de ratten niet vertrekken, uiteindelijk willen ze ons geld en onze gedachten beheersen, en daar is helemaal niets verhevens aan. In tegendeel.

   Like

 10. Breget zegt:

  Het is toch vreemd dat er zoveel grofgeschut in handen van IS vallen,je zou zomaar in sprookjes gaan geloven ,maar wie zou daar achter kunnen zitten ?

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik las ‘ergens’ (Xander?) dat Obama IS laat winnen. Als hij dat niet zou willen en zich werkelijk zorgen zou maken over die barbarij daar, had hij al veel meer bombardementen laten uitvoeren. Denk aan de oorlog tegen Irak. Dagelijks werd er gebombardeerd en men keek niet op een bommetje meer of minder.
   Dat IS geruime tijd terrein kon winnen, is mede ‘te danken’ aan het (bewust) ‘slappe beleid’ van de Amerikanen, die ook nu weer de touwtjes in handen willen houden.
   Als dit zo doorgaat, kunnen we net zo goed stoppen met het bestrijden van IS. Amerika heeft ook wapentuig (bestemd voor de Koerden) ‘verkeerd’ gedropt, zodat het in handen kwam van IS!
   Toeval??
   Per ongeluk??

   Like

   • peterselie1 zegt:

    10 naties tellende coalitie van het Beest uit Openbaring in wording – ‘Mahdi verschijnt als Syrische president Assad ten val komt’

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/10/Obama-laat-ISIS-winnen-vanwege-islamitische-Armageddon-profetie

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Syrië: ‘Amerika zou IS binnen een dag kunnen verslaan’

    Faisal Mekdad vindt dat het Syrische regime meer bij de strijd tegen IS betrokken had moeten worden

    Syrië strijdt namens de hele wereld tegen Islamitische Staat (IS) en richt zich alleen op terroristen. De internationale coalitie moet de soevereiniteit van het land respecteren en meer overeenstemming zoeken met het regime van de Syrische president Bashar al-Assad.

    Dit zei Faisal Mekdad, de Syrische staatssecretaris van Buitenlandse Zaken maandag in een opmerkelijk interview met NOS.

    Overdreven
    ‘Amerika zou IS in één dag kunnen vernietigen,’ zegt de Syrische bewindsman. ‘Natuurlijk overdrijf ik, maar het zou niet zo lang moeten duren.’

    Volgens Mekdad wordt het probleem met IS opgelost wanneer er meer overeenstemming met de overheden van Syrië en Irak wordt gezocht, en dan met name met de Syrische grondtroepen. De staatssecretaris beweert stellig dat er tot nu toe nog niets met het Syrische regime is gecommuniceerd, ook niet over de bombardementen en luchtaanvallen.

    De Verenigde Staten moeten volgens hem meer landen mobiliseren om mee te vechten tegen de terreurorganisatie. ‘En dat is niet mogelijk zonder dat het door de VN Veiligheidsraad wordt goedgekeurd.’

    Het lijkt erop alsof de Syrische overheid het niet zo erg vindt dat Amerika bijna dagelijks bombardementen op Syrisch grondgebied uitvoert. Klopt dat?

    ‘Natuurlijk vinden we het erg’, zegt Mekdad glimlachend. ‘We zijn tegen IS.’ De Syrische bewindsman benadrukt wel dat de Verenigde Staten en de internationale bondgenoten de ‘soevereiniteit van Syrië moeten respecteren’ en hij zou graag zien dat er meer in overeenstemming met het Syrische regime wordt gedaan. Hij ergert zich aan de inbreuk die er volgens hem op de Syrische soevereiniteit wordt gedaan.

    Weblog
    Afshin Ellian: ‘Logisch dat ook de Koerdische helden soms genadeloos zijn’
    Smerig
    Het allerbelangrijkst is volgens de Syrische staatssecretaris dat de internationale coalitie de ogen niet moet sluiten voor ‘degenen die IS impliciet steunen’. Hij doelt hiermee op buurland Turkije. Het land speelt volgens hem een ‘smerige rol’ in dit conflict: ‘Alle terroristen in Syrië zijn immers via Turkije binnengekomen.’

    Op de vraag of Syrië de macht van IS niet heeft gevoed door zich niet confronterend op te stellen tegen de terroristen, antwoordt Mekdad ‘wij hebben vanaf dag één de confrontatie met IS gezocht.’

    Er wordt gevraagd waarom Syrië ongerichte aanvallen uitvoert in bijvoorbeeld Aleppo. Mekdad ontkent dit. ‘Dat is propaganda. Wij richten onze wapens alleen op terroristen, niet op burgers.’ Dit herhaalt hij meerdere keren tijdens het interview.

