Financiën verzweeg naheffing voor Rutte

Screenshot_5

(Door: Michael van der Galien)

Als de VVD het kabinet nu nóg niet laat vallen is die partij echt geen knip voor de neus waard.

De Telegraaf komt vandaag met zelfs voor Haagse maatstaven schokkend nieuws. Volgens de krant van wakker Nederland wist het ministerie van Financiën al enige tijd dat er een forse naheffing aankwam van de Europese Commissie, maar verzweeg het ministerie dat voor premier Rutte.

Hierdoor  kwam de premier er pas tijdens de Europese top achter dat de Nederlandse belastingbetaler weer eens flink in de buidel moest tasten om het megalomane Europese project staande te houden. Dat schrijft minister Dijsselbloem zelf in een brief aan de Tweede Kamer:

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Financiën verzweeg naheffing voor Rutte

 1. hans zegt:

  Deze auteur van het betreffende stuk hierboven heeft echt last van de klok en de klepel. In zijn geval weet hij niet eens waar de klok hangt, laatst staan de klepel!
  Bovendien woont die ook nog eens in het voormalige Byzantium wat nu gevuld is met kwaadaardige Sub-Europeanen, dus dat zegt mij al genoeg. Achterlijke liberale blinddoek ganger. Liberalen, ” net zo geschift al, dan niet gelijkwaardige kotsmiddelen zoals Socialisten rood en bruin.
  Hallo, Aarde, ” ze wisten het allebei al reeds (Rutteslijm en Dijsselkots) met daarbij de EU!! DUS!!!!

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Schei toch uit, Rutte liegt altijd en overal. En komt er mee weg.

  Like

 3. maarssen,28-10-2014
  de firma list en bedrog, ( kabinet, krijgt nu zpveel rechtszaken van het volk dat ze niet meer weten waar ze het moeten zoeken, een belasting dienst die al jaren alles bij elkaar liegt( anbi status), dsu alles wat je deze machteloze firma( ingeschreven bijde kvk) geft ben je kwijt, alles wat er weer uitgaat gaat niet naar het volk, maar naar de multinationals,( bilderberg groep) vorig jaar 23 duizend miljard, pppfffttt naar de uber rijken( hoezoo moeten wij bezuinigen om deze mensen van grote huizen en 4 auto,s te voor zien,, belasting betalen doen ze niet en wij maar geld brengen naar het bodemloze gat wat belasting dienst heet, zo is ook deict en alle regels en wetten dei met de belasting te maken heeft zo lek als een mandje, zo verloren zaak om daar nog aan mee te doen, zelfs als je iets over hebt voor dit failliete land( mei 2012,officiel failliet verklaard) is het zo dat alles naar derijken gaat en wij niets meer krijgen , geen pensoen, geen wao, geen bijzondere bijstand,geen lang durigheids toeslag, categoriale regeling chronisch zieken en invaliden, geen artsen en specialsten waar we naartoe kunnen middels onze ziekte kosten verzekering, deze is ook failiet operreert buiten dewet en dus mogen wij daar gezien de uvrm niet meer aan meewerken)anders doen we mee aan een criminele organisatie), mensen stoppen met heel deze kansloze criminele toestand, die kabinet en regering heet ,we worden aan alle kanten gewoon belazerd, wij luisteren niet meer, we moeten toch onszelf redden, nederland wat wij zelf hebben mee helpen op bouwen is totaal verpest en falliet, stop de verpaupering en stop het sturen van geld naar bilderbergjes!!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Nederland, het braafste jongetje van “de klas”, en ook het ONNOZELSTE! Frankrijk, dat ALLES aan haar “Laars lapt”, krijgt er geld bij! Maar ja, WIJ, de stomme ZOMBIE BEVOLKING van NEDERLAND, slikt ALLES. Dit FAALKABINET gaat gewoon door, tenzij WIJ met 100 duizenden optrekken naar het ROVERSNEST DEN HAAG! En dat, dat zie ik niet gebeuren!

  Like

 5. Jean zegt:

  Wees er maar van overtuigd dat de lafaards nog veel meer verzwijgen!
  Betreffende die masa import vreemdelingen wa uiteindelijk de totale vernietiging van Europa tot gevolg zal hebben wat tevens te danken is aan die lafaarden van dat EU gerocht, een vraag:
  ‘Hoe komt het dat die onderontwikkelden 3.000 euro kunnen betalen voor een ‘gevaarlijke’ overocht daar waar een vliegreis ong. 300 euro kost! Waarom betalen ze aan maffiosi 2.700 euro extra?
  Hebben ze iets te verbergen?
  Waarom niet per direct terug naar Afrika ermee?
  Verdienen de EU lafaards aan die handel?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  O voor dat ik het vergeet. DISTELBLOEM van de PARTIJ VAN DE AFBRAAK, heeft KEIHARD staan te liegen in April dit jaar! Op de vraag van Teun van Dijck (PVV) of er sprake zou kunnen zijn van een NAHEFFING, zei DEZE LEUGENAAR: NEEN!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Voor mij mag er een EUROPESE GENERAAL FRANCO opstaan, die AFREKENT MET DE RODEN IN BRUSSEL, en met alle VERRADER REGERINGEN IN HEEL EUROPA! Kotszat ben ik het!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Wij hebben Rotterdam weg uit de EU is het beste wat wij kunnen beleven.

  Like

 9. Wim Peters zegt:

  Alles wat ook maar iets met dit ramp kabinet te maken heeft,vooral de pvda boeven,is niets
  anders dan leugens en bedrog! Maar dat weten we al heeeeeeeeel lang!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s