    Is het videomateriaal van Syrische bombardementen waarbij burgerslachtoffers vallen dan gefabriceerd? Volgens Mekdad is dat materiaal ‘verspreid door degenen die de Syrische regering willen zwartmaken.’

    Maandag meldde het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten dat de Syrische luchtaanvallen in een week tijd 182 levens, waaronder die van 60 minderjarigen, hebben geëist .

    Complot
    Volgens Mekdad zijn mensenrechtenorganisaties als Human Rights Watch en Amnesty International ‘ongeloofwaardig’: ‘Zij maken deel uit van het complot tegen Syrië.’

    Syrië vecht volgens hem namens de hele wereld tegen terrorisme. Hij is van mening dat wanneer de internationale coalitie zich vanaf het begin af aan bij Syrië had geschaard, alle gruwelijkheden dan niet waren gebeurd. Ook de aanslagen in West-Europa en Noord-Amerika niet. Mekdad zei in september al dat het regime van Assad en de internationale coalitie ‘natuurlijke bondgenoten’ zijn.

    De staatssecretaris is ondanks het ‘complot’ niet bang dat Amerika de pijlen op Syrië zal richten als IS eenmaal verslagen is. ‘Dat zou een grove schending van het internationaal recht zijn.’ Hij denkt niet dat ‘iemand dat zal aanmoedigen’. >>>

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/10/Syrie-Amerika-zou-IS-binnen-een-dag-kunnen-verslaan-1630035W/?masterpageid=158493

    Like

   • Hij heeft gelijk:Human Rights Watch,zowel als Amnesty International zijn ongeloofwaardig!

    Like

  • Maria zegt:

   toch simpel! de EU en VS bewapenen ze!! ze bewapenden TEGEN Assad is Syria die zich er krom tegen vocht!!! en nuj komt alles uit he!!! EU en VS hebben IS groot gemaakt tegen ons want nu komen ze er openlijk voor uit dat ze ons komen en gaan uitmoorden!
   zelfde met Hamas 5 miljarden gekregen van dezelfden oorlogszucht maniakken van hier de EU en VS om opnieuw Israel te proberen kapot te maken net zoals ze de Christenen in Irak Syria, gans dat midden oosten uit aan het moorden zijn, OORVERDOVEND STIL IS HET DAAROVER HE? hoorde gisteren een nederlandse journalist op canvas die was gaan klagen over de Koerden omdat de koerden die opruimen??? godverdomme de hypocrisie hiernin!!! dat is de enige oplossing nee zij gaan klagen bij hulan rights en dat mag niet IS opruimen want dat zijn oorlogsmisdaden, had bijna mijn tv kapot geslagen!!!

   Like

 11. peterselie1 zegt:

  IS dreigt passagiersvliegtuigen neer te halen, vooral doen, en het niet bij dreigen alleen te laten. Dit is de enigste manier om het moslimtuig dan als antwoord hierop aan te pakken.

  Like

 12. vanhetgoor zegt:

  Dreigen iemand op zijn bek te slaan wil nog niet zeggen dat iemand ook werkelijk slaat. Het hoort bij het ritueel van imponeren. Ik las verdaag ergens dat Badr Hari opgepakt is omdat hij met Engelse tourist ruzie had gezocht. Let wel, er stond niet in de krant dat Badr Hari een Engelse tourist verrot had getrapt. Dreigen is de helt van het verhaal, vaak is het voldoende. Nu blijkt dus dat die sportman en succesvol Marokkaan helemaal niet elk gevecht kan en gaat winnen, tegen vervelende Engelse hooligans legt hij het ook af.

  Het zelfde geldt voor ISIS, zolang ze een grote bek hebben vlucht iedereen weg, maar op dit moment houdt een circa 75 jarig mannetje in Kobané en wat Koerdische vrouwen die hele horde verkrachters van ISIS tegen. Niet wegrennen is soms het begin van een goede verdediging.

  Dreigen een burger vliegtuig neer te schieten wil niet zeggen dat ze de mogelijkheid hebben, er wordt niet zo heel erg veel gevlogen boven Syrië.

  (misschien kan er een afvaardiging van het Europees parlement op werkbezoek gaan?)

  Like

  • Maria zegt:

   ALLES wat IS dreigde voerden ze uit!!!! ennklopt niet IS heeft gans kobani overgenomen!!!! lees post die ik zette op EJ bron deze avond filmpje van IS met bewijs!!!

   Like

 13. wim peters zegt:

  Ook dan zullen ze de andere kant op kijken en zal die lul van Rutte samen met die andere lul
  van Nieuwkerk zeggen dfat Wilders de schuld ! Is hoe dom !!!!!

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Vooral veel gematigde moslimes bewapenen, vinger in je neus , vinger in kont, en zo dansen de randdebielen in het rond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s